Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ?

Σελίδα : 1

BARON

# 1 στις 30/6/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 69
'Aρεσαν+: 0%

Ποιο αυτοκινητο να παρω?

Οι γυναικες ας μην απαντησουν,ειναι ασχετες.
Μαγκες ζαχαρωνω να παρω ενα οχημα.Αλλα επειδη δεν εχω και πολλα φραγκα λεω να χτυπησω κανενα καλο δεκαετιας.Εκει γυρω στα 92-93.
Πουλαω το BMW δεν ξερουν οι ευρωπαιοι απο αμαξια και παω για κανα ασιατικο.Τι προτεινετε?
Το HONDA CRX-VTEC ή μηπως το SUBARU IMPREZA?Σκεφτηκα και το EVOLUTION Αλλα τσουζει.Ακουω προτασεις.
Αιμα,στεμμα,σπερμα. *** Βαρον ***

spy26

# 2 στις 30/6/2003
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
Θελει και ρωτημα ; CRX !!!

Monaxa η αισθηση που σου δινει απο μεσα...οταν οδηγας, ειναι ολα τα λεφτα !!!

Βεβαια...εννοειτε οτι τετοια αυτοκινητα, οποιος και να τα ειχε, ειναι γονατισμενα κυριολεκτικα !!! Θελει πολυ ψαξιμο φιλαρακο...μην φας καμια φολα!!!!!!!!!!!!!!

Ειναι που ειναι δεκαετιας....ειναι και το οτι οταν μπαινεις μεσα σε προκαλλει να το σανιδωσεις....προσεχε λοιπον τι αγοραζεις !!!
;;;

# 3 στην 1/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Viva Marcus Gronholm !!!!

προσοχή στα φρένα Falcon!!!!!!!!!

# 4 στις 5/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
P like power
E like emotion
U like upstanding
G like g-force
E like exceed
O like obsession
T like typhoon

Το μέλος έχει επισυνάψει το αρχείο: 20_Safa.jpg (82.6KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 379 φορές

quite

# 5 στις 6/7/2003
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719

Κανενα

τα αυτοκινητα που αναφερεις ειναι για εφε ,και λογω ταχυτητας πολυ επικινδυνα για σενα και τους αλλους.
σκοπος του αυτοκινητου ειναι η μεταφορα επιβατων οχι η εκτονωση.
ξερω οτι δεν θα με ακουσης.γι αυτο ευχομαι να οδηγας συγκρατημενα.
και να το εχεις μονο για να "φορτωνεις"πιπινες.
αν το ποδι σου ειναι βαρυ παρε μερος σε αγωνες.

kostas_1966

# 6 στις 10/7/2003
author
Ανδρας / 57 / Ελεύθερος
Ν. Αχαϊας / Λαμπίρι
Θέματα: 32
Απαντήσεις: 185

Κατι προσιτο και αξιοποιησιμο

Οι ελληνικοι δρομοι δυστυχως δεν ειναι για πολλα.Βαδιζοντας π.χ. για τον νομο Αχαιας ως συνηθως για τις διακοπες μου (Nick κανε κουμαντο για τις μπυρες,πινω μονο KAISER!)πρεπει παντα να προσεχω να μην φιληθω με τα Πατρινα κτελ και αλλους "χαροντες".Γνωριζουμε ολοι οτι σε ενα μεγαλο μερος του αξονα Αθηνας-Πελοποννησου εχει μια μονο λωριδα κυκλοφοριας και μια βοηθητικη απο τον καιρο των παπουδων μας.Η χρηση της ηταν για μουλαρια που εσερναν καρα τοτε καθως και αλλα αγροτικης χρησης οχι απαραιτητα φεροντα τροχους.
Συνεπως εαν κινεισαι ειτε σε πολεις ειτε σε επαρχιακο δικτυο για την Ελλαδιτσα μας ειναι αρκετο το οχημα που ηδη εχω.Πληρως αξιοποιησιμο,τιμιο,και καθολου απαιτητικο.Με την εγγυηση φυσικα των μαγων της ανθρωποτητας,των σουπερ-ντουπερ δεξιοτεχνων...MADE IN JAPAN.
Ειμαι ευτυχης που κατεχω κι εγω ενα κομματι.Σκετο Σπιρτο!

Το μέλος kostas_1966 έχει επισυνάψει το αρχείο: SUZUKI_SWIFT_WHITE_GTI.JPG (77.77KB)
Αυτό το αρχείο έχει γίνει download 75 φορές
Μη δειχνεις το δαχτυλο σου γιατι θα σου το φανε

# 7 στις 11/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by kostas_1966
Οι ελληνικοι δρομοι δυστυχως δεν ειναι για πολλα.Βαδιζοντας π.χ. για τον νομο Αχαιας ως συνηθως για τις διακοπες μου (Nick κανε κουμαντο για τις μπυρες,πινω μονο KAISER!)πρεπει παντα να προσεχω να μην φιληθω με τα Πατρινα κτελ και αλλους "χαροντες".Γνωριζουμε ολοι οτι σε ενα μεγαλο μερος του αξονα Αθηνας-Πελοποννησου εχει μια μονο λωριδα κυκλοφοριας και μια βοηθητικη απο τον καιρο των παπουδων μας.Η χρηση της ηταν για μουλαρια που εσερναν καρα τοτε καθως και αλλα αγροτικης χρησης οχι απαραιτητα φεροντα τροχους.
Συνεπως εαν κινεισαι ειτε σε πολεις ειτε σε επαρχιακο δικτυο για την Ελλαδιτσα μας ειναι αρκετο το οχημα που ηδη εχω.Πληρως αξιοποιησιμο,τιμιο,και καθολου απαιτητικο.Με την εγγυηση φυσικα των μαγων της ανθρωποτητας,των σουπερ-ντουπερ δεξιοτεχνων...MADE IN JAPAN.
Ειμαι ευτυχης που κατεχω κι εγω ενα κομματι.Σκετο Σπιρτο!

Οκ Οκ οι Kaiser σε θερμοκρασία παράλυσης θερμορυθμιστικού κέντρου, αλλά σου 'χω και μια Περινιόν στην κορυφή στην Φτέρη....εκεί θα πρέπει να ψάξεις για ένα ¨ματ" ..για να πάρεις το πρώτο ποτήρι, καθώς ο "Αχαιός" τρέχει στην έδρα του κι' ο Γάλλος δεν "μασάει" στους σχιστομάτηδες.....
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.