Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Πρίν κάποια χρόνια, είμαι σε ένα φανάρι της Γλυφάδας και πάω για ραντεβού με φίλο για καφέ. Δίπλα μου σε άλλο αμάξι, μια αιθέρια ύπαρξη...Χαμογελάει, χαμογελάω..
Στο επόμενο φανάρι, τα ίδια..περάσαμε πολλά φανάρια και τα χαμόγελα και τα νοήματα δίνουν και παίρνουν. Ηδη έχουμε φτάσει Κηφισιά και η κοπέλα συνεχίζει και μπαίνει Εθνική Οδό. Από το κοντό και εγώ...Εεεε που θα πάει κάπου θα σταματήσει μονολογώ. Στην Εθνική , αναβόσβημα τα φώτα, τα alarm και τα λοιπά και τα λοιπά. Περνάμε τα Κ. Βούρλα και το ''παιχνίδι'' συνεχίζεται αλλά χωρίς στάση. Αέρα πατέρα μονολογώ και πάλι και όπου μας βγάλει. Κατά τη Λάρισα λοιπόν μένω από βενζίνη και βολίδα αφού γεμίζω, τρέχω να καλύψω την χαμένη απόσταση από την προπορευόμενη ''Αναδυομένη''...
Σαν τρελός λοιπόν , σανίδα το γκάζι διακρίνω το αμάξι της λίγο πριν τα Τέμπη. Και ξαφνικά με σταματάει μπλόκο της Αστυνομίας και με ξετινάζει στις κλήσεις για ταχύτητα , διπλή γραμμή κ.λ.π. Ο αστυνομικός (ένας καράβλαχος) με βλέπει που βιάζομαι και με κρατάει εκεί ως ύποπτο καμιά ώρα για εξακρίβωση στοιχείων και παραλίγο να καλέσει ασθενοφόρο με ψυχίατρο όταν ο άμοιρος του είπα από πού έρχομαι και τι ''κυνηγάω'' στον δρόμο....
Να σας πω....μη γελάτε.....όχι τίποτα άλλο , η αιθέρια ύπαρξη αγνοείται από τότε και ο φίλος μου με περιμένει ακόμα για καφέ !!!
Ααααα....δεν είναι ανέκδοτο....τρέλα που έκανα είναι...
μονη μου παιζω..?
Η μεγαλύτερη μου 'τρέλα';
Οταν με καλέσαν σε συνέντευξη για δουλειά. Είπα: Κάνω αυτό, εκείνο και το άλλο (στο αντικείμενο μου, Η/Υ), και θέλω 180 το μήνα (τότε ήτανε χιλιάρικα, 1996) το μήνα. Πάρτε με για μια βδομάδα, και αν δεν σας κάνω γεια σας..
Και δεν επέτρεψα να με 'πατήσουν' με σενάρια ανεργίας και πως 'υπάρχουν και άλλοι με τα μισά λεφτά εκεί έξω'.. ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ και ΑΜΑ γουστάρετε..
Με πήραν.
Μετά από ένα μήνα: "Μα πού ήσουν κρυμμένος εσύ"; Βρήκα ένα ..ουρδέλο και το έκανα μηχανογράφηση..
Και μου τα διπλασίασαν το 2003.
Είχα, μετά από διαδοχικές απογοητεύσεις, αποφασίσει να τα παίξω όλα για όλα..
Τρέλα σκέτη. Τρέλα;
Τώρα βέβαια με τη κρίση όλα ξαναπαίζονται.. Εχω τη δουλειά μου ακόμα αλλά κανείς δεν ξέρει για πόσο..
Αλλά όλο και κάποια άλλη τρέλα θα με σώσει..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media