Ο εύκολος τρόπος να κάνετε νέες γνωριμίες και σχέσεις!
Με περισσότερα από 535.000 μέλη,
το Sxeseis.gr είναι το μεγαλύτερο ελληνικό site γνωριμιών.
Το Sxeseis.gr συνδυάζει με μοναδικό τρόπο λειτουργίες κοινωνικής δικτύωσης ,σελίδας γνωριμιών, forums και chat rooms δίνοντας στα μέλη του περισσότερες δυνατότητες και ευκαιρίες επικοινωνίας και γνωριμίας, από οποιοδήποτε άλλο μέσο.
Μάθετε περισσότερα για το Sxeseis.gr
Είμαι :
Ενδιαφέρομαι για :
Ημ. Γεννήσης μου :
Κατοικώ :
Νομός :
Περιοχή :
Ουπς! Ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάποιες πληροφορίες!
Ουπς! Η ημερομηνία γέννησης δεν είναι σωστή!

agapi i sinithia?????

Σελίδα : 1

ananewsi

# 1 στις 8/11/2006
author
Γυναίκα / 35 / Σε σχέση
Κύπρος
Θέματα: 2
Απαντήσεις: 5
'Aρεσαν+: 0%

agapi i sinithia???

Textloipon....gia sas..i aporia i diki mou einai..imaste se mia sxesi apo agapi i apo sini8ia????tha sas perigra4w tin diki mou gia na katalavete ti ennow...exw mia sxesi pou diarki ena xrono ke kati..stin arxi oi kaugades itan kathimerini giati egw den edina simasia se auta pou elege..diladi na ko4w kathe epafi me atoma pou gnwrizw na alla3w ta panta apanw se mena...stin arxi antidrousa giati ixa mathi alliws..meta omws otan eniwsa perissotera pragmata giauton arxisa na allazw...ke twra????ime 19 xronwn sxedon kai den mporw na vgw estw mia fora moni mou..den mpora na exw filikes sxeseis me allous,den mporw na dwsw oute se ena simfititi m ton arithmo tilefwnou mou,den mporw na vgw apo tin porta tou spitiou mou xwris na ton enimerwsw kai na mou dwsi tin adeia tou..kai to kalitero?????osous filous ixa prin,diskoleuome na tous xeretisw otan einai mazi mou giati tha ton piasi panikos...ton agapaw nai..alla niwthw na pnigomai...kai den kanw tipota...twra pleon fovamai, fovamai na 3anazisw opws prin...den 3erw an telika ftei i agapi i i sinithia......

cinderela

# 2 στις 12/11/2006
author
Γυναίκα / 46 / Παντρεμένη
Ν. Θεσσαλονίκης / Θεσσαλονίκη
Θέματα: 0
Απαντήσεις: 17
ημουν στο δικο σου σταδιο πριν 10χρονια.τον παντρευτηκα.ειχα χασει καθε στοιχειο του δικου μου χαρακτηρα(και ακομη τα εχω χαμενα).εγινα οτι ηθελε αυτος οτι τον ταιριαζε και τον βολευε.ασχημη κατασταση ειδικα οταν διαιωνιζεται.αν αισθανεσαι οτι πνιγεσαι φυγε οσο ειναι νωρις.ο χρονος ειναι εις βαρος σου.οσο περναει τοσο θα δυσκολευεσαι.πολλες φορες ειμαστε με καποιον απο συνηθεια...συμπαθεια...φοβο.συνηθησαμε να χουμε καποιον διπλα μας .φοβομαστε την μοναξια αν θα βρεθει κατι αλλο...πολλες φορες ειναι και οι καταστασεις γυρω μας που μας επιρεαζουν σε μια αποφαση οι ανθρωποι που μας περιβαλλουν.οι οικογενεια...δεν αξιζει να σκοτωνεις τον εαυτο σου καθημερινα για κανεναν.αν ρωτας εμενα...επειτα απο 10χρονια και να θελω να αλλαξω δυσκολευομαι ιδιως με 2παιδια πισω μου....ξανασκεψου αν ειναι πραγματικη αγαπη η συνηθεια.μην τρομαξεις με τον ευτο σου αν δυσκολευτης να απαντησεις...ειναι η αλλοτριωση σου

# 3 στις 13/11/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
'Aρεσαν+: %
Πως καταλαβαίνεις την αγάπη από τη συνήθεια?

# 4 στις 13/11/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Ακου κοπελλια...

Επειδη εισαι πολυ μικρη στην ηλικια,θα σου πω τουτο...

Δεν υπαρχει συνηθεια,σε μια σχεση...

Υπαρχει ανασφαλεια...

Οτι τον αγαπας με αυτες τις συνθηκες και ενω εκανες αυτες τις προσπαθειες, για να προσαρμοστεις στα δικα του δεδομενα,σημαινει οτι θεωρεις,οτι αυτος ΜΟΝΟ υπαρχει για σενα!!!
Δεν ειναι ετσι τα πραγματα...
Οταν αγαπας,δεν στερεις την ελευθερια στον αλλον...η αγαπη για καποιον,δεν ειναι ζυγος...μπορεις ν'αγαπας καποιον/α,χωρις να τον ''πνιγεις''...

Στην δικη σου περιπτωση,τον αφησες να σ'εξουσιαζει και σε ολα να μετραει ο τελευταιος λογος του...ακομα και σε προσωπικα σου θεματα...
Εχεις καθε δικαιωμα,να τον αγαπας και να σε αγαπαει,χωρις να σου στερει,προσωπικα σου δεδομενα...σαν ανθρωπος και σε αυτη την ηλικια,εχεις δικαιωμα να ζησεις...να βγεις...να γνωριστεις με ανθρωπους...να εχεις κοινωνικες σχεσεις...να εχεις φιλους....
Δεν ειναι δυνατον,να σου τα στερει ολ'αυτα,επειδη σε θεωρει υποχειριο του και να σε εχει περιορισμενη...και συ να τα δεχεσαι!!!

Η ζωη ειναι ομορφη και πολυ συντομη....τα νιατα ερχονται μια φορα και εχεις δικαιωμα να τα ζησεις...να διασκεδασεις...να τα χαρεις...και κοντα και με αυτον...κοντα,ομως και με τις παρεες σου..

Αγαπη ειναι,να νοιωθεις ελευθερη...οχι καταπιεσμενη...οχι εξαρτημενη...

Αυτο δεν ειναι αγαπη....αυτο ειναι φυλακη!

Και πρεπει το συντομοτερο δυνατον,να το συνειδητοποιησεις....
Συζητησε μαζι του...ξανα και ξανα...
Δωστου να καταλαβει οτι πνιγεσαι και οτι αυτη η σχεση,δεν ειναι ισορροπημενη...εχετε τα ιδια δικαιωματα σαν ανθρωποι,να χαρειτε την νιοτη σας και την ζωη σας...

Αν δεν το καταλαβει,δωσε ενα τελος στην σχεση σου και βρες τον παλιο καλο σου εαυτο...υπαρχουν και αλλοι γυρω μας,που μπορουν να μας κανουν ευτιχισμενους και πανω απ'ολα,να μας δινουν το δικαιωμα,ν'αγαπαμε πρωτα,τρον ιδιο μας τον εαυτο!!!

# 5 στις 13/11/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Καλα τωρα δεν ξεχωριζεις την αγαπη απο την συνηθεια? Δεν καταλαβαινεις τι αισθανεσαι? Σιγουρα θα τα χρειστω τα χαπακια.

# 6 στις 13/11/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by ZOSEFIN
Καλα τωρα δεν ξεχωριζεις την αγαπη απο την συνηθεια? Δεν καταλαβαινεις τι αισθανεσαι? Σιγουρα θα τα χρειστω τα χαπακια.

Εχω κατι σε ξαναξ...σου κανει???

# 7 στις 13/11/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Originally posted by ananewsi

ειναι ενα τελειο 24/7

αυτο σημαινει αγαπη...?????
να αγαπας τον δυναστη σου???

# 8 στις 13/11/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
Πες μου και ποτε?

Dardana

# 9 στις 13/11/2006
author
Γυναίκα / 51 / Διαζευγμένη
Ουζμπεκιστάν
Θέματα: 414
Απαντήσεις: 64.651

Παράθεση:
Originally posted by ananewsi
Textloipon....gia sas..i aporia i diki mou einai..imaste se mia sxesi apo agapi i apo sini8ia????tha sas perigra4w tin diki mou gia na katalavete ti ennow...exw mia sxesi pou diarki ena xrono ke kati..stin arxi oi kaugades itan kathimerini giati egw den edina simasia se auta pou elege..diladi na ko4w kathe epafi me atoma pou gnwrizw na alla3w ta panta apanw se mena...stin arxi antidrousa giati ixa mathi alliws..meta omws otan eniwsa perissotera pragmata giauton arxisa na allazw...ke twra????ime 19 xronwn sxedon kai den mporw na vgw estw mia fora moni mou..den mpora na exw filikes sxeseis me allous,den mporw na dwsw oute se ena simfititi m ton arithmo tilefwnou mou,den mporw na vgw apo tin porta tou spitiou mou xwris na ton enimerwsw kai na mou dwsi tin adeia tou..kai to kalitero?????osous filous ixa prin,diskoleuome na tous xeretisw otan einai mazi mou giati tha ton piasi panikos...ton agapaw nai..alla niwthw na pnigomai...kai den kanw tipota...twra pleon fovamai, fovamai na 3anazisw opws prin...den 3erw an telika ftei i agapi i i sinithia......

Πολλες φορες και οταν εχει περασει καποιο αρκετο διαστημα στη σχεση, συγχεουμε τη συνηθεια με την αγαπη και στην πορεια γινεται δυσκολο να τα ξεχωρισουμε.
Ειναι αδικο αλλα και λαθος να αλλαζουμε πραγματα μου μας δινουν ευχαριστηση και μας κανουν ευτυχισμενους μονο και μονο για να ευχαριστησουμε τον/συντροφο μας. Ολα χρειαζονται στη ζωη μας, και η αγαπη, και η σχεση, αλλα και οι φιλοι, και αλλες συναναστροφες, και οι αγαπημενες ασχολιες, και καποιος χρονος αποκλειστικα για τον εαυτο μας, και οι σπουδες ή η δουλεια, και πολλα άλλα. Εφοσον νιωθεις ασχημα με την τροπη που εχουν παρει τα πραγματα, καλα θα'ταν να το εξηγησεις αυτο στον ανθρωπο που εισαι μαζι και να το ξεκαθαρισεις. Ηδη φαινεται οτι νιωθεις εγκλωβισμενη και καταπιεσμενη, κι αυτο δεν ειναι καλο ουτε για σενα ουτε για τη σχεση σας.
Tα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο φαίνονται... είναι χειρότερα...

# 10 στις 13/11/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:
Πες μου και ποτε?

Οταν ...φουσκωσει το ποταμι!

# 11 στις 13/11/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
την εβαψα.

# 12 στις 13/11/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:
<<...ton agapaw nai..alla niwthw na pnigomai...kai den kanw tipota...twra pleon fovamai, fovamai na 3anazisw opws prin...den 3erw an telika ftei i agapi i i sinithia......>>

H λύση στο προβληματισμό που θέτεις ίσως βρίσκεται στην ανωτέρω πρότασή σου.

anemona_62

# 13 στις 13/11/2006
author
Γυναίκα / 61 / Ελεύθερη
Ν. Αττικής (Αθήνα) / Αθήνα
Θέματα: 25
Απαντήσεις: 5.218
Αυτό κοριτσάκι μου είναι σκλαβιά, είναι αλλοτρίωση του εαυτού σου, αγάπη το λέμε? Όταν αγαπάς κάποιον τον θέλεις ευτυχισμένο, τον θέλεις ελεύθερο, τον θέλεις ισότιμο δίπλα σου με δική του βούληση, αγαπάς και σέβεσαι την προσωπικότητά του, ακόμα κι αν δεν συμφωνείτε στα πάντα.

Μα διάβασε λίγο τι γράφεις! Αυτό θέλεις για τον εαυτό σου? Να φοβάσαι και τη σκιά σου, να χρειάζεσαι την έγκριση του κυρίου σου και για να βήξεις ακόμα? Οι δικοί σου τι λένε? Έχουν αντιληφθεί την κατάσταση? Δε σε συμβουλεύουν, δε σε προφυλάσσουν? Τι να πω! ΦΥΓΕ! Φύγε αμέσως να σωθείς!

Έχω υπάρξει στη θέση σου όταν ήμουν νέα κι απίστευτα ανασφαλής και με αυτοεκτίμηση μηδέν. Ώσπου κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ ελεύθερα! Έπρεπε να περάσει από το φίλτρο "Τι λέει ο Χ γι αυτό? Το εγκρίνει?" Όταν το συνειδητοποίησα με έπιασε φρίκη και το 'βαλα στα πόδια. Ήταν μια φρικτή εμπειρία, η χειρότερη σχέση μου και το μεγαλύτερο λάθος μου. Γι αυτό σου λέω, αν δεν παίρνει από λόγια ο κύριος απλά χώρισέ τον. Τώρα, όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα.
This world is a comedy for those who think and a tragedy for those who feel. -Horace Walpole

pythagoras

# 14 στις 13/11/2006
author
Ανδρας / 68 / Παντρεμένος
Ν. Ευβοίας / Χαλκίδα
Θέματα: 130
Απαντήσεις: 13.582

Η συνήθεια της αγάπης ...

αλλά και η αγάπη της ... συνήθειας.
α2=β2+γ2 ΦιλοκαλούΒεν δε Βετ ευτελείας και φιλοσοφούΒεν άνευ Βαλακίας

# 15 στις 15/11/2006
author
Ανενεργό μέλος
Θέματα:
Απαντήσεις:

Παράθεση:

Mερικές φορές δεν το ξεχωρίζει κάποιος.Πότε η αγάπη γίνεται συνήθεια και πότε η συνήθεια αγάπη?

giannis28

# 16 στις 15/11/2006
author
Ανδρας / 46 / Ελεύθερος
Ν. Αργολίδας / Ναύπλιο
Θέματα: 14
Απαντήσεις: 258
Μηπως να αναρωτηθεις καποια αλλα πραγματα πρωτα πριν φτασεις στο "αν ειναι αγαπη ή συνηθεια"?? Βλεπω οτι εχεις μια σχεση με στερισεις και περιορισμους.Αυτο δεν σε προβληματιζει?? Νιωθεις ελευθερη με ολα αυτα?? Να μην μπορεις να κανεις τιποτα χωρις την εγκριση του φιλου σου??Νομιζω πως εισαι υποταγμενη και λειτουργης συμφωνα με αυτον.Μηπως να σκεφτεις αν πρεπει να εισαι ακομα μαζι του με ολα αυτα που κανει...και οχι αν ειναι αγαπη ή συνηθεια?? Γιατι δεν νομιζω πως μπορει κανεις να αγαπησει καποιον που δεν του φερετε καλα..
Σελίδα : 1
Δεν μπορείτε να απαντήσετε

Ο τρόπος λειτουργίας και οι κανόνες των forum του Sxeseis αλλάζουν!

Για λίγες ημέρες και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών των αλλαγών η δυνατότητα αποστολής νέων θεμάτων και απαντήσεων δεν είναι θα δυνατή.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.