Ανδρας / 45 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%
κατα ποσο ζηλευει το ιντερνετ το αλλο σας μισο?
[font=Lucida Conso

ειναι σωστο να ζηλευει το αγορι σασ η το κοριτσι σασ το οτι εσυ μπενεισ στο internet χωρισ να ειναι παρων? και γιατι le]Text[/font]
Γυναίκα / 44 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 2
den einai kako na zhleyoun. arkei na mi ginontai asxhma pragmata apo to allo miso. xereis ti simainei. ta exoume syzhtisi prosopika.
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 173
Ριξε μια ματιά και εδώ...
Φιλε Saxos Ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω άρθρο...
Δεν ξερω αν αυτό εννοεί και η greeneyes όταν γράφει """άσχημα πράγματα""""
Cybersex, ειναι κι αυτο απιστια?
I Still Havenβt Found What Iβm Looking For... (αν και νόμιζα ότι το είχα βρει...)
Ανδρας / 67 / Παντρεμένος
Ν. Ηλείας / Πύργος
Απαντήσεις: 56
Αν πραγματικά συμβαίνει αυτό, τότε παιδιά χ....ε μέσα.
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.055
κατα ποσο ζηλευει το ιnternet το αλλο σας μισο
κακά τα ψέματα ο αλλος η θυμώνει οτι τον/την παραμελείς η το θεωρεί απειλή
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
Οταν
μπαίνει για να κάνει δουλειά ή να σερφάρει δεν θα είχα κανένα πρόβλημα , εκτός αν ξεπέρναγε το μέτρο και έφτανε στα όρια να με παραμελεί. Πιστεύω στο μέτρο και τις ισορροπίες. Εάν π.χ συστηματικά κάθε βράδυ σέρφαρε και με άφηνε συστηματικά μόνη , ναι θα με ενοχλούσε. Εάν το net ήταν ένας χώρος στον οποίο έμπαινε για να κάνει chat με κοπέλες αμφιβόλων προθέσεων...και με αμφίβολες δικές του προθέσεις....θα γινότανε χαμός!
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
# 7
στις 17/6/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Ουτε που την ενδιαφέρει...
Δεν ξέρω αν ζηλευει..που μπάινω στο ιντερνετ...Το σιγουρο ειναι οτι το το ξέρει..κι απο οτι μου εχει πεί...δεν την πολυενδιαφέρει...μια και ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με την τεχνολογία!
Γυναίκα / 46 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 21
αχ!
paidia den mporite na fantasteite ti travaw otan mpenw sto net!! zileuei ipervolika! ine ikanos na min mou milaei meres! ax ine oti xireotero..kalitera na min zileuoune giati den iparxi logos!apo emena estw!
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
Παράθεση:
Originally posted by moo693
Οταν το άλλο 'ήμισυ' ζηλεύει.. ακόμα και το internet... είναι καιρός να μαζεύουμε τα πράγματά μας και να την κοπανάμε απο αυτή τη σχέση!!!
Θα συμφωνησω απολυτα με την moo693, και να προσθεσω πως οταν υπαρχει ζηλια ακομα και για αυτο, φανταστειτε τι γινετε για τα αλλα...
Επομενως δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν....ή το λουλουδακι που εχεις διπλα σου το εχεις αφησει αποτιστο και ακλαδευτο με αποτελεσμα να βρισκει διεξοδο διαμαρτυριας προς αυτην την κατευθηνση ή εισαι τοσο στραβος/η που δεν εχεις ακομα αντιληφθει πως το λουλουδακι που νομιζεις οτι εχεις, δεν ειναι παρα ενας κακτος, με αποτελεσμα οσο και να το φροντιζεις παντα να μενει κοντο, με αγκαθια και χωρις να ανθιζει ποτε !
;;;
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Βύρωνας
Απαντήσεις: 6
Παράθεση:
Originally posted by spy26
Θα συμφωνησω απολυτα με την moo693, και να προσθεσω πως οταν υπαρχει ζηλια ακομα και για αυτο, φανταστειτε τι γινετε για τα αλλα...
Επομενως δυο πραγματα μπορει να συμβαινουν....ή το λουλουδακι που εχεις διπλα σου το εχεις αφησει αποτιστο και ακλαδευτο με αποτελεσμα να βρισκει διεξοδο διαμαρτυριας προς αυτην την κατευθηνση ή εισαι τοσο στραβος/η που δεν εχεις ακομα αντιληφθει πως το λουλουδακι που νομιζεις οτι εχεις, δεν ειναι παρα ενας κακτος, με αποτελεσμα οσο και να το φροντιζεις παντα να μενει κοντο, με αγκαθια και χωρις να ανθιζει ποτε !
Από προσωπική εμπειρία να πω ότι το λουλουδάκι ποτιζόταν αρκετές φορές την ημέρα

όταν έρχονταν στην πόλη (έμενε αλλού) αλλά από φυσικού της ήταν αρκετά ζηλιάρα. Παρόλο ότι δεν έδωσα ότι μια αφορμή, και αυτή έκανε προσπάθειες να το κρύβει, και πάλι εγώ το καταλάβαινα ότι ζήλευε. Ήταν σχέση που κράτησε πάνω από 7 χρόνια! Τι να πεις, γυναίκες φωτιά, αλλά μας αρέσει να καιγόμαστε!
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Η ΖΗΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΙΑΣ ΣΧΕΣΗΣ .
Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ,ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.
ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ.
ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΓΝΩΣΕΩΝ Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΜΙΣΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ , ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ....
# 12
στις 21/6/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Η ώρα που μπαίνω συνήθως είναι βραδυνή..όταν ξέρω ότι εκείνος λατρεύει να ξαπλώσει στον καναπέ και να δει ταινίες δράσης...κάτι που δεν με πολυενδιαφέρει..
Είναι πάντα κοντά, αλλά ακόμα και αν δεν είναι ποτέ δεν πήγε ο νους του σε κάτι που να τον κάνει να ζηλέψει.
Πιστεύω ότι για να ζηλέψει κάποιος τις ώρες σου που μπαίνεις για να σερφάρεις, να ξεδώσεις, να ανταλλάξεις κάποιες απόψεις αν αυτό δεν είναι τόσο εύκολο με την ζωή που κάνει ο καθένας μας, τότε σίγουρα ζηλεύει και σε άλλους τομείς της κοινής ζωής σας...Αυτό δείχνει ανασφάλεια..και καμμιά φορά τοποθεσία που βγάζει καπνό...γιατί κάποτε υπήρξε φωτιά εκεί κοντά!!!
# 13
στις 6/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
α! πολύ ωραίο θέμα!
με το σερφάρισμα ο καλός μου δεν είχε ποτέ κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού και ο ίδιος περνάει κάποιες ώρες στο νετ.
Τελευταία με πέτυχε να μιλάω σε chat και κάθησε λίγα λεπτά να παρακολουθήσει μια ομολογουμένως χαζή συζήτηση. Μου είπε λοιπόν με περιφρονητικό ύφος:
"Με τέτοιες βλακείες σπαταλάς το χρόνο σου?"

Σήμερα, που ανακάλυψα αυτό το forum, πάλι έχει στηθεί δίπλα και διαβάζει, λέει την άποψή του για τα διάφορα θέματα, συνεχίζει όμως να έχει το ίδιο περιφρονητικό στυλάκι και να υποστηρίζει ότι όλοι εμείς δεν έχουμε άλλους ανθρώπους να επικοινωνούμε και γι αυτό ασχολούμαστε με forum και chat.
Ακόμα δεν είπε ότι ψαχνουμε για γκόμενο, αλλά νομίζω πως έχει αρχίσει να ανησυχεί - ειδικά αφότου διάβασε και το θέμα για το cybersex!!!

αχ! τα είπα και ησύχασα! ουφ!
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
Εμένα θα με σκότωνε αν το ,ηξερε
Παράθεση:
Originally posted by greeneyes
den einai kako na zhleyoun. arkei na mi ginontai asxhma pragmata apo to allo miso. xereis ti simainei. ta exoume syzhtisi prosopika.
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γαλάτσι
Θέματα: 1
einai kathara thema anasfalias....
Ανδρας / 63 / Παντρεμένος
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Δωδεκανήσου / Κάλυμνος
Απαντήσεις: 22
κατα ποσο ζηλευει το ιντερνετ το αλλο σας μισο???
αυτος δεν ξερω κατα ποσο ζηλευει.....αυτο που ξερω ειναι οτι ζηλευω εγω οταν τον βλεπω μεσα!!!!!!!!!!!!!
Ανδρας / 49 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 130
Βρέ παιδιά...
Γιατί το διαδύκτιο πρέπει να είναι κάτι που πρέπει να προκαλεί ζήλεια;
Με αυτή τη λογική, ζηλεύω το τηλέφωνο, τη βόλτα, το φάξ κλπ.
Αυτό που θέλω να πώ, είναι πως είναι ένας ακόμα τρόπος επικοινωνίας.
Αν η πρόθεση κάποιου είναι να παραβιάσει τους κανόνες μιας σχέσεις, δέν χρειάζεται να το κάνει απο το διαδύκτιο... Άλλωστε πιό εύκολα κάνεις κάτι σε ένα μπαράκι παρά μέσω κάμερας :>
Η μόνη εξαίρεση που θα μπορούσα να καταλάβω, είναι ο άλλος να μήν έχει ιδέα τι είναι το διαδύκτιο και να το φοβάται.....
Γυναίκα / 45 / Σε σχέση
Απαντήσεις: 1
Text
Πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε απο την εξής ερώτηση: Γιατί μπαίνω στο net ?
Προσωπικά αν είναι ένα χόμπυ του συντρόφου μου να σερφάρει δεν θα του στερήσω τη χαρά.
Όλα όμως έχουν όρια. Το να ξενυχτάει σε έναν υπολογιστή, το να κάνει chat με ύφος φλερτ και να κρύβει τη σχέση μας είναι θέμα και μάλιστα μεγάλο.
Η ανωνυμία μας παρασέρνει σε ένα παιχνίδι που λέγεται διαδίκτυο. Όταν έχουμε τον έλεγχο τότε είναι ένα χόμπυ ενδιαφέρον.
Γυναίκα / 38 / Ελεύθερη
Ν. Αχαϊας / Πάτρα
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 71
Τωρααα!
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!ΘΑ ΖΗΛΕΥΑ!
στα social media