Παράθεση:
Originally posted by gerocity
Τι να κάνω;;;;
Ξέρω ότι θα μου πείτε ότι μου τα λέγατε, αλλά όταν σκέφτεσαι υγιώς προσπαθείς να εξαντλήσεις κάθε περιθώριο συζητώντας με τον άνθρωπό σου και σε βάθος χρόνου να βρεις σε όλα τα θέματα λύσεις.
Δυστυχώς όμως 5 χρόνια μετά τη γνωριμία μας και 2 χρόνια μετά το γάμο μας εξακολουθώ να μην βρίσκω λύσεις και τρόπους να αποφεύγω τους καυγάδες τις παρεξηγήσεις και τις κρίσεις....
Σας παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας με βάση αυτά που διαβάζετε μαζί μου....![]()
Παράθεση:
Originally posted by gerocity
Είμαι στην ηλικία των 28, και ετοιμάζομαι να παντρευτώ με μία κοπέλα της ίδιας ηλικίας με μένα.
Γνωριστήκαμε πριν από 2 χρόνια και τον Ιούνιο αρραβωνιαστήκαμε με σκοπό να παντρευτούμε τον Ιούνιο του 2007.
Ήδη μένουμε στο ίδιο σπίτι (το σπίτι της γυναίκας μου) στο οποίο έχω ήδη αγοράσει όλα τα έπιπλα.
Ενώ περίμενα να είναι όλα μαγικά και ονειρεμένα, δυστυχώς υπάρχουν πολλές φορές που έχουμε φτάσει στο σημείο να χωρίσουμε λόγω καυγάδων.
Το κακό είναι ότι αυτοί οι καυγάδες προϋπήρχαν και πριν τον αρραβώνα.
Όταν είμαστε καλά μεταξύ μας, όλα είναι ΤΕΛΕΙΑ. Όταν όμως δεν είμαστε καλά αισθάνομαι ότι θα έρθει η καταστροφή. Εν τω μεταξύ, αισθάνομαι πολλές φορές ότι καταπιέζομαι ακόμα κι αν όλα είναι φυσιολογικά.
Το πρόβλημα είναι εντονότερο, όταν με περιορίζει να βλέπω κάποιους φίλους επειδή αυτοί είχαν κάνει κάποια πράγματα πριν παντρευτούν όντας αρραβωνιασμένοι, με το φόβο μήπως κι εγώ ακολουθήσω το παράδειγμά τους.
Αισθάνομαι ότι Ο,ΤΙ και να κάνω μερικές φορές για να την πείσω ότι είμαι σωστός απέναντί της, δεν πιστεύω ότι ποτέ δε θα την πείσω.
Το κακό είναι ότι, ενώ ήδη έχουμε ξεκινήσει τις ετοιμασίες του γάμου, εγώ έχω αρχίσει να μην αισθάνομαι σίγουρος γι' αυτή την επιλογή μου.
Μερικές φορές μου έχει δοθεί η αίσθηση ότι αν δεν είχαμε προχωρήσει τόσο πολύ (αγορές επίπλων, αρραβώνες κλπ) ότι ίσως να το χα διαλύσει.
Επειδή δε θέλω να εκτεθώ συζητώντας το συγκεκριμένο θέμα με τους φίλους μου ή με την οικογένειά μου, θα θελα τη γνώμη σας.
Ευχαριστώ ειλικρινά
Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
στα social media