Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Κυκλώματα vs Έρωτας σημειώσατε

Σελίδα : 1

SilverInTrance

# 1 στις 9/4/2006
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

Κυκλώματα βς Έρωτας σημειώσατε

Είμαι φοιτήτης σε τμήμα πληροφορικής. Πριν από 4 μήνες γνωρίστηκα με μια κοπέλα που βρίσκεται στο επόμενο έτος. Έδω και 2 μήνες κάνουμε συστηματική παρέα και έχουμε αναλάβει μαζί μια δύσκολη εργασία. Πέρναμε αρκετές ώρες την εβδομάδα μαζί (κοντά στις 10) αλλά μόνο για την εργασία. Ενδιαφέρομαι σοβαρά για αυτή την κοπέλα, γιατί πραγματικά είναι ξεχωριστή. Και ενώ στην αρχή μου φάνηκε πως πάει καλά η ιστορία τον τελευταίο μήνα άρχισε να αποκτά μια τάση στο φιλικό (ή τουλάχιστον έτσι κατάλαβα!!). Και τώρα το δίλημμα.

Ένω γενικά είμαι ένας άνθρωπος που τα λέει έξω από τα δόντια, αλλά δεν θέλω να της πω τη νιώθω γί' αυτήν (υποψιάζομαι βέβαια πως το έχει καταλάβει, αλλά και πάλι πως να είσαι σίγουρος). Αν της το πω και με απορρίψει πάει η εργασία και χάνεται και το μάθημα(αυτό το υποστηρίζω γιατί περνάμε πολύ χρόνο μαζί λόγω της εργασίας και θα είναι δύσκολο να κάθεται πλέον μαζί μου).Και να σας πω εμένα δεν με νοιάζει, είναι μάθημα άλλου έτους το παίρνω του χρόνου κανονικά (γενικά δεν ακολουθώ το πρόγραμμα σπουδών, αν και το συγκεκριμένο το πήρα κυρίως γι' αυτήν), την κοπέλα σκέφτομαι, αυτή τι φταίει να χάσει το μάθημα εξαιτίας μου;

Από την άλλη δυσκολεύομαι να το κρατήσω. Το χειρότερο ότι ζηλεύω ένα παιδί(φίλος λέει, αλλά αυτός το ξέρει;; - πάντως γενικά δεν φαίνεται να έχει κάποιον άλλο). Είμαι και νευρικός τύπος και ο συνδιασμός ζήλια - νεύρα είναι θανατηφόρος. Προσπαθώ πάντως να βελτιωθώ!!! Λέω να κάνω υπομονή μέχρι να τελειώσει το εξάμηνο (αν και μπορεί να τις χαλάσω τη διάθεση πριν την εξεταστική) ή όταν παραδωσουμε το τελίκο της εργάσίας(προς το τέλος της εξεταστικής) και τότε να της το πω (τουλάχιστον δεν θα έχει μεγάλο αντίτιμο).

Σκέφτηκα να ζητήσω βοήθεια από τους φίλους/ες της, αλλά δεν μπορώ να έχω πλήρη εμπιστοσύνη (2 μήνες με ξέρουν έναντι 2-3 χρόνια).

Οποιαδήποτε πρόταση είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενη!!

anemona_62

# 2 στις 9/4/2006
author
Γυναίκα / 59 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
'Aρεσαν+: 0%
Καταρχήν σε τιμά ο τρόπος που σκέπτεσαι για την κοπέλα και μπράβο σου. Η σκέψη να κάνεις υπομονή και να της αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου μετά το πέρας του εξαμήνου είναι ορθή και αν μπορείς τήρησέ την ώστε να μην κινδυνεύσει να χαθεί το μάθημα.
Αν μπορείς... γιατί καλή η λογική και η αγαθή προαίρεση, πλην όμως δεν ελέγχουμε πάντα τα συναισθήματά μας. Και δέκα ώρες την εβδομάδα είναι πολλές.. αν υπάρχει κάτι στον αέρα θα είναι τόσο απτό που θα μπορούσε κανείς να το κόψει με το μαχαίρι..

Υποθέτω αυτό που σε έκανε να γράψεις το άρθρο είναι αυτή η στροφή προς το φιλικό που πήρε η σχέση σας. Αυτό τι σημαίνει; Ότι πριν ήταν στο πιο ερωτικό; Φλερτάρατε; Αν ναι, δυο πιθανές εκδοχές βλέπω:
1) Η κοπέλα αποφάσισε ότι σε βλέπιε μόνο ως φίλο και να σου το κάνει εμφανές
2) (εντελώς αντίθετο σενάριο) Η κοπέλα περίμενε τόσο καιρό να εκδηλωθείς λιγάκι παραπάνω ερωτικά, κι αφού δεν το έκανες αποφάσισε να σου δείξει ότι δεν τη νιάζει, ότι είναι άνετα μαζί σου να σε βλέπει μόνο ως φίλο.

Αφού δεν ξέρουμε όμως τι από τα δυο συμβαίνει πώς να δώσει κανείς συμβουλές; Εκτός από υπομονή (αλήθεια, πότε είναι το τέλος της εξεταστικής θα έλεγα να κοιτάξεις να χαρείς όσο γίνεται περισσότερο τις ώρες που είστε μαζί, και ασχέτως που δε θα της πεις κάτι ..επισήμως, μπορείς νομίζω να είσαι ειλικρινής μαζί της, να δείχνεις με τον τρόπο σου σταθερά τι αισθάνεσαι κι ας μη μιλάς ...
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel. -Horace Walpole

SilverInTrance

# 3 στις 10/4/2006
author
Ανδρας / 34 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%
Υπάρχει κάποιος τρόπος /κάποια κίνηση που μπορώ να κάνω για να τις δείξω ότι πραγματικά ενδιαφέρομαι χωρίς όμως να τη φέρω σε δύσκολη θέση; Ένα μικρό διακριτικό δώρο ίσως;
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε
lastpost