Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 8
'Aρεσαν+: 0%
Παιδί και νέοι γονείς
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΠΑΝΩ Σ' ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.
Είμαι παντρεμένη απο τον Σεπτεμβρη που μας πέρασε και έχω αρχίσει να μπένω στο τρυπάκι του να κάνω ένα παιδάκι, ένα αγγελούδι που θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας ( με τον αντρα μου είμαστε μαζί 7 χρόνια και απόλυτα ευτυχισμένοι). Καλά μεχρι εδω ομως.... οι αμφιβολίες μου είναι πάρα πολλές κυριως αφορούν το οικονομικό. Θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε; και με τη δουλειά μου τι θα γίνει; και πως θα τα προλαβένω όλα μαζί; Και ένα σορό άλλα ερωτήματα που βασανίζουν το κλούβιο μου μυαλό.
Ευχαριστώ!!!
# 2
στις 18/4/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αν σου πω κάτι από την δική μου ιστορία μπορεί και να απαντηθούν μερικά ερωτήματα από το κεφαλάκι σου που όμως δεν είναι καθόλου κλούβιο.Είναι λογικά τα ερωτήματά σου. Τα είχα κι εγώ πριν από 2 χρόνια περίπου, μέχρι που γνώρισα τον αντρούλη μου, ερωτευτήκαμε τρελλά και πριν καλά καλά τελειώσουμε με τις ετοιμασίες του γάμου μας, ήμουν ήδη εγκυος...Τρομοκρατήθηκα.Εγώ μητέρα?Εγώ δεν ήξερα που μου παν τα τέσσερα.Αναγκάστηκα να εγκαταλείψω την δουλειά μου (έχεις ξαναδεί έγκυο ναυτικό?), να στρωθώ στο διάβασμα για ότι έχει να κάνει με κύηση, τοκετό, μωρά, νταντέματα και ότι άλλο βάλει ο νους σου. Εκοψα το τσιγάρο, τις πολλές εξόδους, γέμισα με άγχος για το οικονομικό, για την πορεία του γάμου μου μετά την γέννηση του μωρού και όλα αυτά τα άγχη.Το αποτέλεσμα ξέρεις ποιο ήταν?Την στιγμή που αντίκρυσα το μωράκι μου, τα ξέχασα όλα...Σήμερα το κοριτσάκι μου είναι ενός έτους, έχει αλλαξει την ζωή μας τόσο πολύ προς το καλύτερο που κάθε μέρα μας κάνει τόσο πολύ ευτυχισμένους.Το οικονομικό είναι μεν ζόρικο κάποιες φορές, αλλά όταν συνειδητοποιήσεις ότι το μωράκι είναι η πρώτη προτεραιότητα και όλα τα περιττά μπαίνουν στην άκρη, τα πάντα πηγαίνουν ρολόι.Ακόμα κι αν δεν σταματήσεις την δουλειά σου, τα πάντα θα τακτοποιηθούν με λίγη καλή θέληση και βοήθεια.Αν ο γάμος σου είναι ευτυχισμένος και νιώθεις έτοιμη να γίνεις μητέρα, προχώρα!Ολα θα πάνε καλά και η ευτυχία σας στα ύψη!!!
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 8
'Aρεσαν+: 0%
Ευχαριστώ... οι απανταχού μητερούλες την ίδια άποψη έχουν....ομως.......ουφ!!! Δεν ξέρω.
# 4
στις 19/4/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by KONAN78
Ευχαριστώ... οι απανταχού μητερούλες την ίδια άποψη έχουν....ομως.......ουφ!!! Δεν ξέρω.
Ναι, όλες οι μητερούλες έχουν την ίδια άποψη, όμως πριν γίνουν μητερούλες είχαν κι΄αυτές τις ίδιες σκέψεις με σένα.Ενα παιδί είναι η ολοκλήρωση της γυναίκας και γενικότερα της οικογένειας.Εγώ δεν σου λέω πως είναι όλα ρόδινα κι ωραία, όχι! Και μόνο το βάρος της ευθύνης που σηκώνεις για ένα πλάσμα που εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από σένα, είναι ασήκωτο!Απο την άλλη, δεν μπορείς να φανταστείς το συναίσθημα του να νιώθεις ότι μεγαλώνεις έναν άνθρωπο, ότι του μαθαίνεις τον κόσμο, ότι ένα του βλέμμα είναι όλος ο κόσμος ο δικός σου...Θα γνωρίσεις ένα είδος αγάπης που δεν ήξερες καν οτι υπάρχει...Την μητρική αγάπη που είναι πάνω από κάθε τι...Οι δυσκολίες θα υπάρχουν πάντα και παντού και να σου πω και κάτι? Απο την στιγμή που μια γυναίκα γίνεται μητέρα, φορτώνεται στην πλάτη της χιλιάδες άγχη που κατά την γνώμη μου δεν φεύγουν ποτέ!!!Μην χτυπήσει, μην πνιγεί, μην βήξει, μην αρρωστήσει...Ομως η φύση καταφέρνει και κρατάει ισσοροπίες μέσα στο μυαλό μας, ισοσταθμίζοντας τα άγχη μας με τις υπέροχες στιγμές που μας χαρίζει η οικογένειά μας...Εγώ ήμουν πάντα ένας άνθρωπος που δεν μαζευόταν σπίτι του, που δεν τον ενδιέφερε τίποτα άλλο παρα μόνο ο εαυτός του...Όμως η ζωή μου άλλαξε τα δεδομένα και να σου πώ κάτι?Την αυχαριστώ γι΄αυτό και δεν μετανιώνω ούτε στιγμή!Με λίγη καλή θέληση θα καταφέρεις να συνδυάσεις και την οικογένειά σου και την δουλειά σου και τον άντρα σου και το μωράκι σου και την προσωπική σου ζωή...Αρκεί να το θές πραγματικά και να προσπαθείς γι΄αυτό
# 5
στην 1/5/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
στα social media