Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

ψυχολογικα έχω καταρεύσει...

Σελίδα : 1

neraida_

# 1 στις 7/5/2006
author
Γυναίκα / 37 / Διαζευγμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 2
'Aρεσαν+: 0%

ψυχολογικα έχω καταρεύσει...

πριν 2,5 μήνες χώρισα απο τον άνθρωπο που λάτρεψα όσο τίποτα... αντιμετώπιζα καθημερινά τα ψυχολογικά του προβλήματα και με όλα εκείνα που αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος ψυχικά ασθενης...παρ'όλη την πικρα που με διαπερνούσε καθημερινα,προσπαθούσα να φανώ όσο πιο δυνατή γινόταν για να σώσω πρώτα τον ίδιο και μέτα την δική μου καταρακωμένη ψυχολογία.μετά απο 1,5 χρόνο κατάφερα να βάλω τέλος,όμως ήταν πολύ δύσκολο και χώρις να επιθυμώ κάτι τέτοιο,βρέθηκα στην σγκαλιά κάποιου που γνώριζα πως νοιάζεται πραγματικά για εμένα.το θέμα είναι οτι φυσικά και δεν ειμαι ερωτευμενη μαζί του,δεν ειμαι ευτυχισμένη γιατί τίποτα και κανένασ γεν μπορει να μου αναπληρώσει της μεγάλης μου αγάπης και τίποτα πλ'εον δεν μπορει να με κάνει να νιώσω τόσο έντονα εκείνα τα συναισθήματα... το κενό μου μένει ανεκπλήρωτο...και για πόσο άραγε;θα αφήσω ξανά τον εαυτό μου τόσο ελύθερο και τόσο απροστάτευτο,ωστε να νιώσω ξανά όλα αυτά τόσο έντονα;

allegria

# 2 στις 7/5/2006
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 703
'Aρεσαν+: 0%
Καλά πόσο μαζόχες είστε εσείς οι γυναίκες? Αν κάποιος σας συμπεριφέρεται σαν κάφρος κολλάτε και λέτε ότι τον λατρεύετε. Αν αντίθετα βρεθεί κάποιος να σας αγαπά και να ενδιαφέρεται για εσάς, ούτε που να τον φτύσετε. Πρόσφατα μιλούσα με έναν γνωστό μου από Αμερική, η φίλη του οποίου επέστρεψε στον παλιό της μεγάλο έρωτα που ετύγχανε ψυχοπαθής. Το αποτέλεσμα? Την σκότωσε και ησύχασε, ενώ ο γνωστός μου έχει τώρα τύψεις γιατί δεν την συγκράτησε. Μα πώς μπορούσε να την συγκρατήσει όταν η άλλη είχε φάει κόλλημα στον εγκέφαλο με τον πρώην?

Για σύνελθε λοιπόν φιλενάδα, γιατί ο άνθρωπος που βρίσκεται αυτή τη στιγμή δίπλα σου δεν χρωστάει τίποτα να πληγωθεί. Από δική σου (επιπολαιότητα?) επιλογή βρίσκεσαι δίπλα του και συνεπώς πάψε να λες ότι βρέθηκες δίπλα του χωρίς να το επιθυμείς. Αν δεν είσαι ευτυχισμένη γύρνα στον πρώην αλλά η ευθύνη δική σου.

# 3 στις 7/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by neraida_
μετά απο 1,5 χρόνο κατάφερα να βάλω τέλος,όμως ήταν πολύ δύσκολο και χώρις να επιθυμώ κάτι τέτοιο,βρέθηκα στην σγκαλιά κάποιου που γνώριζα πως νοιάζεται πραγματικά για εμένα.το θέμα είναι οτι φυσικά και δεν ειμαι ερωτευμενη μαζί του,δεν ειμαι ευτυχισμένη γιατί τίποτα και κανένασ γεν μπορει να μου αναπληρώσει της μεγάλης μου αγάπης και τίποτα πλ'εον δεν μπορει να με κάνει να νιώσω τόσο έντονα εκείνα τα συναισθήματα... το κενό μου μένει ανεκπλήρωτο...και για πόσο άραγε;θα αφήσω ξανά τον εαυτό μου τόσο ελύθερο και τόσο απροστάτευτο,ωστε να νιώσω ξανά όλα αυτά τόσο έντονα;Έμεινες καθόλου μόνη σου ή μόλις χώρισες βρέθηκες στην άλλη αγκαλιά;Σκέφτηκες τι πραγματικά θες; Κουράστηκες ψυχολογικά απο την προηγούμενη σχέση σου,τι άλλαξες όμως τώρα; Παιδεύεις για να μην πω κοροιδεύεις κάποιον που δεν σου φταίει. Φοβάσαι να μείνεις μόνη; Κι εγώ φοβάμαι..αλλά χρειάζεται για να βάλουμε σε τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας. Δεν βρίσκουμε "θύματα" για να καλύψουμε τις ανάγκες μας.Ξεκαθάρισε μέσα σου τι σε πονάει και τι πραγματικά θες

# 4 στις 7/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by allegria
Καλά πόσο μαζόχες είστε εσείς οι γυναίκες? Αν κάποιος σας συμπεριφέρεται σαν κάφρος κολλάτε και λέτε ότι τον λατρεύετε. Αν αντίθετα βρεθεί κάποιος να σας αγαπά και να ενδιαφέρεται για εσάς, ούτε που να τον φτύσετε.Συμφωνώ, μόνο που γνωρίζω κι αρκετούς μαζόχες άντρες, που μένουν με γυναίκες που τσαλακώνουν την αξιοπρέπεια τους, που τους κάνουν κομμάτια.Βλέπεις είναι στον άνθρωπο να εκτιμά το απλό..αν και δεν είναι τόσο απλό να σε αγαπάνε στις μέρες μας.Όταν όμως το καταλάβουν είναι αργά..

allegria

# 5 στις 7/5/2006
author
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 703
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by votsalo
Συμφωνώ, μόνο που γνωρίζω κι αρκετούς μαζόχες άντρες, που μένουν με γυναίκες που τσαλακώνουν την αξιοπρέπεια τους, που τους κάνουν κομμάτια.Βλέπεις είναι στον άνθρωπο να εκτιμά το απλό..αν και δεν είναι τόσο απλό να σε αγαπάνε στις μέρες μας.Όταν όμως το καταλάβουν είναι αργά..Α μα βέβαια. Το μυστικό είναι να πηδάς από τη βάρκα προτού βυθιστεί.

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε
lastpost