Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Νύφη

Σελίδα : 1

kammia

# 1 στις 4/5/2006
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

Νύφη

Καλησπερα
Μενουμε μαζι με τους γονεις μας κοντα και με τον αδερφο μου(σε ενα οικοπεδο).Ο αδερφος μου και η γυναικα του κι εγω με τον αντρα μου ας πουμε και εχω ενα φοβερο προβλημα που νομιζω οτι τοχει καταλαβει κι η μητερα μου και ειναι συνεχως σκεπτικη,αλλα δε το συζητησα μαζι της.
Τροπος να φυγω απο κει που μενω προς το παρον αδυνατον....
Η νυφη μου..δειχνει σημαδια οτι θελει η κανει ταχα πως θελει τον δικο μου αντρα με διαφορες ομιλιες πραξεις κτλ.
Εμεις το συζητησαμε του εχω εμπιστοσυνη κι αυτο ειναι που μετραει νομιζω..αλλα γιατι να συμβαινει σε μενα?Τις εχω φερθει μια χαρα.Νομιζω το κανει για να μου δημιουργησει ψυχολογικο πολεμο.Το λογο δε τον ξερω..Ο αδερφος μου ειναι αφασια μαλλον και δε καταλαβαινει τιποτα επανω στο θεμα
Δε το εχω συζητησει με κανενα γιατι ντρεπομαι.Προσπαθω να εχω σχεσεις τυπικες ακομη και περισσοτερο φιλικες(κανε φιλο τον..εχθρο σου δλδ).
Αλλα αυτη τα ιδια κανει κατα καιρους εκει που δε το περιμενω.Εχω φτασει σε σημειο να αρρωστησω γιαυτο και να παρω καταθλιπτικα χωρις να πω στον γιατρο μου το λογο ειπα απλα οτι εχω εντονο ανχος.
Τι να κανω?

Orchid

# 2 στις 5/5/2006
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Κηφισιά
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 88
O antras sou ti leei gia afto? Poia einai i diki tou sumperifora? An ta pate kala eseis oi dio na tin afiseis ekeini ston kosmo tis oti kai na leei..An exeis empistosini ston antra sou kai stin sxesi sas tote den exeis tipota na fovasai..Ekenei isos na paizei gia na pernaei tin ora tis, min tis doseis afti tin xara na katalavei pos se exei sto xeri tis kai se kanei oti thelei? Oxi antitheta deiksei pos adiaforeis gia oti leei kai panta na xamogelas mprosta tis, deikse tis poso poli agapas ton antra sou (xoris upervoles vevaia)..siga siga otan dei pos den pernane osa leei kai kanei se sena tha varethei kai tha paei parakato..isos se kamia filenada tis.. Pano apo ola min tis doseis to dikaioma na sou kanei tin zoi sou ano kato.. Pare ton elegxo esi!
"Stand up for what you believe in, even if it means standing alone." - Unknown

# 3 στις 6/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
δεν μπορεις με τιποτα να κοψεις τα πολλα παρε δωσε μαζι της? Η να αλλαξεις σπιτι? Ο αδερφος σου εχει καταλαβει κατι?

anemona_62

# 4 στις 6/5/2006
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218

Γιατί να επιτρέψεις...

Γιατί να επιτρέψεις στον οποιονδήποτε να σε κάνει να αισθάνεσαι τόσο χάλια?
Γιατί να πέσεις στην παγίδα των χαπιών που είναι δρόμος χωρίς γυρισμό και μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν? Και μάλιστα χωρίς να αποκαλύψεις στο γιατρό το λόγο της κατάθλιψής σου? Είναι σα να του λες πως έχεις λάθος συμπτώματα, πώς μπορεί να σου δώσει σωστή θεραπεία?

Αλλά γιατί να χρειάζεσαι θεραπεία πρώτα απ' όλα? Επειδή μια κακεντρεχής γυναίκα σας έχει βρει όλους μαλακούς κι υποχωρητικούς (εσένα, τον αδερφό σου, τον άντρα σου, τη μητέρα σας) θα πρέπει να σας διώξουν από το σπίτι σου????

Πώς εκφράζει αυτή η κυρία το ότι γουστάρει τον άντρα σου? Λέγοντας πώς είναι κούκλος? Να συμφωνήσεις αμέσως μαζί της και να πεις ότι είναι υπέροχος. Κάν'της λιανά ότι είσαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Μήπως στ'αστεία δήθεν σου λέει ότι θα σου τον κλέψει? Στ'αστεία κι εσύ πες της να μην τυχόν απλώσει τα ξερά της διότι θα της κόψεις ! Χαχαχαχα! Αν μετά υπαναχωρήσει ότι δήθεν αστειευότανε η καυμένη να της πεις αποφασιστικά ότι τέτοια αστεία δε χωράνε κι ότι αν θέλει να τα πάτε καλά ας συμμαζευτεί, αλλιώς της κόβεις και την καλημέρα. Στο θράσσος χρειάζεται θράσσος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να ντρέπεσαι εσύ να πεις τι κάνει και να μη ντρέπεται εκείνη που τα κάνει. Κι αφού έχετε μιλήσει με τον άντρα σου και είναι με το μέρος σου μη φοβάσαι τίποτα. Και κόψε πάραυτα τα χάπια! Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να τη σπαταλάμε σε ανοησίες εις βάρος του εαυτού μας και να επιτρέπουμε σε ανάξιους ανθρώπους να μας τη δηλητηριάζουν.
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel. -Horace Walpole

# 5 στις 6/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

συμφωνω απολυτα!

Παράθεση:
Originally posted by anemona_62
Γιατί να πέσεις στην παγίδα των χαπιών που είναι δρόμος χωρίς γυρισμό και μόνο κακό μπορούν να σου κάνουν? Και μάλιστα χωρίς να αποκαλύψεις στο γιατρό το λόγο της κατάθλιψής σου? Είναι σα να του λες πως έχεις λάθος συμπτώματα, πώς μπορεί να σου δώσει σωστή θεραπεία?

Αλλά γιατί να χρειάζεσαι θεραπεία πρώτα απ' όλα? Επειδή μια κακεντρεχής γυναίκα σας έχει βρει όλους μαλακούς κι υποχωρητικούς (εσένα, τον αδερφό σου, τον άντρα σου, τη μητέρα σας) θα πρέπει να σας διώξουν από το σπίτι σου????

Πώς εκφράζει αυτή η κυρία το ότι γουστάρει τον άντρα σου? Λέγοντας πώς είναι κούκλος? Να συμφωνήσεις αμέσως μαζί της και να πεις ότι είναι υπέροχος. Κάν'της λιανά ότι είσαι πολύ ευτυχισμένη μαζί του. Μήπως στ'αστεία δήθεν σου λέει ότι θα σου τον κλέψει? Στ'αστεία κι εσύ πες της να μην τυχόν απλώσει τα ξερά της διότι θα της κόψεις ! Χαχαχαχα! Αν μετά υπαναχωρήσει ότι δήθεν αστειευότανε η καυμένη να της πεις αποφασιστικά ότι τέτοια αστεία δε χωράνε κι ότι αν θέλει να τα πάτε καλά ας συμμαζευτεί, αλλιώς της κόβεις και την καλημέρα. Στο θράσσος χρειάζεται θράσσος.

Δεν καταλαβαίνω γιατί να ντρέπεσαι εσύ να πεις τι κάνει και να μη ντρέπεται εκείνη που τα κάνει. Κι αφού έχετε μιλήσει με τον άντρα σου και είναι με το μέρος σου μη φοβάσαι τίποτα. Και κόψε πάραυτα τα χάπια! Η ζωή είναι πολύ σύντομη για να τη σπαταλάμε σε ανοησίες εις βάρος του εαυτού μας και να επιτρέπουμε σε ανάξιους ανθρώπους να μας τη δηλητηριάζουν.

andromeda_

# 6 στις 6/5/2006
author
Γυναίκα / 61 / Σε σχέση
Ν. Θεσσαλονίκης / Αγιος Αθανάσιος
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 1.514
Ωχ!!!!!!!!!!!!!!
το εζησα γμτ.......................
Αλλα ας μην πω τι καταληξη ειχε..................
Είναι όμορφο να σ αγαπούν...

kavalarisa

# 7 στις 6/5/2006
author
Γυναίκα / 56 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 521

Παράθεση:

Συμφωνώ απολύτως με τα παραπάνω. Το καλύτερο φάρμακο είναι η αντεπίθεση. Να δει καλά ότι δεν είσαι χάνος και τα τρως. Οσο δεν μιλάς τόσο θα παίρνει θάρρος. Οσο εσύ σέβεσαι τη συγγένεια, εκείνη θα πατάει πάνω σ' αυτό το σεβασμό. Αφού όμως δεν τη σέβεται και προκαλεί τόσο άσχημα, τότε η λύση είναι στο δικό σου χέρι. Και πιστεύω ότι πρέπει κάποια στιγμή που γίνεται μπροστά στα μάτια σου οτιδήποτε, εκείνη τη στιγμή και να αντιδράσεις.

Αυτό που περιγράφεις το έζησα με μια "κολλητή" μου. Για λίγο καιρό στεναχωριόμουν σαν εσένα, θυμάμαι, και δεν μιλούσα. Από ένα σημείο και μετά τα πήρα τόσο άσχημα, γιατί το έκανε κυρίως μπροστά στα δικά μου μάτια, χωρίς να τη νοιάζει καν. Της έδωσα να καταλάβει ότι και βλέπω και θα της κόψω τα πόδια αν το συνεχίσει. Και με την πρώτη ευκαιρεία πήρε και πόδι από τη ζωή μου.
Δεν νομίζω ότι τον ήθελε πραγματικά, ότι είχε τρελαθεί τόσο δηλαδή βλέποντάς τον και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.
Εχω την εντύπωση ότι αυτά είναι παιχνίδια και ότι τα παιχνίδια αυτά γίνονται για άλλους λόγους. Για λόγους επιβολής ίσως επάνω μας, για να μας καταρρακώσουν, για να μας θίξουν, γιατί αυτοί που τα κάνουν τα θεωρούν τρέντυ, γιατί έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και προσπαθούν να χαμηλώσουν και τη δική μας...
Λίγα λέω, υπάρχουν πολλά ίσως και νομίζω. Χρόνια το σκέφτομαι κι εγώ, και άκρη δεν βγάζω, γιατί δεν μπορούσα να το πιστέψω.
Οσο όμως και να μην το πίστευα ότι υπάρχουν τέτοια άτομα, τόσο υπάρχουν και όφειλα να δράσω αναλόγως. Ετσι νομίζω πρέπει να κάνεις κι εσύ. Στο κάτω - κάτω εκείνη προκαλεί, εκείνη δεν σέβεται την προσωπικότητά σου και τις συγγένειες... Εσύ απλά θα αμυνθείς και δεν χρειάζεσαι βοήθεια και χάπια, εκείνη να πάει να χαπακωθεί....
οχι σκουπιδια οχι καποτες σε θαλλασες και ακτεσ

kammia

# 8 στις 6/5/2006
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση

Παράθεση:
Επειδή μια κακεντρεχής γυναίκα σας έχει βρει όλους μαλακούς κι υποχωρητικούς (εσένα, τον αδερφό σου, τον άντρα σου, τη μητέρα σας) θα πρέπει να σας διώξουν από το σπίτι σου????

Ευχαριστω για τις απαντησεις ειλικρινα,και η παραθεση τα λέει ολα.Μαλλον ο αδερφος μου ειναι στο κοσμο του και δε θελει να δωσει σημασια.
Το σημαντικο ειναι ο αντρας μου που ουτε καν απο οτι λεει δε τον ενδιαφερουν αυτα που κανει η αλλη και ταυτοχρονα με αγαπαει.
Παντος ενα εχω καταλαβει..πρεπει ολοι ναχουμε,ενα ''αγκαθι''στο οικογενειακο μας περίβαλλον..και τι πληρωνουν οι ευαισθητοι στο τελος
Πολυ βοηθηθικα ειλικρινα απο τις απαντησεις σας ,κι αυτο γιατι δε το συζηταω με καμμια γνωστη η φιλη γιατι δε θελω να δινω αφορμες να ''λενε''για μενα.

Ευχαριστω!

# 9 στις 7/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Panw tis kammia
mhn masas kai kopse ta xapia giati tha se xalasoune poly

# 10 στις 9/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
.. .καλη μου ,περα απο τα οσα σοφα αναφερθηκαν,να σε ρωτησω κατι???
Νοιωθεςι οτι υπαρχεις?
Εχεις προσωπικοτητα?
Πως επιτρεπεις η ζωη σου να διαμορφωνεται απο ολους τους αλλους εκτος απο σενα την ιδια και μαλιστα να φτανεις για κατι που ειναι εξω απο σενα και την σχεση σου να κανεις φαρμακευτική αγωγη που φανταζομαι οτι θα ειναι αντικαταθλιπτική...
Ποση σχεση τελικα εχεις εσυ και η "ΚΑMMIA"????

# 11 στις 9/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Orchid
O antras sou ti leei gia afto? Poia einai i diki tou sumperifora? An ta pate kala eseis oi dio na tin afiseis ekeini ston kosmo tis oti kai na leei..An exeis empistosini ston antra sou kai stin sxesi sas tote den exeis tipota na fovasai..Ekenei isos na paizei gia na pernaei tin ora tis, min tis doseis afti tin xara na katalavei pos se exei sto xeri tis kai se kanei oti thelei? Oxi antitheta deiksei pos adiaforeis gia oti leei kai panta na xamogelas mprosta tis, deikse tis poso poli agapas ton antra sou (xoris upervoles vevaia)..siga siga otan dei pos den pernane osa leei kai kanei se sena tha varethei kai tha paei parakato..isos se kamia filenada tis.. Pano apo ola min tis doseis to dikaioma na sou kanei tin zoi sou ano kato.. Pare ton elegxo esi!

Sofa logia...

kammia

# 12 στις 9/5/2006
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by galazia_sfaira1
.. .καλη μου ,περα απο τα οσα σοφα αναφερθηκαν,να σε ρωτησω κατι???
Νοιωθεςι οτι υπαρχεις?
Εχεις προσωπικοτητα?
Πως επιτρεπεις η ζωη σου να διαμορφωνεται απο ολους τους αλλους εκτος απο σενα την ιδια και μαλιστα να φτανεις για κατι που ειναι εξω απο σενα και την σχεση σου να κανεις φαρμακευτική αγωγη που φανταζομαι οτι θα ειναι αντικαταθλιπτική...
Ποση σχεση τελικα εχεις εσυ και η "ΚΑMMIA"????

Προσπαθω να μην αφηνω να διαμορφώνετε η δικη μου ζωή απο το τι λενε και κανουν οι αλλοι.Σωστο ολο αυτο,όμως τη ''νιωθω'' σαν απειλη απεναντι μας και δε μπορω να ειμαι με το 'φοβο'' ότι καθε φορα,θα απειλουμε μη τυχον και κανει καμμια κινηση η πει κατι.
Παντος εφαρμοσα αυτο που ειπανε παραπανω...ειπε κατι για τον αντρα μου και αμεσως λεω''ναι ειναι πολυ συμπαθητικος και καλος συμφωνο!!''Πιστευω οτι ετσι αρχισα να της κοβω τη φορα που ειχε παρει κι εκεινη..κι εγω να αρχισω να περνω τα ''πανω μου''
Παντος ειναι ενοχλητικο να υπαρχει κατι τετοιο σε μια οικογενεια ..απο αυτο που ισος μερικοι το θεωρουν ΄΄τιποτα''μπορουν να ερθουν πολλα ασχημα σε μια σχεση.Θελει αντιποινα η αδιαφορια απο οτι καταλαβα αναλογα το χαρακτηρα του καθενος με ποιο τροπο θα το αντιμετωπιση νομιζω.

# 13 στις 10/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλο μόυ παιδι δεν ειναι δυνατόν να σκεφτει κανεις οτι δεν ειναι προβλημα κατι τετοιο,ουτε πως ειναι ευκολο να αντιμετωπιστει εσωτερικά ωστε να βρείς τροπο αντιμετώπισης,αλοιμονο.Πρεπει όμως να ξεκινησεις απο τον φοβο σου....τι ειναι αυτο που σε απειλει,γιατι φοβασαι???Αν αυτο το βρείς ,ισως όχι μονη σου αλλα με την βοηθεια καποιου...τοτε θα τον αντιμετωπισεις με πολυ μεγαλυτερη ευκολια.
Νοιωθεις οτι υστερρείς εσυ καπου εναντι εκεινης σαν γυναικα??
Νοιώθεις ότι μπορει στο ελαχιστο να κολακευτει ο άνδρας σου απο αυτο το "ενδιαφερον"??
Νοιώθεις ότι η γνωστοποιηση μιας τετοιας συμπεριφορας θα σε φερει αντιμετωπη με τον αδελφο σου????
Ψαξε λιγακι σε αυτα τα ερωτηματα.....
Μονο αν βρεις τι σε φοβιζει θα μπορεσες να σταθεις απενανται στο προβλημ ακαι να το λυσεις.ΖΤον φοβο σου συλλαμβανει η"νυφη".

tamerlan

# 14 στις 11/5/2006
author
Ανδρας bi / 61 / Ελεύθερος
Ν. Βοιωτίας / Κάστρο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 207
... νομίζω ότι αυτές οι καταστάσεις μπορούν και πρέπει να κόβωνται εν τη γενέσει τους ' ίσως θα μπορουσε να μιληση, κατ' αρχήν στη νύφη σου,΄ο άντρας σου ή η μητέρα σου, αν όντως κάτι έχη καταλάβει, και, φυσικά, η απομάκρυνση είναι μία άλλη λύση, πάντα εφικτή, έστω και δύσκολη.

... γενικά όμως ... είσαι σίγουρη ότι αυτό συμβαίνει ? μήπως αυτο το γεγονός δεν ειναι το αίτιο που παίρνεις χάπια, αλλά το αποτέλεσμά του ?

... δεν μπορω να φαντασθώ γυναίκα που θα έπαιρνε χάπια διότι κάποια άλλη γουστάρει τον άντρα της, αν ο άντρας δεν δίνη κάποια αφορμή ...

kammia

# 15 στις 12/5/2006
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Δε περιμενα ποτέ (εχω μονο ενα αδερφο) να ειναι ετσι οι σχεσεις μας,κι εκεινη να μη σεβετε τιποτα(δε ξερω ακομα το λογο)κι η κατασταση ειναι αφορητη(ηταν)γιατι αρχισα να το παλευω σε εισαγωγικα.Οχι ο αντρας μου δε δνει αφορμες καθε αλλο.Λεει οτι ειναι και βλακειες αυτα ομως...εγω πειραχτικα πολυ απο κεινη δε περιμενα τετοια συμπεριφορα.Και ναι..μερικες φορε τελικα καταλαβα οτι..δεν ειμαι εγω η ''κομπλεξικη'' αλλα εκεινη!!Εφοσον κανει τετοια.Και κυριως απο εδω απο τις απαντησεις βοηθιθηκα ισως επειδη δε τοπα πουθενα κι ειχα ''μπλοκαρει''.Ολα καλα

lianna

# 16 στις 12/5/2006
author
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.055
καλη μου καλημερα,
πρωτα απο ολα κοψε τα χαπια ,ειναι οτι χειροτερο τα εχω ζησει και τα ξερω .Μεχρι απωλεια μνημης μου δημιουργησαν.Επειτα δεν χρειαζεται να γινεις φιλος με τον εχθρος σου ,που ,κατα τη γνωμη σου ειναι φιδι και παραμονευει ανα πασα στιγμη.Του κοβεις με τη μια την επαφη,αν οσα εχουν πεσει στην αντιληψη σου δεν τα εχεις μεγαλοποιησει και ειναι αληθηνα ,εσυ θα την πιασεις και θα της πεις κομμενα τα παντα με σενα και τον αντρα σου.Δειξε της οτι δεν την φοβασαι και μην βαζεις αλλους να λυνουν το δικο σου προβλημα.
Πιστεψε στην δικη σου εσωτερικη δυναμη στην ασφαλεια που σου παρεχει η αγαπη του συντροφου σου,και προχωρα.Πες της ξεκαθαρα οτι αν αυτο το κανει στο δικο σου αντρα τοτε σιγουρα το εχει κανει και σε καποιον αλλον και γιαυτο σκεφτεσαι να ενημερωσεις και τον αδερφο σου(και βεβαια δεν ειναι αναγκη να κανεις κατι τετοιο ,για να του χαλασεις την οικογενεια).Αλλα αυτο θα τις διξει οτι εισαι δυνατη και δεν φοβασαι τιποτε και ισως αυτο την κρατησει και μακρυα.Καντο σαν ασκηση δυναμης αλλα να το πιστευεις κιολας ,γιατι αν δεν το πιστευεις δεν πιανει.Καλη τυχη
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.