Γυναίκα / 58 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 153
'Aρεσαν+: 0%
Δεν μου έχει συμβεί και μάλλον αυτό συμβαίνει γιατί πιστεύω πώς κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ μα πολύ επικίνδυνο!
# 42
στις 11/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Εγω συνήθως έτσι ερωτεύομαι!!! Με την πρώτη ματιά!!!!
Αντε, να υπάρξει και μια πρώτη.... κουβέντα!!!
Είναι επικίνδυνο, είναι επιφανειακό (στην αρχή τουλάχιστον), αλλά έντονο και ενδιαφέρον...
Και δεν μου χει τυχει να απογοητευτώ στην πορεία, να πιστεψω ότι έπεσα εξω κι ν' ανακαλύψω ότι ήταν διαφορετικός απ' αυτό που αισθάνθηκα με την πρώτη ματιά.
Ισως το ένστικτό μου να λειτουργει καλά..
Ανδρας / 70 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 14
Πρώτη ματιά
Η πρώτη ματιά-όραση, πρώτη επαφή χειραψία-αφή, πρώτες λέξεις-ακοή, παράλληλα η ατμόσφαιρα γεμίζει από το άρωμά της-όσφρηση. Σχεδόν όλες οι αισθήσεις συμμετέχουν σ΄συτό που ονομάζουμε πρώτη ματιά. Και μετά ζητούμε και δεύτερη και τρίτη συνάντηση και ζούμε γι΄αυτή, κάπως έτσι έρχεται ο έρωτας. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν φεύγει.
# 44
στις 12/2/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Μου ετυχε και εμενα μια φορα.
Δεν λεω ομορφο συναισθημα ηταν αλλα καταστροφικο!!!!!
Μακρυα απο εμας πλεον!!!!!!!!!!!
Ειχε πολυ συντομη ημερομηνια ληξης!!!
# 45
στις 8/8/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να ένα καλοκαιρινό θέμα
Είστε έτοιμοι να το ζήσετε;
# 46
στις 8/8/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Είστε έτοιμοι να το ζήσετε;
μπαααα........
εδω το ζησε ο κοσταρας28 και τον διαγραψανε...
# 47
στις 8/8/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 29
Απαντήσεις: 170
Ερωτας με την πρωτη ματια!
Παράθεση:
Originally posted by raider7
Πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά;;;
Μα δεν νιωθω να υπαρχει ανθρωπος που να μην πιστευει,εκτος απο αυτους που πραγματικα δεν το εχουν βιωσει. Ο ερωτας επετρεψε μου να πιστευω ακραδαντα πως ειναι μια καθαρα εγεφαλικη υποθεση οπου λαμβανουν χωρα ολες οι αισθησεις σου!! Και βεβαια μπορει να ξεκινησει απο το βλεμμα ή απο οποιοδηποτε αλλο αισθητηριο οργανο. Σε οποιον το εχει νιωσει πραγματικα ειναι οτι πιο θεικο εχει συμβει στη ζωη του, ασχετως καταληξης! Σου ευχομαι να το ζησεις μεχρι τελους!!!
ε μεγλιο αβερε πιυ ποτενζα αλλ ανιμα ςυε αλ ψορπο.
Γυναίκα / 52 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Παράθεση:
Originally posted by raider7
Πιστεύετε στον έρωτα με την πρώτη ματιά;;;
Δεν πιστευα μεχρι που το εζησα. Καταλυτικος ερωτας, μπορω να πω οτι σημαδεψε τη ζωη μου, χωρις υπερβολη.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...
# 50
στις 9/8/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Οταν το ακουγα γελουσα...
Μεχρι που μου συνεβει.
Συμφωνω πως δεν ειναι μονο η πρωτη ματια.....σε αυτο που συμβαινει συμμετεχουν ολες οι αισθησεις συμμμετεχει ολοκληρο το ειναι σου.
Και αυτος ο ερωτας μου με την "πρωτη ματια" ηταν η μοναδικη περιπτωση που μου ενεπνευσε βαθια κι απολυτη αγαπη που τιποτα δεν την σβηνει.Ανεξαρτητα απ το αν ειμαι η οχι μαζι με το αντικειμενο του ερωτα και της αγαπης μου ,ανεξαρτητα αν, ποσο, και για ποσο αναταποκριθηκε
Ηταν και ειναι ακομα και τωρα κατι το μοναδικο για μενα και νομιζω οτι δεν μπορει αλλα ουτε και θελω να επαναλειφθει.
Ισως για αυτο οτιδηποτε μετα απο εκεινον τον ερωτα μοιαζει ανουσιο και λιγο για μενα πια.
# 51
στις 9/8/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
apo tote poy piga nipio to pisteyo.
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 74
Απαντήσεις: 3.742
Πάλι καλά που υπάρχουν αυτές οι εκπομπές μαγειρικής και παίρνουμε καμιά ιδέα για κανένα νέο τατουάζ.
# 53
στις 10/8/2005
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και εγώ πάλι...μου φαίνεται λίγο δύσκολο να βιώσω κατι τετοιο...θα το ήθελα όμως να συμβεί! Μοναχα να υπάρχει ανταπόκριση...αλλιως...αστο να παει!
Παντως έχει τύχει να με ερωτευτεί καποιος κεραυνοβόλα....χωρίς να υπαρχει ούτε ίχνος συναισθήματος απ΄οτην πλευρα μου. Φυσικα αυτοε επέλεξε να φύγει μακρια μου με το που καταλαβε ότι εγώ δεν 'ένιωθα το ίδιο. Δικιο είχε ο ανθρωπος.
στα social media