Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 64
'Aρεσαν+: 0%
Σαμοθράκη
Βοήθεια, όποιος ξέρει...
Από καιρό σκέφτομαι και θέλω να πάω στη Σαμοθράκη.
Έχει πάει κανείς; Ξέρετε ποια είναι η ιδανικότερη διαδρομή;Από Πειραιά ή από Καβάλα/Αλεξανδρούπολη;
Εκεί, πού προτείνετε να μείνω;
ΓΕΝΙΚΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ;
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
# 2
στην 1/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Μυστήριος τόπος αγαπητή zili.
Καμιά σχέση με την γειτονική Θάσο.
Πήγα το '96 από Αλεξανδρούπολη πολύ άνετα κερδίζοντας και την διαδρομή ως εκεί που είναι υπέροχη.
Το μέρος θα σε καταπλήξει με κάτι που δεν έχω νοιώσει ως τώρα αλλού.
Η αλλόκοτη "αύρα" του...-δεν είναι τυχαία άλλωστε και η ιστορία του τόπου βλ.Καβίρεια μυστήρια-, κάτι που διαπιστώνεις αμέσως.
Το νησί έχει ιδιαιτερότητες και αντιθέσεις, μην χάσεις την "Παλαιοχώρα" και την ανάβαση στον "Σάο", όπως και τους καταρράκτες της..
Ανδρας / 56 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 113
'Aρεσαν+: 0%
Γεια σου και απο μενα!
Λοιπον Σαμοθρακη εε;;!!!!
Ας ξεκινησουμε απο το μεσο που θα χρησιμοποιησεις για να πας.
ΜΑΚΡΥΑ απο το πλοιο που κανει τη διαδρομη απο Λαυριο για Σαμοθρακη εκτος και αν θελεις να κανεις ενα..καλο τεστ στα νευρα σου!χαχα!
Προτεινω να κάνεις αυτο που ειχα κανει και εγω να ανεβεις ειτε με αυτοκινητο αν εχεις, με ενδιαμεσους σταθμους (παρε το χαρτη και διαλεξε!) ειτε με το τραινο για Αλεξανδρουπολη (ειναι ωραια διαδρομη !).
Απο Αλεξανδρουπολη παρε το πλοιο για Σαμοθρακη!
Εφτασες!!!
Τωρα η θα μεινεις στο καμπινγκ( απο τα πιο ωραια καμπινγκ που εχω παει! εκει έμεινα και εγω.) η θα ενοικιασεις δωματιο οπου εσυ θελεις!
Η Σαμοθρακη για μενα ειναι ενα μερος που ολοι πρεπει να το επισκεφθουν έχει υπεροχη Χωρα (δεν θυμαμε το ονομα)δυο φανερες παραλιες οι οποιες (γνωμη μου) δεν ηταν και τιποτα το ιδιαίτερο και μια που πρεπει να παρεις καικακι για να σε παει αφου πρωτα ρωτησεις τους ντοπιους να σου πουνε, εκει θα παθεις τη πλακα σου!!!!!!!!!!Ρωτησε και θα με θυμηθεις πας μονο με καικι!!!
Ολα ..τα λεφτα ειναι οι Βαθρες στο Βουνο Σαος που ειναι και το ψηλοτερο Βουνο (πανω σε νησι) ολοκληρου του Αιγαιου!
Ειναι κατι που δεν εχεις ξαναδει, είναι η..Σαμοθρακη!!!
Γνωμη μου η Σαμοθρακη καλο ειναι να την επισκεφθεις ...διπλη και οχι παρεα!
Πηγαινε και περιμενω τις εντυπωσεις σου!
Ειμαι σιγουρος οτι θα σου αρεσει!!
στα social media