Παράθεση:
Από το μέλος chara-chara - 28/02/06 02:12
... Τα πεθερικά μου ότι είχαν και δεν είχαν τα έδωσαν όλα στη κόρη τους ...Παράθεση:
Ας προσέχατε, κακό της κεφαλής σας. Όχι δεν φταίει μόνο ο σύζυγος αλλά και εσύ, που δεν πήρατε τίποτα. Στο (βάρβαρο) χωριό μου λένε πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Παράθεση:
Originally posted by wolfath
Παράθεση:
Από το μέλος chara-chara - 28/02/06 02:12
... Τα πεθερικά μου ότι είχαν και δεν είχαν τα έδωσαν όλα στη κόρη τους ...Παράθεση:
Ας προσέχατε, κακό της κεφαλής σας. Όχι δεν φταίει μόνο ο σύζυγος αλλά και εσύ, που δεν πήρατε τίποτα. Στο (βάρβαρο) χωριό μου λένε πως οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους.
Πχ σαν να λέμε να πιάσει τον πατέρα του από το λαιμό ο άλλος και να του πει "άκου γέρο ή που θα μου γράψεις τα μισά ή που θα σε βρουνε τεμαχισμένο στο χαντάκι"?![]()
Παράθεση:
Από το μέλος Mes_mes - 13/04/06 10:31
... Πχ σαν να λέμε να πιάσει τον πατέρα του από το λαιμό ο άλλος και να του πει "άκου γέρο ή που θα μου γράψεις τα μισά ή που θα σε βρουνε τεμαχισμένο στο χαντάκι"?...
Παράθεση:
Όχι, όχι αυτό.
Μου φαίνεται καλύτερα κάπως έτσι:
" Γέρο, άκου: Αφού δεν τραβήχτηκες την ώρα που έπρεπε και μας έκανες δυο, θα πιάσεις και θα μοιράσεις στη μέση το καρπούζι. Εγγόνια θα έχεις και από τους δυό και σαν γεροντότερος θα ξέρεις πως διακρίσεις σε καλά και κακά εγγόνια δεν υπάρχει. Λοιπόν ή τα μετράς καλά και σωστά και δίκαια ή να το ξέρεις θα τραβάω την άλλην (ή άλλον, ανάλογα) μια ζωή στα δικαστήρια και θα σε βγάλω σεργούνι από δω ως τον Άλλο Κόσμο."
![]()
Παράθεση:
Originally posted by wolfath
Παράθεση:
Από το μέλος Mes_mes - 13/04/06 10:31
... Πχ σαν να λέμε να πιάσει τον πατέρα του από το λαιμό ο άλλος και να του πει "άκου γέρο ή που θα μου γράψεις τα μισά ή που θα σε βρουνε τεμαχισμένο στο χαντάκι"?...
Παράθεση:
Όχι, όχι αυτό.
Μου φαίνεται καλύτερα κάπως έτσι:
" Γέρο, άκου: Αφού δεν τραβήχτηκες την ώρα που έπρεπε και μας έκανες δυο, θα πιάσεις και θα μοιράσεις στη μέση το καρπούζι. Εγγόνια θα έχεις και από τους δυό και σαν γεροντότερος θα ξέρεις πως διακρίσεις σε καλά και κακά εγγόνια δεν υπάρχει. Λοιπόν ή τα μετράς καλά και σωστά και δίκαια ή να το ξέρεις θα τραβάω την άλλην (ή άλλον, ανάλογα) μια ζωή στα δικαστήρια και θα σε βγάλω σεργούνι από δω ως τον Άλλο Κόσμο."
![]()
Ε, κατάλαβα, διαφέρει η ένταση της απειλής και η πρακτική σημασία της... Άμα στο λεγε εσένα ο γιος σου πχ θα σου καθότανε καλά;![]()
Παράθεση:
Από το μέλος Mes_mes - 14/04/06 11:41
... Ε, κατάλαβα, διαφέρει η ένταση της απειλής και η πρακτική σημασία της... Άμα στο λεγε εσένα ο γιος σου πχ θα σου καθότανε καλά;...
Παράθεση:
Ελπίζω να είμαι αρκετά δίκαιος στα πολλά ή λίγα που θα τους αφήσω. Εάν δεν είμαι θα είναι υποχρέωσή τους να μου κάνουν τα παράπονά τους.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media