Παράθεση:
Originally posted by yupiii
Θέλει λέει να με αρραβωνιαστεί...
Δεν πάει καλά το νιάνιαρο,μ'έχει γνωρίσει σ'όλο του το σόι και μου πετάνε κάτι υπονοούμενα..... Α πα πα πα πα πα,που έχουμε φτάσει βρε παιδιά...που ζούμε..
Παράθεση:
Originally posted by alexisale
Γιατι,λοιπον,δυσανασχετεις,στην προταση που σου κανει???
Παράθεση:
Originally posted by MANINA_
Παράθεση:
Δεν πάει καλά το νιάνιαρο,μ'έχει γνωρίσει σ'όλο του το σόι και μου πετάνε κάτι υπονοούμενα..... Α πα πα πα πα πα,που έχουμε φτάσει βρε παιδιά...που ζούμε..
Εγώ δεν κατάλαβα.
Μας ρωτάτε κάτι?
Θέλετε τη γνώμη μας για κάτι?
Θέλετε να σχολιάσετε κάτι?
Θέλετε να σχολιάσουμε κάτι?
Δε μας βοηθάτε... δε μας βοηθάτε...![]()
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Να σχολιασουμε θελει.
Εκεινο το "α πα πα πα" τα λεει ολα..![]()
Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Ο γαμος δεν λυνει προβληματα βρε παιδια, κι ουτε ξαφνικα ωριμαζεις απ' τη μια στιγμη στην αλλη. Ειναι πολλα τα παραδειγματα γαμων που πηγαν κατα διαολου ακριβως γιατι το ζευγαρι ηταν ανωριμο ή γιατι περιμεναν ως δια μαγειας να λυθουν προβληματα τους με τον γαμο. Ο γαμος δεν λυνει προβληματα οταν εισαι ανωριμος, ανετοιμος, εξαρτημενος και με ενα σωρο καταλοιπα απο μια προβληματικη οικογενεια. Αυτο ειναι το λαθος που κανουν πολλοι: δεν ειναι αποκούμπι μας ο αλλος, συντροφος/συνοδοιπορος ειναι κι αν δεν ειμαστε σε θεση να εχουμε μια ισοτιμη σχεση με ο,τι αυτο σημαινει, καλυτερα ειναι να μην προχωραμε.
Παράθεση:
Από το μέλος yupiii - 06/10/06 07:17
... Θέλει λέει να με αρραβωνιαστεί...
Δεν πάει καλά το νιάνιαρο,μ'έχει γνωρίσει σ'όλο του το σόι και μου πετάνε κάτι υπονοούμενα..... Α πα πα πα πα πα,που έχουμε φτάσει βρε παιδιά...που ζούμε.. ...
Χμμμμ....να αλλη μια φυση της γυναικας!!!Παράθεση:
Originally posted by MelBlack
εμενα βρε αλεξη μου στα 26 μου και μονο
στην ιδεα κοντεψα να τον αφησω.....
και αν τεθει τετοιο ζητημα θα τον παρατησω
και θα γυρισω σπιτακι μου!!!!!!
κι εμενα ειναι η ζωη μου ο μικρος αλλα
μεχρι ενα σημειο.... ασε που αμα νιωσω
παγιδευμενη την κανω με ελαφρα!!!!
ειναι βλεπεις και ο υδροχοος στην μεση
που αμα πιεστει πεταξε το πουλακι....
Παράθεση:
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media