Γυναίκα / 41 / Ελεύθερη
Ν. Ηρακλείου / Ηράκλειο
Θέματα: 5
Απαντήσεις: 16
'Aρεσαν+: 0%
Μαζι σου ξανα???Ποτε!!!
"ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΞΑΝΑ" ???
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ??ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ??ΕΧΑΣΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ...ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΟΥ ΖΩΗ.........ΥΠΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.......ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ......ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ....
ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ??ΓΙΑΤΙ???ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ???ΤΙ???ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ???ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΟ....
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ: ΜΑΚΡΥΑ.........ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.....ΑΠΟ ΣΕΝΑ........ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΛΑΞΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.......ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΟΝΕΣΩ.......ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΩ... ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ.......ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΩ....
ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟ?????
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΤΟ "ΠΡΕΠΕΙ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ "ΘΕΛΩ"....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....ΨΑΞΕ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΥΜΑ.......
*Ειρήνη*
Γυναίκα / 46 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγία Παρασκευή
Θέματα: 13
Απαντήσεις: 64
Ειρήνη μου,
Θέλω να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνη σου. Εγώ έχω λίγο καιρό που άκουσα τη φωνή της λογικής και όχι της καρδιάς, όπως λες κι εσύ.
Κάθε μέρα που περνάει μακριά του είναι για μένα μια ημέρα γαλήνης. Βρίσκω τον εαυτό μου πάλι. Δε σου λέω ότι δε μου λείπει. ΠΡΕΠΕΙ όμως να νοιαζόμαστε για τον εαυτό μας πρώτα πριν νοιαστούμε για τους άλλους. Να είμαστε εμείς καλά. Να αγαπάμε πρώτα τον εαυτό μας.
Ίσως να ακούγεται και να είναι εγωιστικό. Αλλά, γιατί όχι; Πόσες φορές ζούμε την κάθε στιγμή; Μία.
Φιλιά,
Ζ.
Υ.Γ. Ο χρόνος (θα) είναι ο καλύτερος γιατρός.
# 3
στις 14/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ΕΙΡΗΝΗ,
ΠΟΛΥ "Μarie Claire" ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΚΟΦΤΟ ΛΙΓΟ, ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ!!!!!
Ανδρας / 59 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αγιος Δημήτριος
Θέματα: 75
Απαντήσεις: 3.828
XM! ΟΝΕΙΡΟΔΑΡΜΕΝΟ ΜΟΥ ΨΑΡΑΚΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ;
Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ .
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΠΡΕΠΕΙ" ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΕΣΥ!
ΥΓ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ (ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΣΕ ΘΑΥΜΑΣΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ) ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΕΥΘΡΑΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ...
Γυναίκα / 40 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Χαϊδάρι
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 4
pos boris na ise me kapion pou den thes;
# 6
στις 15/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αν με το να είσαι σε μία σχέση, έκανες ό,τι έκανες γιατί έτσι ένιωθες όλα είναι καλά.
Μα αν έκανες κι ένιωθες γιατί περίμενες ανταλλάγματα, γιατί εκείνος δεν σου φερόταν σωστά-κατά τη δική σου κρίση- γιατί δεν έκανε αυτά που εσύ περίμενες να κάνει, κι επέμενες στη σχέση μέχρι να κουραστείς να προσπαθείς να "αγαπάει" με τα δικά σου δεδομένα, τότε μάλλον το "μακριά" και ......πολύ κοντά είναι!

Σε μια σχέση, ΑΔΙΚΟ έχουν και ΟΙ ΔΥΟ....
Φόρτωσε και τα δικά σου λάθη στο δισάκι σου, κοίτα το μέλλον με χαμόγελο, και περίμενε τι θα σου φέρει παρακάτω η ζωή!
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
Μπορει
Και οι δυο φωνες να λενε ψεματα.;
Η φωνη της "λογικης" που σημαινει φοβαμαι μην ξανασυμβουν τα ιδια.
Και η φωνη της "καρδιας" που επιθυμη να ξαναζησει ευχαριστες στιγμες,χωρις ομως πονο..
δηλ μονο την μια πλευρα του νομισματος.
πιστευω λεμε οτι αγαπαμε οταν ικανοποιουμαστε ,συναισθηματικα,σωματικα ......απο μια σχεση ,αν οχι φταιει ο αλλος και παυουμε να αγαπαμε.
γι αυτο παντα μας φταινε οι αλλοι.
ψαξε λιγο δεν εχει σημασια αν εχω δικιο ή αδικο.
σημασια εχει τι βλεπεις εσυ.και για να γινει αυτο πρεπει να αμφιβαλεις για οσα θεωρεις αληθινα.
# 8
στις 15/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
ΥΠΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.......ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ......ΝΑ ΠΟΝΑΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ....
ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ ??ΓΙΑΤΙ???ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ???
Τα παραπάνω σχόλια αποδεικνύουν ότι έχεις εντοπίσει τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείς να γυρίσεις στην ίδια σχέση.
Ακολούθησε την φωνή της λογικής σου και θα διαπιστώσεις ότι σταδιακά η φωνή της καρδιάς σου θα επαναλάβει τα ίδια λόγια με αυτά της λογικής σου...
Ανδρας / 70 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Γλυφάδα
Θέματα: 277
Απαντήσεις: 8.590
Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Αν με το να είσαι σε μία σχέση, έκανες ό,τι έκανες γιατί έτσι ένιωθες όλα είναι καλά.
Μα αν έκανες κι ένιωθες γιατί περίμενες ανταλλάγματα, γιατί εκείνος δεν σου φερόταν σωστά-κατά τη δική σου κρίση- γιατί δεν έκανε αυτά που εσύ περίμενες να κάνει, κι επέμενες στη σχέση μέχρι να κουραστείς να προσπαθείς να "αγαπάει" με τα δικά σου δεδομένα, τότε μάλλον το "μακριά" και ......πολύ κοντά είναι!
Σε μια σχέση, ΑΔΙΚΟ έχουν και ΟΙ ΔΥΟ....
Φόρτωσε και τα δικά σου λάθη στο δισάκι σου, κοίτα το μέλλον με χαμόγελο, και περίμενε τι θα σου φέρει παρακάτω η ζωή!
Σε μία σχέση και οι δύο έχουν και δίκιο.
Το θέμα είναι να δει ο΄ένας το δίκιο του άλλου
στα social media