Παράθεση:
Originally posted by ste76
FALCON, κοιτα να φτιαξεις κατι λακουβες εξω απο το σπιτι μου γιατι το καναλι σου δεν το βλεπω να υπαρχει για πολυ ακομα
θεση για την αρχικη ερωτηση εχω, δεν θα την διατυπωσω ομως εδω.
Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Ισως να μη μπορούμε να εκφέρουμε την ιδεολογική μας τοποθέτηση για διάφορους προσωπικούς λόγους, μπορούμε όμως να πατήσουμε πιο πάνω το κουμπάκι (δεν φαίνεται ποιος ψηφίζει υπόψιν), για τους πολιτικούς που θα επιθυμούσαμε ως Κυβερνήτες , ώστε να δούμε την δημοσκόπηση ανά άτομο.
Παράθεση:
Originally posted by santal
Κύριε Γ.Γ.
σας ευχαρίστω πολύ για την ψήφο εμπιστοσύνης σας και για την ανάθεση του Υπουργείου Πολιτισμού και θα φροντίσω να μην μετανοιώσετε ποτέ γι'αυτήν την επιλογή σας αν και είμαι σίγουρη ότι εσείς θα είσασταν ποιό κατάλληλος για το συγκεκριμένο Υπουργείο...
Εύχομαι η επιλογή σας αυτή να μην βασίζεται πάραυτα σε ταύτιση του προσώπου μου με προκατόχους του συγκεκριμένου Υπουργείου..(αν και κάποιοι ήταν ιδιαίτερα αξιόλογα άτομα οποιαδήποτε ομοιότητα-αν τίθεται τέτοιο θέμα- είναι απλή σύμπτωση)
Παράθεση:
Originally posted by nicks
Παρακαλώ επίσης, όπως προσθέσετε την ψήφο σας στο παρόν άρθρο προκειμένου να συνεχιστεί η σφυγμομέτρηση...
Παράθεση:
Originally posted by nicks
ο horseman !!!
με
Υπουργό εθν. άμυνας : koyrsaros
" " οικονομίας : botsp
" οικονομικών:seth7
" δικαιοσύνης : enoxos
" ΠΕΧΩΔΕ : FALCON
" πολιτισμού : santal
" εργασίας : blur_28
" τύπου : quite
" Αγαίου : thali
" ανάπτυξης : moo693
" εσωτερικών : bilacos
" δημόσ.διοικ.: spy26
" παιδείας : Κοstas1966
" αθλητισμού : split
" Mακεδ.-Θρ. : evast-dancer
" δημόσιας τάξης : BARON
" πληρ.συστ.: periplanwmenos
" υγείας : tabula_rasa
" γεωργίας : theia lena
" ναυτιλίας : sovokai
" επικοινων. : ste76
" εξωτερικών : melique
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media