yupiii
# 1
στις 5/6/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αδερφάκια...
Έχω ένα μικρό διαβολάκι στο σπίτι,10 χρόνια μικρότερός μου,που τον λατρεύω,προσπαθώ να είμαι εντάξει απέναντι του και καταννοώ ότι είναι παιδί και γι'αυτό φαίρεται όπως να'ναι αλλά μερικές φορές νιώθω ότι είναι επιθετικός,ότι δεν λέει κάτι για πλάκα,με προσβάλλει και νιώθω άσχημα,δεν ξέρω πως να τον κερδίσω,πως να μου έχει εμπιστοσύνη,μήπως φταίει που είμαστε από διαφορετικό πατέρα;γιατί κι ο μπαμπάς του με μισεί και μάλιστα είχα ακούσει να του λέει τα χειρότερα λόγια για μένα.... Δεν ξέρω,και σκατουλάκια του παίρνω,και στα μαθήματα τον βοηθάω,παίζω μαζί του όταν έχω χρόνο και δεν τον καρφώνω αν και τα ακούει από μένα. Πού κάνω λάθος;Πώς μπορώ να τον κερδίσω;Είναι αδιάφορος,και καλημέρα να του πω με βρίζει...
Και πάλι τα άλλα δύο αδέρφια απ'τον πατέρα μου δεν ξέρω πως να τα πλησιάσω,μένουν και μακριά και έτσι μόνο με e-mail επικοινωνούμε,πως να τους μιλήσω;τι να τους πω;άντε ο ένας είναι μεγαλύτερός μου και εντάξει αλλά ο μικρός..;;;
Γυναίκα / 56 / Παντρεμένη
Ν. Καβάλας / Καβάλα
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 521
'Aρεσαν+: 0%
δεν είμαι ειδικός, ούτε γνωρίζω τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις και ειλικρινά δεν γνωρίζω τι θα έπρεπε να πω για να σε συμβουλέψω. Δυστυχώς σε τέτοια ηλικία τα παιδιά επηρεάζονται από τους ενήλικες. Σου αξίζει ένα μπράβο από μένα, μόνο που συνεχίζεις και μιλάς με τέτοια αγάπη για όλους, ενώ βρίσκεσαι - όπως περιγράφεις- μέσα στα πυρά. Στην ηλικία σου το πιο φυσικό θα ήταν να είχες κακιώσει και να έχεις κι εσύ επιθετική συμπεριφορά απέναντί τους. Το μόνο που γνωρίζω να πω με σιγουριά είναι ότι η ζωή έχει γυρίσματα και ίσως αργότερα τα αδέλφια σου να σχηματίσουν δική τους γνώμη ωριμάζοντας και να σε δουν διαφορετικά. Από εκεί και πέρα όμως εφόσον ένας ενήλικος άνθρωπος φέρεται έτσι με μια κοπέλα των 19 ετών, τα πράγματα σίγουρα είναι δύσκολα για σένα, και μόνο υπομονή και κουράγιο μπορώ να σου ευχηθώ.
Οσο για τα άλλα σου αδέλφια που θέλεις να επικοινωνήσεις μαζί τους, θα έλεγα ότι στην ηλικία που είσαι θα κουβαλάς μέσα σου και μπόλικο αυθορμητισμό. Αρα το καλύτερο είναι να επικοινωνείς ακόμη και μέσω των e-mails με ειλικρίνεια, ακριβώς έτσι όπως νιώθεις, χωρίς να ψάχνεις να βρεις συνταγές. Σίγουρα και μ' αυτή τη μορφή επικοινωνίας θα γίνει αντιληπτό το τι αισθάνεσαι γι αυτούς.
οχι σκουπιδια οχι καποτες σε θαλλασες και ακτεσ
στα social media