Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!
Εγγραφή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Δυσπιστία

Σελίδα : 1

yupiii

# 1 στις 26/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Δυσπιστία

Πώς μπορώ να αλλάξω την τάση που έχω να αμφισβητώ τα πάντα;
Μαλώνω συνέχεια με τα άτομα που είναι κοντά μου γιατί δεν πιστεύω αυτά που μου λένε.
Γενικά έχω κλειστό χαρακτήρα και δεν μ'αρέσει να παίρνω βοήθεια απ'τους άλλους, θέλω να τα βγάζω πέρα μόνη μου αν και έχω πολύ καλούς φίλους που μου έχουν προσφέρει τη βοήθεια τους όταν είχα προβλήματα.
Δεν εμπιστεύομαι τους ανθρώπους,ούτε τα άτομα που αγαπάω και δεν θέλω να τους χάσω απ'αυτή τη συμπεριφορά μου... πώς μπορώ να αλλάξω;;;

anasia

# 2 στις 26/5/2006
author
Γυναίκα / 32 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 44
Απαντήσεις: 273
'Aρεσαν+: 0%
Αγαπητή μου yupiii,
Προσωπικά πιστεύω να εμπιστευτείς τον εαυτό σου για να μπορέσεις να εμπιστευτής τους γύρω σου. Είσαι άνθρωπος και θα πληγωθής μην το φοβάσαι, αλλα με αυτόν τον τρόπο θα μάθεις στη ζωή να αγαπάς και να εμπιστεύεσαι εκείνους που το αξίζουν. Την εμπιστοσύνη, όπως και την αγάπη, δεν μπορείς να την αγγίξεις, να τη γευτείς ή να τη μυρίσεις, κι όμως η δύναμη της είναι εκπληκτική.
Ευχαριστώ!

Θυμάσαι την τελευταία φορά που ησουν ερωτευμένος?Η καρδιά σου αναστέναζε.Ήταν τόσο υπέροχο εκείνο το συναίσθημα!Το ίδιο είναι και όταν αγαπάς τον εαυτό σου, μόνο που εσύ δεν θα τον εγκαταλείψεις ποτέ.Όταν αποκτήσεις την αγάπη για τον εαυτό σου, τότε θα είναι μαζί σου για ολη την υπόλοιπη ζωή!!ΣΑΓΑΠΩ

yupiii

# 3 στις 31/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ευχαριστώ για τη συμβουλή σου!

# 4 στις 31/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Η δυσπιστία είναι προϊόν εσωτερικής ανασφάλειας, έλειψης αυτοπεποίθησης με ότι αυτά συνεπάγονται και είναι αρκετά. Δεν μπορείς να δεις τον κόσμο με διαφορετικά μάτια από αυτά που βλέπεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν προσέξεις λίγο τον εσωτερικό σου διάλογο, θα καταλάβεις τι εννοώ.

Κάποια μαθήματα αυτογνωσίας θα σε βοηθούσαν να γνωρίσεις τον εαυτό σου, να ανακαλύψεις τους περιορισμούς που υπάρχουν στο υποσυνείδητο σου και να αλλάξεις τις πεποιθήσεις σου οι οποίες, το έχω ξαναπεί, προκαλούν τις συμπεριφορές μας και τη στάση ζωής μας.

Καλή συνέχεια

# 5 στις 31/5/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
...ένα αντίδοτο κατά της δυσπιστίας πολλές φορές είναι να ελαττώσουμε τις προσδοκίες που έχουμε από τους άλλους...

...έτσι και δεν απογοητευόμαστε αλλά και οι άλλοι συχνά μπορεί να μας εκπλήξουν ευχάριστα.. προς το καλύτερο εννοείται!

...τώρα για να πω την αλήθεια, δεν βλέπω άμεση σχέση ανάμεσα στη δυσπιστία απέναντι στους άλλους και την δική μας έλλειψη αυτοπεποίθησης, συνήθως αυτό συμβαίνει σε ανθρώπους με ιδιαίτερα ανεπτυγμένο εγώ που κοιτούν λίγο αφ'υψηλού τους γύρω και εμπιστεύονται μόνο τις δικές τους ικανότητες - και αυτό γιατί μπορεί να είναι πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με τον περίγυρό τους.

...ας εμπιστευόμαστε το ένστικτό μας που πολλές φορές μας οδηγεί σωστά αλλά αν νιώθουμε ότι έχουμε πολύ αυστηρά κριτήρια για την εμπιστοσύνη μας προς τους άλλους ίσως πρέπει να τα χαλαρώσουμε...

...και κάπου εκεί ανάμεσα θα ισορροπήσουμε

yupiii

# 6 στις 2/6/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ευχαριστώ φατσούλες για όσα μου λέτε!
ναι όντως τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω καθόλου αυτοπεποιήθηση,υποτιμώ τον εαυτό μου συνέχεια....(επιτέλους το παραδέχομαι!)..
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε