Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Απωθημένο

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

dancer

# 1 στις 11/6/2003
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345
'Aρεσαν+: 0%

Απωθημένο

Yparxei kapoios anthrwpos pou...
na ton thelisate kapote para poly...
pou o erwtas aytos na emeine anekplhrwtos - h na ekplhrwthike merikws..
kai na sas exei meinei ws apothimeno?

Ki an nai..
pistevete oti an se kapoia fash ths zwhs sas yparksei h eykairia na ekplhrwthei to apothimeno sas tha to kanete?
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...

Mpoumpou

# 2 στις 11/6/2003
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 40
Έχω ένα απωθημένο....θα το εκπλήρωνα μερικώς αν μου δινόταν η ευκαιρία......
λιονεσσ

raider7

# 3 στις 11/6/2003
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 120
Σε όλους τους ανθρώπους έχει συμβεί αυτο!!! Το ζητούμενο είναι όμως να μην κολλάς!!!

antsig

# 4 στις 11/6/2003
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Λαύριο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 7
ΚΟΙΤΑ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ , ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΟ,ΞΕΡΩ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ' ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Η΄ ΕΚΕΙΝΗ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ Η ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ' ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΛΕΕI:ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΘΑ ΤΗΣ ΔΙΞΟ ΕΓΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΤΙ ΑΣΤΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ,ΑΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ!ΦΩΝΑΧΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΞΕΜΑΤΑ !ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΕΤΣΙ?
Ερωτασ

evans

# 5 στις 11/6/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ;
ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΨΑΞΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ... ΜΕ ΕΚΕΙΝΗ;
Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ!
ΤΟΤΕ,ΕΚΕΙ,ΕΜΕΙΣ ......... ΧΜ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ!
ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΤΟΦΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΖΩΗ ΣΟΥ...........

SETH_7

# 6 στις 12/6/2003
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
Υπηρχαν καποιες φορες που εμεναν ανεκπληρωτες καποιες επιθυμιες ..αλλα απωθημενα ποτε.Οτι δεν εκπληρωνονταν στον χρονο που γεννιονταν η επιθυμια μετα επαυε να με απασχολει με την εννοια του απωθημενου......

Jean-Marc

# 7 στις 12/6/2003
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 4
Είναι καλά όταν αποφασίσεις να γυρίσεις μια σελίδα στο βιβλίο της ζωής,να μην ξανακοιτάξεις πίσω.Ίσως ηχεί απόλυτο αυτό που λέω όμως τουλάχιστον μέχρι στιγμής προσωπικά μου έχει βγεί σε καλό.Από την άλλη βέβαια για να είσαι μια ζωή σίγουρος για τις αποφάσεις σου , πρέπει να δίνεις σε όλες τις καταστάσεις χρονικά περιθώρια και να μην παίρνεις εν θερμό αποφάσεις ή κάτω από καταστάσεις πίεσης.Τέλος θα ήθελα να διαχωρήσω λίγο τη θέση μου σε σχέση με τις απόψεις της εδώ παρέας , λέγοντας πως η έννοια του απωθημένου δεν έχει αποκλειστικά να κάνει με το γεγονός ότι κάποια στιγμή στη ζωή μας πληγωθήκαμε ή προδοθήκαμε.Πολλές φορές και εμείς πληγώσαμε και προδόσαμε , κάτι που μπορεί εξίσου να δημιουργήσει σε εμάς απωθημένο.

freebird

# 8 στις 12/6/2003
author
Ανδρας / 67 / Παντρεμένος
Ν. Ηλείας / Πύργος
Απαντήσεις: 56
Εδω εχει τη θέση του ο εγωϊσμός. Γιατί τώρα και οχι τότε??? Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει. Καλύτερα πιστεύω ταιριάζει η απαξίωση.

Kleopatra

# 9 στις 12/6/2003
author
Γυναίκα / 64 / Ελεύθερη
Απαντήσεις: 23

Παράθεση:
Originally posted by dancer
Yparxei kapoios anthrwpos pou...
na ton thelisate kapote para poly...
pou o erwtas aytos na emeine anekplhrwtos ...

Πριν παρα πολλα χρονια μπηκε ενας μεγαλος ερωτας στη ζωη μου, αλλα το timing ηταν λαθος. Οι συνθηκες με υποχρεωσαν να τον αρνηθω.

Αν τον συναντουσα τωρα; Σιγουρα οχι. Εχουν περασει τοσα χρονια, εχω αλλαξει, εχει αλλαξει. Δεν ειμαστε οι ιδιοι ανθρωποι πια! Παντα θα τον σκεφτομαι με τρυφεροτητα αλλα τιποτε περισσοτερο.

spy26

# 10 στις 12/6/2003
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
Ανεκλπληρωτος ερωτας ; Αποθημενο ;
Μπα.......κανενας και τιποτα !

Ολους τους ερωτες στην ζωη μου, ακομα και τους πιο συντομους - γιατι ολοι ερωτες ειναι, αλλοι της στιγμης και αλλοι πιο μεγαλοι - τους εχω ξεζουμισει, τους εχω νιωσει,απολαυσει, τους εχω ευχαριστηθει,τους εχω ζησει...τους εχω χορτασει, και για αυτο τους εχω βαλει εκει που τους αρμοζει, στο παρελθον. Αλλοι κακοι, αλλοι καλοι, σημασια εχει οτι ολλοι κατι μου εδωσαν και σε ολλους κατι εδωσα ! Τους θυμαμε μοναχα σαν αναμνησεις, καθως και για να θυμαμε το παρελθον μου! Τους σεβομαι και τους εκτιμω, γιατι ολλοι τους λιγο ή πολυ με σημαδεψαν και με αλλαξαν !!!
Αλλα δεν εχω κανεναν στην θυμιση μου σαν αποθημενο! Γιατι οσες ερωτευτηκα, τις διεκδικησα, τις απαιτησα,προσπαθησα,αγωνιστηκα και τις κερδισα ! Οσες παλι στο τελος δεν τις κερδισα, για μενα σημαινει πως δεν αξιζαν να σταθουν πλαι μου, και κατα συνεπεια μοναχα αποθημενο δεν σημαινουν για μενα ! Λιγο εγωιστικο ακουγετε..., αλλα αυτη ειναι η σκεψη μου...ποιος ξερει...ισως και η αμυνα μου !!!

Ανεκπληρωτος ερωτας για μενα ειναι αυτος που την παρουσα και οποιαδηποτε παρουσα στιγμη στο μελλον, ζω ! Αυτος ειναι ο ανεκπληρωτος ερωτας μου και το αποθημενο μου! Αυτο που ζω ! Κι αν παλι και αυτος τελειωσει, τοτε με την σειρα του θα γινει ο επομενος...!

Και ελπιζω καποτε...να εμφανιστει ο ερωτας που θα μεινει για παντα ανεκπληρωτος και αποθημενο! Ο ερωτας εκεινος, που θα με ταξιδεψει εως το τελος! Το συννεταιρακι μου στην ζωη !!!

Θα εμφανιστει...ή να βαλω ντεντεκτιβ να την βρει ;..........

;;;

Vayani

# 11 στις 12/6/2003
author
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Αμπελόκηποι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 57
anekplirotos erotas????
Se poion den exei symvei?
Prin apo arketa xronia... eixa gnorisei kapoion kai zousa mono gia na ksero oti einai kala.. .mono gia na ton vlepo na xamogelaei... oi synthikes itan perierges omos.... ton ithela gia 2 xronia... to iksere alla den tolmouse kaneis na kanei tin paramikri kinisi.... otan telika egine mia proti epafi, eniosa oti o kosmos olos itan dikos mou.... den ithela tipota sti zoi mou.... den me endiefere to avrio... ego zousa se ena diko mou kosmo... kai o kosmos mou itan AYTOS!!!! den eixa anagi apo tipote allo. Dystyxos i sxesi teleiose apotoma kai prin kan oloklirothei...praktika toulaxiston... giati synaisthimatika itan i pio teleia, i pio olokliromeni, i pio anidiotelis, i pio..... den yparxoun telika logia gia na perigrapsoun akrivos kai me safinia to eidos aftis tis agapis. Apla stamatise i epikoinonia... kai as menoume stin idia perioxi. Ektote exoume synantithei arketes fores sto dromo xoris kan na poume ena "geia"... se oles tis periptoseis omos kapoios apo tous 2mas tha synodevotan.... Exoume proxorisei me tis zoes mas, omos ena "giati" tha me stoixionei panta.... kai leo "panta" giati oses fores antamothikan ta vlemmata mas ypirxe mia periegri aisthisi pikras.... san kati na mas elege oti ta atoma dipla mas den anaplironoun to keno.... Ksero oti kai aftos me agapise vatheia kai alithina.... den mporesa pote na katalavo giati teleiosame...
Opos kai na exei omos to pragma.... ego eimai ikanopoiimeni giati eniosa gia mia fora sti zoi mou auto to toso dynato kai yperoxo synaisthima... alloi den to niothoun pote... Oso gia tora???? den tha elega oti an mou dinotan i efkairia na ksanakano kati mazi tou, tha to ekana.... Protimo tin omorfi anamnisi.... Tote imoun se thesi na prosfero xoris na zitao tipota se mia sxesi...(lathos???? isos.....) tora omos apaito kapoia pragmata.... Imastan kai oi 2 neoi, me oneira gia ti zoi... pistevame oti ta pragmata tha ginotan opos ta fantazomastan.... kati den pige kala omos... apo ekei kai pera ego toulaxiston eida pos alla fantastika kai allios ta vrika... mera me ti nyxta....Apo tote mexri tora ematha na vlepo ta pragmata realistika.... Exoume allaksei kai oi dyo... ego toulaxiston para poly... fantazomai to idio kai ekeinos... to na ksanakanoume mia prospatheia nomizo oti apla tha xalouse ekeini tin omofri eikona....
Etsi kai allios an itan na ginei kati.. i moira tha frontize gia afto... opos frontise na mas xorisei tote, apotoma, viaia kai xoris eksigiseis.....

Theoria

# 12 στις 12/6/2003
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Απαντήσεις: 1
Και φυσικά θα εκπλήρωνα το απωθημένο μου. Αφού το θεωρείς απωθημένο δεν είναι δυνατό να το κουβαλάς εφόρου ζωής. Εξάλλου είναι κάτι που το αναζητούσες καιρό… θα αντέξεις να το αφήσεις…;

# 13 στις 21/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by Theoria
Και φυσικά θα εκπλήρωνα το απωθημένο μου. Αφού το θεωρείς απωθημένο δεν είναι δυνατό να το κουβαλάς εφόρου ζωής. Εξάλλου είναι κάτι που το αναζητούσες καιρό… θα αντέξεις να το αφήσεις…;

Συμφωνώ...Αν σου έχει μείνει κάτι ή κάποιος απωθημένο τότε το κυνηγάς όταν σου δωθεί η ευκαιρία...

Προσωπικά δεν έχω κάποιον απωθημένο..
Έμαθα να κυνηγώ όσο μπορώ κάτι που θέλω πολύ..
Αν αυτό δεν γίνει, γυρίζω σελίδα, χωρίς να έχω την πίκρα ότι δεν προσπάθησα αρκετά να το αποκτήσω...
Μετά απλά χαμογελώ στην ανάμνησή του....

# 14 στις 21/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Απωθημένο μου αδιέξοδο...

Το απωθημένο που μου είχε μείνει και παραμένει να υφίσταται, δεν ξέρω αν θα ήθελα να το εκπληρώσω αν μου δινόταν η ευκαιρία... Νομίζω όμως, διαισθητικά, ότι θα ήταν λάθος να το εκπληρώσω γιατί κάποια πράγματα που έχουμε νιώσει (πολύ δυνατά) στο παρελθόν για κάποιον, δεν έχουν την ίδια ένταση και αξία όπως είχαν τότε.

Θα τρελαινόμουν να το εκπληρώσω αλλά θα ήταν σίγουρα λάθος, οπότε δεν ψάχνω πια να βρω την ευακιρία και αν μου ερχόταν από μόνη της μάλλον δεν θα την άρπαζα.

yanni

# 15 στις 21/6/2003
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βύρωνας
Απαντήσεις: 6
Υπήρχε μια κοπέλα, αρκετά συμπαθητική, συμμαθήτρια μου στο σχολείο. Αν και υπήρξε φλερτ, δεν είχε συμβεί τίποτα τότε γιατί δεν ήταν έτοιμη για σχέση. Μετά το σχολείο είχαμε κρατήσει κάποια φιλική επαφή και βρισκόμασταν μια φορά το χρόνο ακόμα και με τους εκάστοτε συντρόφους μας.

Έτσι όταν μετά από 7 χρόνια αφότου τελειώσαμε το σχολείο και είχαμε τελειώσει πλέον και το πανεπιστήμιο, ο καθένας σε διαφορετική χώρα, γι' αυτό βλεπόμασταν και τόσο αραιά, επιδίωξα να την ξαναδώ. Είχε τελειώσει πρόσφατα μια σχέση μου και ήμουν έτοιμος να την ξανακυνηγήσω. Πλέον είχε γίνει μια πολύ πολύ όμορφη δεσποινίδα

Είχε χωρίσει και αυτή και το γεγονός ότι με ήξερε από τα 14, δηλαδή σχεδόν 11 χρόνια, και με εμπιστευόταν για το ποιος ήμουν ήταν καθοριστικό για να ξεκινήσει η σχέση με το δεύτερο ραντεβού και να βρεθούμε στο κρεβάτι στο πέμπτο. Αυτή η σχέση κράτησε 7,5 χρόνια και είχε και τα καλά της και το πολύ πάθος αλλά και αρκετά άσχημα.

Το απωθημένο του εφηβικού έρωτα μου βγήκε αλλά κρίμα που τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν ήταν αυτός που νόμιζα και μου πήρε τόσο πολύ, σχεδόν 18 χρόνια από την στιγμή που την γνώρισα, για να το καταλάβω.
Μην αφήνεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα. Η ζωή είναι πολύ ωραία για να την αφήνουμε να μας προσπερνάει.

Yiannis__

# 16 στις 15/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 20

Ολοι

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ Ή ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ! ΚΙ ΑΝ ΕΚΛΠΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΥΧΟΝΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ????
υιαννισ__

lactaki

# 17 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 40 / Σε σχέση
Θέματα: 31
Απαντήσεις: 1.317

Παράθεση:
Originally posted by Natalia

Παράθεση:
Originally posted by Theoria

Συμφωνώ...Αν σου έχει μείνει κάτι ή κάποιος απωθημένο τότε το κυνηγάς όταν σου δωθεί η ευκαιρία...

Ό,τι κρύβεις κάποια μέρα δίχως προηγούμενο
θα σε δείξει με το χέρι σαν καταζητούμενο!

Οπότε παλεύω για να μην αφήνω πίσω μου απωθημένα, δεν μ αρέσει να κοιμάμαι με αυτά το βράδυ!

Αν νιώθω κάτι θα το πω.
Αν θέλω κάτι θα το διεκδικήσω.
Αν βάλω ένα στόχο θα αγωνιστώ.

Τουλάχιστον και να αποτύχω δεν θα ζω για πάντα με την αμφιβολία τι θα γινόταν αν προσπαθούσα λίγο περισσότερο.
Φτάνω μέχρι τα άκρα για να χτυπήσω τα μούτρα μου, να αφήσω ένα μικρό σημαδάκι και κάθε φορά που θυμάμαι αυτό που δεν κατάφερα το σημαδάκι αυτό να μου θυμίζει ότι είχα κάνει τα πάντα!!

Έτσι δεν μένει πίκρα, αλλά περηφάνια για τον αγώνα των "θέλω" μου που με τόσο ένταση έδωσα!
Η ζωή έχει μεγάλη φαντασία.

# 18 στις 4/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πριν αρκετά χρόνια δοκίμασα με (ΜΑΓΙΚΟ) τρόπο να δοκιμάσω και να εκπληρώσω κάποιο απωθημένο ,όμως δεν το ξανακάνω.

Alexandra21

# 19 στις 4/5/2004
author
Γυναίκα / 41 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πεύκη
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 339
Δόξα το Θεό μέχρι σήμερα δεν με έχει μείνει
κάποιο απωθημένο.
Όσα είχα κατά νου και ποθούσα τα έχω κάνει.
Σε περίπτωση που δεν γινόταν κάτι δεν ξέρω
τι θα έκανα στο μέλλον.
Αλλά πιστεύω πως σίγουρα αν δεν μπορούσα
να κάνω κάτι και μου δινόταν κάποτε η ευκαιρία...
θα το έκανα μέσα σε λογικά πλαίσια (λέμε τώρα...)
έτσι απλά...για να με φύγει το απωθημένο που θα είχε
γίνει απωθημενάρα...

# 20 στις 4/5/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν πιστευω πως υπαρχουν απωθημενα σε αυτο το θεμα.
Απλα δεν προεκυψε ....τελειωσε!!!
Ουτε ο χρονος ουτε ο χωρος ουτε οι συνθηκες ουτε η διαθεση θα ειναι τα ιδια αν ξαναβρεθει στο δρομο σου αρα δεν θα ζησεις αυτο το ...κατι αλλο που ενοιωσες σε εκεινη τη δεδομενη στιγμη!
Οποτε...ας το καλυτερα!!
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.