Παράθεση:
Originally posted by blur_28
Διαβάστε τι έλεγε ο Μπάροουζ για το χασίς..... Δεν τα έχουμε ανάγκη για να ταξιδέψουμε! Έχουμε τη φαντασία και τα συναισθήματά μας.....
Κι αν ζοριζόμαστε.....θα έρθουν και καλύτερες μέρες!
Παράθεση:
Originally posted by nicks
...βέβαια ο Μπάροουζ έπινε εντομοκτόνο (του το σύστησε ίσως ο Κερουάκ) για να "ψευδαισθάνεται"...
Παράθεση:
Originally posted by omorphandras
Δυστυχως για την ανθρωποτητα το κακο μας ειναι τα λαθος ιδανικα-προτυπα!!! Αλοιμονο μας αν σεβομαστε αποψεις ανθρωπων που... κανουν τα πειραματοζωα!!! Ελεος, λιγο αυτοσεβασμος δεν βλαπτει!!!
Παράθεση:
Originally posted by Nicks_Re_Loaded
Σε είδα στον Άγιο Τρύφωνα 20 μέρες τώρα...ήσουν επιτέλους γεμάτος ζωή και μουσική στις φλέβες σου. Έψαχνες μπασσίστα όπως πάντα...στο ίδιο καράβι τόσες ώρες μα που να σε δω αγαπημένε μου φίλε.
Στο καμαράκι του Παύλου, "είπαμε" τα τελευταία "τούτι" μας, η telecaster "θυμωμένη" όσο ποτέ, έσκαβε το παρελθόν να βρει το πρωτόλειο της νιότης μας.
Το νήμα της μουσικής ζωής σου κόπηκε και αύριο οι φίλοι θα' μαστε στην στερνή σου τσάρκα...
Θα ναι κι' ο Στέλιος μάλλον, ο Οδυσσέας κι' ο Γιάννης ο "ακάλυπτος"..
Fairwell Billy....
Παράθεση:
Originally posted by astathmitos
Να είσαι γερός φίλε μου και να τον θυμάσαι! Και μην λησμονείς το πιο σημαντικό.....το στερνό ταξίδι του φίλου σου θα είναι τουλάχιστον πέρα για πέρα αληθινό.........
Παράθεση:
Originally posted by Nicks_Re_Loaded
Παράθεση:
Originally posted by astathmitos
Να είσαι γερός φίλε μου και να τον θυμάσαι! Και μην λησμονείς το πιο σημαντικό.....το στερνό ταξίδι του φίλου σου θα είναι τουλάχιστον πέρα για πέρα αληθινό.........
Σ' ευχαριστώ θερμά καλέ μου φίλε Αστάθμητε...κατά έναν ειρωνικό τρόπο, οι "ουσίες" δεν ήταν ο λόγος της απώλειας. Ένα παπάκι στην λεωφόρο Συγγρού έμελλε να "καθαρίσει"...αφού το παιδί κατάφερνε να απεμπλέκεται από κάθε τι εξαρτησιογόνο μέσα από την δύναμη της έκφρασης και της αισιοδοξίας του.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media