Παράθεση:
Originally posted by mikros_prigipas
Εγω ειδα οτι εισαι Καρκινος παντως!!!!
Μου φανηκε λες???????
Παράθεση:
Originally posted by sviiiinnnn
Παράθεση:
Εγω ειδα οτι εισαι Καρκινος παντως!!!!
Μου φανηκε λες???????
γιατι,το bisexual σε αφησε ασυγκινητη..????![]()
Παράθεση:
Λουκ....ΑΝΝΑ,ΑΝΝΑ !!!
Καταλαβες?
Κατι επιασε ο θαλασσολυκος
Α ρε π@%^να θαλασσα!!!!!![]()
Παράθεση:
Λουκ....ΑΝΝΑ,ΑΝΝΑ !!!
Παράθεση:
Μαρακι μου μην ορκιζεσαι κιολας...![]()
Παράθεση:
Originally posted by ranran
Θέλει να σε αρραβωνιαστεί άλλος απο αυτόν που παντρεύεσαι σε ένα χρόνο;;;;
Μπερδεύτηκα.....![]()
Παράθεση:
Originally posted by yupiii
Τον αποκαλώ νιάνιαρο γιατί στην ηλικία του προτείνει κάτι τέτοιο,για μένα αρραβώνας είναι και κάτι πιο επίσημο απ'το απλά να βγαίνουμε,όσο να'χει σε δεσμεύει και εγώ ακόμα δεν ξέρω τι θα σπουδάσω,δεν είμαι σίγουρη για τον εαυτό μου,θα μπορέσω να κοιτάξω και τους δύο;αύριο μεθαύριο βρίσκει μια άλλη,μ'αφήνει και τελείωσε..αμα ανεξαρτοποιηθώ κι απ'τους γονείς μου έμεινα μόνη μου στους πέντε δρόμους.Ακόμα δεν έχουμε περάσει τίποτα ούτε αυτός ούτε εγώ για να ξέρουμε τι θέλουμε,μπορεί να'ναι πάνω στον ενθουσιασμό του τώρα,ναι μεν μπορεί να'ναι ο ιδανικός αλλά για να προχωρήσω πιο σοβαρά θέλω να κοιτάξω πρώτα σοβαρά τον εαυτό μου,δεν είναι μόνο περνάμε καλά,με γεμίζει και αυτό είναι....δεν λέω θα ήθελα να σοβαρέψουν τα πράγματα αν πρώτα κατάφερνε να σταθεί ο καθένας στα πόδια του....τι,ξαφνικά απ'το γάλα της μανούλας να πάω να αρραβωνιαστώ;;!! Άμα θέλει θα περιμένει να μπουν όλα σε μία τάξη,ο χρόνος θα δείξει αν αξίζει τελικά,μην κάνω κάτι για το οποίο θα μετανιώσω..
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media