Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Θέλω να μείνω λίγο μόνη μου,να σκεφτώ!Πως θα το παίρνατε?

Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12

TzeKosAIR

# 1 στις 11/7/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Εύοσμος
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 229
'Aρεσαν+: 0%

Θέλω να μείνω λίγο μόνη μου,να σκεφτώ!Πως θα το παίρνατε?

α/Κατ'αρχάς,δε πρόκειται να μείνει μόνη της.Εχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη σας.

β/Δεν έχει τίποτε να σκεφτεί.Οτιδήποτε έπρόκειτο να σκεφτεί το έχει ήδη σκεφτεί.Σας έχει περάσει από το απαιτητικό του μικροσκόπιο και σας έχει βρει ακατάλληλο για τα γούστα της.

γ/Το μεγαλύτερο ψέμμα που περιέχει αυτή η πρόταση ,είναι το "για λίγο".Δε πρόκειται να μείνει για λίγο μακριά σας,αλλά για μια αιωνιότητα,,,,,

δ/Εκανε το κύκλο της αυτή η σχέση ,συμπληρώνω εγώ!!!(μου "ειπε,η καρδιά μου,κι από τότε ζω με βηματοδότη)

απόσπασμα από το ομώνυμο βιβλίο,τίτλο του Άρθρου,το πρότεινα για το καλοκαίρι ,,,,,Ν,ΒΛΑΝΤΗΣ ,...
πόσες φορές το έχετε ζήσει ,,,άρρενες και θήλεις,του χώρου?
επιβιώσατε???
Μη μου κάνεις νερά,βαριέμαι να σφουγγαρίζω!!!

elix_geo

# 2 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590

Παράθεση:
Originally posted by TzeKosAIR
α/Κατ'αρχάς,δε πρόκειται να μείνει μόνη της.Εχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη σας.

β/Δεν έχει τίποτε να σκεφτεί.Οτιδήποτε έπρόκειτο να σκεφτεί το έχει ήδη σκεφτεί.Σας έχει περάσει από το απαιτητικό του μικροσκόπιο και σας έχει βρει ακατάλληλο για τα γούστα της.

γ/Το μεγαλύτερο ψέμμα που περιέχει αυτή η πρόταση ,είναι το "για λίγο".Δε πρόκειται να μείνει για λίγο μακριά σας,αλλά για μια αιωνιότητα,,,,,

δ/Εκανε το κύκλο της αυτή η σχέση ,συμπληρώνω εγώ!!!(μου "ειπε,η καρδιά μου,κι από τότε ζω με βηματοδότη)

απόσπασμα από το ομώνυμο βιβλίο,τίτλο του Άρθρου,το πρότεινα για το καλοκαίρι ,,,,,Ν,ΒΛΑΝΤΗΣ ,...
επιβιώσατε???

Γιατί είσαι πάντα απαισιόδοξος;

# 3 στις 11/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
το έχω πει χωρίς να έχω βρει αντικαταστάτη και το εννοούσα.
το "για λίγο" στη δική μου περίπτωση αφορούσε χρονικό διάστημα ημερών.
κάποιες φορές, η καθημερινή σεξουαλική επαφή και η καθημερινή επαναφορά του ίδιου θέματος στις συζητήσεις μπλοκάρει τη λογική μας και , κάποιοι από εμάς έχουμε ανάγκη να μείνουμε μόνοι για να σκεφτούμε αν αξίζει να συνεχίσουμε μια σχέση και υπό ποίες συνθήκες.

dio81

# 4 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΤΣΑΚΩΜΟΙ,ΤΟ "ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ" ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ-ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΟΣΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΚΑ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΒΕΙΣ.ΤΗΝ ΑΓΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΩΣ ΔΕ ΣΕ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΜΕΤΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ!

# 5 στις 11/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Θα την πίστευα...

...οτι δηλαδή, όσο ήταν μαζί μου δεν σκεφτόταν τίποτα...
...άλλωστε όπως έχω διαπιστώσει δεν χρειάζεται κάτι τέτοιο...

euagelos

# 6 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 49 / Ελεύθερος
Ν. Σερρών / Σέρρες
Απαντήσεις: 17
...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ!!!ΤΟ ΛΙΓΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ''ΣΤΡΙΒΗΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ''...ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ souvlitsa...

# 7 στις 11/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Το έχω πεί... και εννοούσα ακριβώς αυτό. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο.

Το έχω ακούσει... άλλες φορές ήταν αληθινό κι άλλες πρόφαση.

Όπως πάντα ...άλλο ένα καρουμπαλάκι..
Μια και η ειλικρίνεια είναι σπανιότατη...αλλά όταν βρίσκεται είναι πάντα αληθινή! ΅

unlimited

# 8 στις 11/7/2003
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Πιερίας / Κατερίνη
Απαντήσεις: 15
μεγάλε το έχεις χάσει το παιχνίδι ...
είναι σαν να σου λέει δεν μπόρεσες να
παίξεις μαζί μου..δεν είσουν αρκετός...
και ciao!

tabula_rasa

# 9 στις 12/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 60
Απαντήσεις: 384

Παράθεση:
Originally posted by elix_geo

Παράθεση:

επιβιώσατε???

Giati einai mia panemorfh gynaika file mou , gi ayto...

tabula_rasa

# 10 στις 12/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Διαζευγμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Βαρβάρα
Θέματα: 60
Απαντήσεις: 384
OTAN STO LENE AYTO DEN YPARXEI LOGOS NA DEIS GIATI KAI PWS ...

H ALHTHEIA EINAI OTI EXEI APOFASISEI KATI KAI DEN MPOREIS NA TO ALLAXEIS , APLA TO DEXESE KAI SYNEXIZEIS...

AN ERTHEI GRHGORA KALVS AN OXI TOTE EXEIS PROXWRHSEI, OMWS ENA EINAI GEGONOS ...
OTAN TO LES PREPEI NA PAIRNEIS TO RISKO OTI THA XASEIS...KAI OTAN TO AKOUS PREPEI NA EISAI ETOIMOS NA FHGEIS...
HTE MAS ARESEI HTE OXI EINAI TELOS, KAI O XRONOS POLYS H LIGOS LIGH SHMASIA EXEI...
AN XANARXISEI PREPEI NA EINAI MIA "NEA SXESH" KAI KATHARH APO OLA AYTA POU ODHGISAN STO TELOS...

AN OXI TOTE THA EINAI MIA NEA SXESH GENIKA KAI GIA TOUS DYO... ALLA ME ALLOUS SYNTROFOUS.

DEN MPOREIS NA GYRISEIS OMWS KAI OLA NA EINAI STH THESH POU T AFHSES...

" STIS SXESEIS DISTIXWS DEN YPARXEI PAUSE"

ste76

# 11 στις 12/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 175

Παράθεση:
Originally posted by tabula_rasa
" STIS SXESEIS DISTIXWS DEN YPARXEI PAUSE"

με καλυψες απολυτα tab. Και τα 4 σημεια που εβαλε η Τζεκος με βρισκουν συμφωνο. Γιαυτο και οταν μου ειπαν κατι παρομοιο χωρισα πριν προλαβει να μου πει τον λογο. Αν δεν μπορεις να τα βρεις με τον αλλο, σημαινει οτι ηρθε ο καιρος να φευγεις

TzeKosAIR

# 12 στις 12/7/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Εχω ακούσει κι αυτό,καταχωρ'ηστε το στη λίστα,
"είσαι αρκετά καλή για μένα",
τι ήθελε να πει το άτομο?
1/εκείνος είναι ο κακός "που θα με φάει" σαν το κακό λύκο?αχ η καυμένη,τι θα πάθαινα !!!καλά που βρέθηκε ο κύριος να με αποτρέψει!εεεε,,,,δεν είμαστε καλά!
2/είμαι τόσο καλή ,που να πάρει,,,που μάλλον με βλέπω "στο μοναστήρι"!,,,βρε τι πάθαμε!!

TzeKosAIR

# 13 στις 13/7/2003
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Τελικά φίλε ,TABULA,υπάρχουν και ¨σωτήρες"για να μη πω"φωστήρες",,,,εκτός από τοΘΕΟ μου που πιστεύω!!!!!!
Πώς το κάνουν πώς το"μαγειρεύουν",κι όλα μέλι ρόδο κι εις υγείαν το κορόιδο
βρε δεν πάμε καλά ,,,και να μου το θυμηθείς μιά μερα ,,,,
"σαν η σκούπα τα ρουφήξει
τίποτα δε θα αφήσει"
¨ναχαμε να λέγαμε......ο επίλογος του άρθρου μου,,,,,,,

evans

# 14 στις 13/7/2003
author
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΧΗΜΕΙΑ .
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ....
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΧΩΡΙΣΜΟ.

ntolmadofilo

# 15 στις 14/7/2003
author
Γυναίκα / 46 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ηράκλειο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 46
Όταν υπάρχει μία πολύχρονη σχέση και το ζευγάρι περνάει τις περισσότερες ελεύθερες ώρες του συνέχεια μαζί, τότε πιστεύω πως ίσως ένας από τους δύο κάποια στιμή θα αναρωτηθεί μέσα του αν όντως η σχέση του προσφέρει αυτά που χρειάζεται.
Άν είσαι συνέχεια μαζί με τον/την σύντροφο σου μερικές φορές δεν μπορείς να σκεφτείς και να δείς κάποια πράγματα με λογική.
Πιστεύω πως δεν είνα πάντα πρόφαση το "θέλω να μείνω για λίγο μόνη/ος" ίσως κάποιους να τους συμφέρει.

# 16 στις 14/7/2003
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Καλύτερα που εφυγε...

Η απαντηση αυτή...δινεται κατα κορρον..απο ατομα τησ ηλικίας 16-26..οταν εχουν βρει τον αντικαταστάτη στις σχεσεις...Σαφώς ειναι μια δικαιολογία για να μην πικραθεί ο αλλος..ο οποίος μας εχει φερθεί αψογα μεχρι εκείνη την ωρα....και δεν θελουμε να τον πληγώσουμε....

Ιδια φράση στο πέρασμα των χρόνων...

Καλη συνεχεια..παμε για αλλα...δεν αξίζει..αλλωστε διαπιστώνεις οτι θα ησουνα με ενα ατομο που δεν εχει το θαρρος του λόγου και της γνώμης. Οποτε καλύτερα που θελει να ειναι μακριά σου..κι ας ειναι και μονη στην τελική...αν και πιστευω οτι τελικά τετοια ατομα στο τελος μονα τους με΄νουν...

aleks30

# 17 στις 14/7/2003
author
Ανδρας / 51 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Δυτική) / Ελευσίνα
Απαντήσεις: 3

Παράθεση:
Originally posted by elix_geo

Παράθεση:

επιβιώσατε???

Yiannis__

# 18 στις 15/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Απαντήσεις: 20

Μπορει και τιποτα

ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ: http://www.sxeseis.gr/viewthread.php?tid=1333
υιαννισ__

argentiner-man

# 19 στις 16/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 51
-Θέλω να μείνω λίγο μόνη μου για να σκεφτώ...
-Θέλω να σου ρίξω μια μπούφλα μπας και σκεφτείς τίποτα πιο έξυπνο να πεις....

AGRI0GATOS

# 20 στις 18/7/2003
author
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Συκιές
Απαντήσεις: 11

etsi to leme tora?

etsi to leme tora koukla mou?einai alli mia soupa pou mas dinoun na fame oi gunekes.epla einai mia dikeologia gia na teleiosei mia sxesei xoris tsakomo.meta apo auto to 'ligo' matheneis apo tritous oti h kopela auti ekane sxesei.kai esu ti kaneis?perimeneis na teleiosei auto to 'ligo'
Επιλέξτε σελίδα: (1-2)
Σελίδες 12
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.