Γυναίκα / 51 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 11
'Aρεσαν+: 0%
Παράθεση:
Originally posted by lianna
Συνεχιζεις να περπατας ,μονο αν πληγωθεις θα νιωσεις την ομορφια του καινουργιου που σε περιμεμενει στη γωνια και τοτε σαν ανθρωπος θα νιωσεις σοφοτερος και θα το δεχτεις χαμογελωντας
Σαν λίγο "παρηγοριά στον άρρωστο" μου ακούγεται... καλύτερα θα ήταν να μην πληγωνόμαστε, για να μην αναγκαζόμαστε να επινοούμε γιατρειές για τις ανοιχτές πληγές μας...
Κατά τ' άλλα, συμφωνώ κι εγώ: Ούτε χωρισμός χωρίς λόγο υπάρχει, ούτε θεωρώ σκόπιμες τις επανασυνδέσειες... παλεύεις τις σχέσεις όσο είσαι μέσα σ' αυτές. Όταν τελειώνουν, καλό είναι να είναι οριστικό. Η ζωή συνεχίζεται και είναι πολύ όμορφη.
Γυναίκα / 70 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 3.055
[
Σαν λίγο "παρηγοριά στον άρρωστο" μου ακούγεται... καλύτερα θα ήταν να μην πληγωνόμαστε, για να μην αναγκαζόμαστε να επινοούμε γιατρειές για τις ανοιχτές πληγές μας...
Καλα θα ηταν να ηταν ολα ροδινα αλλα αν δεν πληγωθουμε δεν προκειται ποτε μας να μαθουμε αυτο διδασκει η ζωη οσο σκληρο κιαν ειναι
Ανδρας / 36 / Διαζευγμένος
Ν. Μαγνησίας / Βόλος
Θέματα: 6
Απαντήσεις: 10
επανασυνδεση
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ!!ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΙΑ ΕΜΕΙΣ!!ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!ΑΝΤΡΙΑΝΝΑ ΣΕ ΘΕΛΩ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΦΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΜΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!!!
Ανδρας / 33 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαλάνδρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 1
Γεια και απο εμένα (καινουργιος στο forum)
Αυτό που έχω να πω είναι πραγματικά ότι τα πισωγυρίσματα δεν αξίζουν… Ήμουν με μια κοπέλα 3 χρόνια και περνούσαμε απλα υπέροχα και χθες χωρίσαμε. Είχαμε ξαναχωρίσει και δώσαμε μια δεύτερη ευκαιρία άλλα δεν υπήρξε αλλαγή στα προβλήματα. Εντάξει επειδή γενικός δεν έχω πολλές εμπειρίες αυτό που έχω καταλάβει και νοιώθω είναι πως ενώ η καρδία μου την θέλει όσο τίποτα άλλο και να είμαι για πάντα δίπλα της το μυαλό μου μου λέει πως όντως δεν τραβιόταν άλλο και πάντα θα υπάρξει κάτι καινούργιο αυτό είναι σίγουρο αλλά πάντα ένας χωρισμός είναι δύσκολος και το σωστό είναι από ένα πέσιμο να καταφέρεις να σηκωθείς
στα social media