Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ναρκωτικά

Σελίδα : 1

omorphandras

# 1 στις 8/7/2003
author
Ανδρας / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 34
'Aρεσαν+: 0%

Ναρκωτικά

Ποιος πιστευετε οτι ειναι ο λογος που πολλα παιδια γνωριζουν τα ναρκωτικα πριν καλα καλα γνωρισουν τον ερωτα; Προσωπικα,θεωρω οτι ο βασικοτερος λογος ειναι ο αδυνατος χαρακτηρας που εχουν δημιουργησει και αυτο γιατι με την πρωτη δυσκολια της ζωης τους επιλεγουν την ευκολη λυση του.... παραμυθιου!!!! Αν δεν εχεις εμπιστοσυνη στον ευατο σου τοτε σε ποιον μπορεις να εχεις; Υπαρχει κανεις που να θελει το καλο σου περισσοτερο απ'οτι το θες εσυ; mad:
Καθε ανθρωπος μπορει να δημιουργησει μια ζωη αλλα παρολα αυτα δεν παυει ποτε του να αποτελει αναλωσιμο υλικο της!!!

TzeKosAIR

# 2 στις 8/7/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 229

Εξαρτηση δεν ειναι μονο η ηρωινη αλλα η η ηρωινη σκοτωνει

Σκέφτηκες ποτέ ότι δεν είναι μόνο ΟΙ ΝΕΟΙ "ένοχοι"για τη χρήση ναρκωτικων?
Σκέφτηκες,μήπως,ποτέ ότι μπορεί και η δική σου άγνοια,αδιαφορία η ανευθυνότητα να βοηθά στην εξάπλωση των ναρκωτικών?
Πόσες φορές,άραγε,χρησιμοποιήσες τους άλλους,χωρίς εσύ να προσφέρεις τίποτα?
Πόσες φορές 'επνιξες τις ανθρώπινες ανάγκες σου σε μια αλόγιστη κατανάλωση?
Τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ δεν είναι μόνο υπόθεση των άλλων,"δε σκοτώνουν"μόνο αυτούς που τα χρησιμοποιούν.
Τα ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ,κάθε είδους,μαςδιαβρώνουν όλους
"Γι'αυτό έχουμε ευθύνη όλοι"

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ "Ι Θ Α Κ Η "
Μη μου κάνεις νερά,βαριέμαι να σφουγγαρίζω!!!

spy26

# 3 στις 8/7/2003
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
Αν και οι λογοι που μπορει να οδηγησουν στην εξαρτηση των ναρκωτικων ειναι παρα πολλοι, θα συμφωνησω και εγω σε αυτο που και εσυ φιλε ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ειπες...οτι ο βασικοτερος ειναι η αδυναμια χαρακτηρα !!!

Εδω ομως θελω να τονισω πως δεν ειναι αποκλειστικα υπευθυνος ο ενδεχομενως μελλοντικος χρηστης ! Σημαντικο ρολο παιζει γενικοτερα ο κοινωνικος περιγυρος στον οποιο μεγαλωσε και ακομα σημαντικοτερο...οι γονεις !

Οι γονεις εχουν το μεγαλυτερο ποσοστο ευθυνης για την αδυναμια χαρακτηρα του παιδιου! Ολοι μας...μωρα παιδια γεννηθηκαμε με μηδενικες γνωσεις ! Καποιοι μας επλασαν...καποιοι μας εχτισαν τις βασεις,επανω στις οποιες εμεις αποκτησαμε μετεπειτα κριση να διακρινουμε το καλο ή το κακο !!!

Εκει πιστευω πως παιζετε ολο το παιχνιδι, και για τα ναρκωτικα και για τα παντα στην ζωη μας !!!

Μηπως λοιπον να το ψαξουμε λιγο καλυτερα αυτο το σημειο...γιατι καποια μερα, θα γινουμε και εμεις γονεις ( ελπιζουμε τουλαχιστον ) !!!
;;;

TzeKosAIR

# 4 στις 8/7/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη

Γραμμα σε ενα χρηστη ,,,

Ε!!Φίλε!!
ναι,σε σένα μιλάω,που στέκεις στη γωνία με τα χέρια στις τσέπες.Που ξεροσταλιάζεις απ'το κρύο που νοιώθεις έξω και μέσα σου.Που το σώμα σου 'εχει γείρει και προσπαθείς να το παίξεις άνετος για να μη σε καταλάβει ΚΑΝΕΝΑΣ.
Ξέρω ότι η αγωνία σου τρώει τα σωθικά.
Ξέρω ότι ο φόβος σε κάνει να νοιώθεις τόσο δα ΜΙΚΡΟΣ.
ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ.
Θεέ μου ,πόσο μόνος!!!
Είναι 2 ώρες που περιμένεις.Δεν έχεις κουνηθεί σταλιά.ΑΝΘΡΩΠΟΙ πάνε κι έρχονται μπροστά σου,η ΖΩΗ περνάει δίπλα σου,κίνηση ,φασαρία.Το χλωμό σου πρόσωπο με τα μάτια κολλημένα στο κενό,δε δείχνει να σε αγγίζει τίποτα.Εβαλες τη μάσκα σου πάλι και περιμένεις.
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ,,,,,,,
Ε!!!Φίλε!!!
μη κρύβεσαι κι από μένα.Ξέρω πόσο πολύ πονάς.Πόσο κρυώνεις μέσα σου.Κι όσο κι αν σκληραίνεις το πρόσωπο σου,νοιώθω πόσο φοβάσαι.Αλλά θέλω να σου πω ότι εγώ σ'αγαπάω.Κι ότι υπάρχει μια γωνιά,τη λενε ΙΘΑΚΗ ,,που μπορείς να φοβάσαι,να νοιώθεις μικρός ,να μη φοράς μάσκα.Κι ότι υπαρχουν χέρια στοργικά,έτοιμα να σε ζεστάνουν όταν κρυώνεις.Οτι υπάρχουν αγκαλιές που θα μαλακώσουν το πόνο σου και χείλη γλυκά να που θα μετριάσουν την αγωνια σου.
Αλλά πάψε να στέκεσαι εκεί στη γωνιά.Βγες από τη φυλακή σου.Η μάσκα σου,είναι ο χειρότερος εχθρός σου,πίστεψε με .Η λύτρωση δεν είναι ο ντήλερ που θα έρθει.Είναι η νάρκωση μέχρι να ξανάρθει ο ΠΟΝΟΣ,πιο βασανιστικός αυτή τη φορά.Είναι η ΜΟΝΑΞΙΑ σου που σε πονάει τόσο ,το ξέρεις!Βγάλε τα χέρια από τις τσέπες.
ΑΠΛΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ,,,,
,,,,,λόγια από τις ομάδες βοήθειας αυτών που τολμούν να δουν το πρόβλημα από μεσα ,,,,,,,"ΠΌΣΟΙ ΕΊΜΑΣΤΕ΄ΑΠΟ ΕΞΩ ,,,,ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΟΛΑ ,,,,ΠΟΣΟΙ?????
υλικο απο την κοινότητα ΙΘΑΚΗ ...
Μήπως αυτός ο μονόλογος μας θυμίζει κάτι ,?
Μήπως μοιάζει ,σε κάποιους?
Μήπως,,,,,,,είναι καιρός να απλώσουμε τα χέρια ,,,
TzeKosAIR

BARON

# 5 στις 9/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 69

Δεν ειναι και τοσο τραγικα

Αμα θες μπορεις να το συγκρατησεις.Δεν μιλαμε μονο για ηρωινη,υπαρχουν κι αλλα πολλα.Ενα τσιγαρακι ποτε δεν εβλαψε κανεναν.Αντιθετα σε ταξιδευει.Εχουμε αναγκη τετοια ταξιδια ολο και περισσοτερο.Ειμαστε στην ψευτια της ζωης,στην εκμεταλλευση και στο εμποριο των παντων.Σκεφτειτε οτι και μεγαλα δημοσια προσωπα ηταν χρηστες.Δεν πεθαναν ολοι π.χ ο μαραντονα και ο κλαπτον ζουνε.Τοσα χρονια εζησαν ο τσιτσανης και ο παπαιωαννου και δεν πεθαναν απο αυτο.Αυτα.ΜΗΝ κατηγορουμε κατι χωρις να το γνωριζουμε καλα.Σας το λεω εγω που εχω εμπειριες.Ειμαι μια χαρα.
Φυσικα αμα το παρακανεις σε στελνει χωρις επιστροφη.
Αιμα,στεμμα,σπερμα. *** Βαρον ***

marilena

# 6 στις 9/7/2003
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 20
Μήπως,,,,,,,είναι καιρός να απλώσουμε τα χέρια ,,,
TzeKosAIR
Υποθέτω ότι εννοείς να τα απλώσουμε για να πιάσουμε το χέρι τους αφού πρώτα το έχουν ζητήσει οι ίδιοι και το έχουν πιστέψει.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΑ

Αμα θες μπορεις να το συγκρατησεις.Δεν μιλαμε μονο για ηρωινη,υπαρχουν κι αλλα πολλα.Ενα τσιγαρακι ποτε δεν εβλαψε κανεναν.Αντιθετα σε ταξιδευει.Εχουμε αναγκη τετοια ταξιδια ολο και περισσοτερο.Ειμαστε στην ψευτια της ζωης,στην εκμεταλλευση και στο εμποριο των παντων.Σκεφτειτε οτι και μεγαλα δημοσια προσωπα ηταν χρηστες.Δεν πεθαναν ολοι π.χ ο μαραντονα και ο κλαπτον ζουνε.Τοσα χρονια εζησαν ο τσιτσανης και ο παπαιωαννου και δεν πεθαναν απο αυτο.Αυτα.ΜΗΝ κατηγορουμε κατι χωρις να το γνωριζουμε καλα.Σας το λεω εγω που εχω εμπειριες.Ειμαι μια χαρα.
Φυσικα αμα το παρακανεις σε στελνει χωρις επιστροφη.
ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ

Μην πεις ποτέ αυτά τα λόγια σε παιδιά που είναι απ' έξω από το "κόλπο"
Με εκτίμηση
Μαριλένα

TzeKosAIR

# 7 στις 9/7/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη

Απλωσα τα χερια

ΑΛΗΘΕΙΑ ,,,,,,,,δε κατάλαβα γιατί κράτησες τη τελευταία σειρά??αυτό μόνο έγραψα??έτσι για την ιστορία ,,,,,αυτά που έγραψα ,,,,και το επεσήμανα ,,,,δεν είναι δικά μου αλλά προιόν "αγωνίας"των γονιών -αδελφών ,,,,"αυτών που είναι βαθειά χωμένοι "στο πρόβλημα ,,,και υπήρξα κάποτε απλά μια φωνή σαν όλες τις 'αλλες να βγει το πρόβλημα έξω,,,
τόλμησα "ν'απλώσω τα χέρια ",,,,,,,,,τόσο άσχημα ακούστηκε?????
Αγαπητή ΜΑΡΙΛΕΝΑ???

blur_28

# 8 στις 10/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αρτέμιδα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 197

Ο φίλος μου...

Εγώ είχα ένα φίλο, συνομήλικο. Γειτονόπουλο, μεγαλώσαμε μαζί! Ξεκινήσαμε σχεδόν μαζί από παιδιά να μαθαίνουμε μουσική, πηγαίναμε μαζί στο Ωδείο.

Ήταν ένα ευγενέστατο παιδί και πάντα χαμογελαστό! Πέρασε με τη δεύτερη στην Πάτρα, πολιτικός μηχανικός και συναντηθήκαμε ξανά.....

Είχε αφήσει την κιθάρα, και μάθαινε ηλεκτρικό μπάσο. Παίζαμε μαζί ροκιές. Είχε και δικό του συγκρότημα, είχε βγάλει ένα πολύ καλό demo και είχε προτάσεις από δισκογραφικές εταιρίες.

Πεθαίνει ο πατέρας του, τρώει ένα φλας, παρατάει τη σχολή και πηγαίνει στην Ολλανδία να κάνει μαθήματα ηλεκτρικού μπάσου και σύγχρονης αρμονίας. Εκεί, κάτι πρέπει να έμαθε απ'τα 'απελευθερωμένα'....

Λίγο πριν φύγω φαντάρος, στα 26, τον είχα συναντήσει. Ήταν μια χαρά! Μακρύ μαλλί, heavy metal στυλ, κάμποσα σκουλαρίκια, αλλά χαμογελαστός! Είχε γυρίσει, χωρίς χαρτί, και δούλευε νύχτα σε μαγαζιά παίζοντας κοντραμπάσσο, έντεχνο λαϊκό.

Όταν γύρισα.......τον είδα και έπαθα σοκ. Σερνόταν....είχε κάτι μούσια, σαν παπάς! Τα μάτια του στο χώμα! Τα είχε μπλέξει με μία....'περίεργη' και έμαθε. Κάτι χαπάκια και πολύ μαύρο! Δεν ξέρω ακριβώς, πάντως όχι ηρωίνη. Κάτι μπάτσους βλέπαμε απέναντι να έρχονται, τη μάνα του να κλαίει......και αυτόν να σέρνεται....

Τώρα είναι καλύτερα. Τα μούσια βέβαια, τα έχει ακόμα. Στο στρατό, δεν έχει πάει! Δουλεύει, εργάτης στις οικοδομές, όποτε βρει!
Πριν τρεις μήνες, με είδε από απέναντι και κάτσαμε για λίγο στην αυλή του σπιτιού του να κάνουμε ένα τσιγαράκι. Εγώ ξέμεινα από καπνό και του ζήτησα τράκα! Φλόμωσα τελείως.....

Καθώς του μίλαγες, ξαφνικά σιωπούσε και σε κοίταζε. Σαν να έσβηνε η μπαταρία! Δεν το έχω ξαναδεί αυτό..... Το χασίς του άφησε κουσούρι. Καμμένα κύτταρα! Την έχει λέει 'φιλοσοφήσει'. Δεν τον ενδιαφέρει τίποτα, παραδέχεται πως έκανε πολλά λάθη αλλά τώρα δεν μπορεί πια να γυρίσει πίσω. Προσπαθεί μόνο, να μην πληγώνει τη μάνα του! Έτσι μου είπε....

Παιδιά, τα drugs είναι μαλακίες! ΟΛΑ! Και τα 'βαριά' και τα 'ελαφρά'! Σκοτώνουν τη δημιουργική σκέψη! Διαβάστε τι έλεγε ο Μπάροουζ για το χασίς..... Δεν τα έχουμε ανάγκη για να ταξιδέψουμε! Έχουμε τη φαντασία και τα συναισθήματά μας.....

Κι αν ζοριζόμαστε.....θα έρθουν και καλύτερες μέρες!

# 9 στις 12/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Παράθεση:
Originally posted by blur_28
Διαβάστε τι έλεγε ο Μπάροουζ για το χασίς..... Δεν τα έχουμε ανάγκη για να ταξιδέψουμε! Έχουμε τη φαντασία και τα συναισθήματά μας.....

Κι αν ζοριζόμαστε.....θα έρθουν και καλύτερες μέρες!

Συμφωνώ blur....απόλυτα...

...βέβαια ο Μπάροουζ έπινε εντομοκτόνο (του το σύστησε ίσως ο Κερουάκ) για να "ψευδαισθάνεται"...

Είχα την τύχη μέσα στα αξέχαστα χρόνια που αφιέρωσα στην μουσική με μπάντες και live ανά την Ελλάδα, να "παίξω" 3 χρόνια μαζί με τον καλύτερο telecasterista του Παύλου........
Ένα παιδί που η ευαισθησία και η δύναμη ξεχείλιζε από τα παντζάκια του....όμως 6 χρόνια πριν, το συκώτι του είχε γίνει όσο το νύχι του μικρού μου δακτύλου.
Η ευαισθησία του όλη μεταστρεφόταν σε επιθετικότητα και η επίδραση επάνω μας ήταν καταστροφική.
Νόμιζες όμως πως όταν επανερχόταν, όλο όσο έχασε από το τριπάκι του το έκανε χ2 μουσική μουσική.....
Δεν ξέρει κανείς.....
Ισως για κάποιους να είναι και οι ανάσες που τους έλειψαν...ποτέ δεν θα μάθω..

Ευτυχώς ζει απεξαρτημένος, και τα χώνει ακόμα στην παλιο tele του...

blur_28

# 10 στις 12/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by nicks

...βέβαια ο Μπάροουζ έπινε εντομοκτόνο (του το σύστησε ίσως ο Κερουάκ) για να "ψευδαισθάνεται"...

Ο Μπάροουζ είχε 'πιει' τα πάντα! Ελαφρά και βαριά! Από ηρωίνη, κόκα, κοκτέιλ κόκας - ηρωίνης, LSD, κάναβη.....μέχρι μανιτάρια πεγιότ!

Ένα ανελέητο κυνήγι πρέζας, του τέλειου χημικού προιόντος που θα του άνοιγε τις 'πύλες του μυαλού'!

Γι'αυτό και.....η γνώμη του μετράει!

omorphandras

# 11 στις 13/7/2003
author
Ανδρας / 45 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 34
Δυστυχως για την ανθρωποτητα το κακο μας ειναι τα λαθος ιδανικα-προτυπα!!! Αλοιμονο μας αν σεβομαστε αποψεις ανθρωπων που... κανουν τα πειραματοζωα!!! Ελεος, λιγο αυτοσεβασμος δεν βλαπτει!!!
Καθε ανθρωπος μπορει να δημιουργησει μια ζωη αλλα παρολα αυτα δεν παυει ποτε του να αποτελει αναλωσιμο υλικο της!!!

blur_28

# 12 στις 14/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by omorphandras
Δυστυχως για την ανθρωποτητα το κακο μας ειναι τα λαθος ιδανικα-προτυπα!!! Αλοιμονο μας αν σεβομαστε αποψεις ανθρωπων που... κανουν τα πειραματοζωα!!! Ελεος, λιγο αυτοσεβασμος δεν βλαπτει!!!

Θα συμφωνήσω εν μέρη μαζί σου, αλλά εμένα δεν με νοιάζει αν κάποιος έχει αυτοσεβασμό ή όχι! Όσο δεν με ενοχλεί.....! Είναι κρίμα όμως γιατί αυτοκαταστρέφεται από μόνος του! Βέβαια, η πόρτα των ναρκωτικών μπορεί να χτυπίσει το σπίτι οποιουδήποτε. Δεν είναι θέμα λανθασμένων ιδανικών-προτύπων, αλλά έλλειψη αυτοδιάθεσης. Να ζεις μια ζωή δημιουργική, με πρότυπο τον καλό εαυτό σου!

Είναι αποδεδειγμένο και κοινά επιστημονικά παραδεκτό, ότι ο άνθρωπος δεν διαμορφώνει συμπεριφορές με κοινά αντίγραφα άλλων (δηλαδή προτύπων). Παρεμβάλει στη διαδικασία γνώσης τον εαυτό του, κατακτώντας την με τη δική του συναισθηματική επινόηση. Εκεί παίζεται το παιχνίδι και ξεκινά απ'τα πρώτα στάδια της εκπαίδευσης. Τα σύγχρονα μοντέλα μάθησης αναπτύσσονται με γνώμονα την καλλιέργεια της αυτοδιάθεσης του ατόμου, με το πως δηλαδή θα παρεμβάλει δημιουργικά το εγώ του ο μαθητής στη διαδικασία απόκτησης γνώσης. Η αύξηση της αυτοδιάθεσης, ελαχιστοποιεί τους κινδύνους επιρροής της προσωπικότητας από επίδοξους έμπορους ναρκωτικών, ή μαλθακούς φίλους που αρέσκονται σε τσιγαριλίκια για να 'ταξιδεύουν'.

Αν τώρα απαντάς σε μένα και το παράδειγμα με τον Μπάροουζ, απλά σου λέω ότι για πολλά χρόνια μέχρι να πεθάνει στα....80 βάλε, ήταν μακριά απ'τα ναρκωτικά και τα είχε καταδικάσει!

Κάτι θα ήξερε παραπάνω για να το λέει....

BARON

# 13 στις 23/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Καλλιθέα
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 69

Δεν ειναι και τοσο τραγικα νο2

Καταρχην δεν μπορεις να μιλησεις για ναρκωτικα αν δεν εχεις δοκιμασει ναρκωτικα.
Το θεμα ειναι γιατι τα δοκιμαζεις.
Επειδη εισαι μικρος και ειναι μαγκια?
Επειδη εισαι σε μια ηλικια συνειδητοποιημενος και το κανεις απο περιεργεια?Για διευρυνση του νου?
Βλεπουμε οτι διαφοροι "διασημοι" ή μη ανθρωποι εζησαν κατα καιρους με αυτην την σταμπα.Εχουμε ας πουμε εκτος των οσων εγραψα στο προηγ.αρθρο μου στο θεμα και αλλους πολλους.H Marianne faithfull(πηγε και γυρισε κυριολεκτικα),ο Carlos Castaneda(επιστημονας,ανθρωπολογος,υπεροχο το βιβλιο του)κ.λ.π.
Σκεφτειτε επισης ποσοι ανωνυμοι γνωστοι μας ή αγνωστοι ζουν αναμεσα μας ακομα.
Συμπερασμα?Παν μετρον αριστον.
Ειναι επισης τεκμηριωμενο οτι ο ανθρωπος φτανει στο ζενιθ της δημιουργικοτητας του με καποια υποβοηθηση.Για αλλους ειναι καποια ουσια,για αλλους το αλκοολ(=νομιμο ναρκωτικο),για αλλους μια καλη γυναικα,για αλλους το κερδος κ.λ.π.
Ο καθενας ηδονιζεται και ευτυχει οπως αρεσκεται.Και εαν ειναι εξυπνος...ζει και συνεχιζει να ζει.Με τον τροπο που αυτος επελεξε.
Προσωπικα δεν τα φοβαμαι.Απλα δεν τα χρησιμοποιω.
Αιμα,στεμμα,σπερμα. *** Βαρον ***

# 14 στις 12/8/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Κατ αρχην,δεν υπαρχουν "ακραδαντα" στοιχεια για το κακο και παρανομο μπαφο και σιγουρα σας το εγγυωμαι κανεις δεν γινεται φυτο απ αυτο ακομα και αν ειναι τσιμινιερα!Εχω φιλους που ειναι κορυφαιοι μαθητες σε ξενα πανεπιστημια και πινουν μαυρο ολη μερα καθε μερα(πανω απο 20 τσιγαριλικια αν και προτιμουν bongs),πανε στις ταξεις μαστουρωμενοι,δινουν εξετασεις μαστουρωμενοι και ειναι ετσι απ το γυμνασιο(περιπου 5-7 χρονια),ουτε φυτα εχουν γινει ουτε σερνονται στα πεζοδρομια.Αντιθετα ενας εξυπνακιας που δεν επινε μαυρο αλλα προτιμουσε το αλκοολ τωρα 19 χρονων του ειπε ο γιατρος πως το συκωτι του ειναι λιωμα!Μα γιατι?Αφου το αλκοολ ειναι νομιμο...

Τωρα για να μπω και στο θεμα μας.ΟΛΟΙ οι ανθρωποι θελουν να ξεφευγουν και το κανουν με αλκοολ(ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ),τσιγαρα,φαι και χιλια δυο αλλα πραγματα.Δεν ειναι θεμα αδυναμιας χαρακτηρα,ειναι θεμα ζωης,απλο.

Θυμηθειτε οτι αν νομιμοποιηθει παγκοσμια το μαυρο παρα πολλες σημαντικες βιομηχανιες θα παθουν τεραστια ζημια.Οι βιομηχανιες τσιγαρων,σαπουνιων ακομα και σχοινια φτιαχνονται απ αυτο το φυτο.Σκεφτειτε πριν ακουσετε την ηλιθια προπαγανδα που σας σερβιρουν.

Nicks_Re_Loaded

# 15 στις 27/9/2004
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 740

H telecaster σώπασε για πάντα..

Σε είδα στον Άγιο Τρύφωνα 20 μέρες τώρα...ήσουν επιτέλους γεμάτος ζωή και μουσική στις φλέβες σου. Έψαχνες μπασσίστα όπως πάντα...στο ίδιο καράβι τόσες ώρες μα που να σε δω αγαπημένε μου φίλε.

Στο καμαράκι του Παύλου, "είπαμε" τα τελευταία "τούτι" μας, η telecaster "θυμωμένη" όσο ποτέ, έσκαβε το παρελθόν να βρει το πρωτόλειο της νιότης μας.

Το νήμα της μουσικής ζωής σου κόπηκε και αύριο οι φίλοι θα' μαστε στην στερνή σου τσάρκα...

Θα ναι κι' ο Στέλιος μάλλον, ο Οδυσσέας κι' ο Γιάννης ο "ακάλυπτος"..

Fairwell Billy....

# 16 στις 27/9/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Nicks_Re_Loaded
Σε είδα στον Άγιο Τρύφωνα 20 μέρες τώρα...ήσουν επιτέλους γεμάτος ζωή και μουσική στις φλέβες σου. Έψαχνες μπασσίστα όπως πάντα...στο ίδιο καράβι τόσες ώρες μα που να σε δω αγαπημένε μου φίλε.

Στο καμαράκι του Παύλου, "είπαμε" τα τελευταία "τούτι" μας, η telecaster "θυμωμένη" όσο ποτέ, έσκαβε το παρελθόν να βρει το πρωτόλειο της νιότης μας.

Το νήμα της μουσικής ζωής σου κόπηκε και αύριο οι φίλοι θα' μαστε στην στερνή σου τσάρκα...

Θα ναι κι' ο Στέλιος μάλλον, ο Οδυσσέας κι' ο Γιάννης ο "ακάλυπτος"..

Fairwell Billy....

Να είσαι γερός φίλε μου και να τον θυμάσαι! Και μην λησμονείς το πιο σημαντικό.....το στερνό ταξίδι του φίλου σου θα είναι τουλάχιστον πέρα για πέρα αληθινό.........

Nicks_Re_Loaded

# 17 στις 27/9/2004
author
Ανδρας / 58 / Σε σχέση
Ν. Αχαϊας / Αιγιο
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 740

Παράθεση:
Originally posted by astathmitos
Να είσαι γερός φίλε μου και να τον θυμάσαι! Και μην λησμονείς το πιο σημαντικό.....το στερνό ταξίδι του φίλου σου θα είναι τουλάχιστον πέρα για πέρα αληθινό.........

Σ' ευχαριστώ θερμά καλέ μου φίλε Αστάθμητε...κατά έναν ειρωνικό τρόπο, οι "ουσίες" δεν ήταν ο λόγος της απώλειας. Ένα παπάκι στην λεωφόρο Συγγρού έμελλε να "καθαρίσει"...αφού το παιδί κατάφερνε να απεμπλέκεται από κάθε τι εξαρτησιογόνο μέσα από την δύναμη της έκφρασης και της αισιοδοξίας του.

Angela_

# 18 στις 27/9/2004
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 7
Απαντήσεις: 1.580

Παράθεση:
Originally posted by Nicks_Re_Loaded

Παράθεση:
Originally posted by astathmitos

Σ' ευχαριστώ θερμά καλέ μου φίλε Αστάθμητε...κατά έναν ειρωνικό τρόπο, οι "ουσίες" δεν ήταν ο λόγος της απώλειας. Ένα παπάκι στην λεωφόρο Συγγρού έμελλε να "καθαρίσει"...αφού το παιδί κατάφερνε να απεμπλέκεται από κάθε τι εξαρτησιογόνο μέσα από την δύναμη της έκφρασης και της αισιοδοξίας του.

Μου 'ρχεται να μπήξω τα κλάματα.

Γιατί η ζωή να είναι τόσο άδικη κάποιες φορές? Γιατί?
Στην αρχή μας αγνοούν, μετά μας γελοιοποιούν, στη συνέχεια μας πολεμούν και στο τέλος... Νικάμε... Ακους? ...Στο τελος νικαμε...
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost