Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
'Aρεσαν+: 0%
Πεθερο-προβλήματα...
Πολυσυζητημένο θέμα σε αυτό το φόρουμ το ξέρω...
Επανέρχομαι για ακόμα μια φορά για να ρωτήσω :
Ποιά είναι τα χειρότερα προβλήματα που αντιμετωπίσατε με την πεθερά σας ή με τον άντρα σας σε σχέση με την πεθερά σας;
Ποιό νομίζετε ότι ήταν το σοβαροτερο σε σημείο που θα μπορούσε να καταστρέψει το γάμο σας;
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
# 2
στις 16/1/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Το πρόβλημα με την μητέρα της πρώην (ή καλύτερα της εν διαστάσει), ήταν ότι τα ήξερε όλα, ήθελε να επιβάλει τον δικό της τρόπο με την χαρακτηριστική φράση "κάτσε να σου πω εγώ ξέρω....",
αλλά και με την κόρη της που δεν κατάλαβε 16 χρόνια ότι δεν παντρεύτηκε τον πατέρα της αλλά εμένα, "κοίτα ο πατέρας μου, είδες ο πατέρας μου κ.λ.π."
Γυναίκα / 65 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 12
Απαντήσεις: 1.522
Παρένθεση
Είναι κάποιος που λέει να κάνει το χατίρι της πεθεράς (δεν ήταν και τόσο καλά στην υγεία) και την πήγε στα Ιεροσόλυμα (όνειρο μιας ζωής για την θεούσα) .
Τελικά μία η κούραση, μία η συγκίνηση, τα κακαρώνει η πεθερά.
Απευθύνεται στο γραφείο κηδειών και ζητάει προσφορά
Ο υπεύθυνος του απαντάει 300 ευρώ εδώ και 3000 ευρώ στην Αθήνα
Σκέφτεται λίγο ο γαμπρός και απαντάει ότι θέλει να την κηδέψει στην Αθήνα
Ο υπεύθυνος του ξανακάνει μία προσφορά, 200 ευρώ εδώ και 3000 στην Αθήνα
Ο γαμπρός χωρίς να σκεφτεί πολύ απαντάει ότι θέλει να την κηδέψει στην Αθήνα
Ο υπεύθυνος του κάνει μία τελευταία προσφορά, 100 ευρώ εδώ και 3000 στην Αθήνα.
Μπα όχι, απαντάει ο γαμπρός, θα την κηδέψω στην Αθήνα.
Όπως αγαπάτε, απαντάει ο υπεύθυνος, αλλά να σας ρωτήσω κάτι ? γιατί τόση εμμονή να την κηδέψετε στην Αθήνα και με τέτοια τιμή ?
Να, απαντάει ο γαμπρός, άκουσα ότι εδώ στα μέρη σας, πριν από περίπου 2000 χρόνια, κάποιος αναστήθηκε
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
# 5
στις 17/1/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
.φοβου τους Δαναούς και δώρα φέροντες!!!
Μακριά και αγαπημένοι μου καλόμαθε τον γιο και τώρα 17 χρόνων, εγώ τραβώ τα ζόρια ευτυχώς που είναι άριστος στα μαθήματα του!

# 6
στις 17/1/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μια πεθερά και η νύφη ζούσαν μαζί σ' ένα σπίτι σαν η γάτα με το σκύλο. Κάθε μέρα άρχιζε με λογομαχίες και καυγάδες και τελείωνε με καυγάδες και λογομαχίες. Ήταν ανυπόφορη η ζωή τους και όταν αρρώστησε η πεθερά η νύφη σκέφτηκε να την θανατώσει. Πήγε σ' έναν γιατρό και του εκμυστηρεύθηκε όλη την ανυπόφορη κατάσταση και του ζήτησε να της δώσει δηλητήριο για την πεθερά της. Ο γιατρός της έδωσε το δηλητήριο και σύστησε να την προσέχει και να την φροντίζει για να μην υποψιαστεί η πεθερά τίποτα. Η νύφη το προσέφερε στην βαριά άρρωστη πεθερά της σαν φάρμακο. Ολόκληρη βδομάδα η νύφη ήταν πολύ ευγενική και περιποιητική. Σύντομα η πεθερά έγινε καλά και με δάκρυα συγκίνησης και ευγνωμοσύνης ζήτησε συγνώμη από την νύφη για τα προηγούμενα. Η νύφη ένιωσε τύψεις και μετανιωμένη έτρεξε στον γιατρό να του ζητήσει αντίδοτο. Και τότε ο γιατρός της είπε ότι της έδωσε φάρμακο για να θεραπεύσει τη σκληρή καρδιά της ίδιας και όχι δηλητήριο για την πεθερά της.
Μια ιστορία που συχνά διηγείται η μητέρα μου...
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
H πεθερα της κουμπαρας μου, εχει ξεπερασει και τις 7 θανασιμες πεθερες μαζι.
Πριν ακομα γνωρισει την "νυφη" της, την μισουσε. Οταν γνωριστηκαν με τον κουμπαρο μου, εκεινος σπουδαζε στην Ελλαδα. Η πεθερα της εβγαλε το αυθαιρετο συμπερασμα οτι η "νυφη" θα στεκοταν εμποδιο στις σπουδες του γιου της - πραγμα που δεν εγινε ποτέ βεβαια. Λογοδοτηθηκαν (με χιλια βασανα και κλαματα απο τις κακουχιες απο τις οποιες περνουσε η πεθερα τη νυφη) πριν εκεινος τελιωσει τις σπουδες του, και εφυγαν μαζι για Ελλαδα. Στα επομενα χρονια η κουμπαρα μου περασε τεραστιες δυσκολιες μεχρι να τελιωσει εκεινος και να επιστρεψουν στο νησι. (θα μπορουσα να αναφερω μερικες, αλλα θα μακρυγορησω υπερβολικα). Οι δε γονεις του κουμπαρου μου, του εκοψαν το "φοιτητικο επιδομα" εκδικουμενοι για το οτι επεμενε να την αρραβωνιαστει...δουλευαν και οι δυο (η κουμπαρα μου υπο αθλιες συνθηκες) για ενα μεροκαματο, προκειμενου να τα βγαλουν περα μονοι τους. Ερχομενοι πισω κι εφοσον τελιωσε τις σπουδες του ο Α. , μετα απο λιγο καιρο παντρευτηκαν. Η κουμπαρα μου η Μ. μου λεει μεχρι σημερα, οτι η μερα του γαμου της ηταν η χειροτερη μερα της ζωης της. Ειχαν προηγηθει διαφορα, αλλα το αποκορυφωμα ηταν μετα τη δεξιωση, οταν η πεθερα της αρπαξε το κουτι με τα "φακελακια" και επεμενε να κανει εκεινη κουμαντο στα λεφτα-δωρα που ειχε παρει το ζευγαρι...στο τελος εγινε ενας τεραστιος καυγας αναμεσα στα συμπεθερια....ρεζιλικι σωστο. Το δε γαμηλιο ταξιδι αναβληθηκε γιατι οι δυο οικογενειες ειχαν γινει κυριολεκτικα κ---ς. Μετα απο λιγες μερες, η κουμπαρα μου επισκεφθηκε δικηγορο για το διαζυγιο!!! 4 χρονια της ειχαν σπασει τα νευρα, ηταν στα ορια της τρελλας, εκεινη δεν ειχε ανοιξει η ερμη ουτε μια φορα το στομα της να φωναξει ή να πει μια κακια κουβεντα, τα καταπινε κι εκανε υπομονη σαν οσιομαρτυρας. Ο πατερας της Μ. ειχε ηδη κτισει το μισο σπιτι μαζι με δυο μαγαζια που ως σημερα νοικιαζονται και πληρωνουν το δανειο που εγινε για να τελιωσει το σπιτι. Με λεφτα της οικογενειας της κουμπαρας μου, ανοιξε επισης ο Α. την δουλεια του, μαζι και με την πρακτικη βοηθεια της Μ. που ειχε κανει σχετικες σπουδες για επιχειρησεις. Τελικα δεν χωρισαν, ειναι ακομα μαζι, εχουν 2 παιδακια, περνανε καποτε δυσκολα (για αλλωτριους λογους) αλλα ευτυχως η πεθερα εχει κρατηθει μακρια και απο τους δυο. (Στο μεταξυ εκεινη καυχιεται πως ο γιος της εκτισε το σπιτι μονος του και εκανε επισης την επιχειρηση μονος του χωρις καμια βοηθεια - το θεμα βεβαια δεν ειναι στο ποιος εκανε τι, αλλα στο οτι εκεινη ψευδεται, απλως για να μπορει να καυχιεται) Εχουν σχεσεις μεν με την πεθερα, αλλα τυπικες. Η δε πεθερα της εξακολουθει να προσπαθει κατα καιρους να δημιουργησει προβληματα, ομως επειδη και οι δυο τους κρατουν μια αποσταση, τα πραγματα ειναι καπως πιο απλα πλεον.
Αυτη τη γυναικα, και μονο που θα την δει καποιος, καταλαβαινει ποσο κακια ειναι..φαινεται στο βλεμμα της. Οταν καμια φορα τυχαινει να βρισκομαστε σε οικογενειακες συναξεις οπου σαν νονα/κουμπαρα παρευρισκομαι και γω, φοραω ενα φυλακτο πανω μου γιατι τη φοβαμαι..(οσο αστειο κι αν ακουγεται), για μενα ειναι η προσωποποιηση του σατανα!!
Πολλες φορες επισης αναρωτιεμαι, πως δεν πηρε τιποτα απο αυτην (ευτυχως!) ο γιος της..
Οσον αφορα εμενα προσωπικα, θεωρω οτι ειμαι παρα πολυ τυχερη, εχω μια πεθερα σκετο αγγελο...
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Αργολίδας / Νέα Κίος
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 7.996
Τασσω...
...Καββαδια....

(Α ρε Ελληνικε σινεμα...)
Το χειροτερο σε μια τραγωδια ειναι οι γνωμες που ακολουθουν...
# 9
στις 17/1/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η νύφη έπλενε τα σώβρακα του άντρα της και της πεθεράς της στη σκάφη, τότε που δεν υπήρχαν ακόμα πλυντήρια.
Όταν έπλενε του αντρός της έλεγε: "Αχ αντρούλη μου, πόσο καλός είσαι, πόσο σ αγαπώ" και χάϊδευε τα ρούχα του με ιδιαίτερη απαλότητα.
Όταν όμως έπλενε εκείνα της πεθεράς της έβαζε όλη της τη μανία : "Να και τούτη, να κι εκείνη".
Το αποτέλεσμα ήταν ο αντρούλης να φοράει συνέχεια κακοπλυμμένα σώβρακα και η πεθερά πεντακάθαρα.

Δεν είχα πεθερά, για να έχω σχετική εμπειρία, αλλά η μητέρα μου σαν πεθερά υπήρξε πάντα διακριτική και βοηθούσε όσο μπορούσε.
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Δράμας / Δοξάτο
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 62
Όταν ήμουν πολύ νεότερη και πριν παντρευτώ έλεγα αστειευόμενη ότι πρώτα θα διαλέξω πεθερά και μετά γαμπρό!
Πεθερά πέτυχα έναν άγγελο.. ο γαμπρός μου βγήκε λίγο μάπα το καρπούζι!
Αύριο ξημερώνει μια καλύτερη μέρα!
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
Το μόνο πρόβλημα που έχω με την πεθερά μου είναι ότι δεν ξέρω τι καλό μου μαγείρεψε σήμερα.
Α.Μ.Βα.Ν.ς
Ατομο με βαριά νοητική στέρηση
Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Θέματα: 94
Απαντήσεις: 636
Δεν ειμαι παντρεμενη αλλα δεν θα παντρευομουν ποτε εναν ανδρα που βλεπει τη μανα του συστηματικα...Δεν το αντεχω και με ξενερωνει...Οταν ποτε κανω οικογενεια οι γονεις δεν εχουν καμια δουλεια να μπλεχτουν σαυτη.Πασχα,Χριστούγεννα,και αργίες θα τους βλέπουμε και οι δύο...Αλλιώς όλο τέτοιες πεθεροσυζητησεις θα κανουμε...
Το παθος ειναι σαν τη φωτια:Εντονο,ξαφνικο,επικινδυνο, αλλα σε μεγαλη ποσοτητα μπορει να σε καψει.
Η αγαπη ειναι σαν το νερο.Ηρεμη,διαφανη,δροσερη.Ομως η υπερβολικη αγαπη μπορει να σε πνιξει.
Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να πεθανεις? Διαλεγετε και παιρνετε...
Εγω προσωπικα,επιλεγω να καω!
# 13
στις 31/1/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Yπάρχουν και χειρότερα.Πεθερά και γαμπρός να έχουν ερωτικές περιπτύξεις.
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Παράθεση:
Originally posted by Parathrhths
Yπάρχουν και χειρότερα.Πεθερά και γαμπρός να έχουν ερωτικές περιπτύξεις.
Ριχνεις τη βομβα παιδι μου και μετα διαγραφεσαι;;; Κατσε να το συζητησουμε!!
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
Parathrhths79
# 15
στην 1/2/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Parathrhths79
# 16
στην 1/2/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εχεις δίκιο,έφυγα βιαστικά!
Γυναίκα / 43 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 48
συγγωμη αλλα σοκαριστηκα λιγο!
οταν γραφεις ερωτικες περιπτυξεις μεταξυ πεθερας και γαμπρου το εννοεις ή ειναι κατα καποιο τροπο σχημα λογου?
Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανεσ
Parathrhths79
# 18
στις 2/2/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμβαίνει και το παρατηρείς ως τρίτο πρόσωπο.
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 85
αχχχχχ..πολυσυζητημένο ΑΛΛΑ πάντα επικαιρο!

θεωρω η ολη στάση του συζυγου εχει την ικανότητα να διαλυσει η να συνεχισει ενα γάμο! διοτι αυτο που αντιμετωπιζω εγω τους τελευταιους 8 μηνες που πήρα το θάρρος να εκφράσω την αντιθεση μου και το παραπονο μου για την συμπεριφορά της πεθερας μου..η αντιδραση του καλου μου ηταν ακρως απογοητευτικη!
να ξεκαθαρισω κάτι..δεν θα ηθελα για κανενα λογο..να χαλάσουν οι σχεσεις τους..δεν θα ειχα κανενα προβλημα να την βλέπω και να μιλάμε! αυτο που με τσακιζει ειναι η αδικία ..και το οτι το ζύγη ειναι πάντα υπερ της! αυτο που ηθελα ειναι να της δωσει να καταλάβει πως "την αγαπάει την λατρευει..αλλα προχωράει μπροστά..εμεις εχουμε ανοιξει ενα σπιτι..εχουμε παιδάκια..και προχωράμε..δεν κρεμόμαστε απο την ιδια..δεν την εχουμε ανάγκη"
εγω ειμαι η υπερβολική...(γιατι εχω το θάρρος και λέω οτι σκέφτομαι.. βασικα οχι ακριβως γιατι αν τα ελεγα οπως ακριβως τα σκεφτομαι το πιο πιθανο να ειχα χωρισει κι ολας) αλλα εκεινη περιμένει στη γωνια το δικό μου λάθος για να πει στο γιο της "ειδες αγοράκι μου...δεν ειμαι εγω αυτη που εχει το προβλημα αλλα η γυναίκα σου"
ολο αυτο το πακετάκι λοιπον δημιουργει την λανθασμένη λοιπον εικονα στα μάτια του οτι εγω ειμαι αυτη που τα σκαλίζω τα πραγματα ενω η μανουλα του δεν κάνει τιποτα! φανταζομαι απλα δεν την εχει ακουσει να με βριζει η να με χωνει στην γωνια γι'αυτο και του φαινομαι υπερβολικη!
εγω ομως ζω το θέατρο του παραλογου..δυστηχως! οταν ειμαστε ολοι μαζι..τις σάχλες της και τις ειρωνίες της..και οταν ειμαστε χωρια..την εμμονή της με τον γιο της..! υποψην δουλευουν μαζι..γιατι ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!! τις φάπες τις δέχομαι μετα τις 7..ευχαριστώ!
αλλα 5 χρονια..την πιστεψα νομιζα οτι ειμασταν ολοι καλα..και ευτιχισμένοι..χαααχχαχα παραμυθάκι της χαλιμάς! καμια σχεση..ρουφουσε σαν σφουγγάρι..ολες τις πληροφορίες για μένα και για την σχέση μου μαζι με τον γιο της..με το που πηγε στο γραφείο του..σταματησε να ασχολειτε γιατι ειχε αυτο που της πηρα..λιγα χρονια πριν..τον γιο της!

αυτο ειναι το κακο να εχεις μικρη και μοντέρνα πεθερα..ξέρει να χειριζετε τους ανθρώπους..δυστηχως..εγω ειμαι στουρνος μπροστά της..και δεν νομιζω να την φτάσω ποτε..γιατι ο σκοπος μου δεν ειναι να σε φέρνω στα νερά μου και να κάνεις ΤΕΛΙΚΑ αυτο που θέλω εγω..αλλα να ειμαστε καλα..με τα μειον και τα συν μας..σε ολες τις φάσεις της ζωής μας..ε και αν δεν ταιριάζουν οι αποψεις μας δεν χάλασε και ο κόσμος!
δεν ξέρω..ειμαι πολυ πικραμένη και στεναχωρημένη με την πάρτυ της..καθε μέρα και κάτι καινουργιο κατι αλλο..κατι για να μου κάνει την μέρα μου σ****α!
μπερδευτηκα πάλι!! sos ξεμπερδέψτε με!
Γι' αυτό και 'γω γυρνάω στο φως και τραγουδάω
έπαψα τις μέρες που περνάν πια να μετράω
μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν ελπίζω
σε 'κείνα που με θέλουν πάντα, πίσω να γυρίζω.
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
Παράθεση:
Originally posted by dinaki
συγγωμη αλλα σοκαριστηκα λιγο!
οταν γραφεις ερωτικες περιπτυξεις μεταξυ πεθερας και γαμπρου το εννοεις ή ειναι κατα καποιο τροπο σχημα λογου?
Δηλαδή εσύ που θα το ανάφερες αυτό «ερωτικές περιπτύξεις μεταξύ πεθεράς και γαμπρού» ως σχήμα λόγου; Είμαι πολύ περίεργος να μάθω γιατί κατά τα άλλα είναι «το έπιασα το υπονοούμενο Μήτσο μου!»

Α.Μ.Βα.Ν.ς
Ατομο με βαριά νοητική στέρηση
Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.
στα social media