Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Υπάρχουν άγγελοι;

Σελίδα : 1

paros1999

# 1 στις 26/6/2003
author
Γυναίκα / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 23
'Aρεσαν+: 0%

Υπάρχουν άγγελοι;

Πιστεύετε ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του φύλακα άγγελο;

SETH_7

# 2 στις 26/6/2003
author
Ανδρας / 55 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 135
Υπαρχουν...ζουν διπλα μας ή καπου κοντα μας και καποια στιγμη αποκαλυπτονται απο τυχαια περιστατικα...
Ο 'δικος' μου πιστευω τωρα πια οτι ειναι γενους θηλυκου και τον εχω ερωτευτει ....Χρειαστηκε χρονια για να τον καταλαβω ...ομως απο κατι τυχαιο που συνεβη και που συνδιαζοντας το με καποια αλλα γεγονοτα κατεληξα σε αυτο το συμπερασμα...
Ξερω πως οτι και να γινει θα συνεχισει να ειναι διπλα μου και θα με 'φυλαει΄οπως εκανε παντα......

# 3 στις 26/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Πειράζει που είμαι από τις ρομαντικές και πιστεύω ότι υπάρχουν άγγελοι;

Έχω έναν φύλακα άγγελο στις πολύ δύσκολες στιγμές μου...

FALCON

# 4 στις 27/6/2003
author
Ανδρας / 56 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 113
Ναι πιστεύω ότι υπάρχουν Άγγελοι και μας προστατεύουν!
Ο καθένας μας έχει το φύλακα Άγγελό του!
Είπα ότι μας προστατεύουν να συμπληρώσω ότι μας κτυπούν και το καμπανάκι όταν η συμπεριφορά μας αλλά και οι πράξεις μας δεν συμβαδίζουν με το Καλό!Άλλοι ακούν το καμπανάκι άλλοι ...αστο καλύτερα!

# 5 στις 28/6/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Εμείς οι μεγάλοι δεν έχουμε.
Μόλις μεγαλώσουμε, κι αρχίσουμε να μισούμε, να κοροϊδεύουμε, να πληγώνουμε και να προδίνουμε τους άλλους... ο άγγελός μας θυμώνει και φεύγει

Egw apo tin alli pisteuw oti kapoioi pou kratane to paidi zwntano mesa tous exoun fylaka aggelo. Episis ki oloi emeis oi ypoloipoi pou xasame tin paidi mas psyxi, oses fores niwthoume san padia pou metaniwsan, o fylakas aggelos to vlepei.... To thema einai, tin xasame i tin exoume se lithargo?

evans

# 6 στις 28/6/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΟ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΒΟΥΝΟ ΕΝΩΣΑ ΚΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΝΑ Μ' ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.
Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΠΩΣ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΟΥΝΑ!
ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ :ΗΤΑΝ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΟΥ!
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.