Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ποιός θα θέλατε να Κυβερνήσει την Ελλάδα ?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Ψήφοι: 33

koyrsaros

# 1 στις 10/7/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
'Aρεσαν+: 0%

Ποιός θα θέλατε να Κυβερνήσει την Ελλάδα ?

Ποιός θα θέλατε να Κυβερνήσει αυτή την χώρα ??

aragon

# 2 στις 10/7/2003
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Σερρών / Σέρρες
Θέματα: 17
Απαντήσεις: 87

Ξεκάθαρα λόγια

Το μόνο βέβαιο για εμένα είναι ότι την συγκεκριμένη στιγμή αγωνίζομαι υπέρ της νέας δημοκρατίας.
Κάνω φανερό και δυνατό αγώνα.
Δεν ανήκω στον χώρο αυτό,ούτε σε κάποιον άλλον.
Ετσι όπως γίνανε τα κόματα ούτε ιδεολογίες υπάρχουν ούτε οράματα ούτε τίποτα.....
Με λίγα λόγια και ξεκάθαρα!!! πρεπει να καταλάβουμε ότι τα πρόσωπα που διοικούν στην χώρα μας, (χώρα της αρπαχτής).Δεν πρεπει να μένουν για πολύ καιρό εκέι ψηλά...
Παράλληλα με το εμπόριο ασχολούμε και με δημόσια έργα,ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ τα ταμεία όλα (το τονίζω) όλα είναι άδεια,απο το 1998 έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς!!!! με τόσες επιδοτήσεις και επιχορηγήσεις και τόσο χρήμα να εισρέει στην Ελλαδίτσα μας,στην αγορά δεν κινήτε ΤΙΠΟΤΑ.Αυτο συμαίνει ότι χάνοντε αυτά τα χρήματα, δεν θα αναλήσουμε το που !!!! γιατι και εγω της δουλειάς είμαι και βλέπω,και πιστέυω δεν αξίζει (δρόμοι,ξανα δρόμοι.Πλατείες,ξανά πλατείες)
Για εμένα όλοι όσοι ανέφερες φίλε μου koyrsare είναι άχρηστοι........
Τους κατηγορώ όλους και δεν έχω την ανάγκη τους.
Θεωρώ πως έχω καθήκον στην πατρίδα μου να δώσω την ευκαιρία να ζήσουμε κάτι καινούριο(να φάνε δηλαδή και κάπιοι άλλοι,όχοι συνέχεια οι ίδιοι)

Για τον λόγο αυτο στηρίζω Καραμανλή

# 3 στις 11/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ο horseman !!!

με

Υπουργό εθν. άμυνας : koyrsaros
" " οικονομίας : botsp
" οικονομικών:seth7
" δικαιοσύνης : enoxos
" ΠΕΧΩΔΕ : FALCON
" πολιτισμού : santal
" εργασίας : blur_28
" τύπου : quite
" Αγαίου : thali
" ανάπτυξης : moo693
" εσωτερικών : bilacos
" δημόσ.διοικ.: spy26
" παιδείας : Κοstas1966
" αθλητισμού : split
" Mακεδ.-Θρ. : evast-dancer
" δημόσιας τάξης : BARON
" πληρ.συστ.: periplanwmenos
" υγείας : tabula_rasa
" γεωργίας : theia lena
" ναυτιλίας : sovokai
" επικοινων. : ste76
" εξωτερικών : melique

FALCON

# 4 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 56 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 113
NΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Ημουν ειμαι και θα ειμαι!!!
Κατι ακομα δεν υπαρχουν πλεον Ηγετες!
Ο τελευταιος που εμεινε ειναι ο Μητσοτακης! Ο ΨΗΛΟΣ!
Ενας ηταν ο Κωνσταντινος Καραμανλης ενας ηταν ο Ανδρεας Παπανδρεου.
Ευχη μου να αλλαξει συντομα το πολιτικο σκηνικο προς οφελος των Ελληνων.
Το ΠΑΣΟΚ τελειωσε.....!

Επιτελους εγινα Υπουργος χαχαχα! και τι Υπουργειο μου εδωσες Nick!!!
Ευχαριστω πολυ για την εμπιστοσυνη σας στοχος μου να μην σας απογοητεψω!!!!
Ποτε ορκιζομαι;;χαχαχα!!!
Αυτη ειναι ισχυρη Κυβερνηση!!!!!!

ste76

# 5 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 175
FALCON, κοιτα να φτιαξεις κατι λακουβες εξω απο το σπιτι μου γιατι το καναλι σου δεν το βλεπω να υπαρχει για πολυ ακομα

θεση για την αρχικη ερωτηση εχω, δεν θα την διατυπωσω ομως εδω.

koyrsaros

# 6 στις 11/7/2003
author
Ισως να μη μπορούμε να εκφέρουμε την ιδεολογική μας τοποθέτηση για διάφορους προσωπικούς λόγους, μπορούμε όμως να πατήσουμε πιο πάνω το κουμπάκι (δεν φαίνεται ποιος ψηφίζει υπόψιν), για τους πολιτικούς που θα επιθυμούσαμε ως Κυβερνήτες , ώστε να δούμε την δημοσκόπηση ανά άτομο.

spy26

# 7 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Αλλη χώρα
Θέματα: 33
Απαντήσεις: 416
....χαχαχαχα...φιλε nicks, ευχαριστω που με εκανες Υπουργο !!!!

Ξεχασες...ομως να βαλεις τον εαυτο σου καπου εκει μεσα στην λιστα σου !!!

Λοιπον εσενα σε βλεπω...Γενικο Γραμματεα του παραπανω πολιτικου συνδυασμου !!!

Ξερεις...ειναι εκεινος ο τυπος, που ξερει τα παντα για τους παντες, τους τρεχει ολους κανονικα,και ειναι επισης ο ''κολητος'' του κυβερνητη ! Ασε...ασε...μην σου ερθει στο μυαλο η πτωση του Λαλιωτη, αυτη ηταν στημενο κολπο ! Κοληταρια ητανε κοληταρια θα παραμεινουν !

Πες μου τωρα ΕΝΑΝ απο εδω μεσα, που νομιζεις πως θα ητανε καταλληλος για την εσωτερικη αντιπολιτευση ; ....εδω σε θελω...φιλαρακο μου !!!!....χαχαχαχα...
Οσο για το ερωτημα του Κουρσαρου...και εχοντας υποψην μου την πραγματικοτητα, πως δηλαδη αυτοι ειναι και αυτοι θα παραμεινουν και στυο μελλον, νομιζω πως ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ (και οχι καλυτερος ) θα ηταν ο Γ. Παπανδρεου , για την διακυβερνηση αυτου του τοπου !!!
Το που το στηριζω...αστο, απλα να σου αναφερω...οτι δεν ειναι θεμα προτερηματων...αλλα λιγοτερων ελλατωματων !!!

Οσο για τν FALCON , ειμαι συμφωνος μαζι σου...στο οτι δεν υπαρχουν Ηγετες!
Αλλα διαφωνω απολυτα μαζι σου...οταν μου κατατασεις τον ΨΗΛΟ αναμεσα τους !!!

Συγγνωμη...κι ολλας, αλλα μοναχα ηγετης δεν μπορει να ειναι αυτος ο ανθρωπος ! Υμαρτον παναγια μου....ελεος πια,ελεος !!!

ΥΓ: Κουρσαρε...μην περιμενεις να παρουν θεση πολλοι εδω μεσα...εβαλα και εγω σε πιο χιουμοριστικη εκδοση πριν καιρο ενα θεματακι παρομοιο, αλλα καταλαβα...πως οι ανθρωποι ακομα φοβουνται να μιλησουν ανοιχτα! Γιατι ολοι μας...δεν γουσταρουμε τους πολιτικους αυτους, αλλα τον ψηφο ολο και καπου τον ριχνουμε...την υστατη ωρα ! Αλλιως...αν οντως δεν λεγαμε φουμαρα περι πολιτικων πεποιθησεων...θα ειχαμε στις εκλογες 99,9 % ΛΕΥΚΑ !!! Ετσι δεν ειναι ;
;;;

FALCON

# 8 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 56 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 22
Απαντήσεις: 113

Παράθεση:
Originally posted by ste76
FALCON, κοιτα να φτιαξεις κατι λακουβες εξω απο το σπιτι μου γιατι το καναλι σου δεν το βλεπω να υπαρχει για πολυ ακομα

θεση για την αρχικη ερωτηση εχω, δεν θα την διατυπωσω ομως εδω.

Συναδελφε Υπουργε ste 76
μεσα στα πλαισια της ενδοεπικοινωσυγκοινωνιας μας ...το ειπα!
Δωσε Δ/νση και θα στειλω συνεργειο!
Ακου ομως μην απειλεις το καναλι μου γιατι θα σου στειλω κατω απο το σπιτι σου τον....Μετροποντικα με ολες τις συνεπειες...χαχαχα!!!
Εμαθες ποτε εχουμε Υπουργικο Συμβουλιο;;;
Α! Μεταξυ μας ο Γενικος Γραμματεας μου φαινεται μουτρο!! χαχχα!!!

koyrsaros

# 9 στις 11/7/2003
author

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Ισως να μη μπορούμε να εκφέρουμε την ιδεολογική μας τοποθέτηση για διάφορους προσωπικούς λόγους, μπορούμε όμως να πατήσουμε πιο πάνω το κουμπάκι (δεν φαίνεται ποιος ψηφίζει υπόψιν), για τους πολιτικούς που θα επιθυμούσαμε ως Κυβερνήτες , ώστε να δούμε την δημοσκόπηση ανά άτομο.

Λοιπόν φίλοι μου...Για να μην κάνω πραξικόπημα (ως ΥΠΕΘΑ), πατήστε κανένα κουμπάκι να δούμε κανενα αποτέλεσμα.

# 10 στις 11/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Λοιπόν φίλοι μου....αποδέχομαι τον υπερευαίσθητο και νευραλγικό ρόλο που μου αναθέσατε(δεν διαφωνώ σε τίποτα με την εικασία του κ.ΠΕΧΩΔΕ) και θα φροντίσω να τον δικαιώσω

Περί του "πρώην" όπως είπες κε δημ.διοικ. "πράγματι" πιθανώς να τον επικαλεστού μ ε να βγάλει πάλι τα κάστανα από την φωτιά όπως έγινε και την τελευταία στιγμή κάποτε....

Οφείλω κάποιες διευκρινήσεις προς τους συνεργάτες μου.
Σε πυρετώδη συνεργασία χθες βράδυ με τον πρωθυπουργό, αποφασίσαμε να "διασπάσουμε" όπως θα είδατε κάποια υπουργεία προκειμένου να κάνουμε όσο μπορούσαμε περισσότερους υπουργούς και όχι φυσικά για την εύρυθμη λειτουργία όπως ίσως θα φανταστήκατε.

κε.ΥΠΕΘΑ θα σας παρακαλούσα να μου εξηγήσετε τι σημαίνουν τα ενδιάμεσα λευκά κουμπάκια ? κάτι με τρώει να πατήσω εκεί αλλά δεν ξέρω που θα με βγάλει...

Ο της εσωτερικής αντιπολίτευσης φίλοι μου είναι ήδη ανάμεσά μας και θα φροντίσει όπως μου υποσχέθηκε να μην γίνει αντιληπτός αν πρώτα δεν καρποφορήσει το έργο του!!!!

Περίπτωση σύντομου ανασχηματισμού δεν προβλέπεται κανονίστε την πορεία σας.

Ελπίζω να αποδειχτούμε για το καλό του "τόπου" αυτού ένα κίνημα λαού και όχι για μια ακόμη φορά ένα κίνημα λάου-λάου.

Ευχαριστώ.
Ο γ.γ.

koyrsaros

# 11 στις 11/7/2003
author
Αγαπητέ μου Γ.Γ...

Τα ενδιάμεσα κουμπάκια έγιναν απο λάθος δικό μου....Για τη συνέχεια τονίζω ότι δεν φαίνεται ποιος ψηφίζει....αντε να δουμε...

# 12 στις 11/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εντάξει λοιπόν κε ΥΠΕΘΑ, πάτησα το 6ο κουμπάκι από πάνω....με ότι υπέθεσα πως έπρεπε να βρισκόταν εκεί....

santal

# 13 στις 12/7/2003
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 40
Κύριε Γ.Γ.
σας ευχαρίστω πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης σας και για την ανάθεση του Υπουργείου Πολιτισμού και θα φροντίσω να μην μετανοιώσετε ποτέ γι'αυτήν την επιλογή σας αν και είμαι σίγουρη ότι εσείς θα είσασταν ποιό κατάλληλος για το συγκεκριμένο Υπουργείο...
Εύχομαι η επιλογή σας αυτή να μην βασίζεται πάραυτα σε ταύτιση του προσώπου μου με προκατόχους του συγκεκριμένου Υπουργείου..(αν και κάποιοι ήταν ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα οποιαδήποτε ομοιότητα-αν τίθεται τέτοιο θέμα- είναι απλή σύμπτωση)

# 14 στις 12/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by santal
Κύριε Γ.Γ.
σας ευχαρίστω πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης σας και για την ανάθεση του Υπουργείου Πολιτισμού και θα φροντίσω να μην μετανοιώσετε ποτέ γι'αυτήν την επιλογή σας αν και είμαι σίγουρη ότι εσείς θα είσασταν ποιό κατάλληλος για το συγκεκριμένο Υπουργείο...
Εύχομαι η επιλογή σας αυτή να μην βασίζεται πάραυτα σε ταύτιση του προσώπου μου με προκατόχους του συγκεκριμένου Υπουργείου..(αν και κάποιοι ήταν ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα οποιαδήποτε ομοιότητα-αν τίθεται τέτοιο θέμα- είναι απλή σύμπτωση)

Aγαπητή μου δεσποινίς και συνάδελφε....με τιμάτε με την προτίμησή σας για την θέση που κατέχετε, όμως πέραν της αδιαμφισβήτητης ικανότητάς σας στο έργο που σας ανετέθη, δεσμεύομαι χρονικά σε ένα πρόγραμμα κάθαρσης και εξυγίανσης "επικοινωνιών" γενικώς με τον αρμόδιο γι' αυτά τα θέματα.

Παρακαλώ επίσης, όπως προσθέσετε την ψήφο σας στο παρόν άρθρο προκειμένου να συνεχιστεί η σφυγμομέτρηση...
Υ.Γ. Να προσθέσω επίσης πως απεφεύχθη η ανάληψη από μέρους σας του νευραλγικού τομέα του κλάδου σας, λόγω του νεαρού της ηλικίας σας, και του ότι πρέπει να διατηρήσετε ακέραιο το σθένος σας.

santal

# 15 στις 12/7/2003
author
Γυναίκα / 42 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Νίκαια
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 40

Παράθεση:
Originally posted by nicks
Παρακαλώ επίσης, όπως προσθέσετε την ψήφο σας στο παρόν άρθρο προκειμένου να συνεχιστεί η σφυγμομέτρηση...

Ευχαρίστως θα προσέθετα την ψήφο μου αλλά μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει η επιλογή "κανένας από τους τωρινούς υπάρχοντες στο πολιτικό προσκήνιο της Ελλάδος"..
Παρόλο που σαφώς και είμαι πολιτικά τοποθετημένη έχω την άποψη ότι αυτή την στιγμή η Ελλάδα στερείται ηγετικών φυσιογνωμιών.
Αλλά αλήθεια αυτό υφίσταται μόνο στην Ελλάδα ή αυτή η έλλειψη προσωπικοτήτων αποτελεί πλέον παγκόσμιο φαινόμενο???
Και μήπως δεν τίθεται θέμα ηγετών αλλά πιο αποστασιοποιημένων πολιτών που αρνούνται να αναδείξουν και να στηρίξουν τις ηγετίκες τάσεις των όποιων φιλόδοξων πολιτικών??

sovokai

# 16 στις 12/7/2003
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 173

χεχεεχχε

Πρόεδρος της Δημοκρατίας: NICKS
Διαφωνεί κανένας?

Φίλε koyrsare δεν έβαλες της πιθανή απάντηση κανέναν από τους παραπάνω... Αν το είχες το γκαλοπ σου θα είχε μεγαλύτερη συμμετοχή.
Εγώ πάτησα την τελευταία επιλογή μόνο και μόνο για να ψηφίσω κάτι μεταξύ λευκού και άκυρου...
Παντως εγώ είμαι κατά της δημοκρατίας με την μορφή που έχει σήμερα...
Το καλύτερο σύστημα θεωρώ ότι είναι η αριστοκρατεία. Ότι κάνανε παλιά στην αρχαία αθήνα... Μια παραλαγή της:
Οι γεωργοί και μόνο οι γεωργοί ψηφίζουν τον "άριστο" μεταξύ τους ο οποίος θα κάνει τα πάντα για αυτούς. Οι ναυτικοί τα ίδια και πάει λέγοντας. οι 300 θα ήταν από διάφορες κοινωνικές επαγγελματικες κτλ τάξεις. Αυτοι θα ήταν οι 300 άριστοι της κάθε τάξης. Και θα προσπαθούσαν να κάνουν ότι μπορούν για τους δικούς τους.

Ξέρω ξέρω ποτέ δεν θα γίνει κάτι τέτοιο...
I Still Havenβt Found What Iβm Looking For... (αν και νόμιζα ότι το είχα βρει...)

koyrsaros

# 17 στις 12/7/2003
author
Καλημέρα στο Κυβερνών κόμμα του σχέσεις...όπως προείπα έκανα λάθος κατά τη σχεδίαση του γκάλοπ και παρακαλώ συγχωρέστε με για αυτό...και βέβαια ήθελαν να βάλω την επιλογή ''κανένας απο αυτούς'' ...αλλά...στη προκειμένη περίπτωση ψηφίστε στα κενά αυτή την επιλογή...

Υ.Γ : Χαίρομαι που το post αυτό περνάει πολλά και αξιοσημείωτα μυνήματα σε πολλούς τομείς !!!

platamon2

# 18 στις 12/7/2003
author
Ανδρας / 74 / Σε διάσταση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 7

Ολοι τους ειναι φερεφωνα

κανεναν δεν ψηφιζω γιατι ολοι ειναι υπαλληλοι των κεφαλαιοκρατων και των ξενων
αλλωστε η αναριχηση τους εχαρταταται απο τους χενους παραγοντες

PROBLEM

# 19 στις 14/11/2003
author
Ανδρας / 54 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Κουφάλια
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 1.851
Να συσταθεί άμεσα υπουργικό συμβούλιο λόγο αποχώρησης του Γενικού Γραμματέα.

Στην θέση του ψηφίζω
Ναταλία.!!!!!
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα

morelli

# 20 στις 15/11/2003
author
Ανδρας / 63 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηλιούπολη
Θέματα: 53
Απαντήσεις: 1.685

Παράθεση:
Originally posted by nicks
ο horseman !!!

με

Υπουργό εθν. άμυνας : koyrsaros
" " οικονομίας : botsp
" οικονομικών:seth7
" δικαιοσύνης : enoxos
" ΠΕΧΩΔΕ : FALCON
" πολιτισμού : santal
" εργασίας : blur_28
" τύπου : quite
" Αγαίου : thali
" ανάπτυξης : moo693
" εσωτερικών : bilacos
" δημόσ.διοικ.: spy26
" παιδείας : Κοstas1966
" αθλητισμού : split
" Mακεδ.-Θρ. : evast-dancer
" δημόσιας τάξης : BARON
" πληρ.συστ.: periplanwmenos
" υγείας : tabula_rasa
" γεωργίας : theia lena
" ναυτιλίας : sovokai
" επικοινων. : ste76
" εξωτερικών : melique

ΤΕΛΕΙΟ
Μονο που εχω μια προσωπικη διαφωνια ως προς τον υπουργο υγειας (αυτος θα φερει την ασιατικη γριπη μονο και μονο επειδη ειναι θηλυκου γενους)

Αλλα θα ητο κατι το τελειο να βλεπαμε υπουργους να κυκλοφορουν στους Ελληνικους δρομους με αυτοκινητα σαν του υπουργου μας ΥΓΕΙΑΣ!
Είναι καλύτερα να αγωνίζεσαι μάταια, παρά να ζείς μάταια.
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.