Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θανατικη ποινη.Υπερ ή κατα?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

# 21 στις 24/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Είμαι υπέρ σε μερικές ακραίες περιπτώσεις όπως ενός παιδεραστή, ενός δολοφόνου εκ προμελέτης ενός εμπόρου ναρκωτικών.

Δεν θα ήμουν σε καμία περίπτωση υπέρ, αν οι φυλακές στις οποίες κατέληγαν αυτά τα άτομα ήταν σαν το μπουντρούμι του Ναυπλίου...

Κι αν οι ποινές φυλάκισης ήταν στην πραγματικότητα αυτές που ορίζονται κι όχι με τα παραθυράκια που βρίσκουν κατά καιρούς οι εκπρόσωποι του Νόμου...

DRAGONEYE

# 22 στις 15/8/2003
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Παλαιό Φαλήρο
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 22
'Aρεσαν+: 0%
ΕΤΣΙ ΩΣ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΞΕΦΕΥΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΨΙΛΟΥ ΠΗΔΗΜΑ Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΡΩΤΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ? ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΩΣΤΕ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΘΑ ΕΠΡΕΠ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΟΙΣΤΙΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΙΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΘΩΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΘΡΑΣΙΔΙΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΛΕΣ? ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΑΣ ΑΣΤΟΙΧΙΩΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΟΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ ΠΟΡΕΙΑ ΟΛΟΙ. ΕΝΑΣ ΚΟΝΑΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ

adonb

# 23 στις 20/8/2003
author
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Νεάπολη
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 24
kai yper kai kata.alla ola me metro...

morelli

# 24 στις 7/2/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros

Ισως πρέπει να επανέλθει η θανατική ποινή για ορισμένες κατηγορίες (βιαστές , δολοφόνους , εμπόρους ναρκωτικών , παιδεραστές κ.λ.π)

Για την Ιστορία, οι ΗΠΑ είναι η τελευταία χώρα του «Δημοκρατικού κόσμου» που διατηρεί τη θανατική ποινή και μια από τις έξι του πλανήτη που εκτελεί ανήλικους

Σε περιπτωσεις <ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ> βιασμου,εγκληματων κατα ζωης , παιδεραστιας και εμπορια ναρκωτικων ουσιων , η θανατικη ποινη πρεπει να ισχυει.
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.

# 25 στις 27/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ΚΑΤΑ
Μονο και μονο σκεπτομενος οτι σε περιπτωση που αποδειχθει δικαστικη πλανη .....δεν γινεται να τον ξαναφερουμε στη Ζωη!

morelli

# 26 στις 27/2/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
ΚΑΤΑ
Μονο και μονο σκεπτομενος οτι σε περιπτωση που αποδειχθει δικαστικη πλανη .....δεν γινεται να τον ξαναφερουμε στη Ζωη!

Σε περιπτωσεις <ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ> βιασμου,εγκληματων κατα ζωης , παιδεραστιας και εμπορια ναρκωτικων ουσιων , η θανατικη ποινη πρεπει να ισχυει.

fegarahtida

# 27 στις 28/2/2004
author
Γυναίκα / 51 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 675

Παράθεση:
Originally posted by morelli

Παράθεση:
Originally posted by aegean_sea
ΚΑΤΑ

Συμφωνώ απόλυτα morelli, μόνο όταν είναι αποδεδειγμένο κάτι πρέπει να φτάνουμε σε τέτοιες ακραίες τιμωρίες..
Φαντάζομαι ότι μια φορά να τιμωρηθεί κάποιος με θάνατο, θα συνετιστούν πολλοί..
"Εκείνο που η κάμπια θεωρεί τέλος του κόσμου ο δημιουργός το ονομάζει πεταλούδα..."

# 28 στις 28/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Να αναφερω περιπτωσεις που αφου ο "Αποδεδειγμενα" ενοχος εκτελεστηκε ανακαλυφθηκε ο πραγματικος ενοχος?
Μπαινουμε σε αλλο θεμα πολυπλοκο!
Φερτε τον εαυτο σας στη θεση ενος αθωου που οι συγκυριες η οι μεθοδευσεις τον κατεστησαν "Αποδεδειγμενα ενοχο" καταδικαστηκε σε θανατο και περιμενει την ημερα της εκτελεσης του!!!
Οχι ...προτιμω 10 πραγματικα ενοχους,ελευθερους παρα εναν Αθωο καταδικασμενο σε θανατο!

PROBLEM

# 29 στις 28/2/2004
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
Θα έλεγα χιουμοριστικά.. ΥΠΕΡ για τους δολοφόνους του κόσμου Μπούς, Μπλέρ.
Να το πώ και διαφορετικά, ό,τι κάνουν κατά λάθος, οι δυό τους, να τους το κάνουν εσκεμμένα. (Μαύρο χιούμορ)

Έχετε την δυνατότητα να τους τιμωρήσετε?

ΟΧΙ !!!!!, προτιμάτε όμως να τιμωρήσετε με τον θάνατο, έναν απλό παιδεραστή, έμπορο όπλων, έμπορο ναρκωτικών, δολοφόνο ενός ανθρώπου.

Είμαι κατά της θανατικής ποινής αυτών των κακούργων, διότι δεν πιστεύω ότι είμαστε άξιοι κριτές τους, ούτε έχουμε το δικαίωμα.

Είμαι κατά της θανατικής ποινής αυτών των κακούργων, διότι μεγαλύτερη τιμωρία από την κόλαση της ζωής δεν υπάρχει.
Πολλές φορές οι άνθρωποι την αδυναμία τους, την κρύβουν πίσω απο την εξουσία.

Έχουμε την ικανότητα να εντάξουμε στην κοινωνία τους αμαρτωλούς; Μήπως ψάχνοντας την εύκολη λύση για εμάς, τους θανατώνουμε;

Είναι πολύ ανέφικτο να τους αγαπήσουμε και εκεί που εμείς είμαστε αδύναμοι παρουσιαζόμαστε ως κριτές..

Ο αναμάρτητος, πρώτος τον λίθο βαλέτω.

Ποιος το είπε αυτό;;;;;;;; ΘΥΜΗΣΤΕ μου.. και μετά πείτε μου, ότι έχει άδικο.
Απόστολος.
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα

morelli

# 30 στις 29/2/2004
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Είμαι κατά της θανατικής ποινής αυτών των κακούργων, διότι δεν πιστεύω ότι είμαστε άξιοι κριτές τους, ούτε έχουμε το δικαίωμα.

Είμαι κατά της θανατικής ποινής αυτών των κακούργων, διότι μεγαλύτερη τιμωρία από την κόλαση της ζωής δεν υπάρχει.
...................................................................

Και να τους αφησουμε να ζουνε συνεχιζοντας το καταστρεπτικο τους εργο;

PROBLEM

# 31 στις 29/2/2004
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851

Παράθεση:
Originally posted by morelli
...................................................................
Και να τους αφησουμε να ζουνε συνεχιζοντας το καταστρεπτικο τους εργο;

Ναί να τους αφήσουμε να ζήσουνε, στις φυλακές ή στα καταναγκαστικά έργα ή να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας. ΟΧΙ να γίνουμε και εμείς δολοφόνοι.
Ποιός μας έδωσε το δικαίωμα αφαίρεσης της ζωής;;;;;
Είμαστε ή δεν είμαστε πιο νοήμων άνθρωποι απο αυτούς;;;

Στο φινάλε εμείς άνθρωποι είμαστε, ούτε θεοί, ούτε ζώα.
Γειά σου ΓΚΑΝΤΙ αθάνατε!!!
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα

# 32 στις 29/2/2004
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Τα ειπε ολα ο Χριστος..............
Ο μεγαλυτερος επαναστατης του κοσμου........

Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλλετω........

Εγω απλα υποκλινομαι στην μεγαλοσυνη των λογων του.....

Λετε να μην ηξερε τι ελεγε ?
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.