Παράθεση:
Originally posted by pigassos71
![]()
Όχι που δεν θα ήσουν πεθεροπληκτη. Είναι στο αίμα σας τελικά.Παράθεση:
Originally posted by blossom
Παράθεση:
![]()
Το θέμα δεν είναι για γέλια αλλά για κλάμματα.
Υ.Γ.: Μια πεθερόπληκτη
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
Με το που παντρεύεστε ενεργοποιείτε το γονίδιο της πεθεροπληκτης.
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
Με το που παντρεύεστε ενεργοποιείτε το γονίδιο της πεθεροπληκτης.
Παράθεση:
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Και ως τσουτσέκι να έλεγες νταρντάνα μου δίκιο θα είχες αλλά έχω βαρεθεί να το βλέπω αυτό το θέμα.Παράθεση:
Παράθεση:
Κι εσυ του λογου σου ρε Τζορτζ, δεν εισαι και καμια "παρθενα". Οπου δεις να λεει μια τον πονο της για την πεθερα της, πεταγεσαι σαν το "αππιητούριν των χαλλουμιων"! (κυπριακη εκφρασης με μεγα νοημα)
![]()
Παράθεση:
[
Παράθεση:
Τυχερή είσαι! Στο τσακ τη γλίτωσες, οπότε τώρα να προσέχεις να μην υποτροπιάσει την επόμενη φορά.Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
Δεν τον παντρεύτηκα. Δεν άντεξα την εχθρικότητα της μάνας του. Ούτε και ο γιός της την άντεχε ούτε και η κόρη της με την οποία τσακωνόταν κάθε μέρα. Μια χαρά κοπέλα καλά της τα 'χωνε αλλά ο γιός της ήταν πολύ πράος και δυστυχώς δεν μπορούσε να της επιβληθεί.
:>
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Παράθεση:
[
Παράθεση:
Originally posted by gorgo
γιατι που να ξερουν τα παιδια....οταν την ζωη τους ολοι την εφαγαν πανω απο ενα βιβλιο και υπηρχα εγω πχ καλως η κακως να αλλαζω βρυσες ,μπριζες, να βαφω, να πλανιζω πορτες , κλπ κλπ κλπ και.... αφου «λασποκυλιεμαι» μια ζωη με τις οικοδομες κουτσα- κουτσα να φτιαξω και να συντηρησω μπορει να πιασει το ματακι μου πισω απο το ντιζαινατο διαμερισμα τις κακοτεχνιες.... ειναι δυνατον να μην πω κατι.....γιατι μια ζωη θα δουλευουν σαν τα ζωα να το ξεχρεωσουν να παρουν και πατατα?
Να αγιάσει το στόμα σου!Παράθεση:
Originally posted by gorgo
Ε....γιατι τωρα αν το πει η πεθερα ρε παιδια βλεπουμε μονο παρεμβαση και διαθεση για ελεγχο?
Απλα και μονο γιατι εχουμε την προκαταληψη?
Παράθεση:
Από το μέλος gorgo - 05/05/06 11:59
... χανουμακι μου συμφωνω- και το ξερεις καλα- σε γενικες γραμμες....σε καποια θεματα απολυτως πρακτικα οπως η αγορα ενος σπιτιου η ενος αυτοκινητου( καλα απο αυτοκινητο ειμαι ασχετη) λαμβανουμε παντα υπ οψιν την "εμπειρια" καποιου , αν σου πω εγω ας πουμε που ειμαι φιλη σου οτι το ταδε υλικο που ετοιμαζεσαι να βαλεις στο σπιτι σου η εχει το διαμερισμα που πας να αγορασεις και να σκασεις τον κοπο μιας ζωης δεν ειναι το καλυτερο γιατι την πατησα και εγω δεν θα σταθεις να το ψαξεις καλυτερα?
Ε....γιατι τωρα αν το πει η πεθερα ρε παιδια βλεπουμε μονο παρεμβαση και διαθεση για ελεγχο?
Απλα και μονο γιατι εχουμε την προκαταληψη? ...
Παράθεση:
Originally posted by George_B
Διάβασα και ξαναδιάβασα το κειμενάκι σου και δυσκολεύομαι να καταλάβω τι τελικά θέλεις να πεις ... μάλλον θες να πεις ότι οι νέοι πρέπει να δείχνουν πιο 'ανοιχτό πνεύμα' σε γονείς / πεθερικά σε ότι αφορά την τάση των τελευταίων για συμβουλές με βάση την πείρα τους στη ζωή
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media