Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Xωρισμός χωρίς...λόγο!Μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση;

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

renaki_m

# 1 στις 11/7/2003
author
Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 16
'Aρεσαν+: 0%

Xωρισμός χωρίς...λόγο!Μπορεί να υπάρξει επανασύνδεση;

ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ) ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΣΑΣ (ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 6 ΜΗΝΩΝ), ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ (ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΝΤΡΕΣ) ΞΥΠΝΑΝΕ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΑΣ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ.....ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ???ΕΤΣΙ...ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΛΟΓΟ..........ΑΠΛΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ...

ΚΑΙ ΤΟΤΕ???ΜΕΝΕΙΣ "ΧΑΖΟΣ" ΜΗΝ ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΤΕ...

ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΥΓΑ Η' ΤΡΙΤΩΝ (ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ), ΤΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ???ΑΠΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ' ΕΚΕΙΝΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.....ΤΟ "ΓΙΑΤΙ" ΑΓΝΩΣΤΟ...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ???ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ "ΦΑΣΗ" ΝΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ ΣΧΕΣΗ???ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ???ΤΟΥ ΘΥΤΗ Η' ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ???

*ΕΙΡΗΝΗ*

paolo koelio

# 2 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 44 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 7
katarhas den iparhi horismos horis logo.horis diladi na to noithi ena apo ta dio meli oti ine adiriti anagi na gini.an omos iparxi tetia periptosi pistevo pos an den ehi prokichi kati endiamesa gia enan ek ton dio,asfalos kai bori na iparxi.

TzeKosAIR

# 3 στις 11/7/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 229
Βρήκε τον -την επόμενη ,,,,και συ ακόμη περιμενε ,,,"η αγάπη περιμένει ",,,,,ποιός ξέρει,,,,ίσως έχει άλλη μορφή !!!!!!
Μη μου κάνεις νερά,βαριέμαι να σφουγγαρίζω!!!

elix_geo

# 4 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590

Παράθεση:
Originally posted by TzeKosAIR
Βρήκε τον -την επόμενη ,,,,και συ ακόμη περιμενε ,,,"η αγάπη περιμένει ",,,,,ποιός ξέρει,,,,ίσως έχει άλλη μορφή !!!!!!

Η την προηγούμενη, γιατί συμβαίνει και αυτό

elix_geo

# 5 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν "θύτες" και "θύματα" σε μια σχέση που τελειώνει.
Ούτε χωρισμός χωρίς λόγο. Οσο ασήμαντος μπορεί να φαίνεται στα μάτια μας, πάντα υπάρχουν αίτια για ένα χωρισμό.
Η αφορμή, ίσως να είναι ένας άλλος/άλλη, αλλά τα αίτια είναι βαθύτερα πάντα.

Αυτό που θεωρώ σοφό, είναι να μην υπάρξει επανασύνδεση μετά απο χωρισμό. Για οποιοδήποτε λόγο.

Το θέμα είναι να είναι κανείς αρκετά ώριμος και δυνατός για να μη γυρίσει να κοιτάξει πίσω, για να μην δεχτεί την "επιστροφή του ασώτου", τη στιγμή που το τραύμα είναι ακόμα ανοιχτό και πονάει.
Ποιός είναι όμως;

Και φυσικά υπάρχουν θύτες και θύματα. Πολλά θύματα είναι εδώ μέσα

# 6 στις 11/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
πάντα υπάρχει κάποιος λόγος για ένα χωρισμό. για τον έναν ίσως είναι "μικροπράγματα", ενώ για τον άλλον ουσιαστικά.
καθόλου απίθανο να περνάει ο ένας "φαση" που δε θέλει να μοιραστεί με τον άλλον, αλλά τότε τί είδους σχέση είναι αυτή??
επανασύνδεση μπορεί να υπάρξει (μετά από λογικό χρονικό διάστημα πάντα...) εάν ξεκαθαριστεί το θέμα και το - κατά τα λεγόμενά σου - θύμα πάψει να αισθάνεται "θύμα".

dio81

# 7 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Απαντήσεις: 4
ΟΤΑΝ ΧΩΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ,ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΞΕΡΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΣΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΝΑΙ.ΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ-ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΚΤΛ",ΤΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟ ΒΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ.ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΩΣ ΤΑΙΡΙ,ΤΟΤΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ.ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΒΑΤΖΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕ,ΓΥΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΣΟΥ(ΓΙΑ ΠΟΛΥ!) ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΧΕΙ...ΚΑΒΑΤΖΑ.

# 8 στις 11/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Για να πηγαίνουν όλα καλά....δεν έχει θέση για το χωρισμό..με την οποιαδήποτε δικαιολογία.
Τώρα "γιατί" υπάρχουν πολλά...Ο καθένας ξεχωριστά ξέρει τι δικαιολογία θα πει....

edelweiss

# 9 στις 14/7/2003
author
Γυναίκα / 50 / Ελεύθερη
Ν. Κερκύρας / Κέρκυρα
Απαντήσεις: 10
την ελπίδα σου μη χάνεις θέλει δύναμη η ζωή και αν σου φέρει ένα δάκρυ σου χρωστάει μια αρχή.

conscientious

# 10 στις 14/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 111

Παράθεση:
Originally posted by edelweiss
την ελπίδα σου μη χάνεις θέλει δύναμη η ζωή και αν σου φέρει ένα δάκρυ σου χρωστάει μια αρχή.

POLY WRAIO........
PARATHETW TA GRAFOMENA APO TON MEGALO Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες

"
Έμαθα πως όλοι θέλουν να ζήσουν στην κορυφή του βουνού, χωρίς να γνωρίζουν ότι η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στον τρόπο που κατεβαίνεις την απόκρημνη πλαγιά. Έμαθα πως όταν το νεογέννητο σφίγγει στη μικρή παλάμη του, για πρώτη φορά, το δάχτυλο του πατέρα του, το αιχμαλωτίζει για πάντα.
"
Τα ωραιότερα λόγια μίας αγάπης κρύβονται πίσω από τη σιωπή ενός βλέμματος! Ότι δεν ακούγεται δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει.

evans

# 11 στις 14/7/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ .
ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ.
ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΟΣΑ ΕΖΗΣΕΣ......

elix_geo

# 12 στις 15/7/2003
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Για να πηγαίνουν όλα καλά....δεν έχει θέση για το χωρισμό..με την οποιαδήποτε δικαιολογία.
Τώρα "γιατί" υπάρχουν πολλά...Ο καθένας ξεχωριστά ξέρει τι δικαιολογία θα πει....

Κι όμως πολύ απλά μπορεί ο ένας να βαρέθηκε τοα άλλο και δεν χρειάζονται δικαιολογίες

Yiannis__

# 13 στις 15/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 20

Δεν νομιζω

ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΜΕ...Ή ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ! ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑ, ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ...ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ! ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΟΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ?
υιαννισ__

# 14 στις 8/1/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
χωρισμός χωρίς να υπάρχει λόγος δεν γίνεται.........

όσο για την επανασύνδεση....πρόσεχε μην ξανακαεις .....

τα σημάδια θα είναι πολύ πιο ....οδυνηρά..

elix_geo

# 15 στις 8/1/2005
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ....ΛΟΓΟ!!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΞΑΝΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ???

Και ξανά;
Και επανασύνδεση;
Αυτό θα ήταν το τέλειο!!!

Νομίζω όμως ότι άνευ ουσίας αλλά μετ΄ αιτίας, πλήν ματαία, η προσπάθεια είναι.

YES I DOES... Το μόνο που ζητάω είναι να μην προκαλεί και υποτιμάει τη νοημοσύνη μου ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος, αριβίστας, διψασμένος για εξουσία έναντι οποιουδήποτε τιμήματος, λαϊκιστής πολιτικός! Θα συμμαχήσω και με το διάβολο, είχε πει κάποτε! Θέλουμε γκούλαγκ με αιρ κοντίσιον!

# 16 στις 8/1/2005
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν υπαρχει περιπτωση επανασυνδεσης.Μπορει πραγματι να μην εγινε κατι που τον πειραξε ή να υπαρχει τριτο προσωπο! Απλα να ειδε οτι απλα δεν μπορει να προχωρησει.......Δεν σας εχει τυχει καποιος-α να εχει ωραια εμφανιση να ειναι καλος-η στον χαρακτηρα και απλα να μην μπορειτε να τον-ην δειτε σαν συντροφο? Ανθρωπινα ειναι ολα.Γι αυτο .........παμε για αλλα!!!!!!!

soulina

# 17 στις 8/1/2005
author
Γυναίκα / 54 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 15
Απαντήσεις: 553

Χωρισμός...

Χωρισμός χωρίς λόγο?
Μπα! Πάντα υπάρχει κάποιος λόγος έστω και χαζός.
Κάτι έχει χαλάσει τη διάθεση του άλλου.
Μου έχει τύχει κάποια στιγμή να είμαι με κάποιον και ο λόγος που χωρίσαμε να είναι ότι ''του φαίνεται ότι τον αγάπησα γρήγορα''
Τι να πείς από κει και πέρα?
Το κεφάλι ψηλά και κοιτάμε μπροστά.
Τι άλλο?
Ψάξε στα βάθη της καρδιάς μου να δείς τι κρύβω...Ψάξε την ψυχή μου να δείς τι αξίζω...Δώσε μου αγάπη και δεν θα χαθώ, παρά μόνο τόσο απλά θα σ' αγαπώ!

Marianna

# 18 στις 8/1/2005
author
Γυναίκα / 47 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βάρη
Απαντήσεις: 8
Κάποιος, κάποτε....καλή του ώρα όπου και να είναι ....μου είχε πει....

Ποτέ μην λυπηθείς για κάτι που έφυγε, πες μόνο ευχαριστώ που το έζησες.....
Και αν κάποιος σε πληγώσει μην κλάψεις, σκέψου πως κάποιος άλλος χρειάζεται το χαμόγελό σου.....

Δεν έχω καταφέρει να ακολουθήσω τη συμβουλή του....προσπαθώ όμως...

Life goes on.........
Είναι όμορφη η ζωή.....

Με εκτίμηση
Μαριάννα

Marianna

# 19 στις 8/1/2005
author
Γυναίκα / 47 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Βάρη
Απαντήσεις: 8

Παράθεση:
Originally posted by edelweiss

Τι να πώ....
Τα λόγια είναι περιττά.....

lianna

# 20 στις 9/1/2005
author
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.055
Συνεχιζεις να περπατας ,μονο αν πληγωθεις θα νιωσεις την ομορφια του καινουργιου που σε περιμεμενει στη γωνια και τοτε σαν ανθρωπος θα νιωσεις σοφοτερος και θα το δεχτεις χαμογελωντας

ΥΓ.Ξαναζεσταμενη σουπα οτι πιο ανοστο στο πιατο δεν τρωγεται με τπτ
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.