Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Οδηγός συμβουλών για νεαρές συζύγους !!!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

andromeda_

# 21 στις 17/3/2006
author
Γυναίκα / 61 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 1.514
'Aρεσαν+: 0%
Αχ βρεΠήγασε!!!!!!!!!!

Έχασα τη μιλιά μου!!!!!!!!!!!!!!!
Είναι όμορφο να σ αγαπούν...

# 22 στις 17/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά...

Παράθεση:
Originally posted by andromeda_
τώρα αν σας πω οτι ως ένα σημείο με βρίσκει συμφωνη το αρχαίο βιβλίο;
Ξέρω θα με φάτε ζωντανή και ίσως......με δαγκώσω κι εγώ.

Όμως βρε κορίτσια, μήπως θα έπρεπε να βρούμ τη χρυσή τομή;
Λέω εγω τωρα......
Και μη βιαστείτε να πείτε όχι. Μεγάλωσα στην εποχή της φεμινιστικής έκφρασης.Σήμερα νιώθω ότι κάπου ξεφύγαμε.Ευνουχ'ησαμε τους άντρες μας,και χάσαμε το παιχνίδι.
Φορτωθήκαμε τα πάντα.Σπίτι,παιδιά,δουλειά και τόσα άλλα, για να αποδείξουμε..........ΤΙ;;;;
και εδώ ακριβώς την πατήσαμε. Γίναμε μοντέρνες σκλάβες,εγκλωβισμένες σε μια αμφιβολη αυτοτέλεια,ανεξαρτησία;
Γυναίκες και άντρες μαζι.

Αξίζει τελικά;;;;;;;;;;;;;;;;;

Διαβάζοντας προσεκτικά το κείμενο που παρέθεσε ο RC31 και κατόπιν το δικό σου κείμενο andromeda_ διαπιστώνει κανείς τις ομοιότητες στον τρόπο που διδάσκονταν να λειτουργούν οι γυναίκες τότε, σε σχέση με τη σημερινή πραγματικότητα. Η μόνη -ίσως- διαφορά ήταν ότι ο άντρας ήταν ο "κουβαλητής" και "άρχοντας" του σπιτιού και η "δουλειά" της συζύγου ήταν αυτή ακριβώς που περιγράφει το κείμενο. Δουλειά. Επαγγελματικός προσανατολισμός. Τα αγοράκια στα πανεπιστήμια και τα κοριτσάκια στο σπίτι. Νοικοκυρεμένα πράγματα.

Κάπου εκεί χάλασε η συνταγή και καταλήξαμε εδώ που βρισκόμαστε τώρα. Να έχουμε ισάξια -αν όχι ανώτερη μόρφωση, σε ορισμένες περιπτώσεις- και να κάνουμε -σχεδόν- όλα αυτά που περιγράφει το κείμενο ΣΥΝ τη δουλειά μας, με την οποία συνεισφέρουμε οικονομικά για μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η ένστασή μου είναι στο ρήμα "φορτωθήκαμε". Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που θα δηλώσει ότι οικειοθελώς τρέχει από το ξημέρωμα ως τα μεσάνυχτα ως άλλη Μαίρη Παναγιωταρά. Συνεπώς, μας τα φόρτωσαν όλα αυτά.

Όμως, η πηγή του "κακού" ποια ήταν; Το φεμινιστικό κίνημα τόσο ή η όλο και μειούμενη ικανότητα των συζύγων να συντηρήσουν το σπιτικό και την οικογένειά τους; Λίγες γυναίκες, αμόρφωτες τελείως, κατέληγαν τότε να εργάζονται σε ραφεία, σε σπίτια ως οικιακές βοηθοί κλπ για να συμπληρώσουν το εισόδημα της οικογένειας; Λίγα παιδιά αναγκάζονταν να παρατήσουν το σχολείο και να εργαστούν από την ηλικία των 10-12 ετών; Η (οικονομική) ανάγκη μάς έφερε κάπου εδώ... πέρα από το φεμινιστικό κίνημα... που στην ουσία πήγε ν'αποδείξει το αυτονόητο, αλλά έπρεπε κάποια στιγμή και να διατυπωθεί.

Υπάρχει, όμως, χρυσή τομή, όπως λες andromeda_.
Ο σεβασμός στο μόχθο και την κούραση του συντρόφου σου, είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα.
Η αγάπη είναι αυτή η χρυσή τομή.
Αυτή έχει χαθεί...

Κάτι τελευταίο... Διαβάζοντας το κείμενο του RC31, είδα μια διάθεση να καλλιεργείται μια πλασματική εικόνα "ευτυχίας", "τάξης" και "οικογενειακής γαλήνης". Μήπως τελικά, εκεί είναι το μυστικό;

Tsouknidompoumpoukaki

# 23 στις 17/3/2006
author
Γυναίκα / 63 / Σε διάσταση
Γαλλία
Θέματα: 81
Απαντήσεις: 1.024

Μάνα έλα ... θέλω να φάω φακές !!!

Και μετά μεγάλης μου θλίψης βρίσκομαι να αποχαιρετώ τον ξάδερφό μου τον καλό, το Γιώργο! ΄Απειρες τρέλες είχαμε κάνει μαζί και που τρελλά ερωτευμένος και νυν (και αεί) παντρεμένος με τη Γιώτα, που εν τιμή και μια κούκλα ζωντανή είναι και κορίτσι από σπίτι κι όλα τής τα έχει μάθει η μαμά της κι όλα τα ξέρει με το ν και με το σ (παράγραφοι 1 έως 8 συμπεριλαμβανομένης ...)

Νεόνυμφοι λοιπόν και μας αποχαιρετούν κι αναχωρούν
γι΄Αμερική ...
Ανεπτυγμένη χώρα η Αμερική τότε
(στο τότε ... έχει μείνει ακόμη)
any way και από τότε και σκούπες ηλεκτρικές και πλυντήρια είχανε κι από όλα τα καλά του Θεού είχανε ...
και σημασία δεν έχει ...

Και δώωωωστου κλάμα η κυρία ... θεία μου, η μαμά του Γιώργου δηλαδή και να σπαράσει ...
Φεύγει ο κανακάρης της για τα καλά τα ξένα αλλά και σε ξένα χέρια πάει!

Κυρία η θεία μου όμως! Τη λατρεύει τη Γιωτούλα (άμα θέλει ας κάνει κι αλλιώς ) και το δαχτυλίδι της το καλό τής το ΄δωσε και το καλό σερβίτσιο ...

Μόνο 3 μήνες μετά ..
μόνο 3 και ούτε, παρήλθον
και η θεία αναχωρεί αναστενάζουσα για το Αμερική ...

Αφού έχουν προηγηθεί τα κάτωθι:

- Μάνα, μάνα, μάνα μου, έλα σε παρακαλώ ...
- Μα παιδάκι μου ... Πού να ΄ρθω γριά γυναίκα;
- Μάνα ... σε περιμένω ...
- Αχ, γιε μου δεν περνάς καλά; Αχ και "στα ΄λεγα" εγώ ... Αυτή η ...
- ΄Οχι μάνα! "Αυτή" είναι χρυσή ... μόνο που δεν ξέρει να μαγειρεύει ...
- Μα καλά παιδάκι μου, αυτό το ΄ξερες ... δεν το ΄ξερες;
- Το ΄ξερα ρε μάνα, το ΄ξερα! Γι αυτό και τής πήρα δώρο έναν τσελεμεντέ!

3 μήνες έχουν περάσει όμως κι εμείς είμαστε ακόμη στο Α
κι έτσι όπως το πάει ......
Για να καταλάβεις δηλαδή χτες έφαγα Α-ρνάκι μ΄αντίδια!

6 μήνες τουλάχιστον θέλουμε για να φτάσουμε στο Φ ...

και να φάω ... Φ-ακές!

Ωρες-ώρες ... μαρέσω!

# 24 στις 18/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Φορτωθήκαμε τα πάντα.Σπίτι,παιδιά,δουλειά και τόσα άλλα, για να αποδείξουμε..........ΤΙ;;;;
και εδώ ακριβώς την πατήσαμε. Γίναμε μοντέρνες σκλάβες,εγκλωβισμένες σε μια αμφιβολη αυτοτέλεια,ανεξαρτησία;

Τι προτείνεις να ξεφορτωθούν οι σύγχρονες γυναίκες;

Τις σπουδές;
Τη δουλειά;
Ή τον γάμο;

pigassos71

# 25 στις 18/3/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060

Παράθεση:
Originally posted by zoumeri

Παράθεση:

Τι προτείνεις να ξεφορτωθούν οι σύγχρονες γυναίκες;

Τις σπουδές;
Τη δουλειά;
Ή τον γάμο;

Την καριέρα.
Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

# 26 στις 18/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Kαλα τα λεει το βιβλιο…..αν ζουσαμε σε ένα κοσμο παραμυθενιο αγγελικα πλασμενο….θα επερεπε να ηταν ισως ευαγγελιο…..
Καλα τα λες και εσυ Ανδρομεδα……

Μα δεν λεει πουθενα το βιβλιο και κανεις ότι και τοτε το 50 και τωρα αλλα και παντα η ζωη, οι συνθηκες, οι ανθρωποι, οι οικογενειες δεν είναι ιδανικα φτιαγμενα…...

Ναι δεν υπαρχει ωραιοτερο πραγμα να ξυπνας το πρωι στο ομορφο σπιτακι σου φρεσκια, ξεκουραστη, ευτυχισμενη να ανοιγεις τα παραθυρα διαπλατα να μπαινει το φως της νιας μερας, να ανοιγεις το ραδιοφωνο να πλημμυριζει το σπιτι μουσικες, να κοβεις ένα φρεσκο λουλουδι να το βαζεις στο ανθοδοχειο, να ξυπνας τον συντροφο σου που μαζι με το φως της νεας μερας θα αντικρυζει μια γυναικα ομορφη, χαμογελαστη , ευτυχισμενη,ηρεμη ,γλυκια, περιποιημενη, γεματη κατανοηση και τρυφεροτητα…με ετοιμο το πρωινο στο καλοστρωμενο τραπεζι και τα παιδια ιδια αγγελουδια, να ξεκιναει για την δουλεια του εκεινος και εσυ να πηγαινεις τα παιδια στο σχολειο, επιστρεφοντας να κανεις τα ψωνια της ημερας, να φροντιζεις το σπιτι, να μαγειρευεις να παιρνεις τα παιδια απ το σχολειο να τα πηγαινεις βολτα να τα ασχολεισαι μαζι τους…και το βραδυ να περιμενεις ετσι όπως περιγραφει το βιβλιο τον συντροφο σου….. αντι να βολοδερνεις σαν την Μαιρη Παναγιωταρα που λεει και το ασμα!

Ιδανικες γυναικες- συζυγοι
για ιδανικους –συζυγους
και ιδανικες οικογενειες……
ιδανικες ζωες…
Ελα όμως που η ζωη δεν είναι ιδανικη…..!?

Ξεχναμε λοιπον ότι μπορει η άλλη να ξεκιναγε τοτε και να θελει να ξεκινησει και τωρα σαν χαρωπη νοικοκυρουλα και στο διαβολο και οι φεμινισμοι και οι δουλιες και οι καριερες.
Τι γινεται όμως όταν η γυναικα δεν είναι ενεργο μελος της παραγωγης δεν στηριζεται στα ποδια της και στην τσεπης της( και το ανταλλαγμα, το κοστος για να στεκεσαι στα ποδια και να στηριζεσαι στην τσεπη σου είναι να εισαι μια Μ Παναγιωτρα) και ξαφνικα εκει που ζει η φανταζεται τον ομορφο παραμυθενιο κοσμο της αγγελικα και ιδανικα πλασμενης οικογενειας ο κουβαλητης αποδημησει εις κυριον?
Τι γινεται αν ο πριγκιπας της βγει τεμπελχανας ολκης,?
Τι γινετι αν της βγει πανω χερι κατω χερι τινος είναι το παραπανω?
Τι γινεται αν της βγει αλογομουρης και χαρτοπαιχτης τζογαδορος?
Τι γινεται αν της βγει μπουζουκοβιος και λατρης της «κουλτουρας» του πρωην ανατολικου μπλοκ?
Τι γινεται αν θυμηθει να της πει οτι επασχε απο μια σχιζοφρενια ας πουμε και εχει και νοσηλευθει και πεσει παλι σε βαρια καταθλιψη παλι αφου εχει αφησει αυτη η κατακαημενη τους φεμινισμους τις σπουδες τις δουλιες τις καριερες με δυο τρια κουτσουβελα στην αγκαλια ηδη?

Και μην μου πειτε ότι αυτά τα βλεπει κανεις από πριν και κανονιζει την πορεια του η οτι ειναι τραβηγμενες εξαιρεσεις γιατι να με συγχωρειται την μεδουσα αλλα θα σας πω…ότι λετε παπ@ριες…..

Ε…ρε… καλα κρατει ο μυθος του βασιλοπουλου …… και θεος ξερει για ποσο θα κρατει ακομα……

# 27 στις 18/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Και η μαμά μου τα ίδια μου λέει..Μάλλον θα το έχει διαβάσει.Τί γίνεται όμως που στη δική μας δεκαετία,οι γυναίκες δουλεύουν πιο πολύ καμιά φορά και από τους άντρες ;;Γράφουμε καινούριο βιβλίο"Οδηγός συμβουλών για συνησφορά των αντρών στο νυκοκοιριό"
Και ένα πλυσιματάκι των πιάτων δεν έβλαψε κανέναν.Κάνει και καλό στα χέρια αν περιέχει γλυκερίνη!!!

# 28 στις 18/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by pigassos71

Την καριέρα.

Δηλαδή όσες σπούδασαν γιατροί ή πολ. μηχανικοί να πάνε να γίνουν γραμματείς ή πωλήτριες;

# 29 στις 19/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
....μάλιστα....

Ε, ναι λοιπόν!! Ας το παραδεχτώ (μεταξύ μας είμαστε άλλωστε). Αγαπώ παθολογικά τις "Μικρές Κυρίες". Πειράζει που προτιμώ ένα ήρεμο σπιτικό από άλλα 3 πτυχία, 1 μάστερ και δε ξέρω πόσες άλλες γνώσεις στο βιογραφικό μου; RC31, ευχαριστώ για το άρθρο, είμαι πλέον πεπεισμένη ότι γεννήθηκα λάθος εποχή.

# 30 στις 19/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Παράθεση:
Την καριέρα.

Δηλαδή όσες σπούδασαν γιατροί ή πολ. μηχανικοί να πάνε να γίνουν γραμματείς ή πωλήτριες;

Όχι βέβαια!

Απλά να θυμούνται το εξής απλό (που πρέπει να θυμούνται ΚΑΙ οι άντρες):

Δουλεύουμε για να ζούμε,
δεν ζούμε για να δουλεύουμε!

pigassos71

# 31 στις 20/3/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες

Παράθεση:

Παράθεση:

Την καριέρα.

Είπαμε καριέρα, όχι επάγγελμα. Άλλο να είσαι γιατρός (επάγγελμα) και άλλο να έχεις στόχους για διευθυντής κλινικής (καριέρα). Όταν έχεις τέτοιους στόχους στη ζωή σου δεν κάνεις οικογένεια, ο άλλος/η τι σου φταίει;
Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

# 32 στις 20/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

δηλαδή πάλι οι γυναίκες να καμουν πίσω...

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Την καριέρα.

Είπαμε καριέρα, όχι επάγγελμα. Άλλο να είσαι γιατρός (επάγγελμα) και άλλο να έχεις στόχους για διευθυντής κλινικής (καριέρα). Όταν έχεις τέτοιους στόχους στη ζωή σου δεν κάνεις οικογένεια, ο άλλος/η τι σου φταίει;

Δηλαδή πήγασε .... αντί να πείς οτι πρέπει και ΕΣΕΙΣ (οι αντρες) να συμμετέχετε πιο ενεργά στο θέμα της οικογένειας, του σπίτιού....
Αμέσως να σταματήσει η γυναίκα να επιζητά την καταξίωση και γιατί όχι να κάμει και καριέρα.....
Ετσι δεν γέρνει η ζυγαριά υπερ του ενός (του άντρα!!!) ????
Είπαμε να ισορροπίσει κάποτε....αλλά από ότι διαπιστώνω ούτε σε 30 γενιές δεν θα συμβεί αυτό....
Θαρρείς πως είστε περισσότερο ικανοί από εμάς?
Δεν πάμε καλαααααααααααααααααααααααααααα

pigassos71

# 33 στις 20/3/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Τι δεν κατάλαβες pretty μου; Είπαμε ότι όταν πας για καριέρα δεν είσαι αυτό που λέμε «ιδανικός» σύζυγος είτε είσαι άντρας είτε είσαι γυναίκα. Για να κάνεις καριέρα σε οποιοδήποτε τομέα χρειάζεσαι χρόνο και ενέργεια που την κλέβεις από την οικογένεια σου και τον / την σύντροφο σου. Όταν δουλεύεις 8ωρο και τις υπόλοιπες ώρες κοιτάς τον /την σύντροφο σου, δεν κάνεις καριέρα στη δουλειά αλλά στη σχέση σου. Μπορεί να είσαι 16 ώρες με την σύντροφο σου και στο τέλος να μην δέσει το «γλυκό» αλλά έχεις κάποιες πιθανότητες. Όταν όμως είσαι 16 ώρες στη δουλειά τότε σίγουρα μην περιμένεις να σου δώσουν το παράσημο του καλού συντρόφου εκτός κι αν ο σύντροφος σου το μόνο που ζητά από σένα είναι ένα γερο πορτοφόλι.

# 34 στις 20/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Νομίζεις ότι θα μου ξεφύγεις εύκολα; Σε γελάσανε .

Ειπες λοιπόν, όχι καριέρα, ναι στη δουλειά.

Στο σπίτι ποιος θα κάνει κάθε μέρα το νοικοκυριό όταν και οι 2 θα δουλεύουν;

# 35 στις 20/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Η γυναίκα βρε Ζουμερή...

Παράθεση:

Παράθεση:

Έτσι και αλλιώς εμείς είμαστε αυτές που ξεσηκώθηκαν να τα κάνουν όλα.....Έτσι δεν λέει ο Πήγασός...? Δεν μπορεί....κάτι θα ξέρει....
Άλλωστε πάντα οι υποδουλομένες φυλές πλήρωναν την επανάστασή τους.... Η ιστορία μας τουλάχιστον αυτό μας διδάσκει.....σωστά?

periergi

# 36 στις 21/3/2006
author
Γυναίκα / 49 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 223

Παράθεση:
Originally posted by lady_in_red

.......Ο σεβασμός στο μόχθο και την κούραση του συντρόφου σου, είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα.
Η αγάπη είναι αυτή η χρυσή τομή.
Αυτή έχει χαθεί...

Εγώ πάντως από το κείμενο αυτό κατάλαβα...

Δεν νομίζω ότι ο rc31 αναφέρεται αποκλειστικά στις γυναίκες και τον δικό τους ρόλο...

Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου λαίδη...

pigassos71

# 37 στις 21/3/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες

Παράθεση:

Παράθεση:

Ήλπιζα πως όχι…
Λοιπόν όταν δουλεύουν και οι 2, γιατί δουλεύουν; Για να μπορούνε να δώσουν 30 ευρω τη βδομάδα σε μα οικιακή βοηθό. Για το μεγάλωμα των παιδιών έχουμε ξαναπεί πως υπεύθυνοι είναι και οι 2 γονείς. Για το μαγείρεμα μην έχετε απαιτήσεις εκτός κι αν σας αρέσει να παίζετε με την υγειά σας
Για όλα υπάρχουν λύσεις, καλή θέληση χρειάζεται .

pigassos71

# 38 στις 21/3/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες

Παράθεση:
Originally posted by PRETTYWOMAN

Παράθεση:

Παράθεση:

Έτσι και αλλιώς εμείς είμαστε αυτές που ξεσηκώθηκαν να τα κάνουν όλα.....Έτσι δεν λέει ο Πήγασός...? Δεν μπορεί....κάτι θα ξέρει....
Άλλωστε πάντα οι υποδουλομένες φυλές πλήρωναν την επανάστασή τους.... Η ιστορία μας τουλάχιστον αυτό μας διδάσκει.....σωστά?

pretty επειδή εσύ κάηκες στο γάλα, τα καημένα τα γιαουρτάκια δεν σου φταίνε να τα σταυρώνεις και επιτέλους αν είναι σωστός ο άντρας ας είναι και λίγο σατράπης, δεν πειράζει.

HLIAN

# 39 στις 24/3/2006
author
Γυναίκα / 47 / Παντρεμένη
Ν. Λακωνίας / Σπάρτη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 23
Άσε κουράστηκα καλύτερα να μην έρθει!!!
Το αστείο είναι ότι αυτά τα κορίτσια μεγαλώσανε τους άντρες μας και αυτοί με την σειρά τους κράτησαν σαν ιδανική γυναίκα την παραπάνω εικόνα και προσθέσανε και την ανάγκη της εποχής που θέλει την γυναίκα να δουλεύει.
Και αν τα καταφέρεις εσύ όλα αυτά έλα και φτύσεμε !!!
Γουρούνια άντρες ….και έχω κάνει και αγόρι.
Δεν πρέπει να χάνεις ούτε μια στιγμή από την ζωή σου, γιατί αν συγκεντρώσεις όλες τις χαμένες σου στιγμές φτιάχνεις μια ολόκληρη ζωή.

HLIAN

# 40 στις 24/3/2006
author
Γυναίκα / 47 / Παντρεμένη
Ν. Λακωνίας / Σπάρτη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 23
Όπως έλεγε και ένα ανέκδοτο που είχα διαβάσει :
Κανένας άντρας δεν βρέθηκε δολοφονημένος ενώ έπλενε πιάτα.
Δεν πρέπει να χάνεις ούτε μια στιγμή από την ζωή σου, γιατί αν συγκεντρώσεις όλες τις χαμένες σου στιγμές φτιάχνεις μια ολόκληρη ζωή.
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.