Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ο/Η Πρωην στο γάμο..

Σελίδα : 1

Bamboo

# 1 στις 8/2/2006
author
Γυναίκα / 49 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 85
'Aρεσαν+: 0%

Ο/η πρωην στο γάμο..

και τι σχέση μπορει να έχει με αυτον?!?!?

λοιποοον..εγω εχω παντρευτει λιγα χρονάκια τωρα τον καλό μου! και εχουμε και 2 παιδάκια μαζι! υπάρχει και ενα ακομα παιδι απο τον πρωτο μου γάμο..αρα 3 παιδάκια!
οταν ο καλος μου μπλέχτηκε μαζι μου..(τον καυμένο) ειχε μολις χωρισει απο την πρωην του μετα απο 3 συναπτά ετη! εκεινος ορκιζετε οτι η σχεση τους ειχε τελειωσει 3 μήνες πιο πριν απο το τελειωτικο..τσαο!

πριν μερικές μέρες..αρχισε να μου ξεφουρνιζει..με απολυτη άνεση (βοηθησαν και 4 ποτάκια βότκας) οτι με την πρωην του Ναι μέν δεν εχει κρατήσει σχεσεις αλλα μιλάνε! τα εχουν πει αρκετες φορες! οπως οταν γεννησα το πρωτο μας παιδι...οπως οταν γέννησα το δευτερο...και γενικά εχουν συναντηθει αλλη μια μεσα σε αυτα τα χρονια! και θα μου πειτε? που ειναι το προβλημα? χμμμ...στο οτι ουδέποτε δεν μου το ειπε..παρ'ολα αυτα ειναι καθετα αρνητικος για οποιαδηποτε σχεση μου με τον πρωη μου...διοτι λεει δεν θα το αντεχε!
εγω δεν κρατάω επαφές αν και ξέρω οτι θα το ηθελε..διοτι ...δεν θα ηθελα να μπερδευω το παρελθον μου με το μελλον μου...δεν θα ηθελα να φέρνω σε δυσκολη θέση τον ανθρωπο μου και στην τελικη..ο πρωην ειναι πρωην και για να μην ειμαι μαζι του..προφανως συνετελεσαν πολλοι παραγοντες ! ευχομαι να ειναι παντα καλα...εκει που ειναι!

θέλω την γνωμη σας ..πως να του δειξω οτι με ενοχλησε ???(γιατι οφειλω να πω οτι εκεινη την ωρα δεν μιλησα...ψιλοσοκαριστηκα και με τα νεα του και με το πολυ χαλαρο στυλ που μου το περασε)

πως να του δώσω να καταλαβει οτι οκ..καλώς θές να κρατάς επαφές τουλάχιστον..καντο ετσι ωστε να συμμετέχω και εγω σε ολο αυτο! διοτι με κρατάει στην απ'εξω σαν κάτι απαγορευτικο!

και να προσθέσω κλεινοντας οτι.. η πεθερά μου κρατάει σχεσεις με την πρωην!

τα φώτα σας παρακαλώ πολυυυυ!!
Γι' αυτό και 'γω γυρνάω στο φως και τραγουδάω έπαψα τις μέρες που περνάν πια να μετράω μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν ελπίζω σε 'κείνα που με θέλουν πάντα, πίσω να γυρίζω.

# 2 στις 8/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Συγνώμη αλλά προτού σου δώσω οποιαδήποτε απάντηση θα ήθελες σε παρακαλώ να μου ξεκαθαρίσεις μία απορία που μου δημιουργήθηκε; Εχεις παιδί με τον πρώτο σου άντρα και παρόλαυτά όλα αυτά τα χρόνια δεν έχετε επικοινωνία επειδή αυτό ενοχλούσε τον τωρινό σύζυγό σου;

Bamboo

# 3 στις 8/2/2006
author

Παράθεση:
Originally posted by tassja
Συγνώμη αλλά προτού σου δώσω οποιαδήποτε απάντηση θα ήθελες σε παρακαλώ να μου ξεκαθαρίσεις μία απορία που μου δημιουργήθηκε; Εχεις παιδί με τον πρώτο σου άντρα και παρόλαυτά όλα αυτά τα χρόνια δεν έχετε επικοινωνία επειδή αυτό ενοχλούσε τον τωρινό σύζυγό σου;

οχι..οταν λεω πρωην λεω αυτον που τα ειχα πριν χρονια και ..μετα τον πρωτο μου ..γαμο μου τα ξαναεφτιαξα μαζι του..αυτον τον πρωην εννοω! ο μπαμπας του γιου μου δεν ειναι πρωην..ειναι ο μπαμπας του!συγγνωμη για το μπερδεμα!
Γι' αυτό και 'γω γυρνάω στο φως και τραγουδάω έπαψα τις μέρες που περνάν πια να μετράω μαζεύω τα κομμάτια μου και δεν ελπίζω σε 'κείνα που με θέλουν πάντα, πίσω να γυρίζω.

# 4 στις 8/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Επομένως, να δούμε αν το κατάλαβα σωστά αυτή την φορά, η πρώην του καλού σου είναι κάποια με την οποία είχε σχέση εκείνος πριν παντρευτείτε; Οχι πρώην σύζυγός του;

Bamboo

# 5 στις 8/2/2006
author

Παράθεση:
Originally posted by tassja
Επομένως, να δούμε αν το κατάλαβα σωστά αυτή την φορά, η πρώην του καλού σου είναι κάποια με την οποία είχε σχέση εκείνος πριν παντρευτείτε; Οχι πρώην σύζυγός του;

γιες!! τοσο μπερδεμενα τα εχω γραψει!?..φαντασου πως τα εχω μεσα στο μυαλο μου!

# 6 στις 8/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καταρχήν να χαίρεσαι τα παιδιά σου και συγνώμη που δεν το είπα και πρώτο-πρώτο. Θεωρώ πως ήταν απόλυτα φυσιολογική η ενόχληση που ένιωσες μετά από τα νέα αυτά και δεν σε βρίσκω καθόλου υπερβολική σε αυτά που περνούν από το μυαλό σου. Οντως εδώ τίθεται ένα σχετικά μεγάλο θέμα που είναι πως εκείνος σου επιβάλει να μην έχεις επαφές με τον δικό σου πρώην (που γεγονός είναι ότι θα ενοχλούσε τον καθένα) ενώ εκείνος πίσω από την πλάτη σου είχε επικοινωνία με την δική του πρώην. Είναι φίλοι; Ισως, δεν είναι απίθανο μετά από τόσα χρόνια να έχουν φτάσει σε αυτό το στάδιο όμως με το να κρατάει επαφές όλο αυτό το χρονικό διάστημα εν αγνοία σου δεν αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Πρόσεξε, δεν σου λέω πως σε απατάει, προς Θεού, όμως σίγουρα δεν σε βοηθάει με την συμπεριφορά αυτή να του δείξεις την πρέπουσα εμπιστοσύνη πλέον διότι αν σου έκρυβε κάτι τέτοιο τι άλλο μπορεί να σου έχει κρύψει; Τέτοιες δεν είναι οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό σου αυτή την στιγμή; Φυσιολογικό, οι ίδιες ακριβώς θα περνούσαν και από το δικό μου και πιστεύω και από το μυαλό των περισσοτέρων τουλάχιστον γυναικών. Είναι σοκ να ακούς κάτι τέτοιο από τον σύντροφό σου δοσμένο με τέτοιο ύφος και στυλ όπως περιγράφεις και χωρίς να το περιμένεις, κυριολεκτικά από το πουθενά. Κλονίζεσαι. Ομως προτού βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, να κρίνεις και να κατακρίνεις καλό θα ήταν κατά την προσωπική μου πάντα άποψη να κάνεις μία ήρεμη κουβέντα μαζί του, κατά πpoτίμηση εκτός σπιτιού και μακριά από τα παιδιά και να του εκφράσεις τόσο την ενόχλησή σου για το γεγονός όσο και τις εντυπώσεις που σου δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να δεις τι θα σου απαντήσει και πως θα σου το εξηγήσει. Από κει και ύστερα πιστεύω πως ξέρεις με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις και κατά πόσο είναι καλός ως σύντροφος και άξιος εμπιστοσύνης. Πάνω απ΄όλα όμως μην το κρατήσεις μέσα σου όλο αυτό και δεν το κουβεντιάσεις (σε ήρεμο στυλ ξανατονίζω) γιατί αυτά που λημνάζουν μέσα μας δεν μας οδηγούν πάντα σε αίσιες καταλήξεις.

Σου εύχομαι τα καλύτερα.

Πάντα φιλικά, Tassja

Bamboo

# 7 στις 8/2/2006
author
Tassja σ'ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση σου! ξερεις ενα απο τα πραγματα που στριφογυριζουν στο κεφαλι μου ειναι ..οτι..αναφεροντας μου καποιες απο τις περιπτωσεις που επικοινωνησε μαζι της ηταν και οι δικες μας δυνατες στιγμες! οπως η γεννηση των παιδιων μας! αυτο ειναι κατι που με ενοχλησε πολυ..γιατι να παρεις την πρωην σου να της πει οτι γεννησα εγω? αφου εμενα δεν με εχει δει ποτε!..για να χαρει με την χαρα του..? διοτι απο οσο μου ειπε στην ανακοινωση του πρωτου μας παιδιου..εκεινη δεν χαρηκε ιδιαιτερα πολυ και δεν το ειπε στον ιδιο φυσικα αλλα στην αδερφη του! να πω ακομη οτι υπηρξαν οικ.φιλοι οι γονεις της με τους γονεις του..και στο βαθος τους μυαλου τους ισως τους περιμενανε και παντρεμενους! εγω ισως ηρθα απο σποντα στην ζωη του καλου μου!...τελος παντων!

και φυσικά με στεναχώρησε το γεγονος οτι κάνει πραγματα που δεν τα λέει..σαν να μην θέλει να τα πει..κι οχι γιατι δεν πρεπει! εγω δεν μπορω να φανταστω να συναντησω τυχαια τον πρωην μου στο δρομο και να μην το πω στον καλο μου..! ισως εγω σκεφτομαι λάθος? ισως τα μεγαλοποιω τα πραγματα?! δεν θα ασχολιομουν κάν αν ειχα πρωτον την ιδια αντιμετώπιση εκ μερους του..αλλα και αν αισθανομουν οτι ειμαι κομμάτι μιας ζωης που δεν βλεπώ και ζω λογω του οτι εργαζετε πολλες ωρες και ειναι εκτος σπιτιου..ολη την μερα!

δεν ξέρω ειλικρινά ισως επρεπε να του τα πω εκεινη την ωρα ..οπως μου μιλουσε..να του απαντουσα και να του εδειχνα την ενοχληση μου! ειδικά οταν μου ειπε πως "δεν θα δεχοταν να εχω σχεσεις με τον πρωην μου εστω και τυπικες και σπανιες..γιατι δεν θα του καθοταν καλα.."

# 8 στις 8/2/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ισως όμως και να ήταν καλύτερα τελικά που δεν του απάντησες άμεσα εκείνη την στιγμή γιατί μέσα στην πικρία σου και στο σοκ της στιγμής μπορεί να του έλεγες πράγματα που δεν θα τα εννοούσες ή από την άλλη δεν κατάφερνες να τον κάνεις να καταλάβει τα επιχειρήματά σου. Ενώ τώρα με την ηρεμία σου μπορείς να τα σκεφτείς όλα πιό ψύχραιμα και να οριοθετήσεις τις βάσεις πάνω στις οποίες θα κινηθεί η κουβέντα σας, γιατί Bamboo γλυκειά μου, πρέπει να κάνετε αυτή την κουβέντα, επιβάλετε, έτσι ώστε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο τόσο ανάμεσά σας όσο και μέσα σας και προπάντως μέσα σου. Μην το φοβάσαι, άλλωστε δεν είναι ότι θα τον στήσεις σε μία γωνία και θα αρχίσεις να τον βολιδοσκοπείς, απλώς θα πεις και εσύ την άποψή σου όπως δικαιούσαι. Εννοείται φυσικά ότι δεν είναι σωστό από μεριάς του να σου επιβάλει να μην κάνεις κάτι και εκείνος από την μεριά του να προβαίνει στις ίδιες ενέργειες που σου απαγορεύει. Μου θυμίζει το "δικά σου, δικά μου, δικά μου, δικά μου". Λυπάμαι, μα σύμφωνα με το δικό μου σκεπτικό αυτή είναι μία στάση ζωής μη αποδεκτή..

Bamboo

# 9 στις 8/2/2006
author
προς θεου..οχι ο σκοπος μου σιγουρα δεν ειναι να τον κολλήσω στην γωνια..ισα ισα ισως να τον ξεκολήσω απο την γωνια..και να δει λιγο τα πραγματα πιο τετράγωνα..και οχι..τοσο μονομερη! θα προσπαθησω με την πρωτη ευκαιρια να του κάνω μια κουβέντα! ευχομαι να καταλάβει τους λογους που του την κάνω! παρ'ολα αυτα ακομα δεν μπορω να καταλάβω γιατι το κάνει αυτο! και τελικά οι σχεσεις του παρελθοντος γιατι πρεπει να ΄μπερδευονται με το παρον μας!

mmm35

# 10 στις 8/2/2006
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 1.360
Δεν ξέρω αν ακούγομαι υπερβολικός, αλλά εγώ σε καμία περίπτωση δεν θα επικοινωνούσα με οποιαδήποτε πρώην μου για να μοιραστώ λεπτομέρειες της προσωπικής μου ζωής, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα είχα κάνει και οικογένεια με τη γυναίκα μου.

Η μόνη επικοινωνία που θα δεχόμουν, θα ήταν μία πάρα πολύ αραιή επικοινωνία (κάθε 1-2 χρόνια ή και παραπάνω) από καθαρά ανθρώπινο ενδιαφέρον.

Όλοι μας έχουμε θέματα, τα οποία δεν μπορούμε να τα συζητήσουμε με τους συντρόφους μας, όμως, αυτό είναι άλλο και άλλο να βάζεις κάποιον ανάμεσα σε εσένα και στον σύντροφό σου.

Εσύ, για παράδειγμα, έχεις κάτι που σε απασχολεί και το μοιράζεσαι με κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι είναι παντελώς άγνωστοι σε εσένα και πιθανότατα δεν θα σε γνωρίσουν ποτέ. Αυτό είναι μια σοβαρή και υπεύθυνη στάση από μέρους σου.

Δεν είμαι σε θέση να δώσω συμβουλή, απλά ήθελα να εκθέσω την άποψή μου επί του προβλήματός σου.

Φιλικά.

Dardana

# 11 στις 9/2/2006
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
Ουτε κι εμενα θα μου "καθοταν καλα" μια τετοια συμπεριφορα. Ενδεχομενως να εχει προεκτασεις που δεικνυουν καποιο προβλημα, ισως και οχι ομως. Μη βιαστεις να καταληξεις σε συμπερισμα πριν το συζητησεις μαζι του.
Συμφωνω με την Τασια οτι πρεπει να το συζητησεις αυτο καποια στιγμη ηρεμα, εξηγωντας του τι και γιατι σε ξενισε στην ολη υποθεση.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

Bamboo

# 12 στις 9/2/2006
author
θα το συζητησω γιατι και εμενα στριφογυριζει στο μυαλο μου ολες αυτες τις μερες! δεν μπορω να το καταλαβω μερικες φορες αυτο..τα δικα μου δικα μου και τα δικα σου δικα μου παλι! δλδ εκεινος μπορει να κραταει τυπικες σχεσεις με την πρωην του αλλα εγω πρεπει να ξεκοβω ??!! ..κι οχι μονο αυτο η πεθερα μου επι καθημερινης βασεως τα λεει μαζι της ειτε μεσω e-mails ειτε τηλεφωνικως!

akers

# 13 στις 13/2/2006
author
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 74

Παράθεση:
..κι οχι μονο αυτο η πεθερα μου επι καθημερινης βασεως τα λεει μαζι της ειτε μεσω e-mails ειτε τηλεφωνικως!

συγνώμη οι πεθερές πόσων χρονών είναι ? γιατι κι εγώ ψάχνω καμια τέτοια πεθερα

Bamboo

# 14 στις 20/2/2006
author

Παράθεση:
Originally posted by akers

Παράθεση:
..κι οχι μονο αυτο η πεθερα μου επι καθημερινης βασεως τα λεει μαζι της ειτε μεσω e-mails ειτε τηλεφωνικως!

συγνώμη οι πεθερές πόσων χρονών είναι ? γιατι κι εγώ ψάχνω καμια τέτοια πεθερα

αν μιλάς για την δικιά μου..μικροπεθερα..ετων 50!

anemona_62

# 15 στις 20/3/2006
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
'Εχω την εντύπωση ότι ο άντρας σου δεν θεωρεί καθόλου αξιοκατάκριτο το ότι μίλησε ή μιλάει με την πρώην σχέση του, αλλιώς δε θα σου το έλεγε τόσο ελαφρά τη καρδία. Ο λόγος μπορεί να είναι ότι ήταν και είναι και οικογενειακή φίλη. Όταν αποκτούμε παιδί δεν το κοινοποιούμε σε συγγενείς και φίλους; Και όταν το μαθαίνουμε εμείς (οι συγγενείς και φίλοι) δεν τηλεφωνούμε για τα συγχαρητήρια; Κάτι τέτοιο μπορεί να συνέβη και να υπήρξε αφορμή να βρεθούν και να μιλήσουν. Το λέω επειδή οι συναντήσεις τους συνέπεσαν με τις γεννήσεις των παιδιών σας. Μπορεί λοιπόν να μην υπάρχει τίποτε πονηρό ή ανησυχητικό μεταξύ τους.

Από την άλλη μεριά είναι άσκεφτο και αψυχολόγητο να σου πει κατι τέτοιο. Νομίζω λοιπόν ότι η συμβουλή που σου δόθηκε είναι πολύ σωστή, να επιδιώξεις μια ΗΡΕΜΗ συζήτηση όπου καθαρά αν και ευγενικά θα του εκφράσεις πόσο σε δυσαρέστησε αν όχι σε πλήγωσε κάτι τέτοιο. Θύμησέ του πόσο εκείνου δεν του αρέσει -και δικαίως- να έχεις επαφές με τον πρώην σου και νομίζω θα καταλάβει. Επίσης σε δεύτερη φάση δεν θα ήταν κακό να κάνεις και μια κουβεντούλα με την αδερφή του συζύγου σου στο στυλ "Τάδε, πιστεύεις είναι σωστό να μιλάς για την πρώην στον αδερφό σου, παντρεμένο άνθρωπο;" αλλά και εκεί θα πρέπει κυρίως να είσαι ήρεμη, να μην παρεκτραπείς. Αν μπορείς, με μια δόση χιούμορ, αλλιώς μην το επιχειρήσεις.
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel. -Horace Walpole

anemona_62

# 16 στις 20/3/2006
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
Ωχ, έχουμε ΚΑΙ πεθερά στη μέση???? Άνισος ο αγών!!!
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel. -Horace Walpole

Bamboo

# 17 στις 29/3/2006
author

Παράθεση:
Originally posted by anemona_62
Ωχ, έχουμε ΚΑΙ πεθερά στη μέση???? Άνισος ο αγών!!!

Κατ'αρχάς να σε ευχαριστήσω..για την απαντησή σου!και οντως..οφειλω να πω οτι δεν ειναι τα πραγματα υπέρ μου..αλλωστε ποτέ δεν ηταν! οσοι με ξέρουν εκπλήσονται για την ηττοπαθεία μου τελευταία..και για την υποτίμηση που εχω στον ευατό μου! αχ..και εγω η ιδια μερικές φορές δεν με αναγνωριζω..φανταζομαι οτι εχει να κάνει με ολα αυτα που ζω!!

το περιεργο ειναι οτι θεωρητικα ειναι οικ.φιλη με την οικογενεια της γιαγιας του καλου μου κι οχι με τον ιδιο η την μαμα του..παρ'ολα αυτα...σε καθε e-mail που θα μου στειλει με διαφορα funnies κατα καιρους..εχει παντα μα παντα και την πρωην στην λιστα της ! εγω βεβαιως βεβαιως δεν εχω δει ποτε την κυρια και ουτε προκειτε !
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.