Παράθεση:
Originally posted by pigassos71
Αγαπητή chara-chara
Έψαξα όλο το κείμενο μου και δεν βρήκα ούτε ένα επίθετο που να σε χαρακτηρίζει, πόσο μάλλον να σε βρίζει. Αν εννοείς το «λαχείο», λαχεία είμαστε όλοι μας για το ταίρι μας.
Αν ρωτάς για μένα, ο κουνιάδος μου πήρε τη μερίδα του λέοντος από την περιουσία του πεθερού μου, η γυναίκα μου πήρε ένα σπίτι στην επαρχία και ο κουνιάδος μου 2 στη Θεσσαλονίκη. Και ξέρεις πως είμαστε μεταξύ μας; Μέλι γάλα. Τα ουζακια που έχω πιει με τον πεθερό μου δεν τα έχει πιει ούτε με τον γιο του. Στις δε διακοπές. Πάμε όλοι μαζί και οι 3 οικογένειες στο εξοχικό μας στη θάλασσα, που μας αξίωσε ο θεός να πάρουμε με δικά μας λεφτά. Όσο για την γνώμη μου για την πεθερά μου; Τη λατρεύω γιατί με σέβεται πιότερο κι από τη γυναίκα μου!
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι που πήγε η σωστή ανατροφή που δίδασκε σεβασμό στους μεγαλύτερους και σεβασμός στην ξένη περιουσία. Γιατί ξένη είναι και συ την έχεις βάλει στο μάτι. Όπως και το μπατζανάκη σου, μονό που αυτός τα κατάφερε.
Να θυμάσαι, τίποτα δεν παίρνουμε μαζί μας και το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που χέετε, έχει μεγαλύτερη αξία γιατί αποκτήθηκε με τον κόπο σας και όχι με τις γαλιφιές όπως κάνουν άλλοι.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media