Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Γερμανία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 7
'Aρεσαν+: 0%
"Πήρα κάποια κιλά...Δεν με θέλεις πια;..."
Σας έχει συμβεί να αλλάξει η εμφάνιση του συντρόφου σας (ή της συντρόφου) μετά από κάποιο χρονικό διάστημα;
Πώς νιώσατε; Άλλαξε η σεξουαλική σας ζωή;
Πώς μπορείς να πείς κάτι τέτοιο στο σύντροφο (ή την σύντροφο), χωρίς να τον (την) πληγώσεις;
# 2
στις 16/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
ΠΗΡΕΣ ΚΙΛΑ;;;;;;;;; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!
# 3
στις 16/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Συνήθως η εξωτερική εμφάνιση του ετέρου ήμισυ επηρεάζει περισσότερο έναν άνδρα παρά μια γυναίκα. Οι γυναίκες αγαπάνε περισσότερο εγκεφαλικά και λιγότερο οπτικά. Οι άνδρες αρέσκονται στο να συνοδεύουν μια όμορφη και περιποιημένη ύπαρξη. Μεταξύ μας, δεν νομίζω ότι έχουν και άδικο... Κι εμείς οι γυναίκες εξάλλου αρεσκόμαστε στο να συνοδευόμαστε από έναν εμφανίσημο και περιποιημένο, ίσως ακόμα και γυμνασμένο, άνδρα.
Γενικώς πιστεύω ότι, εάν δεν συντρέχει σοβαρός λόγος υγείας, ο/η σύντροφος θα πρέπει να φροντίζει την εξωτερική του/της εμφάνιση και να μην δένει τον γάιδαρό του/της με το πέρασμα του χρόνου, κάτι για το οποίο διακρίνονται κατά κόρον οι γυναίκες...
Γενικώς πάντως, πιστεύω πως χρειάζεται διάκριση στον τρόπο με τον οποίο θα κάνουμε κάποια παρατήρηση στον/στην σύντροφό μας, ώστε να μην τον πληγώσουμε.
Ανδρας / 51 / Παντρεμένος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Ψυχικό
Θέματα: 10
Απαντήσεις: 44
όταν μιλάμε για μια σχέση με γερές βάσεις, όταν μιλάμε για σύντροφο προς τον οποίο εκφράζουμε την αγάπη μας, όταν μιλάμε για ώριμα συναισθήματα δοκιμασμένα στο χρόνο, τότε πιστεύω ότι δεν συντρέχει λόγο να ρωτέμε αν σε θέλω ή αν με θέλεις.
Το σημαντικό είναι να ανακαλύψουμε το λόγο για τον οποίο εμείς ή το ταίρι μας φέρουν παραπάνω κιλά (εφόσον δεν είναι θέμα υγείας).
Μήπως η σχέση μας θεωρήθηκε δεδομένη κι επομένως δεν ενδιαφέρει πλέον η εξωτερική εμφάνιση? Μήπως υπάρχουν ψυχολογικά άιτια που οδήγησαν στα παραπάνω κιλά?
Ανδρας / 45 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Συκιές
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 11
χμμμ
kalispera sas.vasika paizei rolo kai h hlikia tis sxeseis.diladi an meta apo enan xrono h kopela pari kapia pistevw oti den xalah h sxesei giati pleon hparxei mia agapi stin mesi.ta kila den einai provlima opos ta pernei etsi ta xanei

h emfanisi den einai to pan.
# 6
στις 16/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ευτυχώς ή ....δυστυχώς.....είμαι με έναν άνθρωπο που θεωρεί τα...πιασιματάκια μου πολύ ερωτικά. Τόσο ώστε η λέξη "δίαιτα" όταν αναφέρεται λαμβάνεται ως βρισιά..
Πιστεύω όμως ότι όταν θες ερωτικά έναν άνθρωπο δεν θα κολλήσεις σε τέτοιες λεπτομέρειες. Τουλάχιστον για μένα είναι λεπτομέρειες αφού πρώτα μου τη "δίνει" εγκεφαλικά και μέτα....σωματικά.. (βίτσια είναι αυτά μη δίνετε σημασία!)
Βέβαια το ωραίο όλοι το θαυμάζουν με την πρώτη ματιά. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχει ομορφιά που πρέπει να κοπιάσουμε για να την γευτούμε....
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ισπανία
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 24
Pistewo oti protou anoxlhsei emena tha enoxlhsei thn idia kai tha prospathisei na to allaksei.
Den prokeitai na thn parotryno kai malista piestika alla tha prospathiso na thn bohthiso...
τοσσα δε μαρ, σπαιν.
# 8
στις 23/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Εγώ πάντως έχω πάρει κάτι κιλάκια το καλοκαίρι ενώ η κοπέλα μου κατάφερε κι έχασε

Αισθάνομαι λίγο άσχημα γι αυτή την "απομάκρυνσή" μας. Μπήκα σε δίαιτα όμως
# 9
στις 23/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ως προς την εμφάνιση, πραγματικά δεν με ενοχλεί καθόλου και σαφώς δεν επηρεάζει τον τρόπο που τον βλέπω σεξουαλικά. Δεν υπάρχει όμως περίπτωση να δεχτώ να παραμελεί γενικά τον εαυτό του και τη σχέση μας (εκτός από το να βάλει κιλά, δηλαδή, να σέρνει τις παντόφλες του, να κυκλοφορεί άπλυτος, να έχει πυτιρίδα, να του βγαίνουν οι τρίχες από τη μύτη ή απο τα αυτιά, να τρώει τα νύχια του, να κοιμάται στον καναπέ μπροστά στην τηλεόραση, να τρώει λαίμαργα, να ρεύεται, να, να, να...)
Εν τέλει πιστεύω ότι μετά το γάμο (ή τη σύναψη κάποιας πιο μόνιμης σχέσης), είναι οι άντρες αυτοί που "δένουν το γάιδαρό τους" και αφήνονται χώρίς να καταλαβαίνουν ότι αυτό μπορεί να πληγώνει, να προσβάλει ή και να θυμώνει τη γυναίκα τους.
Εγώ πάντως θα του το έθετα με προσοχή να μην τον θίξω και με απεριόριστη αγάπη, αλλά σίγουρα θα το έλεγα και μάλιστα ευθέως για να μην επιδέχεται παρερμηνειών!
# 10
στις 23/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Αγαπητή Γατούλα (νιάου, όπως έλεγε και η αήμνηστη Βουγιουκλάκη)
Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του και την οποιαδήποτε κοπέλα που έχει δίπλα του δεν θα κάνει τίποτα από αυτά που προαναφέρεις. Αν, ας πούμε, παρεκτραπεί μια δυο φορές μπροστά της και πάντα άθελά του ας του το συγχωρήσει η συνοδός του. Αλλά αν το κάνει επίτηδες και συστηματικά τότε η κοπέλα που είναι μαζί του καλό θα ήταν να αρχίζει να σκέφτεται ότι το μέλλον μιας τέτοιας σχέσης θα είναι μάλλον καταστροφικό
Ανδρας / 55 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Ιωνία
Απαντήσεις: 30
Ανδρας / 52 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 8
Απαντήσεις: 38
ΤΑ ΚΙΛΑ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ..ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ....ΘΑ ΒΟΗΘΑΓΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΟΦΟ ΜΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ Η ΤΗΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ....
Γυναίκα / 51 / Παντρεμένη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Πετρούπολη
Θέματα: 972
Απαντήσεις: 16.744
Οταν...
σεβόμαστε τον εαυτό μας και τον σύντροφο μας φροντίζουμε την εμφάνιση μας.
Η εύκολη λύση είναι να αφεθούμε και να το ρίξουμε στο φαγητό. Οι εύκολες λύσεις όμως συνήθως δημιουργούν προβλήματα.
Ο κόσμος μας είναι αρκετά ανταγωνιστικός από άποψη εξωτερικής εμφάνισης. Σαν γυναίκα , ναι , θέλω να πιστεύω ότι ο σύντροφος μου με αγαπάει γι αυτό που είμαι και όχι μόνο για την εξωτερική μου εμφάνιση. Αλλά , αν έπαιρνα 30 κιλά από τότε που τον γνώρισα τότε σίγουρα θα υπήρχε πρόβλημα. Κατ αρχήν , εγώ δεν θα αισθανόμουνα καλά με μένα , πράγμα που θα με έκανε να γίνομαι ζηλιάρα και ανασφαλής κάθε φορά που θα τον έβλεπα να μιλάει με μια γυναίκα πιο όμορφη από μένα (...και που θα υπήρχαν πολλές σε αυτή την κατηγορία γύρω του). Η ζήλια και η ανασφάλεια προκαλούν καυγάδες και οι καυγάδες σταδιακά εξαφανίζουν και την αγάπη.
Από την δική του πλευρά τώρα αυτός θα αισθανότανε εξαπατημένος και αδικημένος και με το δίκαιο του. Είχε γνωρίσει και είχε ερωτευτεί μια κοπέλα που εμφανισιακά το έλκυε και τον ευχαριστούσε. Τώρα βλέπει κάτι που ίσως να μην το επέλεγε στο παρελθόν αν ήταν έτσι όπως έγινε σήμερα με τα υποθετικά επιπλέον 30 κιλά. Άρα είναι εξαπατημένος. Αδικημένος επίσης γιατί έχει ματάκια και βλέπει (όπως έχουμε όλοι μας ) και μπορεί να δει τις τόσες όμορφες γυναίκες που κυκλοφορούν συγκρίνοντας την υποσυνείδητα και συνειδητά με την δικιά του και μπορεί να αναρωτιέται γιατί η δικιά του να μην είναι έτσι.
Το ίδιο πιστεύω ισχύει αν αντιστρέψουμε τους ρόλους.
Πως θα ήθελα να μου φερθεί αν έπαιρνα επιπλέον κιλά ; Δεν θα ήθελα να με μειώσει ή να με κομπλάρει. Μια κουβέντα : - Αγαπούλα μου νομίζω πως είσαι πιο όμορφη αν χάσεις μερικά κιλά. Θα ήταν αρκετό.
Πως θα του φερόμουνα αν συνέβαινε το αντίστοιχο σε αυτόν : - Αγαπούλα μου , δεν κάνουμε δίαιτα παρέα τώρα που έρχεται καλοκαιράκι για να βγούμε πιο όμορφοι στην παραλία ; (και θα προσπαθούσα να τον βοηθήσω έμμεσα μαγειρεύοντας υγιεινά φαγητά και εξαφανίζοντας τα γλυκά από το σπίτι!)
Hereβs to the crazy ones. The rebels. The troublemakers. The ones who see things differently. While some may see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.
Ανδρας / 58 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Πυλαία
Θέματα: 4
Απαντήσεις: 719
μην τα φορτωνουμε στα κιλα
αν ηταν ετσι οι παχουλοι δεν θα ειχαν σεξουαλικη ζωη ,παθος........
ετσι κι αλλιως πολλοι αλλαζουν με τον καιρο ,η συνηθεια η καθημερινοτητα η ρουτινα.......
υπαρχουν ολα αυτα ; μηπως ειναι δικαιολογιες για την δικη μας αδυναμια να ανανεωνομαστε;
# 15
στις 24/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Παράθεση:
Originally posted by quite
ετσι κι αλλιως πολλοι αλλαζουν με τον καιρο ,η συνηθεια η καθημερινοτητα η ρουτινα.......
υπαρχουν ολα αυτα ; μηπως ειναι δικαιολογιες για την δικη μας αδυναμια να ανανεωνομαστε;
Αρχίζω και σε ...συμπαθώ..Πες τα χρυσόστομε!!!!!!

Ανδρας / 65 / Ελεύθερος
Αυστραλία
Απαντήσεις: 1
Epeidh pisteyw oti to sxeseis.gr einai ena site poy diaferei apo ta alla, etsi prepei na einai kai oi apanthseis poy prepei na dinoyme: AYTO POY PRAGMATIKA SKEFTOMASTE! Loipon to thema parapanw kilakia h kila einai sobaro!! Kai kapoion(a) poy leei oti den ton(thn) polyendiaferei, kata bathos pseydetai. Sto dromo oloi koitame to wraio. Aloimono re paidia, h Ellada einai h xwra poy ymnhse to antrwpino swma! De dexomai tis ampelofilosofies an magapas agapa me opws eimai! Oxi kopela moy giati ayto poy blepw moy apenergopoiei to sejoyaliko enstikto. Kai kati parapera: O tropos zwhs toy "sygxronoy" dytikoy "politismoy" einai ypeythynos gia thn katantia poy blepoyme stoys dromoys. Mh biastoyne orismenoi na bgaloyn symperasmata, oyte xortofagos eimai oyte opados anatolitikwn yparjiakwn thewriwn. Apla skeftomai ligaki giati exw megalwsei me pswmi aleimeno me ladi kai ligh zaxarh, kai me 4 mantarinia stis tsepes kai ena sto xeri otan 10-12 xronwn ebgaina stis allanes.
Kai blepw twra thn asxetila toy kosmoy sta S/M poy den jerei na jexwrisei to ygieino apo to skoypidi, poy oso katergasmeno einai ena "trofimo" xa! xa! toso ygieino to thewrei!
Exete skeftei giati pote den diafhmizontai sthn TV ta akatergasta trofima?
Loipon ante geia sas kai mh moy milate gia diaites kai body line kai de symazeyetai! Ligo myalo xreiazetai kai idiaitera na mathoyme pws leitoyrgei giati mas thn exoyn afairesei ayth thn idiothta diaforoi!
# 17
στις 25/7/2003
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Από το "κάποια" κιλά....μέχρι τα 30 κιλά, είναι πολύυυυυυυυυυυυυ μεγάλη διαφορά..
Δεν νομίζω ότι θα με απασχολούσε το θέμα. Δεν κολλάω εκεί, όταν αναφερόμαστε στα μερικά...
Μερικά είναι κι αυτά που έχω πάρει κι εγώ, από αυτά που με γνώρισε ο σύντροφός μου..
Είχα πάρει όμως και 30 όταν ήμουν έγκυος κι ήταν η μόνη περίοδος, που εγώ με έβλεπα ελέφαντα κι εκείνος πανέμορφη...(τον πήγα σε γιατρό..δεν γινόταν αλλιώς!)
Θεωρώ ότι έχω μερικά κιλά παραπάνω. Αλλά ΔΕΝ με ενοχλεί. Αν ενοχλούσε το σύντροφό μου ίσως να έκανα μια προσπάθεια να τα χάσω για να του αρέσω. Αλλά μόνο για εκείνον. Όχι για μένα.
Αν ήμουν άλλος χαρακτήρας και με ενοχλούσαν θα τα έχανα. Μου αρέσω όπως είμαι ή όπως έγινα αν θέλετε...
Δεν γίνεται όλες να είμαστε στις διαστάσεις της Σίφερ...
Εξάλλου υπάρχουν και πολλοί άντρες που προτιμούν τις γυναίκες γεμάτες, με πιασίματα ή όπως θέλετε το λέτε...
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Απαντήσεις: 102
Παράθεση:
Originally posted by Natalia
Είχα πάρει όμως και 30 όταν ήμουν έγκυος κι ήταν η μόνη περίοδος, που εγώ με έβλεπα ελέφαντα κι εκείνος πανέμορφη...(τον πήγα σε γιατρό..δεν γινόταν αλλιώς!)
Ma kala, giati ton piges se giatro ton anthrwpo. Fusika kai se eblepe panemorfi asxeta me to ti pisteues esu gia ton eauto sou. Gnwrizontas se kala, iksere pos auto itan kati proswrino. Profanos tha iksere pos akoma kai kapoia "parapanisia" kila na epernes logw tis egumosinis, tha ta exanes meta afou den tha aresan oute esena. Opote pisteuw oti i antidrasi tou itane fusiologikotati!!
Akou ton pige se giatro!!

Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Παράθεση:
Originally posted by quite
Απόλυτο δίκιο και βέβαια σύμφωνη γνώμη απο μέρους μου. Και χωρίς να θέλω να διακωμοδήσω το άρθρο λέω τα εξής:
...είσαι τόσο ''παχουλή/ός'' που:
...η φωτογραφία σου θα έπεφτε από τον τοίχο.
...αν ζύγιζες δυό κιλά παραπάνω, θα έκανες ομαδική ασφάλεια.
...αγοράζεις ρούχα σε τρία μεγέθη: Εxtra large, Jumbo και Θεέ-μου-έρχεται-προς-εμάς.
...αν γυάλιζες τα παπούτσια σου θα έπρεπε να πιστέψεις τους άλλους γι αυτό.
...χρειάζεται να βάλεις έναν βομβητή στην κοιλιά σου για να προειδοποιείς τους άλλους ότι τους πλησιάζεις.
...η πιό πρόσφατη φωτογραφία σου είναι αεροφωτογραφία.
...οι ελέφαντες στο ζωολογικό κήπο, σου πετούσαν τις καρύδες τους.
...όταν πήδηξες στον αέρα, σφήνωσες.
...χρειάζεται η Εθνική Οδός για να σιδερώσουν το παντελόνι σου.
...όταν κάνεις bungee jumping, γκρεμίζεις και την γέφυρα μαζί σου.
Ετσι για τόνωση του ηθικού βρέ αδερφέ !!!!!

Ελευθερία είναι να πετάς ψηλά...
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Νέα Φιλαδέλφεια
Απαντήσεις: 63
Όπως και να'χει κάποια κιλά είναι κάπως σε μια σχέση...Το θέμα είναι όχι μόνο από τη μεριά του ανθρώπου που βλέπει το έτερον ήμισυ να παχαίνει,αλλά και από το ίδιο το άτομο που τα παίρνει!!Το πρόβλημα δεν είναι μόνο εξωτερική εμφάνιση,αλλά και υγείας,όσο πιο γρήγορα το καταλάβει κάποιος τόσο το καλύτερο(και δεν μιλάω για ειδικές περιπτώσεις όπως έγγυος κτλ)
Σαφέστατα μια τέτοια αλλαγή διαταράσσει την ρουτίνα της σχέσης,αλλά μέχρι εκεί...
Αυτός είμαι!
στα social media