Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
Παράθεση:
Originally posted by mavroskyknos1986
Σπουργιτάκι, έχω μια γνωστή η οποία μόνο κορμάρα δεν είναι. Για ακριβολογούμε, ειναι αρκετα παχιά. Κι όχι ιδιαίτερα όμορφη. Και όμως, εδω και 2 χρόνια, εχει μια παθιασμενη, συγκλονιστική σχέση με ενα παιδί που είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει:Ψηλός, Μελαχρινός, Απίστευτα μαυρα εκφραστικα Μάτια, Φανταστικό χαμόγελο, σώμα που σου κόβει την ανάσα.
Σε πληροφορώ ότι την κοιταει στα μάτια, δεν εχει ματια για καμία άλλη, και τη ζηλευει κι όλας!!
ΗΡΩΑΣ!
ΗΡΩΑΣ ο Νικοδημος!
,,,και να δεις και που το επαγγελμα του ειναι κασκαντερ.
Παράθεση:
Originally posted by Ran_Tan_Plan
ΗΡΩΑΣ!
ΗΡΩΑΣ ο Νικοδημος!
,,,και να δεις και που το επαγγελμα του ειναι κασκαντερ.
Παράθεση:
Originally posted by MsSpourgitaki
Δεν παραλείπει όμως να μου τονίζει πόσο καλίγραμμες είναι κάτι σανίδες που βλέπουμε στην τηλεόραση, πως τον κυνηγάνε κάτι σούπερ γκομενάκια, και πόσο πιο κούκλα θα ήμουν αν έχανα 15 κιλά.
Παράθεση:
Originally posted by Arxutas
Παράθεση:
Παράθεση:
Ξέθαψα αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα γιατί με απασχολεί κι εμένα τελευταία. Ο σύντροφός σας σχολιάζει καθόλου το βάρος σας και το σώμα σας με αρνητικό τρόπο? Κι αν το κάνει πως το αντιμετωπίζετε?
Εγώ πήρα 10 κιλά εδώ και 6-7 μήνες, από τότε που γνώρισα το σύντροφό μου, και βλέπω ότι τον ενοχλεί πολύ. Κατά τα άλλα με "γουστάρει πολύ" κι είμαι η γυναίκα της ζωής του. Δεν παραλείπει όμως να μου τονίζει πόσο καλίγραμμες είναι κάτι σανίδες που βλέπουμε στην τηλεόραση, πως τον κυνηγάνε κάτι σούπερ γκομενάκια, και πόσο πιο κούκλα θα ήμουν αν έχανα 15 κιλά. Εγώ του λέω ότι με αποθαρρύνει με αυτά που λέει, και με κάνει να τρώω ακόμα πιο πολύ, αλλά δεν ακούει τίποτα. Φαύλος κύκλος.Υπόψην ότι κι εκείνος δεν είναι και κανένα μοντέλο, έχει τα παχάκια του, κι αυτό με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο για το θράσος του.
Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά? Μπορεί κάποια παραπανίσια κιλά να επηρεάσουν τη σχέση?
Σπουργιτάκι, έχω μια γνωστή η οποία μόνο κορμάρα δεν είναι. Για ακριβολογούμε, ειναι αρκετα παχιά. Κι όχι ιδιαίτερα όμορφη. Και όμως, εδω και 2 χρόνια, εχει μια παθιασμενη, συγκλονιστική σχέση με ενα παιδί που είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει:Ψηλός, Μελαχρινός, Απίστευτα μαυρα εκφραστικα Μάτια, Φανταστικό χαμόγελο, σώμα που σου κόβει την ανάσα.
Σε πληροφορώ ότι την κοιταει στα μάτια, δεν εχει ματια για καμία άλλη, και τη ζηλευει κι όλας!!
Το μυστικό της? Η ΑΥΤΙΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ηταν πάντα παχια. Τα κιλα τα πηρε μεσα στη σχεση! Ποτε όμως δεν ανησυχησε μήπως το αγόρι της κοιτάξει άλλες γυναίκες! Ειναι πολύ κοινωνική, χαμογελαστη και δημοφιλής! Χαιρεταει όλο τον κόσμο, κι όλοι τη λατρευουν
Δεν έχει κάποια μαγική συνταγή, ούτε γενννηθηκε με ιδιαίτερο χάρισμα: Απλώς ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!!
Κι όλοι οι άλλοι, πιστεύουν σε εκείνη
Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το παραδειγμά της όλες μας, και δε θα χάσουμε!!!!!!!![]()
O δράκος στο παραμύθι που είναι;
![]()
Παράθεση:
Originally posted by valerie
Παράθεση:
Δεν παραλείπει όμως να μου τονίζει πόσο καλίγραμμες είναι κάτι σανίδες που βλέπουμε στην τηλεόραση, πως τον κυνηγάνε κάτι σούπερ γκομενάκια, και πόσο πιο κούκλα θα ήμουν αν έχανα 15 κιλά.
Ρε σπουργιτάκι... Ελεος...
Άστον τότε να πάει να πιάσει τα σούπερ γκομενάκια που τον κυνηγάνε...
Και επίσης να του πεις, όταν χάσεις την μπακα σου, τότε θα χασω και εγώ τα κιλά μου!!
Αι σιχτίρ πια με τον κάθε κομπλεξικό που κοιτάει τους άλλους και δεν βλέπει τα χάλια του!!
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Ξέθαψα αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα γιατί με απασχολεί κι εμένα τελευταία. Ο σύντροφός σας σχολιάζει καθόλου το βάρος σας και το σώμα σας με αρνητικό τρόπο? Κι αν το κάνει πως το αντιμετωπίζετε?
Εγώ πήρα 10 κιλά εδώ και 6-7 μήνες, από τότε που γνώρισα το σύντροφό μου, και βλέπω ότι τον ενοχλεί πολύ. Κατά τα άλλα με "γουστάρει πολύ" κι είμαι η γυναίκα της ζωής του. Δεν παραλείπει όμως να μου τονίζει πόσο καλίγραμμες είναι κάτι σανίδες που βλέπουμε στην τηλεόραση, πως τον κυνηγάνε κάτι σούπερ γκομενάκια, και πόσο πιο κούκλα θα ήμουν αν έχανα 15 κιλά. Εγώ του λέω ότι με αποθαρρύνει με αυτά που λέει, και με κάνει να τρώω ακόμα πιο πολύ, αλλά δεν ακούει τίποτα. Φαύλος κύκλος.Υπόψην ότι κι εκείνος δεν είναι και κανένα μοντέλο, έχει τα παχάκια του, κι αυτό με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο για το θράσος του.
Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά? Μπορεί κάποια παραπανίσια κιλά να επηρεάσουν τη σχέση?
Δεν ηταν πάντα παχια. Τα κιλα τα πηρε μεσα στη σχεση! Ποτε όμως δεν ανησυχησε μήπως το αγόρι της κοιτάξει άλλες γυναίκες! Ειναι πολύ κοινωνική, χαμογελαστη και δημοφιλής! Χαιρεταει όλο τον κόσμο, κι όλοι τη λατρευουν
Δεν έχει κάποια μαγική συνταγή, ούτε γενννηθηκε με ιδιαίτερο χάρισμα: Απλώς ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!!
Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το παραδειγμά της όλες μας, και δε θα χάσουμε!!!!!!!![]()
![]()
O δράκος στην όλη υπόθεση είσαι εσύ. Παπαχρόνης για την ακρίβεια![]()
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
![]()
O δράκος στην όλη υπόθεση είσαι εσύ. Παπαχρόνης για την ακρίβεια![]()
Καλως το 2ο προφιλ της θαυμαστριας μου Jean, που σαι εσυ, χαθηκες γλυκια μου!
Παράθεση:
Ααααααα .... τώρα μπήκα στο νόημα!
Η Jean Harlow είναι που σου έχει πάρει τα μυαλά, και τη φαντασιώνεσαι παντού?
Πολύ το φχαριστιέμαι
Παράθεση:
Originally posted by JeanHarlow
τα περιττα κιλα στον ανθρωπο, λογω μεγαλης καταναλωσης φαγητου, ειναι καταρχην κακη υγεια. κακη σωματικη υγεια, γιατι καταπονεις ολο το σωμα (καρδια, οστα, μυες κτλ) και κακη ψυχικη υγεια, για οοοοολες τις παρενεργιες στην κοινωνικη ζωη που επιφερουν. ειναι δειγμα αδυναμου χαρακτηρα και σε μερικες περιπτωσεις φτανει την κοιλιοδουλεια.
ποτε δε θα εβαζα μια πιτσα πανω απο την υγεια μου. ποτε να μη τη φαω. αν ειχα περιττα κιλα και στη μυτη να μου την κουνουσες να μυριζω το πεπερονι, ουτε που θα την αγγιζα.
ειλικρινα δε καταλαβαινω ολους αυτους κ αυτες που "δε μπορουν ν'αντισταθουν" στο σουβλακι, τα γλυκα κτλ.
θεωρω οτι δεν αγαπανε τον εαυτο τους αρκετα, αν φτανουν στο σημειο να ζουν μεσα σε ενα παραμορφωμενο σωμα, για μια φευγαλαια ευχαριστηση στον ουρανισκο. τι να πω...
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media