Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Τα καθημερινά αυτά επεισόδια λοιπόν, επιβεβαιώνουν για μια ακόμη φορά ότι η Τουρκία ούτε κατά διάνοια δεν έχει αλλάξει την επιθετική συμπεριφορά και στάση της έναντι της χώρας μας. Σε μία τακτική μακρών και πολλών παραχωρήσεων από ελληνικής πλευράς, η Τουρκία ούτε ένα δείγμα καλής θέλησης δεν έχει δώσει.
Αυτό οφείλει να προβληματίσει όχι μόνο εκείνους που χαράσσουν την εξωτερική πολιτική ώστε να την αναθεωρήσουν εκ βαθέων δίνοντας ανάλογες απαντήσεις μόνο στη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι τούρκοι αλλά και ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.!!
Η τουρκική στάση και η συνεχής της πρόκληση είναι ένα καλό μάθημα σε όσους πίστευαν ότι με ευγένεια και επίδειξη καλών τρόπων θα καταφέρναμε να άλλαζε η Τουρκία.
Μην ξεχνάτε ότι είμαστε Έλληνες και οφείλουμε σε κάποιους να εξακολουθούμε να είμαστε.
Θεώρησα σκόπιμο να κάνω μια κρούση προς την Εθνική συνείδηση, που τόσο μας λείπει κατά καιρούς.
Παράθεση:
Originally posted by morelli
Για μια ακομη φορα αισθανομαι ντροπη που ειμαι Ελληνας.
Αλλα δεν πειραζει , ιστοριοκαπηλοι εγω θα παραμεινω ΕΛΛΗΝΑΣ (μπορω) , εσεις;;;;;;;;;
Παράθεση:
Originally posted by DeepPurpleSoul
Που θα ειχε την δυναμη,το θαρος και το κουραγιο να σταθει εκει μπροστα....εκει μπροστα ....μπροστα στις ηρωικες σκιες των τριων παλικαριων ...των ΙΜΙΩΝ...
Να γονατισει μπροστα στα ποδια τους και να τους πει ....
<ΑΞΙΑ Η ΜΑΝΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ...ΑΞΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΣΑΤΕ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ.....!!!>
Παράθεση:
Originally posted by aetios572002
Κάποιος έγραψε γιά χαμένες και αλησμόνητες πατρίδες.
Για τήν μόνιμα χαμένη και προδομένη ΕΛΛΑΔΑ να μιλήσουμε.
Αναρωτήθηκαν ποτέ οι πολιτικοί μας,άν,άν λεω συμβή μία σύραξη και κρατήση 10 μέρες που δέν κρατάει,οι επίστρατοι που θα στρέψουν τά όπλα αρχικά στόν εχθρό ή στόν προδότη;!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ........ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ.
Παράθεση:
Originally posted by moikan
μαζι σας και εγω παιδια ΕΛΛΗΝΑΣ ειμαι ,απο οταν γεννηθηκα δεν με φερανε απο άλλου ,οπως τοσους που εγιναν ελληνες χωρις να εχουν υπηρετησει ουτε στον στρατο.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media