Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Εκνευρίζομαι με τα πεθερικά μου!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Ran_Tan_Plan

# 21 στις 2/5/2006
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
'Aρεσαν+: 0%
Καθαρα συμφεροντολογικα το βλεπεις το θεμα.
Εκτος του οτι κανον διακριση σε ποιον τα "ακουμπανε" και ποιον βοηθουν ως επι το πλειστον οικονομικα δεν βλεπω να τρεχει κατι αλλο.
Αν λοιπον τα ακουμπαγαν σε εσας ή εστω αν τα εδιναν μισα μισα δεν θα ειχες κανενα παραπονο.
Νυν υπερ παντων η κονομα δλδ!!!
Δεν κοιτας που εχεις την υγεια σου και μια ομορφη κατα τα λεγομενα σου οικογενεια μονο τρωγεσαι με τα πεθερικα σου επειδη σας "αδικουν".
Στο κατω κατω δικα τους ειναι οπου θελουν τα δινουν.
Ισως να εχουν παρει χαμπαρι κιολας οτι δεν τους χωνευεις και δεν θες να τους βλεπεις και να εχεις παρτιδες μαζι τους και το τραβανε παραπανω σαν τιμωρια.
Αγαπησε τους ανθρωπους του αντρα σου κι ας μην εχεις υλικα ωφελη απο αυτους.
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

chara-chara

# 22 στις 3/5/2006
author
Γυναίκα / 56 / Παντρεμένη
Αλλη χώρα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 22
Αγαπητέ Ran_Tan_Plan,
Θα ήθελα δώσω απάντηση στα γραφόμενά σου.

Σχετικά με το : "Καθαρα συμφεροντολογικα το βλεπεις το θεμα"
Δεν το βλέπω έτσι γιατί εγώ προσωπικά όπως ανάφερα δεν θέλω τίποτα, και αν με ρωτάς εμένα καλύτερα που δεν μας έδωσαν τίποτα για να μην έχουν να λένε και τη κουβέντα τους.

Όσο για το: "Αν λοιπον τα ακουμπαγαν σε εσας ή εστω αν τα εδιναν μισα μισα δεν θα ειχες κανενα παραπονο"
Σε πληροφορώ λοιπόν ότι αν όπως λες "τα ακούμπαγαν σε εμάς" εγώ και ο σύζυγός μου δεν υπήρχε περίπτωση να το δεκτούμε αυτό.
Αν μας τα μοιράζανε που είναι το λογικό ίσως ναι να μου ήταν και συμπαθείς, γιατί για να μην συμπαθάς κάποιο σημαίνει πως κάτι σου έχει κάνει, είτε αυτό λέγεται αδικία είτε αυτό λέγεται απερισκεψία.

Μου λες "τρωγεσαι με τα πεθερικα σου επειδη σας "αδικουν"
Δεν "τρώγομαι", απλά είναι κάποιες φορές που στριφογυρνάει μέσα στο μυαλό μου αυτή η κατάσταση και απορώ και λέω "εγώ άμα είχα τόσα ακίνητα και είχα 2 παιδιά δεν θα τους τα μοίραζα?"

Γράφεις παρακάτω :"Ισως να εχουν παρει χαμπαρι κιολας οτι δεν τους χωνευεις και δεν θες να τους βλεπεις και να εχεις παρτιδες μαζι τους και το τραβανε παραπανω σαν τιμωρια"
Αγαπητέ μου, σε πληροφορώ πως αυτά που γράφω ότι έδωσαν στην αδελφή του τα έχουν δόσει χρόνια πριν γνωρίσω εγώ τον άντρα μου, γιατί αυτός είναι μικρότερος. Η αδελφή του παντρεύτηκε χρόνια πριν. Πριν καν με γνωρίσει εμένα. Άρα αυτό που λες δεν ευσταθεί.
Όμως, ακόμη και αν είχες δίκαιο, το παιδί τους, το αίμα τους, τι τους φταίει? Και μη νομίζεις πως εγώ είμαι καμιά σνόμπ ή καμιά που δεν τους μιλάει. Και τους καλομιλάω και τους χαμογελάω και τίποτα δεν έχουν καταλάβει.

Απλά με προβληματίζει, έτσι απο καιρό σε καιρό, ούτε "τρώγομαι" όπως λες ούτε τίποτα. Εγώ μια χαρά συμπαριφορά έχω απέναντί τους, και ο άντρα μου ακόμη καλύτερη. Απλά με το σκεπτικό τους διαιροτόμαι..........

Έτσι απλά σου λεώ, εγώ τίποτα δεν θέλω, ειλικρινά, καλύτερα, όμως είναι η αναισθησία τους που μου τη δίνει, πραγματικά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήθελα να σου απαντήσω, γιατί υπάρχουν άνθρωποι, όπως βλέπεις και εδώ που δεν πιατεύουν ότι αυτό συμβαίνει και μάλιστα στον αιώνα μας. Αυτό είναι που με στενοχωρεί, γιατί λεώ τα πράγματα όπως έχουν. Απλά είναι τόσο υπερβολικό αυτό που συμβαίνει που έχετε το δίκιο σας να μην πιστεύετε.

Ran_Tan_Plan

# 23 στις 4/5/2006
author
Ανδρας / 64 / Παντρεμένος
Ν. Χίου / Χίος
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 9.705
Ε!Τοτε τι το κανεις θεμα αφου οπως λες ολα "μελι γαλα"?
Για να εχουμε να λεμε να περναει η ωρα μας?
"Πρεπει να'σαι λερα για να κυβερνας γαλερα"

chara-chara

# 24 στις 4/5/2006
author
Αλλη χώρα
Ναι με τον άντρα μου περνάω καλά.
Αυτά όμως που λέω δεν τα λέω "για να περάσω την ώρα μου" αγαπητέ. Τα λέω γιατί έχω αγανακτήσει με την όλη κατάσταση. Σίγουρα υπάρχουν ένα σωρό ομορφότερα πράγματα με τα οποία ασχολούμε, αλλά είναι κάποιες στιγμές που σκέφτομαι αυτή τη συμπεριφορά τους και στενοχωριέμαι και θεωρώ πως καλό είναι να μοιράζεσαι αυτό που νιώθεις με άλλους ανθρώπους. Άμα στενοχωριέσε δεν πρέπει να το αφήνεις θαμένο μέσα σου, θα σε κατασπαράξει, πρέπει να το μοιράζεσαι, να εξωτερικεύεις αυτά που νιώθεις και εγώ το έκανα και βρίκα συμπαράσταση γιατί βλέπω ότι είναι και άλλοι άνθρωποι που περνούν τα ίδια και επίσης ακούω και τις δικές τους συμβουλές.
Κακό είναι να μην μου αρέσει η συμπεριφορά και οι πράξεις τους και να το πω? Εγώ δε το βρίσκω καθόλου σωστό αυτό που λες πάντως!!

pigassos71

# 25 στις 4/5/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
συγνώμη. Είμαι καινούργιος εδώ και ψάχνω κάτι,,,,
Μου είπανε πως υπάρχει ένα άρθρο που κάποιος άντρας κατηγορεί τα πεθερικά του αλλά δεν το βρίσκω, όλο γυναίκες βρίσκω. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Όσο για την θεματοθετρια, το πώς διαχειρίζονται οι άνθρωποι την περιουσία τους, είναι δικό τους δικαίωμα. Και δεν είναι δικό της να τους κρίνει. Ας κάνει πρώτα αυτή τη μισή περιουσία από ότι αυτοί και μετά ας την δώσει όπου εκείνη θέλει. Στο δε άντρα της ένα μεγάλο, μα ένα πάρα πολύ μεγάλο μπράβο που σέβεται, φροντίζει και βοηθά τους γονείς του, όχι με γνώμονα το χρήμα και τις υπηρεσίες που του προσφέρουν οι δικοί του αλλά από τη θέση που είναι. Δηλαδή ως γιος. Εύγε, τι να πω τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν. Δεν θα έλεγα το ίδιο για την συμβία του και πραγματικά του εύχομαι περαστικά. Που το βρήκε τέτοιο λαχείο; Αλλά σε τέτοια χρυσή ψυχή έπεσε γιαυτο μιλά. Δεν μας είπε όμως, οι δικοί της γονείς, ποσά της δώσανε για να τους αγαπά και να τους σέβεται;

Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

chara-chara

# 26 στις 9/5/2006
author
Αλλη χώρα
Αγαπητέ pigasse71

Αποδεκτή η γνώμη και η άποψή σου. Γιατί εδώ τις απόψεις μας γράφουμε και εμένα μου αρέσει να ακούω άλλων ανθρώπων γνώμες.

Όμως αυτά που γράφεις για εμένα προσωπικά είναι απαράδεκτα και πολύ προσβλητικά και μάλιστα προς ένα άτομο που ούτε καν γνωρίζεις !! Εδω δεν βριζόμαστε!!

Βρε μπας και είσαι και εσύ παθών με τη δικιά σου και έρχεσε τώρα και βγάζεις τα αποθυμένα σου????????????

Αυτή είναι η γνώμη και η άποψή μου. Σωστό ή λάθος αλλά αυτά αισθάνομαι και τα γράφω.

pigassos71

# 27 στις 9/5/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
Αγαπητή chara-chara

Έψαξα όλο το κείμενο μου και δεν βρήκα ούτε ένα επίθετο που να σε χαρακτηρίζει, πόσο μάλλον να σε βρίζει. Αν εννοείς το «λαχείο», λαχεία είμαστε όλοι μας για το ταίρι μας.
Αν ρωτάς για μένα, ο κουνιάδος μου πήρε τη μερίδα του λέοντος από την περιουσία του πεθερού μου, η γυναίκα μου πήρε ένα σπίτι στην επαρχία και ο κουνιάδος μου 2 στη Θεσσαλονίκη. Και ξέρεις πως είμαστε μεταξύ μας; Μέλι γάλα. Τα ουζακια που έχω πιει με τον πεθερό μου δεν τα έχει πιει ούτε με τον γιο του. Στις δε διακοπές. Πάμε όλοι μαζί και οι 3 οικογένειες στο εξοχικό μας στη θάλασσα, που μας αξίωσε ο θεός να πάρουμε με δικά μας λεφτά. Όσο για την γνώμη μου για την πεθερά μου; Τη λατρεύω γιατί με σέβεται πιότερο κι από τη γυναίκα μου!
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι που πήγε η σωστή ανατροφή που δίδασκε σεβασμό στους μεγαλύτερους και σεβασμός στην ξένη περιουσία. Γιατί ξένη είναι και συ την έχεις βάλει στο μάτι. Όπως και το μπατζανάκη σου, μονό που αυτός τα κατάφερε.
Να θυμάσαι, τίποτα δεν παίρνουμε μαζί μας και το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που χέετε, έχει μεγαλύτερη αξία γιατί αποκτήθηκε με τον κόπο σας και όχι με τις γαλιφιές όπως κάνουν άλλοι.
Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

andromeda_

# 28 στις 9/5/2006
author
Γυναίκα / 61 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 1.514

Παράθεση:
Originally posted by pigassos71
Αγαπητή chara-chara

Έψαξα όλο το κείμενο μου και δεν βρήκα ούτε ένα επίθετο που να σε χαρακτηρίζει, πόσο μάλλον να σε βρίζει. Αν εννοείς το «λαχείο», λαχεία είμαστε όλοι μας για το ταίρι μας.
Αν ρωτάς για μένα, ο κουνιάδος μου πήρε τη μερίδα του λέοντος από την περιουσία του πεθερού μου, η γυναίκα μου πήρε ένα σπίτι στην επαρχία και ο κουνιάδος μου 2 στη Θεσσαλονίκη. Και ξέρεις πως είμαστε μεταξύ μας; Μέλι γάλα. Τα ουζακια που έχω πιει με τον πεθερό μου δεν τα έχει πιει ούτε με τον γιο του. Στις δε διακοπές. Πάμε όλοι μαζί και οι 3 οικογένειες στο εξοχικό μας στη θάλασσα, που μας αξίωσε ο θεός να πάρουμε με δικά μας λεφτά. Όσο για την γνώμη μου για την πεθερά μου; Τη λατρεύω γιατί με σέβεται πιότερο κι από τη γυναίκα μου!
Αυτό που αναρωτιέμαι είναι που πήγε η σωστή ανατροφή που δίδασκε σεβασμό στους μεγαλύτερους και σεβασμός στην ξένη περιουσία. Γιατί ξένη είναι και συ την έχεις βάλει στο μάτι. Όπως και το μπατζανάκη σου, μονό που αυτός τα κατάφερε.
Να θυμάσαι, τίποτα δεν παίρνουμε μαζί μας και το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο που χέετε, έχει μεγαλύτερη αξία γιατί αποκτήθηκε με τον κόπο σας και όχι με τις γαλιφιές όπως κάνουν άλλοι.

Μπράβο βρε πηγασάκο!!!!!!!!!!!!γι αυτο σ αγαπάω.Γιατί τα λες στα ίσια και παληκαρισια,όπως μόνο λίγοι τολμούν να κάνουν σήμερα.................
Είναι όμορφο να σ αγαπούν...

# 29 στις 9/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

και μενα κατι μου λειπει απ το κειμενο σου

για να αποφασισει ενας γονιος να "αδικησει σε τετοιο βαθμο ενα απο τα παιδια του δυο τινα συμβαινουν

η
δεν εχει σωας τας φρενας

η
υπαρχει καποιος αλλος σοβαρος λογος, καποια συμπεριφορα του ενος παιδιου του αδικημενου εν προκειμενω που ωθει σε τετοια "αδικια".

Ενας λογος πχ που εγω σαν μανα θα εκανα κατι τετοιο θα ηταν να ξερω οτι το ενα παιδι μου ρεπει στον τζογο...δεν θα του μεταβιβαζα ουτε καρφιτσα!
Θα ποναγα θα ματωνα αλλα ουτε καρφιτσα!

Αν δεν συμβαινει κατι απο τα δυο παραπανω να ειναι τρελοι οι γονεις η να υπαρχει καποιος σοβαρος λογος που παραλειπεις να αναφερεις η δεν τον ξερεις ουτε εσυ...τοτε.....μηπως ...λεω εγω τωρα..... μηπως δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα?
Μηπως απλως θεωρεις οτι εχει παρει λιγοτερα ο ανδρας σου?

Να ξερεις οτι η περιουσια δεν ειναι κουκια για να μοιραστουν ενα σου και ενα μου αλλα και ακομα και αν ηταν το ενα κουκι μπορει να ειναι μερικα γραμμαρια πιο βαρυ απο ενα αλλο........και παντα σε αυτες τις μοιρασιες καποιος θα ειναι ουσιαστικα η φαινομενικα αδικημενος....

Οπως και ενα εχει ποτε δεν καταλαβα και δεν θα καταλαβω στον αιωνα τον απαντα τι δουλεια εχει ο συζυγος η η συζυγος να ανακατευεται στα περουσιακα και κληρονομικα του συζυγου.....

Καποτε....ημουν δεν ημουν 20 με επιασε η πεθερα μου να μου κανει παραπονα για την κουνιαδα της που δεν ειχε παιδια και αποφασισε να γραψει την περιουσια της στα ανηψια....η πεθερα μου θεωρουσε οτι αδικουνταν τα δικα της παιδια και μου ζητησε με εβαλε" μπουτι" δηλαδη να παω να πιασω την θεια και να της κανω παραπονα.....

Γουρλωσα τα ματια...αυτο μου φαινοταν κατι περισσοτερο απο αδιανοητο.....της το ξεκοψα..."τουμπανο να σας δω ολους εγω τετοια πραγμα δεν κανω!" της ειπα και δεν το εκανα βεβαια!
Ουτε ποτε ρωτησα καν τι εγραψε στον τοτε αντρα μου η θεια......για χρονια ολοκληρα υπηρχε στο κομοδινο το σχετικο εγραφο και ποτε δεν μπηκα ουτε στην περιεργεια να το δω, να το ξεφυλλισω......το ιδιο φυσικα συνεβει και για τα περουσιακα στοιχεια που ειχαν τα πεθερικα μου και το πως και αν(γιατι δεν το γνωριζω) τα μοιρασαν στους δυο γιους τους.
Ουτε επετρεψα και ουτε θα επιτρεψω ποτε στα πατρογονικα περουσιακα μου να εκφερει αποψη του αν πηρα πολλα η λιγα κανεις....ουτε καν τα παιδια μου τα ιδια!

citizen_k

# 30 στις 7/6/2006
author
Ανδρας / 62 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 417
Εισαι 39 ετων και σκεπτεσαι ποσα παιρνει και ποσα δινει ο πεθερος σου. Εχεις και διδακτορικο.
Εγω ξερω οτι τα του πεθερου σου ειναι δικα του και μετα θανατον μπορει καποιος να ελπιζει. Οσο ζει ομως εκεινος αποφασιζει τι κανει τα περιουσιακα του. Εσενα τι λογος σου πεφτει? Ακομα και του ανδρα σου τι λογος του πεφτει?
Ενηλικιωθειτε και κοιταξτε την δικη σας προκοπη. Αγαπατε τους συγγενεις σας και ξεχαστε τα λεφτα τους και που δινουν τα σπιτια ΤΟΥΣ.
Οταν η ζωή σου δίνει λεμόνια, ζήτα τεκίλα και αλάτι , και κάλεσέ με να έρθω! " Nothing is fool-proof to a sufficiently talented fool"

Sashimi

# 31 στις 21/7/2006
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Ανοιξη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
Και τι να το κάνει ο οποιοσδήποτε το σπίτι που τυχόν του αφήσουν τα πεθερικά ή οι γονείς του άμα στο μεταξύ έχει πεθάνει στην γλωσσοφαγιά τον άντρα/ γυναίκα του προκειμένου να του το γράψουν;
Κάτι τέτοιες μικρές καθημερινές γκρίνιες είναι που σου τρώνε τη σχέση. Θυμάσαι πότε έφαγες φασολάκια, πότε σου είπε η πεθερά σου κάτι για τη δουλειά σου προ τριετίας και ξεχνάς πότε έκανες σεξ τελευταία φορά.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, εκτός αν σε πληρώνουν με την ώρα.

# 32 στις 2/8/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
εγω παλι πιστεύω οτι όταν έχεις δύο τριά παιδιά δεν τα χωρίζεις!!! έχεις ένα το μοιράζεις στα δύο!!!
και πιστεύω οτι όταν γίνεται αδικία αυτό έχει αντίκτυπο στη σχέση των δύο παιδιών !!!
όσο για το ποιος τρέχει κοντά τους; μάλλον ο αδικημενος μη με ρωτάτε γιατί αλλα παντα έτσι γίνεται το βλέπω καθημερινά!!
όσο για σένα που έθεσες το θέμα πιστεύω οτι είναι δικαιολογημένη και η στάση σου αλλα και η αγανάκτησή σου!
αν τα έβγαζες πεερα εύκολα οικομικά θα τους έστελνες στον αγύριστο και όλα μέλι γάλα!
αυτή είναι η άποψή μου και αν δεν σας αρεσει έχω και χειρότερες!!( κλεμμένο)

mariaelia

# 33 στις 8/6/2007
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Κύπρος
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
Έχεις απόλυτο δίκαιο που είσαι τόσο εκνευρισμένη μαζί τους. Και στη δική μου περίπτωση συμβαίνει κάτι παρόμοιο, γι' αυτό σε καταλαβαίνω απόλυτα. Απορώ πως μπορούν σαν μάνες να ξεχωρίζουν τα παιδιά τους. Σαν μητέρα που είμαι δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι θα αδικήσω τα παιδιά μου. Όλα θα τα μεγαλώσω με τον ίδιο τρόπο και ότι έχω θα το μοιραστούν εξίσου. Δεν μου περνάει από το μυαλό να κάνω ότι έκανε και η δική σου πεθερά, που για να είμαι ειλικρινής, απορώ πως και δεν ντρέπεται όταν βλέπει το γιο της μέσα στα μάτια, μετά από αυτήν την μεγάλη αδικία εις βάρος του. Όταν θα έχουν ανάγκη, θα τους τρέχει η κόρη τους;Δυστυχώς, είμαι αναγκασμένες να βιώνουμε μαζί τους(δεν εννοώ στο ίδιο σπίτι) και αυτό είναι που με εκνευρίζει περισσότερο. Τέλος πάντων. Καλύτερα να μην τα σκεφτόμαστε, διότι χαλούμε τη ζωή μας.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.