Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

"Πήρα κάποια κιλά...Δεν με θέλεις πια;..."

Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123

Arxutas

# 41 στις 9/1/2012
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.191
'Aρεσαν+: 0%

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan

Παράθεση:
Originally posted by mavroskyknos1986
Σπουργιτάκι, έχω μια γνωστή η οποία μόνο κορμάρα δεν είναι. Για ακριβολογούμε, ειναι αρκετα παχιά. Κι όχι ιδιαίτερα όμορφη. Και όμως, εδω και 2 χρόνια, εχει μια παθιασμενη, συγκλονιστική σχέση με ενα παιδί που είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει:Ψηλός, Μελαχρινός, Απίστευτα μαυρα εκφραστικα Μάτια, Φανταστικό χαμόγελο, σώμα που σου κόβει την ανάσα.

Σε πληροφορώ ότι την κοιταει στα μάτια, δεν εχει ματια για καμία άλλη, και τη ζηλευει κι όλας!!

ΗΡΩΑΣ!
ΗΡΩΑΣ ο Νικοδημος!

,,,και να δεις και που το επαγγελμα του ειναι κασκαντερ.

Red_Alert

# 42 στις 9/1/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Αφού συνεχίζεις να του αρέσεις δεν έχεις κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Αυτό που προβληματίζει όμως είναι ότι μέσα σε λίγους μήνες πήρες 10 κιλά. Μήπως είναι οργανικό το πρόβλημα ή καθαρά ψυχολογικό; Προσπάθησε, αν το θέλεις, να τα χάσεις το συντομότερο δυνατόν γιατί όσο μένουν τα παραπανίσια κιλά τόσο πιο δύσκολα χάνονται!

Goitevmenos

# 43 στις 10/1/2012
author
Ανδρας / 47 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Πειραιάς
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 90
Να σε προσέχει για να σε έχει. Μάλλον υποσυνείδητα χωρίς να το σκέφτεται, θέλει να πάει κάπου αλλού. Εσύ μην υπονομεύεις τη θέση σου. Χάσε τα και γίνε πιο όμορφη, ειδικά άμα αρχίσει πραγματικά να κοιτά αλλού.

morgoth

# 44 στις 10/1/2012
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 3.461
αν καποιος δεν εχει προβλημα υγειας, η διαδικασια να χασεις κιλα δεν ειναι δυσκολη.

απλά θέλει πειθαρχια και ισως να κοπουν κακες διατροφικες συνηθειες. σε συνδυασμο με ασκηση, πχ ενα γυμναστηριο, τα αποτελεσματα θα ναι θεαματικα.

Dardana

# 45 στις 10/1/2012
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
τι να πει κι ο Δαρδανος. και ηρωας, και κασκαντερ.
του δωσαμε ομως προικα ενα διοροφο και 10 στρεμματα ποτιστικά.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

# 46 στις 10/1/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
ΗΡΩΑΣ!
ΗΡΩΑΣ ο Νικοδημος!

,,,και να δεις και που το επαγγελμα του ειναι κασκαντερ.

valerie

# 47 στις 10/1/2012
author
Γυναίκα / 45 / Ελεύθερη
Ν. Πέλλας / Γιαννιτσά
Θέματα: 20
Απαντήσεις: 16.632

Παράθεση:
Originally posted by MsSpourgitaki
Δεν παραλείπει όμως να μου τονίζει πόσο καλίγραμμες είναι κάτι σανίδες που βλέπουμε στην τηλεόραση, πως τον κυνηγάνε κάτι σούπερ γκομενάκια, και πόσο πιο κούκλα θα ήμουν αν έχανα 15 κιλά.

Ρε σπουργιτάκι... Ελεος...
Άστον τότε να πάει να πιάσει τα σούπερ γκομενάκια που τον κυνηγάνε...
Και επίσης να του πεις, όταν χάσεις την μπακα σου, τότε θα χασω και εγώ τα κιλά μου!!
Αι σιχτίρ πια με τον κάθε κομπλεξικό που κοιτάει τους άλλους και δεν βλέπει τα χάλια του!!
Το να υπόσχεσαι να μην κάνεις κάτι, είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να σου έρθει μια τρελή επιθυμία να το κάνεις!!

somebody961

# 48 στις 10/1/2012
author
Ανδρας / 62 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 100
Απαντήσεις: 12.017
Αει σιχτίρ πια που η πάσα μία δε κοιτάει να χάσει τo βοδινό της εαυτό και βρίσκει δικαιολογία τα δικά μου ..γραμμάρια!

Πλάκα σου κάνω Val!

Το ζητούμενο είναι να μην έχουμε κιλά ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΑ!
Αν μετά δούμε ότι έχει ο άλλος και δε μας ακολουθεί και δε κοιτάει να τα χάσει, τότε, έχοντας χάσει εμείς τα δικά μας ο ..ανταγωνισμός αυξάνεται!
Ας πρόσεχε λέμε και bye bye darling.
Έει, πού πας; Είναι γκρεμός εκεί! Ε, τότε καλά πάω.

Dardana

# 49 στις 10/1/2012
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651
ενταξει παιδια, συμφωνω οτι αν σε γνωριζει κι εισαι μοντελακι και μετα απο λιγο καιρο γινεσαι βοδι, λογικο ειναι να τον χαλασει. εγω, για να πω την αμαρτια μου, εχω παρει παααρα πολλα κιλα απ' οταν γνωριστηκαμε με τον συμβιο. εχει παρει κι εκεινος επισης. δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαζομαστε με αυτο, αλλά δεν μας εχει χαλασει κιολας. ειδικα εγω το παραξηλωσα και πλεον χαλιεμαι μονη μου!
αλλά δε χρειαζεται κι ο άλλος να φτασει +50 κιλα για να του/ης πει ο δικος/η του/ης οτι δεν τον/ην ευχαριστει πλεον το θεαμα. υπαρχει παντα ενας τροπος να το πεις ωστε να μη θιξεις, και αυτον τον τροπο τον ξερει ο καθενας μας που ξερει τον συντροφο του καλα. αν δεν ξερει πως να του το πει, μαλλον κατι δεν παει καλα στην επικοινωνια εκτος των αλλων.
επιπλεον, τι σημαινει "δεν εισαι οπως οταν σε γνωρισα"; δηλαδη τα ζευγαρια που ζουν μαζι 10, 20 , 50 χρονια, δε θα αλλαξουν; δε γερναει ο ανθρωπος; δεν ανοιγει, δεν πλαδαρευει, δεν σκανε ρυτιδες; μενουμε ομορφοι και ωραιοι οπως πριν 5, 10, 20 χρονια; αν τον ανθρωπο σου δεν τον βλεπεις απλα σαν "συσκευασια", νομιζω θα του συγχωρησεις καποια αλλαγη στην εμφανιση, ειδικα αν δεν εχει ο ιδιος ευθυνη γι αυτην, οπως ειναι το απλο αλλα αδυσωπητο περασμα του χρονου. και δεν ειναι για ολους απλο το να κρατιουνται σε φορμα, θελει εκτος απο διαθεση, και καλη ψυχολογια, και χρονο, και πολλες φορες χρηματα , πραγματα τα οποια μαλιστα ειναι μεταξυ τους αλληλενδετα ή επηρεαζονται το ενα απο το άλλο.
την περιπτωση οπου καποιος εχει καλα γονιδια και τελειο μεταβολισμο δεν τη συζηταμε ειναι σκετο λαχειο.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

papa-kitty

# 50 στις 10/1/2012
author
Γυναίκα / 41 / Σε διάσταση
Αλλη χώρα
Θέματα: 39
Απαντήσεις: 400
πρωτη φορα βλεπω σε ενα θεμα τοσους αντρες μαζεμενους!!! ουτε σε θεματα που λενε οι θεματοθετες οτι θελουν αντρικη απαντηση δεν απαντανε τοσοι!!!

λοιπον και εγω πηρα 6 κιλα και εχω ψιλοκλειστει σπιτι. το μωρο μου λεει οτι του αρεσει , αλλα ψιλιαζομαι επειδη ανεβασα 1 νουμερο σουτιεν το λεει..

# 51 στις 10/1/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
το να θες να εισαι με εναν ανθρωπο, υπαρχουν λογοι που σε ωθουν, καποιοι για το σεξ και μονο, καποιοι αλλοι για την παρεα και την συντροφικοτητα, για να αγαπας και να αγαπιεσαι, για την μοστρα, γιατι δεν αντεχεις την μοναξια, δεν αντεχεις την αγαμια, για τα συναισθηματα, απο ανασφαλεια και μονο καποιες φορες, για τον ερωτα, γιατι απλα ακους μεσα σου ενα σκετο πρεπει, απειρα τα κινητρα....

αυτα που εχει καποιος και σαν λογους για να αποφασισει να ναι με καποιον, αποκαλυπτουν και το τι βλεπει στον αλλον, τι αντλει απο το δουνε και λαβειν της σχεσης, τι τον καλυπτει, τι ειναι διατεθειμενος να προσφερει.

πχ καποιος που θα σε χωρισει για παραπανω κιλα προφανως αδυνατει να σε δει και να σε σεβαστει σαν προσωπικοτητα, σαν κατι στη ζωη του που αντλει και δινει συναισθηματα.

το γυναικειο εξιδανικευμενο προτυπο ολοι γνωριζουμε ποιο ειναι πχ, ειναι το εξω μονο ομως, αλλος καλυπτεται μονο με αυτο, δεν τον νοιαζει κατι αλλο, αλλος κοιταει και λιγο ποιο μεσα, αλλος μονο απ το μεσα βλεπει και το εξω το ιδιο ομορφο.

τα παραπανισια κιλα πρεπει να μας ανυσηχουν ως προς τον εαυτο μας και μονο, οχι για να προσαρμοστουμε στα γυρω ματια.

αν καποιος σε θελει μονο για το σωμα σου τα παραπανω κιλα που θα παρεις θα τον διωξουν, δεν τον ενοιαζε το μεσα σου ομως. δε χαιρεσαι που το εμαθες; αν λυπασαι κατσε να σου πετανε ψιχουλα. your choice!

# 52 στις 11/1/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
τα περιττα κιλα στον ανθρωπο, λογω μεγαλης καταναλωσης φαγητου, ειναι καταρχην κακη υγεια. κακη σωματικη υγεια, γιατι καταπονεις ολο το σωμα (καρδια, οστα, μυες κτλ) και κακη ψυχικη υγεια, για οοοοολες τις παρενεργιες στην κοινωνικη ζωη που επιφερουν. ειναι δειγμα αδυναμου χαρακτηρα και σε μερικες περιπτωσεις φτανει την κοιλιοδουλεια.
ποτε δε θα εβαζα μια πιτσα πανω απο την υγεια μου. ποτε να μη τη φαω. αν ειχα περιττα κιλα και στη μυτη να μου την κουνουσες να μυριζω το πεπερονι, ουτε που θα την αγγιζα.
ειλικρινα δε καταλαβαινω ολους αυτους κ αυτες που "δε μπορουν ν'αντισταθουν" στο σουβλακι, τα γλυκα κτλ.
θεωρω οτι δεν αγαπανε τον εαυτο τους αρκετα, αν φτανουν στο σημειο να ζουν μεσα σε ενα παραμορφωμενο σωμα, για μια φευγαλαια ευχαριστηση στον ουρανισκο. τι να πω...
οσον αφορα τις σχεσεις, δε ξερω πως θα αντιδρουσα αν αυτος που ημουν μαζι του μεταμορφωνοταν σιγα σιγα σε ελεφαντα.
θα επαιρνα δραστικα μετρα φανταζομαι κ θα προσπαθουσα να τον βοηθησω ωθωντας τον σ'ενα υγιες διαιοτολογιο κ σε ασκηση. αν εβλεπα ομως οτι με αγνοει επιδεικτικα κ βαζει τις γευστικες απολαυσεις του, πανω απο την υγεια του αλλα και πανω απο τη σεξουαλικη μας ευχαριστηση (για ναι, οσο κ αν χτυπιουνται μερικοι, η εικονα του μαμουθ με βρακι ειναι ντεκαβλε!) τοτε μαλλον θα αναθεωρουσα καποια πραγματα για τη σχεση...

mavroskyknos1986

# 53 στις 11/1/2012
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Πειραιάς) / Αγίος Ιωάννης Ρέντης
Απαντήσεις: 249

Παράθεση:
Originally posted by Arxutas

Παράθεση:

Παράθεση:
Ξέθαψα αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα γιατί με απασχολεί κι εμένα τελευταία. Ο σύντροφός σας σχολιάζει καθόλου το βάρος σας και το σώμα σας με αρνητικό τρόπο? Κι αν το κάνει πως το αντιμετωπίζετε?

Εγώ πήρα 10 κιλά εδώ και 6-7 μήνες, από τότε που γνώρισα το σύντροφό μου, και βλέπω ότι τον ενοχλεί πολύ. Κατά τα άλλα με "γουστάρει πολύ" κι είμαι η γυναίκα της ζωής του. Δεν παραλείπει όμως να μου τονίζει πόσο καλίγραμμες είναι κάτι σανίδες που βλέπουμε στην τηλεόραση, πως τον κυνηγάνε κάτι σούπερ γκομενάκια, και πόσο πιο κούκλα θα ήμουν αν έχανα 15 κιλά. Εγώ του λέω ότι με αποθαρρύνει με αυτά που λέει, και με κάνει να τρώω ακόμα πιο πολύ, αλλά δεν ακούει τίποτα. Φαύλος κύκλος. Υπόψην ότι κι εκείνος δεν είναι και κανένα μοντέλο, έχει τα παχάκια του, κι αυτό με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο για το θράσος του.

Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά? Μπορεί κάποια παραπανίσια κιλά να επηρεάσουν τη σχέση?

Σπουργιτάκι, έχω μια γνωστή η οποία μόνο κορμάρα δεν είναι. Για ακριβολογούμε, ειναι αρκετα παχιά. Κι όχι ιδιαίτερα όμορφη. Και όμως, εδω και 2 χρόνια, εχει μια παθιασμενη, συγκλονιστική σχέση με ενα παιδί που είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει:Ψηλός, Μελαχρινός, Απίστευτα μαυρα εκφραστικα Μάτια, Φανταστικό χαμόγελο, σώμα που σου κόβει την ανάσα.

Σε πληροφορώ ότι την κοιταει στα μάτια, δεν εχει ματια για καμία άλλη, και τη ζηλευει κι όλας!!

Το μυστικό της? Η ΑΥΤΙΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!

Δεν ηταν πάντα παχια. Τα κιλα τα πηρε μεσα στη σχεση! Ποτε όμως δεν ανησυχησε μήπως το αγόρι της κοιτάξει άλλες γυναίκες! Ειναι πολύ κοινωνική, χαμογελαστη και δημοφιλής! Χαιρεταει όλο τον κόσμο, κι όλοι τη λατρευουν

Δεν έχει κάποια μαγική συνταγή, ούτε γενννηθηκε με ιδιαίτερο χάρισμα: Απλώς ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!!

Κι όλοι οι άλλοι, πιστεύουν σε εκείνη

Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το παραδειγμά της όλες μας, και δε θα χάσουμε!!!!!!!

O δράκος στο παραμύθι που είναι;

O δράκος στην όλη υπόθεση είσαι εσύ. Παπαχρόνης για την ακρίβεια

mavroskyknos1986

# 54 στις 11/1/2012
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση

Παράθεση:
Originally posted by valerie

Παράθεση:
Δεν παραλείπει όμως να μου τονίζει πόσο καλίγραμμες είναι κάτι σανίδες που βλέπουμε στην τηλεόραση, πως τον κυνηγάνε κάτι σούπερ γκομενάκια, και πόσο πιο κούκλα θα ήμουν αν έχανα 15 κιλά.

Ρε σπουργιτάκι... Ελεος...
Άστον τότε να πάει να πιάσει τα σούπερ γκομενάκια που τον κυνηγάνε...
Και επίσης να του πεις, όταν χάσεις την μπακα σου, τότε θα χασω και εγώ τα κιλά μου!!
Αι σιχτίρ πια με τον κάθε κομπλεξικό που κοιτάει τους άλλους και δεν βλέπει τα χάλια του!!

Σωστήηηηηηηη!!!!!!

Arxutas

# 55 στις 11/1/2012
author
Ανδρας / 42 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Μαρούσι
Θέματα: 1
Απαντήσεις: 1.191

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:
Ξέθαψα αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα γιατί με απασχολεί κι εμένα τελευταία. Ο σύντροφός σας σχολιάζει καθόλου το βάρος σας και το σώμα σας με αρνητικό τρόπο? Κι αν το κάνει πως το αντιμετωπίζετε?

Εγώ πήρα 10 κιλά εδώ και 6-7 μήνες, από τότε που γνώρισα το σύντροφό μου, και βλέπω ότι τον ενοχλεί πολύ. Κατά τα άλλα με "γουστάρει πολύ" κι είμαι η γυναίκα της ζωής του. Δεν παραλείπει όμως να μου τονίζει πόσο καλίγραμμες είναι κάτι σανίδες που βλέπουμε στην τηλεόραση, πως τον κυνηγάνε κάτι σούπερ γκομενάκια, και πόσο πιο κούκλα θα ήμουν αν έχανα 15 κιλά. Εγώ του λέω ότι με αποθαρρύνει με αυτά που λέει, και με κάνει να τρώω ακόμα πιο πολύ, αλλά δεν ακούει τίποτα. Φαύλος κύκλος. Υπόψην ότι κι εκείνος δεν είναι και κανένα μοντέλο, έχει τα παχάκια του, κι αυτό με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο για το θράσος του.

Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά? Μπορεί κάποια παραπανίσια κιλά να επηρεάσουν τη σχέση?

Δεν ηταν πάντα παχια. Τα κιλα τα πηρε μεσα στη σχεση! Ποτε όμως δεν ανησυχησε μήπως το αγόρι της κοιτάξει άλλες γυναίκες! Ειναι πολύ κοινωνική, χαμογελαστη και δημοφιλής! Χαιρεταει όλο τον κόσμο, κι όλοι τη λατρευουν

Δεν έχει κάποια μαγική συνταγή, ούτε γενννηθηκε με ιδιαίτερο χάρισμα: Απλώς ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!!

Καλως το 2ο προφιλ της θαυμαστριας μου Jean, που σαι εσυ, χαθηκες γλυκια μου!

mavroskyknos1986

# 56 στις 12/1/2012
author
Γυναίκα / 37 / Σε σχέση

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Παράθεση:

Καλως το 2ο προφιλ της θαυμαστριας μου Jean, που σαι εσυ, χαθηκες γλυκια μου!

Ααααααα .... τώρα μπήκα στο νόημα!

Η Jean Harlow είναι που σου έχει πάρει τα μυαλά, και τη φαντασιώνεσαι παντού?

Πολύ το φχαριστιέμαι

# 57 στις 12/1/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Ααααααα .... τώρα μπήκα στο νόημα!

Η Jean Harlow είναι που σου έχει πάρει τα μυαλά, και τη φαντασιώνεσαι παντού?

Πολύ το φχαριστιέμαι

εγω δε τον θελω!
ειναι αγροικος.

# 58 στις 12/1/2012
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
τα περιττα κιλα στον ανθρωπο, λογω μεγαλης καταναλωσης φαγητου, ειναι καταρχην κακη υγεια. κακη σωματικη υγεια, γιατι καταπονεις ολο το σωμα (καρδια, οστα, μυες κτλ) και κακη ψυχικη υγεια, για οοοοολες τις παρενεργιες στην κοινωνικη ζωη που επιφερουν. ειναι δειγμα αδυναμου χαρακτηρα και σε μερικες περιπτωσεις φτανει την κοιλιοδουλεια.
ποτε δε θα εβαζα μια πιτσα πανω απο την υγεια μου. ποτε να μη τη φαω. αν ειχα περιττα κιλα και στη μυτη να μου την κουνουσες να μυριζω το πεπερονι, ουτε που θα την αγγιζα.
ειλικρινα δε καταλαβαινω ολους αυτους κ αυτες που "δε μπορουν ν'αντισταθουν" στο σουβλακι, τα γλυκα κτλ.
θεωρω οτι δεν αγαπανε τον εαυτο τους αρκετα, αν φτανουν στο σημειο να ζουν μεσα σε ενα παραμορφωμενο σωμα, για μια φευγαλαια ευχαριστηση στον ουρανισκο. τι να πω...

Αυτά λεω κι εγώ!
Μετα χτυπάω 3 σουβλάκια...
...και μετά τα ξαναλέω!!
ΥΓ. Το "Μαμουθ με βρακί" ηταν θεικο!
Επιλέξτε σελίδα: (1-3)
Σελίδες 123
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.

lastpost