Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

Ο Κριός στο διαδίκτυο!

Σελίδα : 1

blur_28

# 1 στις 16/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος
Ν. Αττικής (Ανατολική) / Αρτέμιδα
Θέματα: 21
Απαντήσεις: 197
'Aρεσαν+: 0%

Ο Κριός στο διαδίκτυο!

Σε κάποιο άλλο Club γνωριμιών, παρατήρησα κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση!

Υπήρχε μια κατηγορία στατιστικών στοιχείων. Κατανομή των μελών με την περιοχή, και.....το ζώδιό τους!

Σε σύνολο εγγεγραμένων μελών 22335, τα ζώδια κατανέμονταν όπως λογικά αναμενόταν στα ίδια επίπεδα, γύρω στο 3%. Μεγαλύτερο του Καρκίνου με 3,85% και μικρότερο του Τοξότη με 3,22%.

Όλα εκτός από ένα! Του ΚΡΙΟΥ με.....7,03%!!!!

Απίστευτο! Σχεδόν 4 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά και αυτό σε τυχαίο δείγμα 22335 ανθρώπων!

Πως εξηγείται; Μαθηματικά.....είναι απίθανο! Ζωδιακά επίσης, αν και δεν είμαι ειδικός, το αποκλείω! Μήπως πρέπει να σκεφτούμε ότι επειδή το σύμβολο του Κριού είναι και σύμβολο σατανιστών.....κάτι παίζει προς τα εκεί;

Σατανιστικές ομάδες που δρουν στο διαδίκτυο, και δηλώνουν ως ζώδιο το σύμβολο του αρχαγγέλου τους;

Μήπως συμβαίνει κάτι ανάλογο στο.....sxeseis.gr;

Αν υποθέσουμε ότι όντως είναι έτσι, τότε αυτή η ομάδα ανθρώπων είναι κοντά στο 3%! Δηλαδή....άλλο ένα ζώδιο! Ή αλλιώς....ένας στους 13 εδώ στο διαδίκτυο, είναι σατανιστής!

Μήπως τα παραλέω; Υπάρχει κανείς που μπορεί να το εξηγήσει, λογικά;

ste76

# 2 στις 16/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 175
blur τι χαπια παιρνεις;

σοβαρα τωρα, η εξηγηση ειναι απολυτα λογικη αν και μονος σου την απερριψες...μαθηματικα ΔΕΝ ειναι αδυνατον. Εφοσον το δειγμα ειναι τυχαιο, μπορει και να συμβει αυτο. Μαλιστα ακριβως λογω του τυχαιου (random) δεν θα μου εκανε εντυπωση αν και οι 22335 ητανε Κριοι στο ζωδιο η' οποιο αλλο θελεις....αυτο σημαινει στα μαθηματικα τυχαιο.

(μαθηματικος μπορει να μην ειμαι αλλα κατι η κρυπτογραφια κατι το random number generation, ειδα και διαβασα αρκετα τετοια )

blur_28

# 3 στις 16/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by ste76
blur τι χαπια παιρνεις;

σοβαρα τωρα, η εξηγηση ειναι απολυτα λογικη αν και μονος σου την απερριψες...μαθηματικα ΔΕΝ ειναι αδυνατον. Εφοσον το δειγμα ειναι τυχαιο, μπορει και να συμβει αυτο. Μαλιστα ακριβως λογω του τυχαιου (random) δεν θα μου εκανε εντυπωση αν και οι 22335 ητανε Κριοι στο ζωδιο η' οποιο αλλο θελεις....αυτο σημαινει στα μαθηματικα τυχαιο.

(μαθηματικος μπορει να μην ειμαι αλλα κατι η κρυπτογραφια κατι το random number generation, ειδα και διαβασα αρκετα τετοια )

Ρε συ ste76...., με δουλεύεις τώρα; Μ'αρέσει που μιλάς για χάπια!

Τίποτα δεν είναι αδύνατο....είναι ΑΠΙΘΑΝΟ!!!!!

Η πιθανότητα να έχεις ΔΙΠΛΑΣΙΑ ποσοστιαία διαφορά σε ΜΙΑ μόνο κατηγορία απ'τις 12, σε ένα δείγμα ευρύ όπως 22335 ανθρώπων, είναι κάτω του 0.00xxxx!

Είναι σαν να μου λες ότι η εντροπία του σύμπαντος μειώνεται.....!

Κάποιο λάκο έχει η φάβα!

dancer

# 4 στις 16/7/2003
author
Γυναίκα / 53 / Ελεύθερη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 27
Απαντήσεις: 345

υπαρχει εξηγηση

Oi krioi einai genhmenoi ton aprilio -mhna me eksarsh stis genhseis - (einai ta paidia pou pianontai to kalokairi - diakopes klp)
Opote einai perissoteroi apo ta alla zwdia.

Me thn idia akrivws logikh einai kai prwtoi sta pososta (estw kai me afth th diafora) oi karkinoi - genhmenoi ton ioulio (ta paidia pou pianontai stis prwtes kryes nyxtes tou xeimwna otan arxizei to 'kleisimo' sto spiti)

Fantazomai oti oi ixtheis kai oi didimoi prepei na einai oi amesws epomenoi sta pososta..
τελικα ειναι ωραιο να εισαι ο εαυτός μου...

blur_28

# 5 στις 16/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος

Άλλες εξηγήσεις...

Παράθεση:
Originally posted by dancer
Oi krioi einai genhmenoi ton aprilio -mhna me eksarsh stis genhseis - (einai ta paidia pou pianontai to kalokairi - diakopes klp)
Opote einai perissoteroi apo ta alla zwdia.

Me thn idia akrivws logikh einai kai prwtoi sta pososta (estw kai me afth th diafora) oi karkinoi - genhmenoi ton ioulio (ta paidia pou pianontai stis prwtes kryes nyxtes tou xeimwna otan arxizei to 'kleisimo' sto spiti)

Fantazomai oti oi ixtheis kai oi didimoi prepei na einai oi amesws epomenoi sta pososta..

Αυτή την εξήγηση την σκέφτηκα κι εγώ, αλλά δεν ήθελα να την πω αμέσως.....

Πάλι όμως δεν δικαιολογεί τόση μεγάλη διαφορά! Θα πρέπει λογικά οι Κριοί να είναι παραπάνω από διπλάσιοι σ'αυτή τη χώρα! Μάλλον λίγο τραβηγμένο! Όσο για τους Ιχθύες....έπεσες έξω. Είναι αμέσως δεύτεροι λιγότεροι μετά τον Τοξότη!

Το παράλογο είναι ότι τα υπόλοιπα ζώδια έχουν ελάχιστες ποσοστιαίες διαφορές (0.xxx) και ξαφνικά τσουκ.....προβάλουν οι Κριοί διπλάσιοι! Δεν είναι δηλαδή κλιμακωτή η αύξηση, ούτε ξεχωρίζουν 2 ή 3 ζώδια απ'τα υπόλοιπα εκτός απ'τον Κριό!

Δεν είναι όμως μόνο οι σατανιστές, βάλε και τους διεστραμένους σατανόφιλους! Άραγε, γυναίκες....πόσα 'περίεργα' μηνύματα δέχεστε καθημερινά;

Η πιο 'λογική' ίσως εκδοχή είναι να υπάρχει ένα στερεότυπο ότι δήθεν οι Κριοί είναι τα πιο ερωτικά ζώδια! Αυτό οδηγεί πολλούς στο ψέμμα.....! Τι έχετε ακούσει εσείς;

Πάντως, δεν νομίζω τα Κριαράκια να αρέσκονται περισσότερο στα διαδικτυακά ραντεβού! Να ρωτήσουμε τη Λίτσα Πατέρα;

split

# 6 στις 16/7/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Θέματα: 57
Απαντήσεις: 1.437

Συνεχιστε παιδια...

Ελευθερα... Δεν το περνω καθολου... μα καθολου προσωπικα!!!
Γιατι να το παρω αλλωστε; Τι ειπατε;

Παράθεση:
Originally posted by moo693
Μήπως οι Κριοί... είναι πιό "μόνοι" απο τα άλλα ζώδια γιατί κάτι δεν πάει καλά με τον χαρακτήρα τους ή με τις αναζητήσεις τους;

Ναι... ειμαστε προβληματικοι... ενω ολοι οι αλλοι ειναι μια χαρα!!!

Παράθεση:
Originally posted by blur28
Και Σατανιστικές ομάδες που δρουν στο διαδίκτυο, και δηλώνουν ως ζώδιο το σύμβολο του αρχαγγέλου τους;

Ναιιιιι!!! Και σατανιστες!!!

Blur με απογοητευσες. Σε ηξερα για κυνικο... αλλα προσγειωμενο!!! Ας αφησουμε τις θεωριες της σχετικοτητας και του σατανισμου... και ας παμε στην απλη λογικη.

Αν καποιος δεν θελει στο προφιλ του να αποκαλυψει το ζωδιο του, θα επιλεξει το πρωτο ζωδιο του κυκλου!!! (Γυναικειο μυαλο blur)
Ο δυσκολότερος δρόμος στη ζωή είναι ο δρόμος της καρδιάς σου...

koyrsaros

# 7 στις 16/7/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831

Ακόμα μια εξήγηση ...

Σύμφωνα με τις ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ (αρνητικές) του ζωδίου ο Κριός είναι :

Ιδιοτελής, τοποθετεί πάντα πρώτον τον εαυτό του. 'Aκαμπτος, παρορμητικός, εριστικός, Σαρκαστής, ευέξαπτος, ανυπόμονος, τα θέλει όλα τώρα. Διάθεση και ψυχολογία που μπορεί να αλλάξει 10 φορές μέσα σε 5 λεπτά και που τον άλλον τον κάνει κουρέλι.

Στις σχέσεις του παρουσιάζει κάτι το πολύ παιδιάστικο, προπαντός αν τα πράγματα πηγαίνουν άσχημα γι' αυτόν και φαίνεται δύσκολος στις σχέσεις του.

'Eνας Κριός μπορεί να φροντίζει τόσο πολύ για τον εαυτό του, ώστε να ξεχνά τους φίλους του. Μπορεί να λέει ασύστολα ψέματα για ν' αποφύγει μια ασήμαντη δυσκολία, αν και είναι γενικά τέτοιος ψεύτης, που οι άλλοι τον καταλαβαίνουν αμέσως.

Είναι δύσκολο να δείξει υπομονή μπροστά σε μια κατάσταση που δεν του αρέσει. Ανέχεται τις δυσάρεστες καταστάσεις μόνο όσο είναι βέβαιος πως δεν θα οδηγήσουν τελικά εκεί που αυτός θέλει.

Η ετοιμότητά του είναι και επικίνδυνη, επειδή ο νους του συχνά λειτουργεί άστατα, οι σκέψεις του πηδούν απ' το ένα πράγμα στο άλλο, χωρίς μια λογική σειρά.

Ακόμα μια εξήγηση που ίσως βοηθήσει στο ερώτημα του post.

blur_28

# 8 στις 16/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by split
Blur με απογοητευσες. Σε ηξερα για κυνικο... αλλα προσγειωμενο!!! Ας αφησουμε τις θεωριες της σχετικοτητας και του σατανισμου... και ας παμε στην απλη λογικη.

Αν καποιος δεν θελει στο προφιλ του να αποκαλυψει το ζωδιο του, θα επιλεξει το πρωτο ζωδιο του κυκλου!!! (Γυναικειο μυαλο blur)

Λοιπόν, η 'σκοτεινή' ιστορία του διαδικτύου είναι γνωστή και δημοσιευμένη στον τύπο! Δεν λέω κάτι που δεν είναι ήδη γνωστό! Αν τώρα η φαντασία μου.....προχωράει μερικές φορές γρηγορότερα απ'τη λογική μου, το θεωρώ προτέρημα!

Άλλωστε ήθελα να ακούσω τις δικιές σας.....'λογικές' απόψεις και τον τρόπο που αντιδράτε στα δικά μου ερεθίσματα!

Πείραμα κάνω....split, αν δεν το κατάλαβες με το 'γυναικείο' μυαλό σου!

Ο ένας μου είπε ότι παίρνω χάπια, εσύ ότι σε απογοήτευσα γιατί στερούμαι λογικής κι η άλλη.....

Πες μου λοιπόν, πως αποδεικνύεις τη δική σου......κοινή λογική, όταν δεν είναι στο Club αυτό, υποχρεωτική η αναγραφή του ζωδίου! Κάλιστα κάποιος μπορεί να γράψει.....'Δεν έχει επιλεγεί' ή να το αφήσει κενό!

split

# 9 στις 16/7/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Ιδιοτελής, τοποθετεί πάντα πρώτον τον εαυτό του. 'Aκαμπτος, παρορμητικός, εριστικός, Σαρκαστής, ευέξαπτος, ανυπόμονος, τα θέλει όλα τώρα. Διάθεση και ψυχολογία που μπορεί να αλλάξει 10 φορές μέσα σε 5 λεπτά και που τον άλλον τον κάνει κουρέλι.

Τελικα ειμαστε σατανιστες η δεν ειμαστε;;;;

Παιδιαααααα!!!! Δεν υπαρχουν αλλοι κριοι σε αυτο το σαιτ;;;;;

Ειδες blur γιαυτο ειχε διπλασιους απο το κανονικο στο αλλο σαιτ. Εδω φαινεται ειμαι μονο εγω!!!!!

Joe-73

# 10 στις 16/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Καναδάς
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 167
Εεεεεπ τι γίνεται εδω;Κάποιο "πουλάκι" (η μάλλον κριαράκι) μου είπε οτι θέλει ενισχύσεις και...... ΤΣΟΥΠ..... ήρθα.
Κριάρια ολου του forum ενωθείτε.
Βάλε στόχο το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στβ αστέρια.

ste76

# 11 στις 16/7/2003
author
Ανδρας / 47 / Σε σχέση
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Περιστέρι
Θέματα: 9
Απαντήσεις: 175
blur ευχομαι να μην παρεξηγησες ενα αστειο, αν ναι συγγνωμη.

Οσον αφορα το απιθανο ομως εισαι λαθος...birthday paradox, το εχεις ακουστα;

Τιποτα δεν ειναι απιθανο, αυτη ειναι η γνωμη μου

blur_28

# 12 στις 17/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Ελεύθερος

Παράθεση:
Originally posted by ste76
blur ευχομαι να μην παρεξηγησες ενα αστειο, αν ναι συγγνωμη.

Οσον αφορα το απιθανο ομως εισαι λαθος...birthday paradox, το εχεις ακουστα;

Τιποτα δεν ειναι απιθανο, αυτη ειναι η γνωμη μου

Φυσικά και δεν σε παρεξήγησα! Ούτε κομπλεξικός είμαι, ούτε χαζός για να μην καταλαβαίνω ένα αστείο!

Βέβαια εσύ έγραψες στην αρχή....'μαθηματικά δεν είναι αδύνατο', ενώ εγώ χρησιμοποίησα τη λέξη 'απίθανο'. Απίθανο στα μαθηματικά σημαίνει ότι η πιθανότητα να συμβεί είναι ελάχιστη.....υπάρχει όμως! Τώρα όταν ο δειγματόχωρος είναι μεγάλος......η πιθανότητα αν έχει αυξητική τάση, αυξάνεται πολύ, αν έχει μειωτική....μειώνεται πολύ!

Για να μην το πολυζαλίζουμε το θέμα.....κατά πάσα πιθανότητα τα στατιστικά στοιχεία του Club είναι λάθος, απ'τον τρόπο που επεξεργαστήκανε τα δεδομένα!

Ίσως επειδή κάνανε κάποιες καινούργιες αλλαγές, να καταχωρίσανε, όπως είπε η split, αυτούς που δεν είχανε δηλώσει ζώδιο....στον Κριό!

Τα σέβη μου, στα συμπαθέστατα Κριαράκια!

split

# 13 στις 17/7/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος

Παράθεση:
Originally posted by blur_28
[Τα σέβη μου, στα συμπαθέστατα Κριαράκια!

Δηλαδη τωρα να υποθεσω οτι μας απαλλαξατε; Καλωσυνη σας...

Ακους Joe δεν ειμαστε πια σατανιστες!!!

Να τους ζητησουμε αποζημιωση για ψυχικη οδυνη;

Joe-73

# 14 στις 17/7/2003
author
Ανδρας / 50 / Παντρεμένος
Καναδάς
Θέματα: 18
Απαντήσεις: 167
Σαφώς και θα τους ζητησουμε αποζημιωση για ψυχικη οδυνη.Τι, τζάμπα θα την βγάλουν;

Παράθεση:
Ακους Joe δεν ειμαστε πια σατανιστες!!!

Πάλι καλά που δεν μας άκουσε και η "ΚΥΡΙΑ ΛΟΥΚΑ" που βγαίνει στα κανάλια γιατι θα μας έλεγε.........ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ ΣΙΞ-ΣΙΞ-ΣΙΞ (666) αντίχριστοι ,σατανιστές είναι τα Κριάριαααα ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
Βάλε στόχο το φεγγάρι. Ακόμα κι αν αποτύχεις, θα βρεθείς ανάμεσα στβ αστέρια.

koyrsaros

# 15 στις 18/7/2003
author
Ανδρας / 59 / Παντρεμένος
Ν. Θεσσαλονίκης / Καλαμαριά
Θέματα: 226
Απαντήσεις: 1.831
Ο Κριός ως ζώδιο στην πολυθεϊστική Αρχαία Ελλάδα αλλά και στη Ρώμη αντιστοιχούσε στην Θεά Αθηνά.
Στους Αιγύπτιους αντιστοιχούσε στον Θεό 'Αμμων (ΜΟΝΑΣ).
Ο Κριός αντιστοιχεί στην ΚΕΦΑΛΗ του άνθρώπου, εάν χωρίσουμε τον άνθρωπο σε 12 μέρη.

Τώρα τι έχουμε;;;;
'Εχουμε τον ΚΕΡΑΣΦΟΡΟ θεό της Σοφίας ΑΜΜΩΝ για τους Αιγύπτιους και την φέρουσα ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑ θεά της Σοφίας ΑΘΗΝΑ για τους Ελληνες.

Πώς εμφανήστηκε η θεά Αθηνά;;;
Με ένα σφυρί ο Ηφαιστος, ΑΝΟΙΞΕ το ΚΕΦΑΛΙ του πατέρα της Αθηνάς, Δία και μέσα απο αυτό πάνοπλος ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ η θεά της Σοφίας του Διός.

Tο Χρυσόμαλλο Κριάρι που μετέφερε τον Φρίξο και την 'Ελλη στη Κολχίδα, όπου εκεί ο Φρίξος ΕΘΥΣΙΑΣΕ το Κριάρι στον Δία.
'Ενα ακόμα στοιχείο του Κριού είναι λοιπόν και η ΘΥΣΙΑ.
'Αλλωστε και στην Χριστιανική πίστη έχουμε να κάνουμε με έναν "Ποιμένα" με ένα "Ποίμνιο" και με τον "Αμνό τον Εσφαγμένο & Θυσιασμένο"..

Αν ανατρέξουμε στην Εβραϊκή παράδοση θα δούμε τον ΙΑΚΩΒ με τα 12 παιδιά του. Ο Ιακώβ λοιπόν λέει για τον γιό του τον ΒΕΝΙΑΜΙΝ, όταν ευλογή τα παιδιά του:

"...Θα μαίνεται σαν ΛΥΚΟΣ την αυγή,
θα καταβροχθήσει τη λεία του και το βράδυ θα μοιράζει τα λάφυρά του..."
Το "παράδοξο" είναι πως το ζώο εκείνο που είναι πιό κοντά στον κυρίαρχο πλανήτη του κριού, τον ΑΡΗ, είναι ο ΛΥΚΟΣ!
Οι Εβραϊκή παράδοση θέλησε να μας φανερώσει ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ την ΑΡΡΝΗΤΙΚΗ επίδραση που μπορέι να φέρει ο κυρίαρχος πλανήτης του 'Αρη στο ζώδιο του Κριού.

" Ο λύκος με ένδυμα προβάτου "

Μια φράση που θα μπορούσε να ισχύει για τους Κριούς είναι:

" Ο θάνατός σου, η ζωή μου !!!!! "

Ο Κυρίαρχος πλανήτης του Κριού, ο 'Αρης, είναι ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΣ στο χρώμα.
Ο λύκος όπως προείπα είναι η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ φύση του κριού που δεν σκέφτεται δεύτερη φορά την επίθεση. Κατεβάζει το κεφάλι και ορμά.
Το αποτέλεσμα;;;
Αφού πρώτα η ΗΡΕΜΗ φύση του κριού εξαντλήσει όλα τα περιθώρια της συζήτησης, πέφτει θύμα του "κακoύ" εαυτού, του λύκου.
Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ για να τον εξαλείψει (τον κακό εαυτό);;;

Ποίος ξέρει....

simply-red

# 16 στις 19/7/2003
author
Ανδρας / 53 / Ελεύθερος
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 6
Κοιτα να δεις τι μαθαινει κανεις στο διαδικτυο!!Οταν βρεθηκα σ' αυτο το χωρο, αναζητωντας την προσωπικη βελτιωση και ταυτοτητα του εαυτου μου, δεν περιμενα να ανακαλυψω πως ειμαι σατανιστης, παθολογικος ψευτης και διαφορα αλλα.Μα καλα, εμεις τα κριαρια, μονο αρνητικα στοιχεια εχουμε??

split

# 17 στις 19/7/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος

Παράθεση:
Originally posted by simply red
Μα καλα, εμεις τα κριαρια, μονο αρνητικα στοιχεια εχουμε??

Καλα λες simply-red, να βαλουμε και τα θετικα μας για να εξισορροπησουμε την εικονα.

''Ο Κριός είναι πρωτοπόρος, ενθουσιώδης, μεγαλόψυχος, ζωηρός. Αντιλαμβάνεται γρήγορα την ουσία μιας καταστάσεως και όταν χρειαστεί ν' αποφασίσει γρήγορα θα πάρει τη σωστή απόφαση. Ο Κριός είναι ετοιμόλογος και ανήσυχος χαρακτήρας. Η γενναιότητα του και η περιφρόνηση του κινδύνου είναι παροιμιώδης. Διαθέτει ανεξάντλητο απόθεμα ενεργητικότητας, είναι ζωηρός και εύρωστος και δεν υποφέρει τους περιορισμούς ή τη μονοτονία. Τόσο στην εργασία όσο και στις προσωπικές του σχέσεις, βρίσκει τον καλύτερο εαυτό του όταν έχει αρκετή ελευθερία δράσεως. Η ετοιμότητα του μυαλού του θα τον βγάλει από τη δύσκολη θέση. Είναι σχεδόν πάντα βέβαιο ότι θα κάνει τους φίλους του να γελάσουν, ακόμα και στις πιο απίθανες στιγμές.''

Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Ο λύκος όπως προείπα είναι η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ φύση του κριού που δεν σκέφτεται δεύτερη φορά την επίθεση. Κατεβάζει το κεφάλι και ορμά.
Το αποτέλεσμα;;;
Αφού πρώτα η ΗΡΕΜΗ φύση του κριού εξαντλήσει όλα τα περιθώρια της συζήτησης, πέφτει θύμα του "κακoύ" εαυτού, του λύκου.

Οσο γι' αυτο το σχολιο... πρεπει να παραδεκτω οτι ο κουρσαρος εχει απολυτο δικαιο.

split

# 18 στις 30/7/2003
author
Γυναίκα / 60 / Ελεύθερη
Κύπρος
Σε ενα αλλο site που ασχολειται με τα πνευματιστικα, βρεθηκε οτι ο Κριος και ο Υδροχοος (εξισου) ειναι τα δυο ζωδια που εχουν την ταση να ασχοληθουν με πνευματικες αναζητησεις.

MANARAKI

# 19 στις 30/7/2003
author
Γυναίκα / 45 / Παντρεμένη
Ν. Αιτωλοακαρνανίας / Αγρίνιο
Θέματα: 3
Απαντήσεις: 18
OXI KAΛΕ ΜΗΝ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ.
ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ?ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ.
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.