Γυναίκα / 38 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 96
'Aρεσαν+: 0%
Δεν μου εχει τυχει αλλα πιστευω οτι ειναι ένας ενθουσιασμος της στιγμης που μπορει να διαρκεσει πολυ λιγο και μετα να φυγει...........
Οσο ονειρευομαι...υπαρχω!!!
# 22
στις 31/8/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
" 'Οποιος αγάπησε, δεν είναι αλήθεια μήπως ότι αγάπησε με την πρώτη ματιά;"
Σαίξπηρ
Ανδρας / 43 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 63
Παράθεση:
Originally posted by freebird
Αλοίμονο σε αυτούς που δεν τους έχει βρει ακόμα!!! Αστροπελέκι, κεραυνός εν αιθρία...Μόνο με αυτά τα λόγια μπορεί να περιγραφεί το κόλλημα με την πρώτη ματιά.
Αλοίμονο και σε αυτούς που δεν το πιστεύουν
Αυτός είμαι!
Ανδρας / 60 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Λένε πως ο έρωτας είναι τυφλός! Ζευγαρώνει τα αντίθετα: το δυνατό με το αδύναμο, το όμορφο με το άσχημο, τη μέρα με τη νύχτα ....Ο πιο επικίνδυνος όμως έρωτας τελικά, είναι αυτός που πιάνεται με την πρώτη ματιά. Είναι η στιγμή της μαγικής αναγνώρισης.
Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Απαντήσεις: 22
Ω ναι, μία φορά μου έτυχε και μάλιστα είχε και ταχύτατη ανταπόκριση.
Ένα βλέμα ανταλάξαμε, μέσα στην θάλλασα και μετά απο 20 sec.....φιληθήκαμε
Απίστευτο ε ?
Ούτε εγώ δεν το κατάλαβα πως έγινε, αλλά οταν με κοίταξε ήταν σαν να έφαγα γροθιά στο στομάχι, ξερός έμεινα.
Κράτησε μόνο 2 μήνες, βλέπετε έπρεπε να πάει στην Αμερική να συνεχίσει της σπουδές της και δεν είχε και σκοπό να ξαναγυρίσει στην Ελλάδα....
Πάντα θα την θυμάμαι (Αναστασία-Golden beach-Κυλλήνη-1997).
# 26
στις 19/10/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν πιστεύω στον έρωτα με την πρώτη ματιά . Ίσως κάποιος σου αρέσει από την πρώτη φορά που τον βλέπεις αλλά ο έρωτας έρχεται σιγά σιγά ..
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Λάρισας / Λάρισα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 87
Άλλο πόθος άλλο πάθος άλλο ερωτικη διάθεση και άλλο αγάπη και έρωτας.Εκτός και αν σε έπεισε η διαφήμηση της τηλεόρασης με το whisky.................πάντως ακόμα και αν σε έπεισε ο έρωτας μονο διαφήμηση δεν είναι
# 28
στις 20/10/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γυναίκα / 36 / Ελεύθερη
Ν. Χανίων / Αλικιανός
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 219
Έρωτας με την πρώτη ματιά...
εξαρτάτε με τη σημασία που πέρνει η λέξη έρωτας...
Αν λέμε τον ενθουσιασμό οκ φυσικά και συμβαίνει...για εμένα ήταν αρκετή μια ματιά για να "θέλω" κάποιον..ήταν η χημεία, ήταν η βραδιά που σε έκανε να αναζητάς μια συντροφιά για να γελάσεις τη μοναξιά σου; Δεν ξέρω τι ήταν..Επειτα έγινε η αρχή μιας μικρής σχέσης,όμορφης, δεν λέω, μα αυτή η αρχή ήταν η προικονομία για το τέλος αύτης της ιστορίας..
"Μόνο μια σκέψη με τρομάζει αληθινά, που πιο πολύ και από το θάνατο φοβάμαι. Μην κάνει έφοδο η ζωή μου ξαφνικά και εγώ κοιμάμαι.."
Γυναίκα / 47 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 46
Μου έχει τύχει εκεί που καθόμουν με τις φίλες μου και έπινα κάφε να γυρίσω το βλέμα σε έναν άνθρωπο που καθόταν με την παρέα του και να νιώσω την καρδιά μου να χτυπάει σαν τρελή.Ένιωσα τρελά ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που δεν είχα ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου, τον γνώρισα δημιουργήσαμε μία σχέση, όπου αποδείχτηκε ότι δεν ταιριάζαμε καθόλου.
Πάντως νιώθω πολύ ευτυχισμένη που ένιωσα κάτι τόσο δυνατό.
Μέχρι εκείνη την ημέρα είχα ακούσει πολλούς να μιλάνε να κεραυνοβόλο έρωτα
και δεν πίστευα πως μπορεί κάτι τέτοιο να συμβαίνει ανάμεσα σε δύο άγνωστους ανθρώπους.
Όμως είναι πολύ όμορφο και σημαντικό να το έχεις νιώσει.
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Κερατσίνι
Απαντήσεις: 123
Πιστεύω στον κεραυνοβόλο έρωτα,στον έρωτα με την πρώτη ματιά αλλά και με την δεύτερη και με την τρίτη
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Κορινθίας / Ξυλόκαστρο
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 766
Παράθεση:
Originally posted by evans
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ , ΓΙΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΓΑΠΗ!
Ο ΜΟΥΣΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΡΑΣΙ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ...
Δεν μιλάμε για την αγάπη που θέλει τον χρόνο της για να εμφανιστεί. Μιλάμε για έρωτα, τον τρελό έρωτα και ειδικά για τον έρωτα με την πρώτη ματιά. Να δεις τον άλλον και να σου 'ρθει κεραυνός στο κεφάλι.
Υ.Γ.: Παθούσα και μαθούσα.
Μ' αρέσει που δεν πίστευα κιόλας.
Τρομάρα μου.
# 33
στις 29/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συμφωνω απολυτα !!!!!!!!!!!!
Μου ετυχε πριν πολλα χρονια και το αυναισθημα ειναι μαγικο!!!!!!!
Ευχομαι και περιμενω να μου ξανασυμβει
Μακιααα
ΥΑΣΣΜΙΝΕ
Ανδρας / 60 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΕΤΩΠΙΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΣΤΙΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!!
# 35
στις 30/1/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ερωτας με πρώτη ματιά ΟΧΙ.
Με πολλές ματιές,με πολλές συζητήσεις,με πολλές συνεβρέσεις.
Η πρώτη ματιά είναι ΦΛΑΣ και μάλλον ερωτικό,θέλει ψάξιμο μήπως έχεις πέσει σε ύφαλο.
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 54
****** Το κείμενο διαγράφηκε διότι δεν ήταν γραμμένο στα Ελληνικά.*******
Ανδρας / 45 / Διαζευγμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Ωραιόκαστρο
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 76
... and when you reach the scene of crime...
Macavity is not there!
Γυναίκα / 52 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675
Πιστεύω, μου έχει συμβεί και ακόμη το φυσάω και δεν κρυώνει... καταστροφή...
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Χανίων / Καβρός Χανίων
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 4
Εχω ερωτευτει με την πρωτη ματια αλλα δε με εχουν ποτε ερωτευτει με την πρωτη οποτε πιο το πρακτικο νοημα να πιστευω στον ερωτα μα την πρωτη ματια
Μετατροπή απο κεφαλαία σε πεζά... by moo693
Παρακαλώ την προσοχή σας. Τα κεφαλαία απαγορεύονται και τα κείμενα θα διαγράφονται.
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 54
μαλλον θα πρεπει να το ξαναγραψω...
κεραυνοβολος?μπα οχι δεν πιστευω,το μεταφραζω μαλλον με τον ενθουσιασμο..ναι..κατι τετοιο ειναι..αυτο το κολλημε που λεμε..ετσι δεν ειναι?το να ερωτευτεις καποιον ειναι κατι πολυ βαθυτερο...ερωτας σημαινει και αγαπη..
βεβαια μπορει να κανω και λαθος..ισωσ επειδη δεν μου εχει συμβει ποτε..καλυτερα μαλλον..γιατι φαντασου να ερωτευτεις καποιον με την πρωτη ματια και να μην τον ξαναδεις ποτε..δεν ειναι μαρτυριο?
στα social media