Γυναίκα / 55 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345
'Aρεσαν+: 0%
συμμερ λοβερσ
oi nees gnwrimies,
oi sxeseis,
h erwtikh synevresh,
h sexoualikothta,
akomh kai h apistia
einai entonoteres.. h malon pio eykoles.. pio prosvasimes.. to kalokairi?
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 120
Δεν το πιστεύω αυτό .... Νομίζω ότι όλες τις εποχές ισχύει.
# 3
στις 23/6/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Πιστεύω ότι είναι θέμα χαρακτήρα..
Άλλα άτομα θεωρούν την "εποχή τους" το καλοκαίρι, άλλα το χειμώνα, άλλα την άνοιξη και άλλα το φθινόπωρο...
Γυναίκα / 55 / Ελεύθερη
oi prolalisantes symfwneite dhladh me thn apopsh pou leei oti :
kathe epoxh symvainoun ola ayta, apla to xeimwna ginontai se kleista merh logo kryou enw to kalokairi fainontai perissotero?
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΚΥΡΙΕΣ ΜΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΛΑ.
ΜΙΑ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΗ ΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΜΕΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ "ΚΡΥΟ" ΗΛΙΟ .
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΚΟΝΤΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ , ΗΜΙΔΙΑΦΑΝΑ ΜΑΚΩ , ΗΛΙΟΚΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΥΡΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΑΤΗ ΑΜΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ .......
ΜΑΚΡΙΑ ΠΗΓΑ Ε?
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΛΜΥΡΑ ΦΕΡΝΕΙ (ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αργυρούπολη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 10
συμμερ λοβερσ
Νομιζω οτι το καλοκαιρι ανεβαινει γενικα η ερωτικη διαθεση- και οι ρυθμοι -περισσοτερο απο τις αλλες εποχες λογω επιδρασης απο τις κλιματολογικες συνθηκες
Ανδρας / 57 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
Χειμωνα-καλοκαιρι -Ανοιξη-Φθινοπωρο....ασχετα με την εποχη αν εχεις στο 'αιμα' σου που λενε την διαθεση για φλερταρισμα τιποτα δεν σε σταματα...
Οποτε ειναι στον ανθρωπο ..παρα στην εποχη...Ετσι τουλαχιστον πιστευω εγω......
# 8
στις 24/6/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Σαφώς...
Σαφως....και ειναι πιο ευκολα ολα αυτά το καλοκαίρι..Θελει και ρώτημα? Τους λόγους..ας τους αναζητήσει ο καθένας για τον εαυτό του....
# 9
στις 24/6/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by adonis66
Σαφως....και ειναι πιο ευκολα ολα αυτά το καλοκαίρι..Θελει και ρώτημα? Τους λόγους..ας τους αναζητήσει ο καθένας για τον εαυτό του....
O adonis66 nomizw exei dikio... To kalokairi ginontai pragmata pou mas afinoun afwnous eite ta kanoume emeis eite ta vlepoume san paratirites.. merika omws einai synama toso omorfa, toso galinia, toso magika.....
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βούλα
Απαντήσεις: 3
Είναι στατιστικά αποδεδειγμένο ότι τόσο οι περισσότεροι χωρισμοί, οι καινούργιες, αλλά και οι περισσότερες απιστίες, γίνονται τους μήνες από την Άνοιξη και μετά, και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.
Ίσως έχει να κάνει με τις "επαναστατικές" τάσεις που κυριαρχούν τα μέσα μας, λόγω καιρού, αλλά και τις ευκαιρίες που μας δίνονται για νέες γνωριμίες λόγω του ότι υπάρχει μεγαλύτερη σύναξη ατόμων σε ανοικτούς χώρους, και κάτω από ιδανικές και ρομαντικές συνθήκες (θαλασσίτσα, φεγγαράκι, ελαφριά και προκλητικά ντυσίματα κλπ)
Όλοι μας πρέπει να παραδεκτούμε ότι το μεσογειακό αίμα μας βράζει περισσότερο αυτήν την εποχή, παρά τον μελαγχολικό χειμώνα!
Ανδρας / 54 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 16
Απαντήσεις: 120
Συμφωνώ απόλυτα...το καλοκάιρι είναι όλα πιο φανερά ...επίσης ο κόσμος ντύνεται πιο ελαφρά και αν θέλει κάποια γυναίκα να προκαλέσει χωρίς να παρεξηγηθεί μπορεί να το κάνει πιο εύκολα!
Ανδρας / 48 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
Fysika και τους καλοκαιρινους μηνες ανεβαινει το ερωτικο θερμομετρο στα υψη!!! Ειτε προκυται με τον/την ηδη συντροφο, ειτε με κατι καινουργιο, η διαθεση ''χτυπαει'' κοκκινο !!!
Μια μικρη αποδειξουλα ειναι το γεγονος...πως παντα μετα το καλοκαιρακι, καταγραφοντε οι μεγαλυτεροι αριθμοι σε εκτρωσεις !!!
Τυχαιο ειναι ; Η μηπως σημπτωματικα ειχαν τελειωσει τα προφυλακτικα σε ολα τα φαρμακια και τα περιπτερα ;
Για εμας τους Ελληνες -κατεξοχην καλοκαιρινοι τυποι - αυτη η εποχη σημαινει ''παιχνιδι''...ειδικα για τους αδεσμευτους!!!!!!!
Θα μου πειτε...μα καλα το καλοκαιρι περιμενες ρε φιλε ; ....οχι, απλα το καλοκαιρι, πολλαπλασιαζετε η διαθεση, περισσοτερο απο οτι τον χειμωνα !!!!
;;;
Γυναίκα / 55 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by spy26
Μια μικρη αποδειξουλα ειναι το γεγονος...πως παντα μετα το καλοκαιρακι, καταγραφοντε οι μεγαλυτεροι αριθμοι σε εκτρωσεις !!!
kai oi perissoteres gennhseis katagrafontai tous mhnes martio - aprlilio - maio...
gia metrhste...
Ανδρας / 61 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
Παράθεση:
Originally posted by dancer
Παράθεση:
Originally posted by spy26
kai oi perissoteres gennhseis katagrafontai tous mhnes martio - aprlilio - maio...
gia metrhste...
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ !
ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ - ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΡΙΕΣ ....
ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ...)
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ!
Ανδρας / 69 / Παντρεμένος
Ν. Ηλείας / Πύργος
Απαντήσεις: 56
Είναι όντως έτσι. Το καλοκαίρι είναι η πιό αχαλίνωτη ερωτική εποχή του χρόνου. Ηλιος, θάλασσα, σοκολατένια αιθέρια κορμιά ανέμελα στίς παραλίες κλπ.......Είναι ποτέ δυνατόν να μην αμαρτίσεις??? Ημαρτον Κύριε!!!
Ανδρας / 53 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αλιμος
Απαντήσεις: 4
ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ LIBIDO ΜΑΣ.
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ???
ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΤΟ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ !!!
Ανδρας / 54 / Διαζευγμένος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 12
Ε'ιναι θέμα διάθεσης και συνθηκών...........
Γυναίκα / 55 / Ελεύθερη
Παράθεση:
Originally posted by evans
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ !
den diafwnousa agaphte
gnwmes hthela na mazepsw
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 20
Ολες τις εποχεσ
ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ, ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ!
υιαννισ__
στα social media