Παράθεση:
Originally posted by ste76
blur τι χαπια παιρνεις;
σοβαρα τωρα, η εξηγηση ειναι απολυτα λογικη αν και μονος σου την απερριψες...μαθηματικα ΔΕΝ ειναι αδυνατον. Εφοσον το δειγμα ειναι τυχαιο, μπορει και να συμβει αυτο. Μαλιστα ακριβως λογω του τυχαιου (random) δεν θα μου εκανε εντυπωση αν και οι 22335 ητανε Κριοι στο ζωδιο η' οποιο αλλο θελεις....αυτο σημαινει στα μαθηματικα τυχαιο.
(μαθηματικος μπορει να μην ειμαι αλλα κατι η κρυπτογραφια κατι το random number generation, ειδα και διαβασα αρκετα τετοια)
Παράθεση:
Originally posted by dancer
Oi krioi einai genhmenoi ton aprilio -mhna me eksarsh stis genhseis - (einai ta paidia pou pianontai to kalokairi - diakopes klp)
Opote einai perissoteroi apo ta alla zwdia.
Me thn idia akrivws logikh einai kai prwtoi sta pososta (estw kai me afth th diafora) oi karkinoi - genhmenoi ton ioulio (ta paidia pou pianontai stis prwtes kryes nyxtes tou xeimwna otan arxizei to 'kleisimo' sto spiti)
Fantazomai oti oi ixtheis kai oi didimoi prepei na einai oi amesws epomenoi sta pososta..![]()
Ναι... ειμαστε προβληματικοι... ενω ολοι οι αλλοι ειναι μια χαρα!!!Παράθεση:
Originally posted by moo693
Μήπως οι Κριοί... είναι πιό "μόνοι" απο τα άλλα ζώδια γιατί κάτι δεν πάει καλά με τον χαρακτήρα τους ή με τις αναζητήσεις τους;
Παράθεση:
Originally posted by blur28
Και Σατανιστικές ομάδες που δρουν στο διαδίκτυο, και δηλώνουν ως ζώδιο το σύμβολο του αρχαγγέλου τους;
Παράθεση:
Originally posted by split
Blur με απογοητευσες. Σε ηξερα για κυνικο... αλλα προσγειωμενο!!! Ας αφησουμε τις θεωριες της σχετικοτητας και του σατανισμου... και ας παμε στην απλη λογικη.
Αν καποιος δεν θελει στο προφιλ του να αποκαλυψει το ζωδιο του, θα επιλεξει το πρωτο ζωδιο του κυκλου!!! (Γυναικειο μυαλο blur)
![]()
Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Ιδιοτελής, τοποθετεί πάντα πρώτον τον εαυτό του. 'Aκαμπτος, παρορμητικός, εριστικός, Σαρκαστής, ευέξαπτος, ανυπόμονος, τα θέλει όλα τώρα. Διάθεση και ψυχολογία που μπορεί να αλλάξει 10 φορές μέσα σε 5 λεπτά και που τον άλλον τον κάνει κουρέλι.
Παράθεση:
Originally posted by ste76
blur ευχομαι να μην παρεξηγησες ενα αστειο, αν ναι συγγνωμη.
Οσον αφορα το απιθανο ομως εισαι λαθος...birthday paradox, το εχεις ακουστα;
Τιποτα δεν ειναι απιθανο, αυτη ειναι η γνωμη μου
Παράθεση:
Originally posted by blur_28
[Τα σέβη μου, στα συμπαθέστατα Κριαράκια!![]()
Παράθεση:
Ακους Joe δεν ειμαστε πια σατανιστες!!!
Παράθεση:
Originally posted by simply red
Μα καλα, εμεις τα κριαρια, μονο αρνητικα στοιχεια εχουμε??![]()
Παράθεση:
Originally posted by koyrsaros
Ο λύκος όπως προείπα είναι η ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ φύση του κριού που δεν σκέφτεται δεύτερη φορά την επίθεση. Κατεβάζει το κεφάλι και ορμά.
Το αποτέλεσμα;;;
Αφού πρώτα η ΗΡΕΜΗ φύση του κριού εξαντλήσει όλα τα περιθώρια της συζήτησης, πέφτει θύμα του "κακoύ" εαυτού, του λύκου.
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media