Ανδρας / 52 / Παντρεμένος
Κύπρος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
'Aρεσαν+: 0%
προβλημα ... η ζηταο πολλα ???
Geia sas kai apo mena ,
Pantremenos tora deyterh fora kai kainourgios sxetika sto topo pou meno , ei8ela na po kai go to ptoblima m kai na to suzhtiso einai kati pragmata pou den boreis na ta suzhthseis me opoiandhpote kai epeidh edo uparxei h anonumothta kalo einai kai boro na ta po .
Loipon edo kai 18 mhnes pantremenos deuterh fora opos eipa kai ena ena xrono suzousame , eley8eros epagelmatias ego kerdizo arketa kala , h gunaika mou ais8itikos , to problima einai to oikonomiko , h gynaika m exei xreoi ta opoia dimiourgi8ikan apo palia prin thn gnoriso kai tora xeplironei osa borei me ayta pou bgazei , dikastirio sto dikastirio , kapou nio8o toso asxima mesa m pou h gynaika m den prosferei arketa sta oikonomika tou spitiou , ola ta exo analabei ego kai ais8anome na bouliazo siga siga, apo dosi spitiou daneia klp kai oti allo xreiazete ena spiti, gia tin douelia tis kanena logo den 8elei na akousei kai den to suzito pia , opote prospa8isa pantote maloname ,8eloume na kanoume oikogeneia kai katalabenete oti me tetoia oikonomika problimata 8a baloume kai allo ena. dioti exei tin apaitisi san antras tou spitiou na ta analambeno ola etsi einai ta pragmata.
Ma h kairoi allazane kai oloi to 3eroume oti an den douleuoun duo atoma suskola bgenoun ta pragmata kai as mhn uprarxoun xrei .
Ayta en oligis 8a ei8ela thn dikia sas gnomh kai pos borei kaneis na antidrash se tetoia antidrash apo ton an8ropo tou.
Thn agapo alla ......
# 2
στις 2/8/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
κατ'αρχην θα σε παρακαλουσα να γραφεις ελληνικα...
δεν καταλαβα η γυναικα σου δουλευει η δεν δουλευει...
αφου ηξερες τα οικονομικα της ζορια πως μπηκατε σε
διαδικασια γαμου και νεα δανεια για σπιτια και λοιπα!!!???
για παιδι ουτε που να το σκεφτεστε αν δεν βγητε απο
αυτο το τελμα...
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 634
Τελικά βγάζεις αρκετά χρήματα ή όχι;;;;
Τα οικονομικά προβλήματα υπήρχαν όταν συζούσατε ή όχι;;;;
Γέλα και θα γελάσουν όλοι, κλάψε και θα κλάψεις μόνος σου...
Ανδρας / 52 / Παντρεμένος
Κύπρος
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 3
Καταρχήν ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση σας.!!
Νομίζω τώρα διαβάζετε καλύτερα!!!
Ναι η γυναίκα μου εργάζεται αλλά φτάνουν ίσα ίσα να πληρώνει τα χρέη της.
Το ότι πήρα σπίτι το είχα πάρει πρίν παντρευτούμε , και δέν υπήρχε πρόβλημα οικονομικό.
Οταν συζούσαμε ήξερα κάτι λίγα όμως όχι λεπτομέρειες και σε τι βαθμό, στο κάτω κάτω σκέφτηκα ενήλικες είμαστε και όταν τα λέγαμε τότε στην αρχή δέν είθελα να μπένω τόσο σε οικονομικά θέματα.
Το να βγάζω αρκετά για μένα είναι να πληρώνω όλα μου τα δάνεια να έχω τα προς το ζήν και καλή καρδιά.
Αρα απο την μεριά μου είμαι ευχαριστημένος!!!
Οταν όμως η γυναίκα ζητά τρείς φορές την βδομάδα έτοιμα φαγητά διότι εργάζετε , όταν για το καθαρισμό του σπιτιού χρειάζετε γυναίκα που έρχετε κάθε μέρα από ένα τρίωρο.Οταν το στεγνωτήριο δέν παύει να εργάζετε (καλοκαιριάτικα) όταν οταν.
Δέν είμαι ανθρωπος που έχει καβούρια στις τσέπες αλλά μερικά πράγματα είναι σπατάλες.
Οποτε το συζητάμε , πρέπει και εγώ να βοηθώ στο νοικοκυριό στο μαγείρεμα κλπ. εεε μα δέν γίνετε έτσι και εγώ είμαι όλη μέρα έξω δουλεύω 12 ώρες την μέρα να κάθομε και να κάνω τα ποιό πάνω έλεος.
Εδώ θα είθελα να ρωτήσω εσάς πόσες από εσάς εδώ γυναίκες έχετε βοήθεια στο σπίτι από γυναίκα που έρχεται?
Ούφ αυτά συγχήστικα και πάλι!!!
Αντε περιμένω απαντήσεις σας
# 5
στις 4/8/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλώς όρισες
Δεν είμαι σίγουρη για το τι πρέπει να σου απαντήσω...
Δε γνωρίζω τη δική της θέση και δε θα ήθελα να πω κάτι που ίσως ακουστεί ως κριτική...
Ομως,
εάν πραγματικά πιέζεται στη δουλειά της είτε από χρόνο είτε από κούραση, τόσο ώστε να μην μπορεί να ασχολείται με το σπίτι, δεν είναι κακό να παίρνετε οικιακή βοηθό. Από την άλλη, προκειμένου να γλυτώσεις αυτό το έξοδο (ή τις δαπάνες για τα έτοιμα φαγητά) μπορείς να βοηθήσεις κι εσύ στις δουλειές του σπιτιού...
Το "δουλεύω 12 ώρες" προσωπικά δε με καλύπτει - μήπως άλλες τόσες δουλεύει κι εκείνη;
ή μήπως εσύ κάθεσαι 12 ώρες σε ένα γραφείο ενώ εκείνη είναι όρθια 7 ώρες;
Εκτός κι αν απλώς δε θέλεις να κάνεις δουλειές, οπότε πάω πάσο...
Οσο για το θέμα με τα χρέη, καλό θα ήταν αμέσως πριν το γάμο να τα είχατε ξεκαθαρίσει...
Κρίμα που δεν το έκανες (από τακτ υποψιάζομαι) αλλά τώρα το πληρώνεις...
# 6
στις 4/8/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by georgeone1
... όταν για το καθαρισμό του σπιτιού χρειάζετε γυναίκα που έρχετε κάθε μέρα από ένα τρίωρο. Οταν το στεγνωτήριο δέν παύει να εργάζετε (καλοκαιριάτικα) όταν οταν...
Δέν είμαι ανθρωπος που έχει καβούρια στις τσέπες αλλά μερικά πράγματα είναι σπατάλες.
.... δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με κάποια πράγματα...
και απομόνωσα το παραπάνω γιατί πραγματικά μου φαίνεται τεράστια σπατάλη -ειδικά για ένα ζευγάρι που ισχυρίζεται ότι είναι σε οικονομικό αδιέξοδο!
τρεις ώρες καθημερινά έρχεται γυναίκα στο σπίτι!??! είσαι σίγουρος ότι δεν έγραψες κάτι λάθος?!? αυτό είναι εντελώς κουφό..... εδώ οι περισσότερες εργαζόμενες γυναίκες - και με παιδιά συνήθως - παίρνουν μια γυναίκα μια φορά το μήνα, άντε κάθε 15 το πολύ....... κι εσείς 2 άνθρωποι απασχολείτε μια γυναίκα κάθε μέρα 3 ώρες?! και χωρίς να σας μαγειρεύει τουλάχιστον?!
δεν ξέρω.... από όσα γράφεις καταλαβαίνω ότι είστε μάλλον σπάταλοι πέρα από όσο αντέχει η τσέπη σας.... και φυσικά τα οικονομικά προβλήματα λύνονται μόνο με μέτρα λιτότητας και τίποτα άλλο!!
...προσγειωθείτε λίγο, βάλτε τα κάτω και κάντε έναν προγραμματισμό με προτεραιότητα να ξεχρεώσετε και όχι την πολυτέλεια... το ξέρω ότι είναι δύσκολο στην αρχή, αν έχεις συνηθίσει σε πολλές ανέσεις.. αλλά δεν υπάρχει άλλη λύση αν θες να βγεις κάποια στιγμή από το αδιέξοδο!
... κατά τα άλλα, δεν θα σταθώ στο τι είπατε πριν το γάμο και μετά, γιατί είναι άσκοπο αυτή τη στιγμή - ελπίζω να το καταλαβαίνεις κι εσύ - συγκεντρωθείτε στο τώρα και να θυμάστε να είστε μαζί σε αυτό.... εξάλλου αυτή είναι η ουσία του γάμου νομίζω...
... εύχομαι να τα βρείτε
# 7
στις 4/8/2006
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
μμμμμ κα8ε μερα γυναικα για το σπιτι....
σαν υπερβολικο μου κανει...
ολοι προλαβαινουν τα παντα... φτανει να το θελουν και
να το προσπα8ουν!!!!!
κανω γενικη το σπιτι κα8ε σαβατο η κυριακη...
τα πιατα βεβαια κα8ε μερα, πλυντηρια και τα λοιπα!!!
τεταρτη ισως ριξω ενα ελαφρυ σκουπισμα...
μα καλα σε τι σπιτι μενετε που θελει κα8αρισμα καθε μερα????
στα social media