Παράθεση:
Originally posted by moo693
Λοιπόν το θέμα έχει ώς εξής:
1. εκείνη πρόσφατα χωρισμένη -με δική της πρωτοβουλία, ο πρώην την θέλει ακόμα σαν τρελλός- απο μακροχρόνιο δεσμό.
2. ο "πατέρας" παντρεμένος έχει κι άλλα παιδιά με τη γυναίκα του.
Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Το τι σχέση έχει η έκτρωση με την σφαγή των γουρουνιών , εδώ στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορώ να την καταλάβω και τον τρόπο που προσπαθείς να το συνδέσεις. Δηλαδή εσυ δεν τρώς κρέας ? δεν είσαι κρεατοφάγος ? Γιατί αν μιλήσουμε περί υποκρισίας στο θέμα των σφαγών ανα την ανθρωπότητα τότε δεν μας φτάνει όλο το φόρουμ.
Σαφέστατα η έκτρωση είναι θέμα επιλογής, όπως επιλογή και το τι θα φάμε και κυρίως το τι θα κάνουμε στη ζωή μας και ιδιαίτερα πως θα την ελέγχουμε !!!
Παράθεση:
Σίγουρα δεν μπορώ (ως άντρας) να το δω από τη πλευρά της γυναίκας και για αυτό και επαναλαμβάνω ότι κατά την ταπεινή μου άποψη, οι συνέπειες στην γυναίκα ''άνθρωπο και ψυχή'' είναι οδυνηρές και δυστυχώς το ''κόστος'' μεγάλο για την ίδια και για αυτό δεν θα μπορούσα βέβαια να απαντήσω με την σκληρότητα της Split (ως γυναίκα).
Oπως είπα και παραπάνω, <<η δολοφονία αφαιρεί το υπόλοιπο μιας ανθρώπινης ζωής , η έκτρωση όμως αφαιρεί το σύνολο της>> και επιτρέψτε μου να επιμείνω.
Η Split λέει ότι, έκτρωση μαζί με την αντισύλληψη έδωσε στη γυναίκα το δικαίωμα να ελέγχει τη ζωή της. Και ακόμα το δικαίωμα να έχει σεξουαλική ζωη.Αν θεωρήσουμε ότι η έκτρωση είναι στέρηση ανθρώπινης ζωής, τι είναι η αντισύλληψη ?
Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά όμως. Η αντισύλληψη είναι ΠΡΟΛΗΨΗ και όχι στέρηση ζωής και υπάρχουν και άλλοι τρόποι ελέγχου σεξουαλικής ζωής από την έκτρωση αλλά και ΑΚΟΜΑ και άλλοι τρόποι ελέγχου της ''ζωής'' που αναφέρεις από την επιλεγείσα οδό που παραθέτεις εδώ.
Παράθεση:
Το θέμα του post δεν είναι η κρεατοφαγία αλλά και ούτε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η κοπέλα. Και δεν νομίζω ότι απαιτείται ΄΄καυτηριασμός΄΄ ενός τέτοιου σοβαρού και ευαίσθητου θέματος και ειδικά της ψυχικής καταρράκωσης που υπόκειται μια γυναίκα μετά από μια έκτρωση. Εχω βιώσει τέτοιες καταστάσεις από φίλες και γνωστές και ο τρόπος που παραθέτω τις απόψεις μου ίσως να προκαλεί εντύπωση. Και επειδή ίσως δεν έγινε κατανοητή η άποψη μου, λέω να την επαναλάβω.
Παράθεση:
Originally posted by jasmine
Κατά τη γνώμη μου, η γυναίκα εγκληματεί εις βάρος του ίδιου του εαυτού της και σκοτώνει τα ίδια τα μητρικά της ένστικτα. Για να το κάνει αυτό όμως, σημαίνει ότι εξαναγκάστηκε να πάει ένάντια στη φύση της.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media