Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Οδηγός συμβουλών για νεαρές συζύγους !!!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

# 41 στις 24/3/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by pigassos71
Λοιπόν όταν δουλεύουν και οι 2, γιατί δουλεύουν; Για να μπορούνε να δώσουν 30 ευρω τη βδομάδα σε μα οικιακή βοηθό.

Eίδες λοιπόν πώς λειτουργείς υποσυνείδητα;
Τις δουλιές του σπιτιού τις θεωρείς γυναικεία υπόθεση σε κάθε περίπτωση.
Δεν πήγε καν το μυαλό σου στην ανάληψη ευθυνών του άντρα μέσα στο σπίτι.
Τα κεκτημένα δικαιώματά του δεν θίγονται στο παραμικρό.
Ο άντρας παραμένει στην ίδια ακριβώς θέση ισχύος όπως ήταν τόσα χρόνια.
Καμιά υποχώρηση δεν κάνει για να αποδεχτεί την γυναίκα σαν ίση. Και δε μιλώ μόνο για τη δική του γυναίκα, τη σύζυγο δηλαδή. Αλλά για τη γυναίκα σαν άνθρωπο με ίσες ευκαιρίες στη ζωή. Βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο του άντρα, η γυναίκα προορίζεται για τις κατώτερες ασχολίες (το φαράσι, τη σκούπα και το ξεσκονόπανο).
Είχα οίστρο πρωί πρωί

pigassos71

# 42 στις 24/3/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by zoumeri

Παράθεση:
Originally posted by pigassos71
Λοιπόν όταν δουλεύουν και οι 2, γιατί δουλεύουν; Για να μπορούνε να δώσουν 30 ευρω τη βδομάδα σε μα οικιακή βοηθό.

Eίδες λοιπόν πώς λειτουργείς υποσυνείδητα;
Τις δουλιές του σπιτιού τις θεωρείς γυναικεία υπόθεση σε κάθε περίπτωση.
Δεν πήγε καν το μυαλό σου στην ανάληψη ευθυνών του άντρα μέσα στο σπίτι.
Τα κεκτημένα δικαιώματά του δεν θίγονται στο παραμικρό.
Ο άντρας παραμένει στην ίδια ακριβώς θέση ισχύος όπως ήταν τόσα χρόνια.
Καμιά υποχώρηση δεν κάνει για να αποδεχτεί την γυναίκα σαν ίση. Και δε μιλώ μόνο για τη δική του γυναίκα, τη σύζυγο δηλαδή. Αλλά για τη γυναίκα σαν άνθρωπο με ίσες ευκαιρίες στη ζωή. Βαθιά μέσα στο υποσυνείδητο του άντρα, η γυναίκα προορίζεται για τις κατώτερες ασχολίες (το φαράσι, τη σκούπα και το ξεσκονόπανο).
Είχα οίστρο πρωί πρωί

Δεν περίμενα ότι θα το πω ποτέ αυτό, αλλά καλημέρα γουρλού! Μισό να κάνω καφέ…
Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

pigassos71

# 43 στις 24/3/2006
author
Ανδρας / 52 / Σε σχέση
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 41
Απαντήσεις: 14.060
Ας αρχίσουμε με την οικιακή βοηθό. Στον συγκεκριμένο κλάδο, ανά 1000 επαγγελματίες θα συναντήσουμε 999 γυναίκες και 1 άντρα κι αυτός λέγετε τονι και είναι ηθοποιός στη σειρά «who is the boss». Λογικό λοιπόν να λέω μια οικιακή βοηθό.
Οι γυναίκες από τη φύση τους, τους αρέσει η τάξη σε αντίθεση με τους άντρες που είναι ολίγον τσαπατσούληδες. Δεν βάζεις λοιπόν ένα τσαπατσούλη να κοιτά το νοικοκυριό του σπιτιού αλλά αυτόν που έχει φυσική κλίση.
Χαρακτηρίζεις το φαράσι, τη σκούπα και το ξεσκονόπανο ως «κατώτερες ασχολίες». Γιατί; Καθαριότητα =υγιεινή. Υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από την υγιεινή; Απλά στα χρόνια που περάσανε η τεχνολογία έκανε τις δουλείες του σπιτιού πιο απλές. Για να σκουπίσεις πατάς ένα κουμπί, για να πλύνεις πιάτα το ίδιο, για να πλύνεις ρούχα το αυτό. Το ότι έγιναν πιο εύκολες οι δουλειές του σπιτιού δεν σημαίνει ότι χάσανε και τη σπουδαιότητα τους.
Αλλά αφού δεν σας αρέσουν οκ! Παίρνουμε μια οικιακή βοηθό! Τον αν θα είναι άντρας η γυναίκα εξαρτάτε από το ποιος θα αποφασίσει για την ηλικία. Γιατί έτσι πάει, ο ένας διαλέγει το φύλλο και ο άλλος την ηλικία. Έτσι αν πω εγώ «γυναίκα», οραματιζομενος μια ζουμερή 20αρα, θα πει η συμβία ναι αλλά 78 χρονών και πάλι αυτή θα την διαλέξει για να σιγουρευτεί πως είναι κουτσή χόντρη και άσχημη( δεν παίζουν με αυτά τα πράματα). Και το αντίστροφο.

Είδες τι σου κάνει ένας καφές;

Α.Μ.Βα.Ν.ς Ατομο με βαριά νοητική στέρηση Παρακαλώ να είστε συγκαταβατικοί μαζί μου.

hitzaz

# 44 στις 24/3/2006
author
Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 12

Μισό λεπτό ρε παιδιά...

Γιατί πάντα να προσπαθούμε να προσδιορίσουμε ποιες δουλειές, συμπεριφορές κλπ είναι γυναικείες ή αντρικές; Τίποτα δεν είναι απόλυτο!
Νομίζω ότι η καλύτερη λύση είναι η συζήτηση και το μοίρασμα των ευθυνών έτσι ώστε να μην είναι ο ένας από τους δύο πολύ φορτωμένος. Χωρίς προκαταλήψεις του στυλ "το σφουγγάρισμα, μαγείρεμα κλπ. είναι γυναικείες δουελιές". Από την άλλη μεριά, εγώ πιστεύω ότι δεν ταιριάζει και πολύ στη φύση της γυναίκας να είναι καρριερίστα και σκληρή επαγγελματίας, δεν της ταιριάζει όμως να είναι και δούλα ενός άντρα ή μιας ολόκληρης οικογένειας.

Μέτρον άριστον....

και ΑΓΑΠΗ

kolaitissa

# 45 στις 25/3/2006
author
Γυναίκα / 44 / Σε διάσταση
Ν. Κεφαλληνίας / Πάστρα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 10
TextΓεια σας ειμαι και εγω καινουργιο μελος στην παρεα και θα ηθελα να εκφρασω την αποψη μου πανω σ αυτο το θεμα.ΔΕν νομιζω οτι ποιος θα κανει τις δουλειες του σπιτιου η οχι ειναι το θεμα εξαλλου αυτο το αρθρο αναφεροτανε σε εποχες που οι γυναικες δεν δουλευαν.Εγω ειμαι παντρεμενη με δυο παιδια και δεν εργαζομαι αυτη την στιγμη.Το θεωρω λογικο να κανω εγω ολες τις δουλειες του σπιτιου και να ειναι ολα καθαρα και περοιποιημενα εφοσον ο αντρας μου σηκωνεται απο τις 6 το πρωι για να παει στην δουλεια και να μας παρεχει τα απαραιτητα.Και πιστευω οτι φυσικα ο αντρας θα ηθελε την γυναικα του και τα παιδια του καθαρα και ομορφα ντυμενα .Στο κατω κατω πριν παντρευτουμαι πως ειμασταν στην εντελεια πριν το ραντεβου μας μαζι του και μετα το γαμο αφηνουμαι τον ευατο μας να ειναι απεριποιητος και με την τριχα καγκελο.
Τωρα οσο για παντοφλες και τετοια δεν νομιζω οτι μπορουν να γινουνε στην εποχη μας.
Οταν τωρα και η γυναικα δουλευει και ο αντρας θα μποριε να συνεισφερει στις δουλειες του σπιτιου.Τουλαχιστον οτι μπορει να κανει.Εγω παλια δουλευα βραδυ και ο αντρας μου εβαζε αυτος τα παιδια για υπνο τα εκανε μπανιο και οτι αυτα χρειαζοταν και συγιριζε και το σαλονι απο τα παιχνιδια τους για να μην το βρω εγω χαλια.Και οταν ενας αντρας ειναι λογικος οταν βλεπει οτι και εσυ κουραζεσαι δεν ειναι το ιδιο απαιτητικος και δεν τα περιμενει ολα στο χερι
Τουλαχιστον ετσι νομιζω εγω οτι πρεπει να κανει.Για ολα υπαρχει η χρυση τομη και οταν εποικοινωνεις με τον συντροφο βρισκεις λυσεις στα προβληματα σου
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.