Παράθεση:
Originally posted by Gioconda
Αυτό για τους πολλούς γάμους στην Κύπρο το είχα ακούσει και από κάτι Κύπριους φίλους μου που μου λέγανε ότι ανά δύο βδομάδες περίπου πάνε και σε ένα γάμο!
Επίσης όντως κάνουν πολλά παιδιά, ένα φιλικό μου ζευγάρι από τη Λευκωσία όταν τους γνώρισα εγώ είχαν ένα κοριτσάκι και μου είπαν κάποια στιγμή που συζητούσαμε ότι δε θέλουν πολλά παιδιά και γι' αυτό θα σταματήσουν στα τέσσερα!
Όσο για τις Σουηδέζες και τα εξώγαμα, απ' ό,τι ξέρω παίρνουν τρελό επίδομα για κάθε παιδί -γενικώς δηλαδή στη Σουηδία παίρνεις επίδομα και για να φτύσεις- οπότε γιατί όχι..;![]()
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Σε αντίθεση με την Ελλάδα, όπου παντρεύονται δύσκολα, το 2004 καταγράφηκαν στην Κύπρο 7,2 γάμοι ανά χίλιους κατοίκους. Πρόκειται για τον ψηλότερο αριθμό στην ΕΕ αναλογικά με τον πληθυσμό. Στην Ελλάδα οι γάμοι μόλις και μετά βίας φτάνουν τους 4,2 ανά χίλιους κατοίκους, ενώ ο μέσος όρος της Κοινότητας ήταν 4,8.
Οι Κύπριοι μπορεί να έχουν το ρεκόρ γάμων, αλλά χωρίζουν και πιο εύκολα, αφού αναλογούν 2,2 διαζύγια ανά χίλιους κατοίκους, έναντι μέσου όρους της Κοινότητας 2,1 διαζύγια. Στην Ελλάδα χωρίζουν δυσκολότερα, δεδομένου ότι τα διαζύγια δεν ξεπερνούν τα 1,1 ανά χίλιους κατοίκους.
Παράθεση:
Originally posted by tantramanΦιλάκια
Ταν
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Το επισης αξιοσημειωτο που μου ανεφερε, ειναι οτι 9 στις 10 φορες, η γυναικα ειναι αυτη που ζηταει το διαζυγιο..
Παράθεση:
Originally posted by tantraman
Οι Σουηδοί δείχνουν να είναι οι πιο έξυπνοι απ' όλους. Κάνουν παιδιά χωρίς να μπλέκουν με τους δημαρχους, τους παπάδες, τις κουμπαριές και τα σόγια!
Φιλάκια
Ταν
Παράθεση:
Όσο για τις Σουηδέζες και τα εξώγαμα, απ' ό,τι ξέρω παίρνουν τρελό επίδομα για κάθε παιδί -γενικώς δηλαδή στη Σουηδία παίρνεις επίδομα και για να φτύσεις- οπότε γιατί όχι..;
Παράθεση:
Οι Σουηδοί δείχνουν να είναι οι πιο έξυπνοι απ' όλους. Κάνουν παιδιά χωρίς να μπλέκουν με τους δημαρχους, τους παπάδες, τις κουμπαριές και τα σόγια!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media