Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Είμαι μικρή!!!!!

Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234

yupiii

# 1 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %

Είμαι μικρή!!!

Θέλει λέει να με αρραβωνιαστεί...
Δεν πάει καλά το νιάνιαρο,μ'έχει γνωρίσει σ'όλο του το σόι και μου πετάνε κάτι υπονοούμενα..... Α πα πα πα πα πα,που έχουμε φτάσει βρε παιδιά...που ζούμε..

# 2 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
ουψ.....

σκονταψαμε... κοπελια ειναι ο ιδιος
που θα φυγει αθηνα??? ποσο χρονων ειναι
καλε αυτος...??? Μηπως νομιζει οτι ετσι θα
σε εχει δεμενη και δεν θα σε χασει???
αν ναι κουνια που τον κουναγε...

παντως πλακα πλακα ενας αρραβωνας δεν ειναι
τιποτα σημαντικο για μενα... απλα κατι ποιο επισημο
για γονεις παλαιων αρχων!!!! κατα τα αλλα διαλυεται
με ενα απλο "χωριζουμε"

παντως εγω αυτα τα φοβαμαι... δεν το ξερω το παλικαρι
αλλα επειδη πολλα βλεπω και ακουω... με μια τετοια
κινηση αρχισει να εχει παραλογες απαιτησεις απο
την ζωη σου... τι θα φορας, αν θα βγαινεις, και λοιπα

προσεχε... και ναι εισαι μικρη για τετοια... εχεις ακομα
μελλον μπροστα σου... τα καλα της ζωης σου τωρα ξεκιναν
ενηλικη εισαι... να εχεις την δουλιτσα σου και να κανεις
τα τρελα σου...

# 3 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Χαλαρωστεεεεε!!!!

Γιουπι,εσυ δεν ειπες σ'ενα αλλο ποστ,οτι βρηκες αυτο που ζητουσες???

Γιατι,λοιπον,δυσανασχετεις,στην προταση που σου κανει???

Το ιδιο,μπορει να νοιωθει και αυτος!!!

Ειναι αυτος,που θα φυγει Αθηνα και ειναι αυτος, που περασατε την τελευταια περιπετεια, με την εγκυμοσυνη σου???

Κοιτα,λοιπον...

Συζητησε τον και ζητησε του χρονο,να το σκεφτεις...αν επιμενει και δεις οτι,πραγματικα,ταιριαζετε και θελετε να εισαστε μαζι,κανε την επισημοποιηση της σχεσης σας...
Αλλωστε,ενας αρραβωνας δεν σημαινει τιποτ'αλλο,απο το αλισβερισι,μεταξυ των οικογενειων σας και την ελευθερια στις εξοδους σας,που το τελευταιο εχει εκλειψει στην εποχη μας...δλδ δεν χρειαζεστε αδεια για να βγειτε...

Παρ'ολ'αυτα,ειναι ενα καλο επιχειρημα,που δεν προϋποθετει τιποτα για το μελλον,αλλα σου δινει την δυνατοτητα να γνωρισεις και εκ των εσω,την πραγματικη διασταση της οικογενειας...και κατ'επεκταση,τον ιδιο...

Μη σε πανικοβαλλει,ενα τετοιο γεγονος...δεν ειναι δεσμευση....μια πιο στενη γνωριμια ειναι...

# 4 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by yupiii
Δεν πάει καλά το νιάνιαρο,μ'έχει γνωρίσει σ'όλο του το σόι και μου πετάνε κάτι υπονοούμενα..... Α πα πα πα πα πα,που έχουμε φτάσει βρε παιδιά...που ζούμε..

Εγώ δεν κατάλαβα.

Μας ρωτάτε κάτι?
Θέλετε τη γνώμη μας για κάτι?
Θέλετε να σχολιάσετε κάτι?
Θέλετε να σχολιάσουμε κάτι?

Δε μας βοηθάτε... δε μας βοηθάτε...

# 5 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
εμενα βρε αλεξη μου στα 26 μου και μονο
στην ιδεα κοντεψα να τον αφησω.....
και αν τεθει τετοιο ζητημα θα τον παρατησω
και θα γυρισω σπιτακι μου!!!!!!

κι εμενα ειναι η ζωη μου ο μικρος αλλα
μεχρι ενα σημειο.... ασε που αμα νιωσω
παγιδευμενη την κανω με ελαφρα!!!!
ειναι βλεπεις και ο υδροχοος στην μεση
που αμα πιεστει πεταξε το πουλακι....

Dardana

# 6 στις 6/10/2006
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
'Aρεσαν+: 0%
Yuppi, εισαι οντως μικρη και απ' οσο εχω καταλαβει απο την συμμετοχη σου στο φορουμ τουλαχιστον, δεν εισαι ετοιμη για κατι τετοιο. Εγω παλι πιστευω οτι ο αρραβωνας ειναι δεσμευση, δεν εχει σημασια το γεγονος οτι χωριζεις "πιο ευκολα" πρακτικα. Τουλαχιστον σε σχεση με την "κουλτουρα" μας, η σχεση μπαινει αυτοματα σε αλλο πλαισιο, και δεν αφορα μονο το αλισβερισι με τις οικογενειες. Ειναι πολλα άλλα που αυτοματα απορρεουν απο μια τετοια δεσμευση, και ειναι ο προθαλαμος του γαμου. Και μονο οι "προσδοκιες" που εχουν οι αλλοι απο σενα ως μελος ενος αρραβωνιασμενου ζευγαριου, ειναι αρκετες για να σου ασκησουν πιεση, κι οταν δεν εισαι ετοιμος γι αυτο το ειδος σχεσης, κι οταν εισαι ακομα "άγουρος" οπως εισαι εσυ πιστευω, τοτε δυσκολευει το πραγμα. Απο τη στιγμη που εσυ δεν εχεις προβλημα (και φανταζομαι ουτε κι εκεινος) στο να εχετε απλα μια σχεση με τον αγαπημενο σου, δεν συντρεχει κανενας λογος να το προχωρησεις, απο τη στιγμη μαλιστα που δεν το θες και δεν νιωθεις ετοιμη, οπως δειχνεις. Ετσι κι αλλος η πραγματικη δεσμευση υπαρχει στα συναισθηματα και στα θελω των δυο ανθρωπων.
Απ' οσο καταλαβαινω εισαι και σε φαση σπουδων, δεν εχεις ακομα δουλεια, κι επισης απο παλαιοτερα ποστς σου καταλαβαινω οτι και στην οικογενεια σου μεσα υπαρχουν καποια προβληματα..θα'ταν καλυτερα για σενα να σταθεις λιγο περισσοτερο στα ποδια σου πριν προχωρησεις σε κατι τετοιο. Οσες περισσοτερες εξαρτησεις εχεις απο τριτους, τοσο πιο δυσκολη και περιπλοκη θα γινεται η ζωη σου στην πορεια...
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

# 7 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by alexisale
Γιατι,λοιπον,δυσανασχετεις,στην προταση που σου κανει???

υποθετω γιατι ειναι υδροχοος......

Dardana

# 8 στις 6/10/2006
author
Ουζμπεκιστάν

Παράθεση:
Originally posted by MANINA_

Παράθεση:

Εγώ δεν κατάλαβα.

Μας ρωτάτε κάτι?
Θέλετε τη γνώμη μας για κάτι?
Θέλετε να σχολιάσετε κάτι?
Θέλετε να σχολιάσουμε κάτι?

Δε μας βοηθάτε... δε μας βοηθάτε...

Περνιεσαι και για εξυπνη γμτ...

Να σχολιασουμε θελει.
Εκεινο το "α πα πα πα" τα λεει ολα..

# 9 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ας σχολιάσουμε, λοιπόν

Κάποιοι από εμάς είναι της άποψης οτι ο αρραβώνας δε σημαίνει απολύτως τίποτα

Αλλοι, αντιθέτως, πιστεύουν οτι αποτελεί τον προθάλαμο του γάμου, και αποτελεί σοβαρή δέσμευση που δεν πρέπει να την παίρνουμε αψήφιστα

Υπάρχει επίσης και το θέμα του κινήτρου: Είναι ο αρραβώνας ένα μέσο πίεσης? είναι ένας τρόπος να "δέσουμε το γάιδαρό μας"?
Είναι ένας τρόπος να πούμε στον άλλο οτι θέλουμε να τον παντρευτούμε και να περάσουμε όλη μας τη ζωή μαζί του, μέχρι να μας χωρίσει το διαζύγιο?
Είναι μια μεθόδευση για να ξεπεράσουμε τα πιθανά εμπόδια που βάζει ο οικογενειακός περίγυρος στη σχέση μας?

Προσωπικά, συντάσσομαι με τη θέση της Δαρδάνας, οτι ο αρραβώνας, ως το στάδιο που προηγείται του γάμου, είναι πολύ σοβαρή απόφαση για να την παίρνουμε αψήφιστα.

Ωστόσο, εαν η Γιούπι ψάχνει απλώς για επιχειρήματα που θα υποστηρίξουν την άποψη της υπέρ ή κατά αυτής της απόφασης, νομίζω οτι θα βρει άφθονα και από τις δυο μεριές.

# 10 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Γιατι εγω,εχω διαφορετικη εντυπωση,βρε παιδια???

Ειναι λογικο οτι,η επισημοποιηση της σχεσης με τον αρραβωνα,σε βαζει σε αλλη διασταση,σε σχεση με το μελλον...

Πρεπει να σκεφτεις πολλα και να κανεις πολλα,σε περιπτωση,ενος επερχομενου γαμου...

Ομως,δεν σημαινει οτι,με τον αρραβωνα,σου βαζουν και το μαχαιρι στο λαιμο!!!

Οντως η Γιουπι,ειναι μικρη για τετοια επιχειρηματα και οποιαδηποτε τετοια κινηση,θα της φαινοταν βουνο και θα την εβαζε σε αλλες διαδικασιες...

Με βαση,ομως,το περιβαλλον και τα προβληματα,που εχει αντιμετωπισει στην οικογενεια της,ισως αυτο,να την καθιστουσε πιο υπευθυνη και θα ηταν ενας λογος,ν'απεγκλωβιστει απ'ολ'αυτα...θα κοιτουσε με σιγουρια το μελλον της, διπλα σ'εναν ανθρωπο,που οπως λεει,τον αγαπα και ειναι το ιδανικο της...
Βεβαια δεν παραγνωριζω το νεαρο της ηλικιας της και που,ισως ειναι ενθουσιασμος η σχεση της,ομως θεωρω οτι θα ηταν μια καλη ευκαιρια,για να παρει την ζωη στα χερια της και ανεξαρτητοποιηθει απο τα, της οικογενειας της

Δεν παυει,ομως,να ειναι μια αποφαση με ρισκο...

# 11 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Dardana

Να σχολιασουμε θελει.
Εκεινο το "α πα πα πα" τα λεει ολα..

Κι εγω συμφωνω με την Dardanoff!!!

Εκείνο το ... "α πα πα πα" τα λεει ολα.."!!!

Την απάντηση την εδωσε απο μονη της η Yupiii αυτο το α πα πα πα τα λεει ολα!!! Δεν θελει τωρα δέσμευση. Δεν ειναι ετοιμη για γαμο, απλό το θεμα!!!

Οποτε τι να σχολιάσουμε, τι να απαντήσουμε, τι να πούμε????

Η απόφαση δική της και μονο δική της...

Εγω ετσι εχω καταλάβει...

# 12 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
αλεξη μου....
δεν ειναι λυση για να ξεφυγεις απο
αλλα να μπλεξεις σε αλλα...

δεν υπολογιζεις την ηλικια της....
19 χρονων ειναι ακομα...

επετρεψε μου να διαφωνησω
οριζοντιως και καθετος μαζι σου... (ισως για πρωτη
φορα απο τοτε που σε ξερω)
θυμησου το ειχαν πει και σε μενα... να μην πιαστω
απο εναν ανθρωπο μονο και μονο για να φυγω
απο το σπιτι και να ανεξαρτητοποιηθω!!!!
θα ανεξαρτητοποιηθει απο το σπιτι και θα
εξαρτητοποιηθει απο τον "αρραβωνιαρη"...

στα δικα της ποδια να σταθει πρωτα και μετα να
συνεχισει με καποιον....

Dardana

# 13 στις 6/10/2006
author
Ουζμπεκιστάν
Ο γαμος ή αρραβωνας δεν λυνει προβληματα βρε παιδια, κι ουτε ξαφνικα ωριμαζεις απ' τη μια στιγμη στην αλλη. Ειναι πολλα τα παραδειγματα γαμων ή αρραβωνων που πηγαν κατα διαολου ακριβως γιατι το ζευγαρι ηταν ανωριμο ή γιατι περιμεναν ως δια μαγειας να λυθουν προβληματα τους με τον γαμο. Ο γαμος δεν λυνει προβληματα οταν εισαι ανωριμος, ανετοιμος, εξαρτημενος και με ενα σωρο καταλοιπα απο μια προβληματικη οικογενεια. Αυτο ειναι το λαθος που κανουν πολλοι: δεν ειναι αποκούμπι μας ο αλλος, συντροφος/συνοδοιπορος ειναι κι αν δεν ειμαστε σε θεση να εχουμε μια ισοτιμη σχεση με ο,τι αυτο σημαινει, καλυτερα ειναι να μην προχωραμε.

# 14 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Dardana
Ο γαμος δεν λυνει προβληματα βρε παιδια, κι ουτε ξαφνικα ωριμαζεις απ' τη μια στιγμη στην αλλη. Ειναι πολλα τα παραδειγματα γαμων που πηγαν κατα διαολου ακριβως γιατι το ζευγαρι ηταν ανωριμο ή γιατι περιμεναν ως δια μαγειας να λυθουν προβληματα τους με τον γαμο. Ο γαμος δεν λυνει προβληματα οταν εισαι ανωριμος, ανετοιμος, εξαρτημενος και με ενα σωρο καταλοιπα απο μια προβληματικη οικογενεια. Αυτο ειναι το λαθος που κανουν πολλοι: δεν ειναι αποκούμπι μας ο αλλος, συντροφος/συνοδοιπορος ειναι κι αν δεν ειμαστε σε θεση να εχουμε μια ισοτιμη σχεση με ο,τι αυτο σημαινει, καλυτερα ειναι να μην προχωραμε.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΕ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!

# 15 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
νομιζω δαρδανα οτι τα ειπες ολα!!!!

# 16 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Δεν ειπα οτι εχετε αδικο...

Ουτε εγω ειμαι υπερ,αυτου του αρραβωνα,λογω της ηλικιας της και μονον...

Ομως,επειδη γνωριζω περιστατικα και οχι απο προσωπικη μου εμπειρια,εχω να πω οτι τα ζευγαρια που γνωριζω,ευημερουν κανονικοτατα και χωρις προβληματα...μαλιστα,η μια κοπελλα,ειχε και μια αναπηρια στο ενα της χερι και παρ'ολα αυτα (επειδη,ορισμενοι κολλουν στα ''ελαττωματα''),τα καταφερνουν μια χαρα...
Με αυτο το δεδομενο,επαψε να αντιμετωπιζει τα προβληματα της οικογενειας (περιπου,σαν της Γιουπι) και αφοσιωθηκε στην δικη της σχεση/οικογενεια, εχοντας την συμπαρασταση και του ανδρα της και των πεθερικων της... ΠΡΟΣΕΞΤΕ..ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ

Γι'αυτο μιλησα,για τετοιου ειδους αρραβωνα,με οτι συνεπαγεται (γνωριμιες εκ των εσω) και γι'αυτο μιλησα για ''ρισκο''

Και βεβαια, πρεπει να γνωριζει καλα τον αλλον,πριν κανει οτιδηποτε...και βεβαια θελει μια μονιμη δουλεια,αλλα αυτα εξυπακουονται...

mmm35

# 17 στις 6/10/2006
author
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 1.360

Παράθεση:
Από το μέλος yupiii - 06/10/06 07:17
... Θέλει λέει να με αρραβωνιαστεί...
Δεν πάει καλά το νιάνιαρο,μ'έχει γνωρίσει σ'όλο του το σόι και μου πετάνε κάτι υπονοούμενα..... Α πα πα πα πα πα,που έχουμε φτάσει βρε παιδιά...που ζούμε.. ...

Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι αν του πεις ότι δεν θέλεις να αρραβωνιαστείτε, μάλλον θα τον στενοχωρήσεις ανεπανόρθωτα και θα χωρίσετε. Αυτό θέλεις;

Ή μήπως θέλεις να συνεχίσεις να ζεις αυτό που έχεις και έχει ο Θεός μετά;

Γνώμη μου είναι να του πεις πώς αισθάνεσαι. Αυτό, δηλαδή, ακριβώς που έγραψες εδώ. Δέν είσαι έτοιμη, νιώθεις μικρή κτλ.

Διάβασα, επίσης, ότι θα φύγει κλπ. Θα φύγει μόνιμα, θα φύγει για λίγο; Πες του να δείτε πώς θα πάει με την απόσταση κλπ. Πες του ότι είναι λίγο επιπόλαιο να κάνετε τέτοιες κινήσεις κάτω από αυτές τις συνθήκες.

giannis28

# 18 στις 6/10/2006
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αργολίδας / Ναύπλιο
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 258

Παράθεση:
Originally posted by MelBlack
εμενα βρε αλεξη μου στα 26 μου και μονο
στην ιδεα κοντεψα να τον αφησω.....
και αν τεθει τετοιο ζητημα θα τον παρατησω
και θα γυρισω σπιτακι μου!!!!!!

κι εμενα ειναι η ζωη μου ο μικρος αλλα
μεχρι ενα σημειο.... ασε που αμα νιωσω
παγιδευμενη την κανω με ελαφρα!!!!
ειναι βλεπεις και ο υδροχοος στην μεση
που αμα πιεστει πεταξε το πουλακι....

Χμμμμ....να αλλη μια φυση της γυναικας!!!

Ρε μηπως να γινουμε φυσιολατρες????

# 19 στις 6/10/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
εγω παλι επειδή γουσταρω παντα να κάνω το δικηγόρο του διαόλου θα ρωτήσω το εξής: απο τη μιά υπαρχει μία εγκυμοσύνη ( αν υπαρχει ακόμα) αν ο τύπος την παραταγε με ένα παιδί στην κοιλιά θα λέγαμε όλοι:΅έ τον αλήτη δεν είναι άντρας΅τώρα που της ζητάει αρραβώνα είναι καταπιεστικός!!!
τελικά μήπως δεν ξέρουμε τι θέμε;
έτσι ρε παιδιά έχω μια απορία κι εγω σαν μικρό παιδί!!!
και κάτι άλλο ρε γιουπι! αφου δε γουστάρεις να αρραβωνιαστείς γιατί γυρνάτε παρεα όλο το σόι;
αυτά!!!
επιθεσηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna_apo_makria

# 20 στις 8/10/2006
author
Γυναίκα / 52 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αιγάλεω
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 384

σορρυ...

Παράθεση:

κουκλα δεν ξερω ποσο μικρή είσαι αλλά μην το κανεις γιατι πραγματίκα είσαι ανώρημη για οικογένεια !!!!!
Ημουν εξαιρετικά κακή ορθογράφος και εχω παραμείνει έτσι μέχρι και σήμερα AGATHA CHRISTIE
Επιλέξτε σελίδα: (1-4)
Σελίδες 1234
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.