Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ιδέες για τον γάμο.

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

Nikoyla27

# 21 στις 20/7/2006
author
Γυναίκα / 44 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 1.737
'Aρεσαν+: 0%
χριστιαννα......χμμμμ ενδιαφερον ακουγεται αυτο

# 22 στις 20/7/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by xristiana6
Φρόντισε να το ξεχάσεις.

Ξεκίνα την κάθε μέρα σου σαν να γνωρίσεις τον σύντροφο σου για πρώτη φορά και να σκέφτεσαι κατά τη διάρκεια της μέρας ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μέρα που έχετε μαζί.

Πολύ καλο αυτο που γραφεις Χριστιανα! Κατι ξερεις εσυ για να το λες! Παντως πολύ σωστό το βρήσκω και θα το εφαρμόσω κι εγω!!!!

# 23 στις 28/7/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by TSERONI
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

και εγώ σκέφτομαι να πάρω πρόωρη σύνταξη στα 55 να μου δώσεις τη σκέψη σου απο τώρα? μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά? Να αγχώνεσαι απο τώρα για κάτι που θα γίνει σε ένα χρόνο?

# 24 στις 26/9/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
και εγω θα βαπτισω τον γιο μου τον Ιουνιο,Να σου πω τι εκανα εκατσα εψαξα και βρηκα χιλιαδες πραγματα αντι να εισαι στο forum πατα στο google 'η οπου αλλου θες wedding βαλε και εικονες και θα βαρεθεις να βλεπεις ιδεες.Τη να καθεσαι τωρα να ακους τι αρεσει στον καθενα ,ο γάμος είναι δικός σου κάνε οτι έχεις ονειρευτεί.Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ

kaeir

# 25 στις 26/9/2006
author
Γυναίκα / 52 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ανω Λιόσια
Θέματα: 32
Απαντήσεις: 1.131

Παράθεση:
Originally posted by TSERONI
ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!

---------------------------------------------------------------------------------
Μπες στο www. teleiosgamos. τζι αρ και θα βρεις τα πάντα.

Dardana

# 26 στις 26/9/2006
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:
Originally posted by bebebo
και εγω θα βαπτισω τον γιο μου τον Ιουνιο,

Αχου του βρε!!! Να τον χαιρεστε τον μπεμπη σας! και καλα βαφτισια για τον soon to be νεοφωτιστο!

Εμενα παλι πολυ μ'αρεσει οταν παντρευονται αλλοι. Αντιθετα, για τον δικο μου γαμο δεν ειχα καμια ανυπομονησια ή ενθουσιασμο, ηθελα απλως να ερθει η μερα, να περασει, να ξεμπερδευω με τα διαδικαστικα και τα πανηγυρια!! (μην το ψαχνετε, πρεπει να ειμαι η μονη νυφη που δεν "καιγοταν" για το γαμο της). Αντιθετα, μ'αρεσει να βλεπω αλλους επι το εργον της συζευξης. Τον αλλο μηνα παντρευω δυο ξαδελφουλες μου, και ανυπομονω για τα του γαμου τους! (τοση ανωμαλια )

Προσφατα ημουν στο γαμο του αφεντικου μου, και πηρα δυο φωτογραφιες με το κινητο (δεν τολμησα να παρω περισσοτερες, δεν ηθελα να με παρει κανεις ματι ) Κριμα που δεν μπορω να τις επισυναψω εδω για να δειτε λιγο διακοσμηση!
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

kawai

# 27 στις 10/8/2007
author
Γυναίκα / 42 / Διαζευγμένη
Γερμανία
Θέματα: 51
Απαντήσεις: 736
Οταν παντρευτηκε η θεια μου εχουν περασει πολλα χρονια αλλα θυμαμαι που χορευε με τον αντρα της Blues και η αδερφη της της εδωσε μια λευκη ομπρελα που ηταν εκπληξη για αλλους μας.Οταν χορευανε κραταγανε και οι δυο την οπρελα και την ανοιξε ο θειος μου και κρεμοτανα πιπιλες,πιπελινο κτλ.Γιατι η θεια μου οταν παντρευτηκε ητανε 3μηνων εγκυος και ηταν ωραια ιδεα απο την αλλη θεια μου.Αυτη η ομπρελα θα μου μεινει αξεχαστη ηταν το κερασακι στην τουρτα.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.