Παράθεση:
Originally posted by andromeda_
τώρα αν σας πω οτι ως ένα σημείο με βρίσκει συμφωνη το αρχαίο βιβλίο;
Ξέρω θα με φάτε ζωντανή και ίσως......με δαγκώσω κι εγώ.
Όμως βρε κορίτσια, μήπως θα έπρεπε να βρούμ τη χρυσή τομή;
Λέω εγω τωρα......
Και μη βιαστείτε να πείτε όχι. Μεγάλωσα στην εποχή της φεμινιστικής έκφρασης.Σήμερα νιώθω ότι κάπου ξεφύγαμε.Ευνουχ'ησαμε τους άντρες μας,και χάσαμε το παιχνίδι.
Φορτωθήκαμε τα πάντα.Σπίτι,παιδιά,δουλειά και τόσα άλλα, για να αποδείξουμε..........ΤΙ;;;;
και εδώ ακριβώς την πατήσαμε. Γίναμε μοντέρνες σκλάβες,εγκλωβισμένες σε μια αμφιβολη αυτοτέλεια,ανεξαρτησία;
Γυναίκες και άντρες μαζι.
Αξίζει τελικά;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παράθεση:
Φορτωθήκαμε τα πάντα.Σπίτι,παιδιά,δουλειά και τόσα άλλα, για να αποδείξουμε..........ΤΙ;;;;
και εδώ ακριβώς την πατήσαμε. Γίναμε μοντέρνες σκλάβες,εγκλωβισμένες σε μια αμφιβολη αυτοτέλεια,ανεξαρτησία;
Την καριέρα.Παράθεση:
Originally posted by zoumeri
Παράθεση:
Τι προτείνεις να ξεφορτωθούν οι σύγχρονες γυναίκες;
Τις σπουδές;
Τη δουλειά;
Ή τον γάμο;
Την καριέρα.Παράθεση:
Originally posted by pigassos71
Παράθεση:
Παράθεση:
Την καριέρα.![]()
Δηλαδή όσες σπούδασαν γιατροί ή πολ. μηχανικοί να πάνε να γίνουν γραμματείς ή πωλήτριες;
Παράθεση:
Την καριέρα.Παράθεση:
![]()
Είπαμε καριέρα, όχι επάγγελμα. Άλλο να είσαι γιατρός (επάγγελμα) και άλλο να έχεις στόχους για διευθυντής κλινικής (καριέρα). Όταν έχεις τέτοιους στόχους στη ζωή σου δεν κάνεις οικογένεια, ο άλλος/η τι σου φταίει; Δηλαδή πήγασε .... αντί να πείς οτι πρέπει και ΕΣΕΙΣ (οι αντρες) να συμμετέχετε πιο ενεργά στο θέμα της οικογένειας, του σπίτιού....Παράθεση:
Παράθεση:
Την καριέρα.Παράθεση:
![]()
Δηλαδή όσες σπούδασαν γιατροί ή πολ. μηχανικοί να πάνε να γίνουν γραμματείς ή πωλήτριες;
Παράθεση:
![]()
Έτσι και αλλιώς εμείς είμαστε αυτές που ξεσηκώθηκαν να τα κάνουν όλα.....Έτσι δεν λέει ο Πήγασός...? Δεν μπορεί....κάτι θα ξέρει....Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
Νομίζεις ότι θα μου ξεφύγεις εύκολα; Σε γελάσανε .
Ειπες λοιπόν, όχι καριέρα, ναι στη δουλειά.
Στο σπίτι ποιος θα κάνει κάθε μέρα το νοικοκυριό όταν και οι 2 θα δουλεύουν;
Παράθεση:
Originally posted by lady_in_red
.......Ο σεβασμός στο μόχθο και την κούραση του συντρόφου σου, είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα.
Η αγάπη είναι αυτή η χρυσή τομή.
Αυτή έχει χαθεί...
Ήλπιζα πως όχι…Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
pretty επειδή εσύ κάηκες στο γάλα, τα καημένα τα γιαουρτάκια δεν σου φταίνε να τα σταυρώνεις και επιτέλους αν είναι σωστός ο άντρας ας είναι και λίγο σατράπης, δεν πειράζει.Παράθεση:
Originally posted by PRETTYWOMAN
Έτσι και αλλιώς εμείς είμαστε αυτές που ξεσηκώθηκαν να τα κάνουν όλα.....Έτσι δεν λέει ο Πήγασός...? Δεν μπορεί....κάτι θα ξέρει....Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
Άλλωστε πάντα οι υποδουλομένες φυλές πλήρωναν την επανάστασή τους.... Η ιστορία μας τουλάχιστον αυτό μας διδάσκει.....σωστά?
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media