Τι είναι το Sxeseis.gr

Dating + Social = Sxeseis.grΤο Sxeseis.gr είναι ένα Social Dating Site. Ένα site δηλαδή που με απλό κι εύχρηστο τρόπο συνδυάζει αποτελεσματικά όλες τις δυνατότητες των sites γνωριμιών και όλες τις λειτουργίες των sites κοινωνικής δικτύωσης δημιουργώντας έτσι το ιδανικό περιβάλλον γνωριμιών.

Mέσα από τις εκατοντάδες χιλιάδες μέλη του, μπορείτε εύκολα, γρήγορα, και με ασφάλεια να γνωρίσετε και να επικοινωνήσετε με ανθρώπους που σας ταιριάζουν, που θα ήταν αδύνατο να συναντήσετε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

Αν ενδιαφέρεστε για μια σοβαρή σχέση, αναζητάτε έναν άνθρωπο να μοιραστείτε τη ζωή σας μαζί του, ή απλά κάποιον για να βγαίνετε, το Sxeseis.gr σας δίνει όλες εκείνες τις επιλογές και τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να βρείτε αυτό που ψάχνετε αλλά και πολύ περισσότερα.

Γίνετε μέλος τώρα στο Sxeseis.gr και αποκτήστε δοκιμαστική πρόσβαση 100% δωρέαν Εγγραφή Νέου Μέλους

Σε τι διαφέρει από τα sites γνωριμιών;

Τρόποι επικοινωνίας στο Sxeseis.grΣτα περισσότερα sites γνωριμιών η επικοινωνία περιορίζεται στο να στείλετε κάποιο μήνυμα σε κάποιο μέλος που είδατε στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης. Σε κάποια άλλα sites αυτή η δυνατότητα περιορίζεται μόνο στα μέλη που σας προτείνει το ίδιο το site με βάση το πόσο θεωρεί ότι ταιριάζετε.

Στο Sxeseis.gr μπορείτε να αναζητήσετε άτομα με βάση τα δικά σας κριτήρια, να δείτε πόσο ταιριάζετε σε κάθε τομέα και να λάβετε προτάσεις για άτομα που ταιριάζετε, χωρίς όμως να περιορίζεστε υποχρεωτικά σε αυτά.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι το Sxeseis.gr σας παρέχει δεκάδες πρόσθετες δυνατότητες επαφής, επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης που σας επιτρέπουν να κάνετε περισσότερες, αλλά και πιο ουσιαστικές γνωριμίες.

Γίνετε μέλος τώρα στο Sxeseis.gr και αποκτήστε δοκιμαστική πρόσβαση 100% δωρεάν Εγγραφή Νέου Μέλους

Σε τι διαφέρει από τα sites κοινωνικής δικτύωσης;

To Socializing έχει πολλές όψεις...Το Sxeseis.gr σας παρέχει όλες τις λειτουργίες ενός site κοινωνικής δικτύωσης (φίλους, followers, like, προσωπικές σελίδες, δώρα) ενώ ταυτόχρονα:

 • Είναι ανώνυμο. Σέβεται την προσωπική σας ζωή κρατώντας την μακριά από άτομα του επαγγελματικού, οικογενειακού ή φιλικού σας περιβάλλοντος.
 • Δεν σας περιορίζει σε άτομα που ήδη ξέρετε. Σας διευκολύνει στο να διευρύνετε εύκολα και γρήγορα τον κύκλο των γνωριμιών σας με νέα ενδιαφέροντα άτομα.
 • Σας παρέχει δυνατότητες αναζήτησης ατόμων που σας ταιριάζουν, ανεξάρτητα από το αν είναι φίλοι ή φίλοι φίλων σας.
 • Σας παρέχει ένα φιλικό περιβάλλον από μέλη που και αυτά ενδιαφέρονται να κάνουν γνωριμίες.
Γίνετε μέλος τώρα στο Sxeseis.gr και αποκτήστε δοκιμαστική πρόσβαση 100% δωρεάν Εγγραφή Νέου Μέλους

Σε τι υπερτερεί από τις παραδοσιακές μεθόδους γνωριμιών

To Socializing έχει πολλές όψεις...Αν και οι γνωριμίες μέσω internet, έχουν γίνει πλέον περισσότερο ο κανόνας παρά η εξαίρεση, το Sxeseis.gr σας προσφέρει ακόμα περισσότερα πλεονεκτήματα:

 • Σας δίνει περισσότερες επιλογές. Όσο μεγάλος κι αν είναι ο κύκλος σας, σίγουρα δεν μπορεί να συγκριθεί με τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη του Sxeseis.gr. Σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όσο η επιλογή συντρόφου, είναι κρίμα να περιορίζετε τις επιλογές σας.
 • Είναι οικονομικό. Δεν χρειάζεται να βγαίνετε κάθε βράδυ με την ελπίδα ότι θα γνωρίσετε κάποιο αξιόλογο άτομο.
 • Είναι ασφαλές και βολικό. Μπορείτε να γνωρίσετε νέα άτομα, να δείτε πόσο ταιριάζετε ή να συνομιλήσετε μαζί τους, από την ασφάλεια του σπιτιού σας. Βγείτε μαζί τους χωρίς πιέσεις, μόνο και αν νιώσετε άνετα.
 • Είναι εύκολο και αποτελεσματικό. Το πόσα άτομα θα γνωρίσετε ή θα επιλέξετε να βγείτε μαζί τους εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.
Γίνετε μέλος τώρα στο Sxeseis.gr και αποκτήστε δοκιμαστική πρόσβαση 100% δωρεάν Εγγραφή Νέου Μέλους

Πόσο εύκολο είναι το χρησιμοποιήσω;

Το Sxeseis.gr είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι ιδιαίτερα απλό και εύκολο στη χρήση. Ακόμα κι αν δεν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο site γνωριμιών, ή κοινωνικής δικτύωσης στο παρελθόν, μέσα λίγες ώρες θα μπορείτε να αρχίσετε να γνωρίζετε νέα άτομα.

Πόσο κοστίζει να γίνω μέλος;

To Socializing έχει πολλές όψεις...Το να γίνετε μέλος στο Sxeseis.gr είναι 100% δωρεάν και δεν προυποθέτει οποιουδήποτε είδους χρέωση ή δέσμευση από την πλευρά σας.

Με την δοκιμαστική πρόσβαση που αποκτάτε με την εγγραφή σας μπορείτε :

 • Να συμπληρώσετε το προφίλ σας.
 • Να κάνετε νέους φίλους.
 • Να λάβετε και στείλετε δώρα.
 • Να απαντήσετε στα μηνύματα που θα λάβετε.
 • Να ανταλλάξετε χαμόγελα με τα άλλα μέλη.
 • Να κάνετε τεστ προσωπικότητας.
 • Να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε όλες τις δυνατότητες του Sxeseis.gr.

Στη συνέχεια, όποτε το επιθυμείτε, μπορείτε να αναβαθμίσετε την πρόσβασή σας και να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του Sxeseis με κόστος από 6,66€ το μήνα!

Γίνετε μέλος τώρα στο Sxeseis.gr και αποκτήστε δοκιμαστική πρόσβαση 100% δωρεάν Εγγραφή Νέου Μέλους