Θα ήθελα να μοιραστώ κι εγώ τις δικές μου εμπειρίες, αν και είναι που δεν ξέρω αν θέλω να μου συμβαίνει ή όχι.
Το Deja vu (επιτέλους, έμαθα πως γράφεται), είναι κάτι που μπορεί ο καθένας να βιώσει, αλλά δεν γνωρίζω την αιτία.
Όσο πιο πολύ το έχεις στο μυαλό σου, τόσο "προγραμματίζεις" κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό σου, για να σου συμβεί.
Τουλάχιστον με μένα αυτό συνέβηκε...
Στην αρχή με παραξένεψε, στην συνέχεια με προβλημάτισε, μα όταν η συχνότητα εμφάνισης του Deja vu άρχισε ν' αυξάνεται, τότε άρχιζε να με φοβίζει...
Στο σημείο που μπορούσα να ξαναθυμηθώ πως θα τελείωνε η όλη κατάσταση που ζούσα, πριν καλά καλά τελειώσει (μιλάμε για υπόθεση λίγων λεπτών, όχι κάτι άλλο), τότε δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω.
Πιστεύω στις δυνάμεις του ανθρώπου, όπως έχω ξαναπεί, οι οποίες δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσες είναι...
Απλά, δεν είμαστε έτοιμοι να τις δεχτούμε, δεν ξέρουμε πώς να τις αντιμετωπίσουμε και πώς να τις χειριστούμε...
Κάπου εκεί, λοιπόν, με φοβήθηκε κι εκείνο (το Deja vu ) και σταμάτησε να εμφανίζεται. (πλάκα κάνω...)
Απλά, σταμάτησα να προσπαθώ και να εκπαιδεύω τον εαυτό μου, για την πιο μακρόχρονη διάρκεια του φαινομένου, γιατί δεν ήξερα που θα με οδηγήσει και δεν ήξερα τί να κάνω με αυτό...
Σ' αυτό όμως, με οδήγησε και η παρακάτω αληθινή ιστορία:
Κάποτε, μου εκμυστηρεύτηκε μια συμφοιτήτριά μου ότι τα Deja vu της, την έφταναν στο σημείο να γνωρίζει την εξέλιξη ορισμένων καταστάσεων και μου ζήτησε τη βοήθειά μου, για το αν ήξερα κάποιον ειδικό που να μπορεί ν' απευθυνθεί, γιατί κόντευε να τρελαθεί.
Δυστυχώς δεν μπορούσα να βοηθήσω, και κάπου εκεί φοβήθηκα κι εγώ...
Η αδελφή της παντρεμένη, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, κι εκείνη "ήξερε" ότι ο άντρας της αδελφής της, είχε ερωμένη και ότι θα χωρίζαν σε δύο μήνες...δεν την πίστεψα!
Σε δύο μήνες αποκαλύφθηκε η κρυφή ζωή του συζύγου της αδελφής της, καθώς και ο χωρισμός τους.
Η κοπέλα δεν ήξερε πώς ν' αντιμετωπίσει αυτά τα Deja vu!
στα social media