Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Love at first sight?

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

raider7

# 1 στις 12/6/2003
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 120
'Aρεσαν+: 0%

Love at first sight?

Πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά;;;

SETH_7

# 2 στις 12/6/2003
author
Ανδρας / 56 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
Α Π Ο Λ Υ Τ Α......και αυτο γιατι 'επαθα' ..'εμαθα'..και πλεον δεν αμφιβαλλω οταν το ακουω απο αλλους οπως αμφεβαλλα παλια.

# 3 στις 12/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Χωρίς να διαφωνήσω με τους πιο αυθόρμητους και ενθουσιώδεις της "παρέας", πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη "πιατιά".... Θυμάστε αλήθεια την σειρούλα του Αντ1 ..."ατίθασα πιάτα"?

Οι "πρώτες ματιές" που...."κυκλοφορούν" έξω σήμερα, είναι πολύ επιτηδευμένες, και αν ακόμα κάποια κρύβει πραγματική έλξη και επιθυμία.....χάνεται μέσα στο χάος του σαχλοπαιχνιδιού που κυριαρχεί...

Ο βαριεστημένος..."μπλαζέ" της παρέας...

freebird

# 4 στις 12/6/2003
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ηλείας / Πύργος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 56
Αλοίμονο σε αυτούς που δεν τους έχει βρει ακόμα!!! Αστροπελέκι, κεραυνός εν αιθρία...Μόνο με αυτά τα λόγια μπορεί να περιγραφεί το κόλλημα με την πρώτη ματιά.

# 5 στις 12/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ομολογώ πως μέχρι πριν από δυο χρόνια δεν πίστευα στον κεραυνοβόλο έρωτα. Τον αναζητούσα, αλλά δεν τον έβρισκα πουθενά. Νόμιζα ότι ήταν ένας μύθος!

Ώσπου κάποιο βράδυ εμφανίστηκε εκείνος... Έτσι... ξαφνικά, διαλύθηκε ο μύθος! Αισθάνθηκα την καρδιά μου να χτυπά σε τρελούς ρυθμούς, αισθάνθηκα να κοκκινίζω στο βλέμμα του, αισθάνθηκα μεθυσμένη από το άρωμά του, αισθάνθηκα την ανάγκη να βρίσκομαι κοντά του και όλα αυτά για έναν άνθρωπο που αντίκρυζα για πρώτη φορά. Ήταν όλα τόσο υπέροχα...!!!

Τότε ναι... άρχισα να πιστεύω στην ύπαρξή του.

evans

# 6 στις 12/6/2003
author
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Οχι βεβαια!
Σιγουρα θα ενεργοποιηθουν εγκεφαλικες λειτουργιες , γινουν χημικες ενωσεις και αντιδρασεις και μετα απο καταλληλες συνθηκες εμφανιζονται τα συμπτωματα της αγαπης...
Και αλλο ενθουσιασμος και αλλο αγαπη!
Ο μουστος δεν γινεται αμεσως κρασι , και για να γινει και να αντεξει στο χρονο θελει καταλληλες συνθηκες...
Μετατροπη απο καφαλαια by moo693

santal

# 7 στις 12/6/2003
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 40

Θα συμφωνήσω με τον Nicks

Παράθεση:
Originally posted by nicks
Χωρίς να διαφωνήσω με τους πιο αυθόρμητους και ενθουσιώδεις της "παρέας", πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη "πιατιά".... Θυμάστε αλήθεια την σειρούλα του Αντ1 ..."ατίθασα πιάτα"?

Οι "πρώτες ματιές" που...."κυκλοφορούν" έξω σήμερα, είναι πολύ επιτηδευμένες, και αν ακόμα κάποια κρύβει πραγματική έλξη και επιθυμία.....χάνεται μέσα στο χάος του σαχλοπαιχνιδιού που κυριαρχεί...

Ο βαριεστημένος..."μπλαζέ" της παρέας...

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Νίκο μου...με μία μόνο εξαίρεση:πιστεύω οτί μπορεί να υπάρξει έρωτας με την πρώτη ματιά μόνο με έναν άνθρωπο(έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά και αγαπάς) αν τον αντιμετωπίζεις που και που σαν να τον βλέπεις ΠΡΩΤΗ φορά,σαν να τον γνωρίζεις από την αρχή....
Υ.Γ. Νίκο να υποθέσω ότι τώρα είμαι και εγώ βαριεστημένη "μπλαζέ" της παρέας??
Φιλικά....

# 8 στις 12/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Πρωτη...δευτερη..Τρίτη..

Ερωτας..με την πρώτη ματιά? Με την δευτερη ισως....και με την τριτη σιγουρα!!
Αρκεί...οταν την κοιτάς...να αποφευγει να σε κοιτάξει!

split

# 9 στις 12/6/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Με τιποτα!

Η εικονα απο μονη της δεν σημαινει τιποτα για μενα. Χρειαζονται πολυ περισσοτερα...
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

dancer

# 10 στις 12/6/2003
author
Γυναίκα / 54 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345

Παράθεση:
Θυμάστε αλήθεια την σειρούλα του Αντ1 ..."ατίθασα πιάτα"?

enhmerwtika phge ET-1 h seiroyla..
(asxeto)
..........................
perpataw pou lete synamenh kounamenh ena apogevmataki sthn tsimiskh me tis sakkoules apo ta pswnia kai thn aytopepoithish anevasmenh apo ta psonia kai to portofoli adeio apo psonia (gi ayto perpatousa alliws tha eixa parei taxi)

Kai vrisketai mprosta mou enas kyrios typas kolaei ta matia tou panw mou, mou kleinei to dromo kai mou leei 'kane mia zvoura gyrw apo ton eafto sou' !

(skeftika oti htan atzenths grafeiou montelwn kai pistepsa oti eklphrwthike ena apo ta oneira mou gia kariera)

skaw loipon ena elafry xamogelo (mh deiksoume oti kaigomaste ki olas gia thn kariera montelou) kai kanw th zvouritsa mou xaritwmena.

Kai mou leei o typas : se erwteftika me thn prwth matia.. kai s evala na kaneis mia svoura mhpws esy me th defterh matia niwseis kati gia mena..

To mono sigouro einai oti htan ena apo ta pio eksypna kamakia pou exw dexthei
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...

blur_28

# 11 στις 13/6/2003
author
Ανδρας / 51 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αρτέμιδα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 197

Παράθεση:
Originally posted by dancer

Kai vrisketai mprosta mou enas kyrios typas kolaei ta matia tou panw mou, mou kleinei to dromo kai mou leei 'kane mia zvoura gyrw apo ton eafto sou' !

(skeftika oti htan atzenths grafeiou montelwn kai pistepsa oti eklphrwthike ena apo ta oneira mou gia kariera)

skaw loipon ena elafry xamogelo (mh deiksoume oti kaigomaste ki olas gia thn kariera montelou) kai kanw th zvouritsa mou xaritwmena.

Kai mou leei o typas : se erwteftika me thn prwth matia.. kai s evala na kaneis mia svoura mhpws esy me th defterh matia niwseis kati gia mena..

To mono sigouro einai oti htan ena apo ta pio eksypna kamakia pou exw dexthei

Χα χα χα! Αχ ρε 'χορεύτρια'! Εντάξει, είσαι όμορφη, αλλά.....! Δεν έχεις δει τη διαφήμιση με το Cutty Shark; Το πιο 'έξυπνο' καμάκι......το είπαν άλλοι πρώτα!

Εγώ πιστεύω ότι με την πρώτη ματιά.....'βλέπεις' το μέλλον!

Με τη δεύτερη το προσεγγίζεις και με την τρίτη......βλέπεις το παρών!

Αν ο κεραυνοβόλος έρωτας δεν είναι αμοιβαίος......είναι παιχνιδάκι του μυαλού!

# 12 στις 13/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by santal
...με μία μόνο εξαίρεση:πιστεύω οτί μπορεί να υπάρξει έρωτας με την πρώτη ματιά μόνο με έναν άνθρωπο(έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά και αγαπάς) αν τον αντιμετωπίζεις που και που σαν να τον βλέπεις ΠΡΩΤΗ φορά,σαν να τον γνωρίζεις από την αρχή....
Φιλικά....

Από τις πιο όμορφες και φιλοσοφημένες κουβέντες που έχω ακούσει από μια κοπέλα της ηλικίας σου.
Δεν νομίζω να πρόκειται περί βαριεστιμάρας santal, νομίζω η μετριοπάθεια της σκέψης σου και ο στοχασμός σου, αν συνεχιστούν θα σε πάνε νωρίς νωρίς σε άλλες "σφαίρες" κατανόησης στα των ερωτικών σχέσεων.
Θα πρότεινα να συνεχίσεις έτσι...
Υ.Γ. ....split, συμφωνώ απόλυτα....

santal

# 13 στις 14/6/2003
author
Γυναίκα / 43 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 40

Παράθεση:

Παράθεση:
Originally posted by santal
...με μία μόνο εξαίρεση:πιστεύω οτί μπορεί να υπάρξει έρωτας με την πρώτη ματιά μόνο με έναν άνθρωπο(έναν άνθρωπο που γνωρίζεις καλά και αγαπάς) αν τον αντιμετωπίζεις που και που σαν να τον βλέπεις ΠΡΩΤΗ φορά,σαν να τον γνωρίζεις από την αρχή....
Φιλικά....

Από τις πιο όμορφες και φιλοσοφημένες κουβέντες που έχω ακούσει από μια κοπέλα της ηλικίας σου.
Δεν νομίζω να πρόκειται περί βαριεστιμάρας santal, νομίζω η μετριοπάθεια της σκέψης σου και ο στοχασμός σου, αν συνεχιστούν θα σε πάνε νωρίς νωρίς σε άλλες "σφαίρες" κατανόησης στα των ερωτικών σχέσεων.
Θα πρότεινα να συνεχίσεις έτσι...
Υ.Γ. ....split, συμφωνώ απόλυτα....

Νίκο τι άλλο μπορώ να πω πέρα από ένα ευχαριστώ για τα καλά σου λογια....Να είσαι πάντα καλά....

Yiannis__

# 14 στις 15/7/2003
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 20

Υπαρχει

ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΠΑΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΑΛΛΟ/Η ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ/ΤΗΣ!
υιαννισ__

ntolmadofilo

# 15 στις 15/7/2003
author
Γυναίκα / 47 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 46
Πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά, όπως πιστεύω πως όσο εύκολα ερωτευτείς κάποιον τόσο εύκολα μπορείς και να ξενερώσεις.

# 16 στις 15/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Ερωτας με την πρώτη ματιά... δεν μου έχει τύχει..

Αλλά

Ερωτας με την πρώτη συζήτηση... μου έτυχε!

Πάρε αυτές τις φατσούλες γιατί φατσούλα με ....καρουμπαλάκι..δεν έχει !!!!!!

prisoner2002

# 17 στις 15/7/2003
author
Ανδρας / 52 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 44
αν δεν πιστεύαμε στον έρωτα με την πρώτη ματιά, τότε όλα θα ήταν στημένα και οργανωμένα χωρίς συναίσθμα. Τα αισθήματα αναπτύσσονται στην πορεία, το συναίσθημα όμως έρχεται άμεσα

# 18 στις 23/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
what a bunch of crap

Έρωτας με την πρώτη ματιά και κουραφέξαλα

Μου χει τύχει κι εμένα αρκετές φορές και μία τελευταία φορά πριν αρκετά χρόνια ήταν κάτι σαν τελειωτικό χτύπημα. Δεν μπορούσα να τη βγάλω απ' το μυαλό μου. Την έπαιρνα τηλέφωνο να βγούμε, μου έλεγε ναι εντάξει αλλά όταν ήταν να βγούμε μου παιρνε τηλέφωνο και μου λεγε δε γινόταν. Μέχρι που... έσκασε τη βόμβα της μετά από δυο βδομάδες πολιορκίας. Είχε ήδη μια σοβαρή σχέση και ήταν αρραβωνιασμένη Τι να έκανα ο άμοιρος; Κοκάλωσα, ένιωσα σα να έσκασε ατομική βόμβα και με παρέσυρε το ωστικό κύμα! Γιατί δεν μου το είπε από την αρχή και γιατί εγώ ο μα***ς δεν ρώτησα τους φίλους της να μάθω τι παίζει; Γυναίκες! Θέλουν να παίζουν με τη φωτιά!

Καταραμένη μοίρα

FALCON

# 19 στις 24/7/2003
author
Ανδρας / 57 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 113
Και βεβαια πιστευω!!!
Φορουσε ...κοκκινο φορεμα, ειχε εκπληκτικα...ματια, τρομερες...καμπυλες, σου ανεβαζε την αδρεναλινη στο maximum!!!
Περασε σαν σιφουνας απο μπροστα μου (την προηγουμενη μερα ειχα παει στον οφθαλμιατρο...εβλεπα καλα !!)
Την ερωτευτηκα με τη μια!!!!!
Ακομη ειμαι ερωτευμενος μαζι της αλλα ...εκεινη μου ξεφευγει συνεχεια που θα μου παει τα...πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα θα την κατακτησω!!
Την λενε ....FERRARI !!!!!!!!

Οκ ναι πιστευω αρκει να μην ειναι αληθωρη χαχαχα!!!!

the_moonlight_girl

# 20 στις 13/8/2003
author
Γυναίκα / 39 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 71

!

ΞΕΡΩ!
ΕΠΑΘΑ
ΚΑΙ
ΕΜΑΘΑ!
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.