Παράθεση:
Originally posted by MsSpourgitaki
Εγώ πήρα 10 κιλά εδώ και 6-7 μήνες, από τότε που γνώρισα το σύντροφό μου, και βλέπω ότι τον ενοχλεί πολύ. Κατά τα άλλα με "γουστάρει πολύ" κι είμαι η γυναίκα της ζωής του. Δεν παραλείπει όμως να μου τονίζει πόσο καλίγραμμες είναι κάτι σανίδες που βλέπουμε στην τηλεόραση, πως τον κυνηγάνε κάτι σούπερ γκομενάκια, και πόσο πιο κούκλα θα ήμουν αν έχανα 15 κιλά. Εγώ του λέω ότι με αποθαρρύνει με αυτά που λέει, και με κάνει να τρώω ακόμα πιο πολύ, αλλά δεν ακούει τίποτα. Φαύλος κύκλος.Υπόψην ότι κι εκείνος δεν είναι και κανένα μοντέλο, έχει τα παχάκια του, κι αυτό με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο για το θράσος του.
Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά? Μπορεί κάποια παραπανίσια κιλά να επηρεάσουν τη σχέση?
Παράθεση:
Originally posted by periplanwmenos
Παιδιά δυστύχως ή ευτυχώς τα πρότυπα πλέον είναι τα γυμνασμένα σώματα σαν κι αυτά που δείχνει η τηλεόραση. Κακά τα ψέμματα σε όλους αρέσει ένα καλίγραμμο σώμα (όσο το δυνατόν φυσικά) αλλά δεν νομίζω οτι είναι και το απόλυτο κριτήριο σχέσης. Ίσα ίσα μερικές φορές κάποιες "ατέλειες" κάνουν κάποια άτομα πιο ελκυστικά! Όλοι μας κοιτάμε πρώτα την εμφάνιση του άλλου και μετά αν μας συγκινεί αισθητικά ο άλλος τότε προχωράμε παρακάτω, αλλιώς τίποτα... Δεν νομίζω να λέω κάτι παράλογο.
Μου έχει τύχει να μου αρέσει κοπέλα στο παρελθόν που ήταν πιο πολλά κιλά απο μένα και ΟΛΟΙ οι φίλοι μου (εκτός απο έναν) έπεσαν να με φάνε!!!! Μα καλά είσαι στραβός? Μα καλά είσαι μ*****ς? Μα δεν κοιτάς τα χάλια της? κι άλλα συναφή!!!! Εγώ όμως σαν ξεροκέφαλο παιδάκι της μίλησα και... έφαγα χυλόπιτα!!!! Και ήμουν και για αρκετό καιρό κολημένος με την πάρτη της... Ίσως έπαιξε ρόλο και το γεγονος ότι έφευγα Αγγλία δεν ξέρω, αλλά δεν μας δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να μιλήσουμε απλά... Το θέμα πιστέυω πως είναι οτι πρέπει ο καθένας να είναι δέκτης του εαυτού του, τι είναι, το πως είναι κλπ. Αν δεν του αρέσει αυτό που βλέπει στον καθρεύτη, τότε μαγκιά του να παει και γυμναστήρια, να αρχίσει και δίαιτες και ινστιτούτα αισθητικής και ξέρω γω τι!! Κι εγώ μαζί του!! ΑΛΛΑ το να θέλουμε να αλλάξουμε την εμφάνιση μας για να αρέσουμε σε κάποιον τρίτο το θεωρώ πολύ ηλίθιο!! Είμαστε ο ευατός μας, αυτό που θέλουμε να είμαστε και σε όποιον αρέσουμε αλλά πρώτα απ'όλα πρέπει να αρέσουμε στον εαυτό μας!!! Αν κάνουμε δίαιτες και γυμναστικές και ξέρω γω τι για έναν τρίτο τότε το παιχνίδι έχει χαθεί!!! Μόλις ο οργανισμός μας επιστρέψει στον συνήθη μεταβολισμό του, επειδή για κάποιον λόγο δεν μπορούμε να πηγαίνουμε γυμναστήριο ή να κάνουμε διτροφή, τότε τα κιλά θα επανέλθουν και ο άλλος που είναι πλάι μας τι θα κάνει? Θα κάτσει μαζί μας? Αν ναι ξέρει να κοιτάει στο βάθος των ανθρώπων αν όχι (που συνήθως έτσι γίνεται)... θα πληγωθούμε αρκετά....
Είμαι και υπερ της σωστής διατροφής, και υπερ της γυμναστικής αλλά υπάρχουν σωματότυποι και σωματότυποι. Άλλοι ανταποκρίνονται άμεσα στην γυμναστική κι άλλοι θέλουν πολλή δουλειά. Παλαιότερα είχα περιττά κιλά κι έκανα εντατική γυμναστική και κολύμπι και μπορώ να πω οτι έφτιαξε το σώμα μου, όμως δεν σταματάει εκεί, χρειάζεται συνεχής κίνηση και σωστή διατροφή για να διατηρήσεις τα κεκτημένα, κάτι που δεν καταφέρνουμε πάντα λόγω επαγγέλματικών ή άλλων υποχρεώσεων μας.
Δηλ. αν ο άνθρωπος μας πάρει κάποια κιλά παραπάνω παύει να είναι αυτό που ήταν για εμάς? Όταν αγαπάς τον άλλο δεν τον αφήνεις αν πάρει κάποια κιλά αλλά... αρχίζετε παρέα διαιτούλα ή γυμναστήριο. Πάντα έλεγα στις κοπέλες μου "Αν θες να χάσεις κιλά για την πάρτη σου, να κοιτάς τον πισινό σου στον καθρεύτη και να γουστάρεις με αυτό που βλέπεις ΟΚ. Αν το κάνεις για μένα είσαι ηλίθια!!!". Αυτά τα ολίγα απο μένα
![]()
Παράθεση:
Ξέθαψα αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα γιατί με απασχολεί κι εμένα τελευταία. Ο σύντροφός σας σχολιάζει καθόλου το βάρος σας και το σώμα σας με αρνητικό τρόπο? Κι αν το κάνει πως το αντιμετωπίζετε?
Εγώ πήρα 10 κιλά εδώ και 6-7 μήνες, από τότε που γνώρισα το σύντροφό μου, και βλέπω ότι τον ενοχλεί πολύ. Κατά τα άλλα με "γουστάρει πολύ" κι είμαι η γυναίκα της ζωής του. Δεν παραλείπει όμως να μου τονίζει πόσο καλίγραμμες είναι κάτι σανίδες που βλέπουμε στην τηλεόραση, πως τον κυνηγάνε κάτι σούπερ γκομενάκια, και πόσο πιο κούκλα θα ήμουν αν έχανα 15 κιλά. Εγώ του λέω ότι με αποθαρρύνει με αυτά που λέει, και με κάνει να τρώω ακόμα πιο πολύ, αλλά δεν ακούει τίποτα. Φαύλος κύκλος.Υπόψην ότι κι εκείνος δεν είναι και κανένα μοντέλο, έχει τα παχάκια του, κι αυτό με εκνευρίζει ακόμα περισσότερο για το θράσος του.
Εσείς τι γνώμη έχετε για όλα αυτά? Μπορεί κάποια παραπανίσια κιλά να επηρεάσουν τη σχέση?
Παράθεση:
Originally posted by mavroskyknos1986
Παράθεση:
Ξέθαψα αυτό το πολύ ενδιαφέρον θέμα γιατί με απασχολεί κι εμένα τελευταία. Ο σύντροφός σας σχολιάζει καθόλου το βάρος σας και το σώμα σας με αρνητικό τρόπο? Κι αν το κάνει πως το αντιμετωπίζετε?
Σπουργιτάκι, έχω μια γνωστή η οποία μόνο κορμάρα δεν είναι. Για ακριβολογούμε, ειναι αρκετα παχιά. Κι όχι ιδιαίτερα όμορφη. Και όμως, εδω και 2 χρόνια, εχει μια παθιασμενη, συγκλονιστική σχέση με ενα παιδί που είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει:Ψηλός, Μελαχρινός, Απίστευτα μαυρα εκφραστικα Μάτια, Φανταστικό χαμόγελο, σώμα που σου κόβει την ανάσα.
Σε πληροφορώ ότι την κοιταει στα μάτια, δεν εχει ματια για καμία άλλη, και τη ζηλευει κι όλας!!
Το μυστικό της? Η ΑΥΤΙΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΤΗΣ!!!!!!!!!!!!!!
Δεν ηταν πάντα παχια. Τα κιλα τα πηρε μεσα στη σχεση! Ποτε όμως δεν ανησυχησε μήπως το αγόρι της κοιτάξει άλλες γυναίκες! Ειναι πολύ κοινωνική, χαμογελαστη και δημοφιλής! Χαιρεταει όλο τον κόσμο, κι όλοι τη λατρευουν
Δεν έχει κάποια μαγική συνταγή, ούτε γενννηθηκε με ιδιαίτερο χάρισμα: Απλώς ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!!
Κι όλοι οι άλλοι, πιστεύουν σε εκείνη
Ας ακολουθήσουμε λοιπόν το παραδειγμά της όλες μας, και δε θα χάσουμε!!!!!!!![]()
Παράθεση:
Originally posted by mavroskyknos1986
Σπουργιτάκι, έχω μια γνωστή η οποία μόνο κορμάρα δεν είναι. Για ακριβολογούμε, ειναι αρκετα παχιά. Κι όχι ιδιαίτερα όμορφη. Και όμως, εδω και 2 χρόνια, εχει μια παθιασμενη, συγκλονιστική σχέση με ενα παιδί που είναι ένας από τους ωραιότερους άντρες που έχω δει:Ψηλός, Μελαχρινός, Απίστευτα μαυρα εκφραστικα Μάτια, Φανταστικό χαμόγελο, σώμα που σου κόβει την ανάσα.
Σε πληροφορώ ότι την κοιταει στα μάτια, δεν εχει ματια για καμία άλλη, και τη ζηλευει κι όλας!!
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media