Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ο Ερωτας περνα με ερωτα?

Σελίδα : 1

holborn

# 1 στην 1/7/2003
author
Ανδρας / 52 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 15
'Aρεσαν+: 0%

Ο Ερωτας περνα με ερωτα?

O erotas perna me erota? einai sosto na ginete afto? mporei na gini?

dancer

# 2 στην 1/7/2003
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345

Παράθεση:
Originally posted by holborn
O erotas perna me erota? einai sosto na ginete afto? mporei na gini?

H apogoitefsh apo enan xameno erwta mporei na perasei me th xara kai tis yposxeseis apo enan kainourio erwta
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...

evans

# 3 στην 1/7/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ - ΜΝΗΜΕΙΟ ΕΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΥ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ( ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ dancer
ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΜΑΣ ΕΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ (ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...)

"The greatest thing
You'll ever learn
Is just to love and
Be loved in return"

Album: Moulin Rouge o.s.t.
Title: David Bowie/Massive Attack - Nature Boy

Man_on_the_Edge

# 4 στην 1/7/2003
author
Ανδρας / 48 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
Αυτό είναι σχετικό και εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του ατόμου. Άλλοι το ξεπερνάνε με αυτόν το τρόπο, άλλοι κλείνονται στον εαυτό τους, άλλοι "μισούν" για ένα διάστημα το αντίθετο φύλο, μιας και εκεί βλέπουν το πρόσωπο που τους έβλαψε.
Κατά τη γνώμη μου, εξαρτάται από το τι ζητάς στη ζωή σου. Αν πέσεις με τα μούτρα σε έναν νέο έρωτα, σέ σύντομο διάστημα το πιο πιθανό είναι να τα... φας εκ νέου.
Αυτοπειθαρχία και να ξεκαθαρίσεις τι θες, πρώτα στον εαυτό σου και μετά στα άτομα που γνωρίζεις.

Όσο για τα πισωγυρίσματα... μακρίααααα

MINOAS45

# 5 στις 2/7/2003
author
Ανδρας / 66 / Ελεύθερος
Ν. Λασιθίου / Αγιος Νικόλαος
Απαντήσεις: 11

Μα τι εννοείτε?

1. Ένας πραγματικός έρωτας δεν τελειώνει ποτέ!
2. Μονόπλευρος ή αμφίπλευρος βρε παιδιά?
γιατί ο μονόπλευρος χωρίς ανταπόκριση είναι βάσανο και όχι έρωτας. Όσο για τον αμφίπλευρο, η σχέση τελειώνει, ο έρωτας όχι.Αφήνει τα ίχνη του κάπου στα βαθιά και στις δυό πλευρές. Οι αναμνήσεις, μια μορφή έρωτα δεν είναι που δε φεύγει ποτέ?
3. Τι κι αν μας πλήγωσε? Και η ζωή μας πληγώνει αλλά δε σταματάμε να είμαστε ερωτευμένοι με τη ζωή.
4. Ο επόμενος έρωτας!!! Αυτός δυο πράγματα κάνει. Να μας επαναφέρει στη φυσιολογική μας κατάσταση και να μας διδάξει τι έπρεπε να είχαμε κάνει με περισσότερη προσοχή στην προηγούμενη σχέση.
Μήπως είμαι αλλού???? Λέω....μήπως?

MINOAS45

# 6 στις 2/7/2003
author
Ανδρας / 66 / Ελεύθερος
Ν. Λασιθίου / Αγιος Νικόλαος
Απαντήσεις: 11
Ο χρόνος είναι ο γιατρός και αυτής της ασθένειας που δεν είναι ανίατη. Τον έρωτα δεν μπορούμε να τον επιβάλλουμε στον εαυτό μας και έτσι να "γιατρευτούμε" από τον πόνο της προηγούμενης αγάπης. Η προσδοκία για κάτι νέο στην ζωή μας, μας βοηθά να περάσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται, το χρονικό διάστημα που χρειάζεται έως ότου είμαστε ξανά έτοιμοι να δεχθούμε και να δώσουμε αγάπη.
Ο έρωτας με έρωτα περνάει, και τα σημάδια του παλιού σβήνουν πιο εύκολα και γρήγορα με την ύπαρξη του νέου.
Ο έρωτας δεν γίνεται παραγγελία, είναι αυθόρμητος. Ένας χείμαρρος που παρασέρνει στο διάβα του το παρελθόν που μας πονάει.
Και αν μη τι άλλο πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για ν' ανθίσει αυτό το νέο ξεκίνημα.

- Πάμε τώρα για μπύρες και να σκεφτούμε μόνο το μέλλον?

- Το φιλαράκι σου

# 7 στις 2/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Όχι, δεν γίνεται. Τουλάχιστον όσον αφορά εμένα. Δεν θα ερωτευθώ για να βρω το φάρμακο να ξεπεράσω κάτι άλλο. Θα μείνω μόνη μου, να βράσω στο ζουμί μου, να στεναχωρηθώ, να κλάψω αν θέλετε, να γκρινιάξω, να θυμώσω, να θρηνήσω και στο τέλος να το ξεπεράσω.
Θα μείνω μόνη μέχρι τα μαύρα σημεία του έρωτα να γίνουν ροζ αναμνήσεις, όλα τα δύσκολα να γίνουν θύμησες που να προκαλούν ένα χαμόγελο όχι πίκρας αλλά χαμόγελο ευχαρίστησης για όλα όσα έζησα. Να ευχαριστήσω νοερά για όλα τα όμορφα πράγματα που βίωσα, που πήρα από τον άνθρωπο που ήταν δίπλα μου για όσο καιρό ήταν και με τον καιρό να βγω από ό,τι συνέβει με πολλά ακόμα καλά για το δισάκι μου..

Κι όταν σηκωθώ, χαμογελάσω και νιώσω δυνατή να κάνω το επόμενο βήμα...

Yiannis__

# 8 στις 15/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 20

Ναι

ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΜΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ! ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ....ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΡΩΤΑΣ...ΟΠΟΤΕ ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ! Α ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ moo .... ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΑ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!
υιαννισ__

# 9 στις 17/12/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
μμμμμμ

ο χαμένος ερωτάς .......είναι χαμένος ......τελείωσε ......λέμε stop

θα πρέπει όμως να ορθοποδήσουμε και να είμαστε σίγουρη για τα (θέλω ) μας

και να δώσουμε όλο μας το (είναι ).......στον νέο ορίζοντα που θα ξεπροβάλει και λέγεται

ΕΡΩΤΑΣ......καλωσόρισες λοιπόν έρωτα…............το αντίδοτο

Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost