Ανδρας / 44 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 786
'Aρεσαν+: 0%
Γνώρισα ανθρώπους που αντιμετωπίζουν την εγγυμοσύνη σαν ένα "βιολογικό φαινόμενο". Η απλή, ξεκάθαρη (για εκείνους) άποψη, η τελείως ωμή. Σα να μου λένε ότι η γυναίκα είναι ένα ωάριο, ο άντρας ένα σπερματοζωάριο και βουρ.....
Ηλίθιες απόψεις, χαζο-επιστημονικές. Όποιος δεν το έζησε δεν μπορεί να το καταλάβει. Όποιος δεν πέρασε από το στάδιο του παρολίγον γονιού (και ειδικά στης μητέρας), απλώς δεν μπορεί να εκφέρει άποψη. Ούτε ναι μπορεί να πει ούτε όχι. Και εξηγώ:
Είχα μια σχέση πριν 2 χρόνια με μια κοπέλα, την Μαρία, η οποία πριν από μένα είχε κάποια άλλη σχέση. Ο εν λόγω κύριος την κατέστησε έγγυο και παρά τις πιέσεις του να την αποκαταστήσει, εκείνη έκανε έκτρωση. Τα αποτελέσματα βγήκαν εν μέρει πάνω μου και στην κατά είκοσι χρόνια μικρότερή της ξαδέρφη μου. Την αντιμετώπιζε σα να ήταν κόρη της κι εμένα σα να ήμουν εκείνος που την οδήγησε σ' αυτήν την απόφαση. Κάποια στιγμή (κι αφού είχε συνεχείς κυκλοθυμικές εξάρσεις) κατάλαβε τα λάθη της και κατέληξε στην απόφαση να χωρίσουμε. Έχοντας κοινούς γνωστούς με την εν λόγω κοπέλα, έμαθα ότι από τότε δεν έχει κάνει σχέση σοβαρή. Όλες της οι προσπάθειες για κάτι τέτοιο πέφτουν στο κενό.
Και δεν θέλω να μείνω στην ψυχολογία της κοπέλας και μόνο. Θα επεκταθώ λίγο και θα σας μεταφέρω το πως είδε εκείνη την επέμβαση:
"Με ξάπλωσαν σε ένα κρεβάτι και με έβαλαν στην στάση που μπαίνουν οι έγγυες όταν έρχεται η ώρα τους. Με έσκισαν κι ο γιατρός έβαλε το χέρι του μαζί με ένα ιατρικό εργαλείο το οποίο δεν ήξερα τι ήταν και μου τράβηξε το έμβρυο, κόπτωντας πρώτα τον πλακούντα. Έπειτα τράβηξε το αμνυακό υγρό και το έβαλε σε ένα βάζο (μερικά νοσοκομεία το πουλάνε). Μου έδειξε το έμβρυο. Αν και ήμουν δύο μηνών έγγυος το μωράκι είχε σχηματιστεί. Είχε ένα μικροσκοπικό κεφαλάκι, και από δύο μικροσκοπικά χεράκια και ποδαράκια..."
Τα παραπάνω είναι από γράμμα που μου είχε στείλει τον καιρό που ήμουν στην βάση της Σούδας. Δεν ξέρω αν ο γιατρός ήταν "χασάπης" ή όχι, ξέρω όμως ότι ήταν ένα ήδη σχηματισμένο παιδάκι...
Συνεχίζοντας λοιπόν, θέλω να πω και την θρησκευτική άποψη του θέματος. Μέσα από την σεξουαλική πράξη και την συνένωση δύο ψυχών έρχεται η μέγιστη ολοκλήρωση του ανθρώπου: Η δημιουργία της ζωής, η εξύψωση του ανθρώπινου πνεύματος και η προσπάθειά του να φτάσει τον Θεό. Είναι η μοναδική στιγμή που ο άνθρωπος μπορεί να γίνει Θεός...!
Μετά τιμής,
το σημάδι του Σταυρού
Τίποτα δεν συγκρίνεται με την φωτιά που έχεις μέσα σου. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γυρίσεις και να την κοιτάξεις, αλλιώς θα βλέπεις πάντα την σκιά της!
# 22
στις 20/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
εχω σοκαριστει απτισ απαντησεισ ολων.δεν ξερω ακομα αν μια εκτρωση ειναι φονοσ η οχι. αυτο που ξερω ειναι οτι οταν εισαι 18 χρονων,ετοιμη να φυγεισ για σπουδες κι ανακαλυπτεισ οτι εισαι εγκυοσ απο μια προβληματικη σχεση χωρισ μελλον,με καποιον συνομηλικο ανωριμο "αντρα",ΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ!!!!!

οπως θα καταλαβατε μιλω για τον εαυτο μου..πωσ εγινε?ΑΠΕΡΙΣΚΕΨΙΑ και ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ!!!!!τι εκανα οταν το εμαθα? το ειπα στουσ γονεισ μου και μια ωραια πρωια πηγαμε σε μια κλινικη....απαισια εμπειρια πανε τοσα χρονια απο τοτε κι ακομα με ταραζει το θεμα..ΞΕΡΩ ομως οτι δεν ειχα αλλη επιλογη προσωπικα.ακομα νιωθω μωρο για να μεγαλωσω ενα παιδι ποσο μαλλον στα 18 μου υπο τισ συνθηκες εκεινες.

εχεισ υποχρεωση για τον ανθρωπο που φερνεισ στον κοσμο.δεν μπορεισ να του χαρισεισ μια ζωη μεσ τα προβληματα!!!βλεπω κοριτσια στην ηλικια μου (24) με παιδια μεγαλα και απο τη μια σκεφτομαι ποσο θα ηταν το παιδακι μου τωρα,κι απτην αλλη επικροτω τον εαυτο μου για την επιλογη μου τοτε γιατι ξερω οτι δεν υπηρχαν τα σωστα εφοδια για να το μεγαλωσω και πιθανοτατα θα το μεγαλωναν οι γονεισ μου....δεν θα ειχα φυγει για σπουδες και τωρα θα ημουν μια ανυπαντρη μανα 24 ετων!!!οσο σκληρο κι αν ακουγεται κοιταξα το δικο μου καλο,χωρισ αυτο να σημαινει οτι δεν πονεσα και δεν ποναω ακομα....
ενημερωτικα,θα σας πω οτι δεν ειχα καμια υποστηριξη απο τον τοτε συντροφο μου, ο οποιος ηταν πολυ μακρια.μαλιστα οταν βρεθηκαμε,αφου ειχε γινει η εκτρωση, αντι για συμπαρασταση μεβαζε ναα φανταστω πωσ θα ηταν το μωρο μασ και σε ποιον θα εμοιαζε

να προσθεσω οτι διαφωνω με την εκτρψση μεσα στο γαμο.εχω ακουσει απειρεσ περιπτωσεισ ζευγαριων που κανουν επανελλημενωσ εκτρωση μονο και μονο γιατι αρνουνται να προφυλαχτουν!απαραδεκτο!
στα νεα κοριτσια συνιστω προσοχη πανω στο θεμα τησ αντισυλληψησ και οχι επιπολαιοτητεσ, γιατι το γεγονοσ αυτο σε κυνηγαει σολη σου τη ζωη....
# 23
στις 20/4/2004
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
να προσθεσω οτι 4 στις 5 κοπελεσ στην παρεα μου εχουν κανει εκτρωση. η μια απο την πρωτη φορα που εκανε σεξ στη ζωη τησ, η αλλη με καποιον που τη δουλευε ψιλο γαζι κι οταν το εμαθε την παρατησε....ε σαυτες τισ περιπτωσεισ δεν σκεφτεσαι οτι η εκτρωση ειναι φονοσ!!!!
δεν θα καταστρεψεισ τη ζωη σου για μ......ες!! γνωμη μου!
στα social media