Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΦΙΛΟΣ/ΦΙΛΗ ΜΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ?

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345

renaki_m

# 1 στις 2/7/2003
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 16
'Aρεσαν+: 0%

Μπορεις να παραμεινεις φιλοσ/φιλη με τον/την πρωην?

ΕΙΧΑ (ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΕΧΩ) ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ..ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΗΝ...
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΗΞΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ (ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ), ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ ΞΕΝΟΙ.ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ, ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ.ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΡΧΟΜΑΣΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΕΙΑ.ΓΙΑΤΙ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ.ΕΖΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ, ΜΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΤΕ ΜΑΖΙ?

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ.ΓΙΑΤΙ?ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΚΑΝΕ..

ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕ?ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΦΙΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΑΝ ΑΥΤΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΜΟΣ...)?

*ΕΙΡΗΝΗ*

# 2 στις 2/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Εάν θέλεις, ασφαλώς και μπορείς να παραμείνεις φίλος/φίλη με τον/την πρώην, αλλά σε τι θα σε εξυπηρετήσει;

Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μείνεις κολλημένος/κολλημένη σε ένα κομμάτι του παρελθόντος, ενώ η ζωή συνεχίζεται...

Κατά την γνώμη μου, όταν τελειώνει μια σχέση, το καλύτερο είναι να χάνεται κάθε επαφή με τον/την πρώην.

Bagos

# 3 στις 2/7/2003
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 7
DE mporeis na meineis filos/filh me ton/thn prwhn.
to exw kanei kai palavwsa.
otan kapoios parei thn apofash na xwrisei prepei na apomakrynthei entelws apo ton/thn prwhn.

costas1976

# 4 στις 2/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Απαντήσεις: 6
Tha symfoniso ki ego.Apo prosopiki empeiria,einai kalytera na min exeis kamia epafi me ton proigoumeno desmo sou.Anagkastika na exo apafi omos-eimastan ston idio xoro ergasias-kai mou itan para poly dyskolo.Eftasa se simeio na mi tis milao,itan gia mena mia amyna.Ap tin alli omos,me mia proin sxesi mou,pou den eixe sxedon katholou synaisthima,xoris na ginoume kai kollitoi,vgainoume meso triton filon kai den yparxei kanena provlima

conscientious

# 5 στις 3/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 111
PISTEYW EKSARTATAI APO TO IDIO TO ATOMO KAI THN SXESH.
nOMIZW OTI O KANONAS EPALH8EYETAI K EDW ME EKSERAISH OMWS THN KALH FILIA METAKSY DYO PWHN....

Τα ωραιότερα λόγια μίας αγάπης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος! Ότι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

freesxesi

# 6 στις 3/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιοι Ανάργυροι
Απαντήσεις: 2
όταν τελειώνει μια σχέση, το καλύτερο είναι να χάνεται κάθε επαφή με την πρώην.

freesxesi

# 7 στις 3/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιοι Ανάργυροι
Απαντήσεις: 2
όταν τελειώνει μια σχέση, το καλύτερο είναι να χάνεται κάθε επαφή με την πρώην.

costas1976

# 8 στις 3/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
theleis na peis oti otan teleionei mia sxesi einai kalytero na xanetai kathe epafi me ton/tin proigoumeno/ni?!!!

costas1976

# 9 στις 3/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
miso lepto gia na katalavo.prepei otan teleionei i sxesi na min ksanavlepoume ton/tin proigoumeno/ni?KAPSHS!

jim1000

# 10 στις 3/7/2003
author
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 5
Πάνω απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Όταν κάνεις μια σχέση πάντα κοιτάς αν ταιριάζεις (έστω και λιγο) με τον άλλο σαν άνθρωπος.Όταν πάψει να υπάρχει η σχέση παύει να υπάρχει ο άνθρωπος;

blade

# 11 στις 3/7/2003
author
Ανδρας / 40 / Ελεύθερος
Απαντήσεις: 1
Αν χωρισεις με τσακωμους και με μαλιοτραβηγματα τοτε εννοειται οτι δεν μπορεις να μεινεις φιλος με τον/την πρωην σου.Αν ομως χωρισεις φιλικα τοτε δεν σε εμποδιζει τιποτα για να αποκτησεις εναν καλο φιλο.

zili_

# 12 στις 3/7/2003
author
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 64
Θεωρητικά, βέβαια και μπορείς να είσαι φίλος/-η με ένα άνθρωπο που σέβεσαι και εκτιμάς.

Στην πράξη, όταν πάρεις την οριστική απόφαση να χωρίσεις, καλό είναι να μη διατηρείς επαφή με τον/την πρώην γιατί δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις και, το κυριότερο...

Πώς θα αισθανθείς όταν κάνει μια νέα σχέση ή, ως φίλος/-η, ζητήσει τη γνώμη σου; ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΤΩΣ.

Σκέψου πάντως και αν μένεις γύρω του/της ως φίλη/-ος, με την ελπίδα επανασύνδεσης... Άλλο αυτό...

holborn

# 13 στις 4/7/2003
author
Ανδρας / 52 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 15

εροτικο στηχιο

Panta kata tin gnomi mou tha iparxi to erotiko stixio anamesa sas kai tha iparxoun stigmes adinamias kai gia tous dio kanontas ta pragmata na girizoun piso,den iparxi filia me prwin,enas apo tous logous pou exasa tin empistosini mou me ton anthropo pou eimoun mazi.itan kai oi epikinonia pou eixe me ton prwin aravoniastikotis.

conscientious

# 14 στις 4/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 111

Παράθεση:
Originally posted by zili_

Θεωρητικά, βέβαια και μπορείς να είσαι φίλος/-η με ένα άνθρωπο που σέβεσαι και εκτιμάς.

Στην πράξη, όταν πάρεις την οριστική απόφαση να χωρίσεις, καλό είναι να μη διατηρείς επαφή με τον/την πρώην γιατί δεν πρόκειται να ξεκολλήσεις και, το κυριότερο...

Πώς θα αισθανθείς όταν κάνει μια νέα σχέση ή, ως φίλος/-η, ζητήσει τη γνώμη σου; ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΝΤΩΣ.

Σκέψου πάντως και αν μένεις γύρω του/της ως φίλη/-ος, με την ελπίδα επανασύνδεσης... Άλλο αυτό...

Mono etis.....symfwnw....alla ayto anairei thn apofash tou/ths na xwrisei.....sto kata poso eiani swsth h oxi....ola einai sxetika
Τα ωραιότερα λόγια μίας αγάπης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος! Ότι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

sklrs

# 15 στις 4/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Κερκύρας / Κέρκυρα
Απαντήσεις: 1
επειδή είναι δύσκολο να πάψεις να αγαπάς κάποιον που πραγματικά αγάπησες,όπως επίσης είναι δύσκολο και να πάψεις να τον σκέφτεσαι τότε η μόνη λύση,για να μην είσαι συνέχεια λυπημένος/η,είναι να πάψεις να έχεις οποιαδήποτε επικοινωνία και φυσικά να μην προσπαθείσεις να γινεις φίλος του/ης,αφού όλα τα παραπάνω θα σου δημιουργούν πρόβληματα με τις επόμενες σχέσεις που θα κάνεις και δεν θα αφήνεσαι στο νέο πρόσωπο και δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις αν η νέα σου σχέση αξίζει ή οχι.πιστεύω οτι απο τους/της πρώην πρέπει απλά να κρατάμε μόνο ως ωραιές αναμνήσεις και τίποτα παραπάνω γιατί η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα μας................. [Text

vangel

# 16 στις 5/7/2003
author
Ανδρας / 58 / Ελεύθερος
Ν. Ξάνθης / Ξάνθη
Σχέση από σχέση έχει διαφορά.Υπάρχουν σχέσεις με καθαρά σεξουαλικό υπόβαθρο και σχέσεις που αναπτύχτηκαν μέσα απο καταστάσεις και βιώματα. Στην δεύτερη περίπτωση , και μιλάω απο προσωπική μου εμπειρία είναι δυνατόν δυό ανθρωποί να μείνουν φίλοι. Και μάλιστα πολύ καλοί φίλοι.
Αρέσει στο μέλος panagiotismp90

thali

# 17 στις 6/7/2003
author
Γυναίκα / 44 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 44
ακριβώς επειδή οι προηγούμενες σχέσεις μου βασίζονταν σε...εξοντωτική ειλικρίνεια και συζήτηση όλων των θεμάτων που με απασχολούσαν, συνεχίζω να επικοινωνώ με τους πρώην μου και να ενδιαφέρομαι για τη ζωή τους,σε αυστηρά φιλικά πλαίσια.
Πάντα, μετά το χωρισμό, άφηνα να περάσει κάποιο διάστημα χωρίς επικοινωνία,ώστε τυχόν πικρίες και...πληγές να επουλωθούν.
Πιστεύω πάντως ότι έχει να κάνει και το είδος της σχέσης, αλλά και το είδος του...χωρισμού.
Θεωρώ τους πρώην αγαπημένους μου πολύτιμους σύμβουλους, μια και με γνωρίζουν από την καλή κι απ την ανάποδη και επίσης κατανοούν τον τρόπο σκέψης μου.
Αρέσει στο μέλος panagiotismp90

ILIOS

# 18 στις 6/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Παντρεμένος
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 322
ΟΛΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟΣ/Η ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ;ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ/Η;ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ;ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ;ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ.

MINOAS45

# 19 στις 8/7/2003
author
Ανδρας / 66 / Ελεύθερος
Ν. Λασιθίου / Αγιος Νικόλαος
Απαντήσεις: 11
Πρώτα απ' όλα είμαστε άνθρωποι. Γεμάτοι αδυναμίες, μέσα από τις οποίες αγωνιωδώς προσπαθούμε να ισορροπήσουμε στις σχέσεις μας. Όλα έτσι, είναι εξαρτημένα από το λόγο και τον τρόπο που εξελίσσεται ένας χωρισμός. Θέμα μείζον βέβαια, είναι το είδος του ζευγαριού (ανεξάρτητα από όλα τα υπόλοιπα). Άν μιλάμε για χωρισμό μέσα από ένα γάμο, τα πράγματα είναι λίγο έως και πάρα πολύ πολύπλοκα, περισσότερο από μια σχέση εκτός γάμου και παίδων. Ατέλειωτες κουβέντες χωρίς κατάληξη μπορούν να γίνουν για το θέμα. Η ωριμότητα δυο ανθρώπων που αποφασίζουν το χωρισμό τους, είναι καταλύτης έτσι κι αλλιώς. Βέβαια, για να λέμε και του "στραβού το δίκιο" αν το έτερο ήμισυ σου έχει κάνει τη ζωή μαρτύριο, πρέπει να είσαι μεγάλη ψυχή για να το περάσεις "στο ντούκου" και μες στη τρελή χαρά. Είναι σα να σου σκοτώνουν τη μάνα και συ να λες "ας είναι συγχωρεμένος ο φονιάς"...ε πέφτει λίγο βαρύ να τον δεις και σαν φίλο. Εν κατακλείδι και χωρίς συμπεράσματα. Δεν υπάρχουν "τυπικοί" κανόνες στις σχέσεις των ανθρώπων και ως εκ τούτου ούτε προκαθορισμένα αποτελέσματα.Μια ατέλειωτη φουρτουνιασμένη θάλασσα.Τρέχα γύρευε. Άβυσσος...

renaki_m

# 20 στις 8/7/2003
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 16

Παράθεση:
Originally posted by ILIOS
ΟΛΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ.ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟΣ/Η ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ;ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ/Η;ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ;ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΑΦΗ;ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ.

-----------------------------------------------------

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΗΜΑΝΕΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ/ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΠΕΙ ΝΑΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΙ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ........ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΕΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ/ΕΚΕΙΝΗ ΟΤΑΝ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ...ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ/ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ/ΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΩΦΕΛΗΣΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ.......ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ...

ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ....ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΣ/Η ΚΑΙ ΕΔΕΙΧΝΕ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ "ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ", ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ....ΜΠΟΡΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...

ΤΩΡΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ/ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΘΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΔΕΙΣ.....ΑΣΤΟΝ ΝΑ "ΚΟΥΡΕΥΕΤΑΙ".....ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΠΟΝΟΥΣΕΣ ΑΥΤΗ/ΑΥΤΟΣ ΓΕΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ....

*Ειρήνη*

Επιλέξτε σελίδα: (1-5)
Σελίδες 12345
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.